wkkr 24.04.10, 20:22 fanatyczna pisiorka... Wpadła w jakiś amok na kraju.... Szok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyluzowana.kaczka Re: nie wiedzialem że offnickowa to taka 24.04.10, 20:24 Szkoda,ze mnie masz wygaszonego absrakcie, bo bys sie tego i owego o first moher lady dowiedzial.)) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: nie wiedzialem że offnickowa to taka 24.04.10, 21:20 wkkr napisał: Nie fanatyczna ,ale z lekka pisiorka, świadoma swojej tożsamości. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: nie wiedzialem że offnickowa to taka 24.04.10, 21:23 Fanatyczna pisiura i brzydko pachnacy moher. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A miales wiedziec? Miala ci sie opowiadac.. 24.04.10, 21:29 ..becwale, zanim cokolwiek napisze? Medrek, recenzent spraw i ludzi, ktorych nie rozumie, ktory skamle o odbanowanie co i raz od lat zdaje sie trzech Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: nie wiedzialem że offnickowa to taka 24.04.10, 21:32 Ja tam w jakiś sposób Ją rozumiem, choć nawet nie wiem, czy dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Podlizuje sie, Abstrakt, bo.. 24.04.10, 21:36 ..od lat nie przynalezy do zadnego koleczka, a widzac, ze niewielu pozostalo, by ewentualnie Offnickowej bronic, wyproznia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Podlizuje sie, Abstrakt, bo.. 24.04.10, 21:44 > ..od lat nie przynalezy do zadnego koleczka Czyli jest sam niezależny, a broni Offnickowej bycia niezależną też? Ja nie zapomniałem, że Pani Szefowa UKE jest pomysłem PiS. Jednym z niewielu udanych, fakt, ale chyba nie było tak udanego pomysłu obsady personalnej jak długo Rzepa (Trzecia, Czwarta, Wolska, wsio ryba) istnieje po 89. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Mnie tam obojętne są klasyfikacje i definicje... 24.04.10, 21:51 ale serce mi rośnie jak czytam coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Mnie tam obojętne są klasyfikacje i definicje 24.04.10, 21:55 All we are saying is give PiS a chance Już miał. Ileż można... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mnie tam obojętne są klasyfikacje i definicje 25.04.10, 01:05 off_nick napisała: english.ruvr.ru/2010/04/20/6656850.html Nie lepiej po polsku ? polish.ruvr.ru/ Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mnie tam obojętne są klasyfikacje i definicje 26.04.10, 01:41 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Podlizuje sie, Abstrakt, bo.. 24.04.10, 21:55 Och, nadinterpretujesz! Abstrakt i Offnickowa mieszkaja w jednym miescie i menda Abstrakt przy pomocy negatywnej stygmatyzacji osoby Pani Offnickowej probuje sie wkrecic w jakies koteryjski, bez ktorych trudno mu funkcjonowac na forach. Przynajmniej tak mu sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Podlizuje sie, Abstrakt, bo.. 24.04.10, 21:58 marouder.eu napisał: > Och, nadinterpretujesz! Abstrakt i Offnickowa mieszkaja w jednym miescie Dobra, Marouder. Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Wszyscy mieszkamy w wiosce Internet, za wyj. osób publicznych i wtórnie upublicznionych. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Mylisz pojęcie 25.04.10, 06:46 To że jestem uczylony na pis i moher nie oznacza że ja pisowi i moherowi odmawiam prawa istnienia. A to że wyrażam swoje zdziwienie wynika z prawa do swobodnego wyrażania poglądów. To jest moje oficjalne stanowisko. Chcesz słuchac niemających sensu wywodow marudnego - twoja wola. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr marudny 25.04.10, 06:50 To co wypisujesz to typowa pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_(psychologia) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie placz, Absrakt! 25.04.10, 09:54 Jeszcze nawet poradnie w leb nie dostales a juz placzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr marudny 25.04.10, 10:07 niestety ja tobie nie pomogę... Znajdź specjalistę... PS Mogę ci jedynie zadetykować coś, co powinieneś przemyślec w kontekście twojej forumowej działalnosci. www.youtube.com/watch?v=dOwsUewR9yY Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: nie wiedzialem że offnickowa to taka 24.04.10, 23:26 wkkr napisał: > fanatyczna pisiorka... Wpadła w jakiś amok na kraju.... > Szok! To jakieś pospolite ruszenie graniczące z histerią. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: nie wiedzialem że offnickowa to taka 25.04.10, 06:41 wikul napisał: > wkkr napisał: > > > fanatyczna pisiorka... Wpadła w jakiś amok na kraju.... > > Szok! > > > To jakieś pospolite ruszenie graniczące z histerią. ====================================================== Możesz jaśniej? Ja przeczytalem parę jej postow na kraju i się zdziwilem. PS Ja mam spory zwierzyniec wygaszony może dlatego jestem nie świadomy tego co tu się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś