haszszachmat 29.04.10, 06:57 forum.gazeta.pl/forum/w,13,110679163,110724019,_DOSC_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: _________Przejdź Chamie! scieżkę zdrowia psyc 29.04.10, 07:59 haszszachmat napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,13 Przecudnie cierpisz. Czy traumatyzuje Cie ten Twoj nieustanny atak na nie-Polakow? Link do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku do linku, tys przecudny. Czy cham jest awansem z szatanow, czy obelga? Bo nie nadazam za tymi Twoimi zawlaszczeniami semantycznymi. Co do zdrowia psychicznego to moje nie nadzwyczaj przeszkadza mi i memu otoczeniu. Poza tym, ze mam parszywy charakter. Ale tego sie nie leczy. Ponadto uwazam, ze tzw. "normalnosc psychiczna" jest po prostu potulnoscia wobec przemocy. Totez moja jest bardzo wzgledna. Zawsze pisze, ze cos zrobie jak nadarzy sie okazja. Totez potulny jestem gdy musze. Gdy nie bede musial gwarantuje ujawnienie sie demonow. To zew Pasztunwali, zemsta chocby za 1000 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
turunradio TokFMParadowska Osiatyński+2 sqr:"Milczy na temat" 29.04.10, 09:09 Jarosław Kaczyński wg autorytetów mendialnych "MILCZY NA TEMAT........." i komentują yen temat w PO-d ły dobrze nam znany sposób Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 psy imperializmu 29.04.10, 10:05 turunradio napisała: > komentują yen temat w PO-d ły dobrze nam znany sposób Zgadzam sie z Twoja pryncypialnoscia katobolszewicka. Wkrotce zasluzysz na miano Pawki Morozowa. 1. Powinni komentowac zgodnie z wytycznymi Notatnika Agitatora. 2. Temat jest SANCTO SUBITO i nie wolno go kalac. 3. "PO-d ł" jest otwieranie przez onych ust, a wrecz ust posiadanie. 4. "znany sposób" oznacza wprawe w jego stosowaniu przez boskiego krytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______pytania sejmowe 29.04.10, 13:24 "Sikorski przygotował "turystyczno-prywatny" status? "Bronisław Komorowski podpisując nowelę ustawy o IPN wykonał polecenie swojej partii - PO." Czy obaj dowódcy plutonu egzek...zaraz..jak sie ..rządowego szef i vice mianowanay za PO mieli licencje na Tu154 Czy w ogołe piloci byli na symulancie lotu w Moskwie choć raz? Kto zabezpieczała bezieczeństwo...zapasowe...itp.? Odpowiedz Link Zgłoś