jola.iza1 22.05.10, 20:37 Żadna sztuczka, żadne nawyki, dbam tylko o Twe dobre samopoczucie. Nie powiem pod jakim nickiem mnie umieściłeś na liście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Haszu, nie bój żaby:) 22.05.10, 20:39 jola.iza1 napisała: > Żadna sztuczka, żadne nawyki, dbam tylko o Twe dobre samopoczucie. > Nie powiem pod jakim nickiem mnie umieściłeś na liście Liczysz Jolu na nawiązanie kontaktu ? Niepoprawna optymistka. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Moja sympatia 22.05.10, 20:42 tez. Do wnioskow przejdziemy pozniej. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Haszu, nie bój żaby:) 22.05.10, 20:48 Na nic nie liczę, już mnie podsumował forum.gazeta.pl/forum/w,299,111708707,111812259,co_to_znaczy_w_co_sie_bawicie_to_jakas_esbecka_szt.html Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiszprawdy tosytem mnie wyrzuciłgdzieśkrna za moich czasównie 22.05.10, 21:13 POmyślenia...posta napisalem pod KIM INNYM patarzę a tutaj jakiś esbecki dział donosów i kapowania kim kto za kogo przeciw komu za ile i za kim z czyjego w czyim interesie..... .........dopiero zobaczyłem że nie ma jak wyjsć do Aqunaetu nazad.. jasna cholera se myślę...do kompa mmi sie dobrali esbecja cholerna? ............w życiu do Ciebie Jolu nic nie mam prócz tego aby baby brały się za polityków a nie za politykę, bo ludzkość wyginie. Jak by która w łóżku w trakcie...powedziała tekstem Bartsia Palikota Komora Sikora Schetyny czy hrhrhr Tuska to by mi oklapł natychmiast!!!!!! do 8cm Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: tosytem mnie wyrzuciłgdzieśkrna za moich czas 22.05.10, 21:30 No to powtórzę raz ostatni Pisałam w sprawie SYSTEMU!! O Twe dobro/ óźwa/ mi szło, tyle i tylko tyle. A ty jak zwykle, od metod esbeckich?? A jak myślisz?? A jakbym nie zwróciła uwagi na błąd informatyków, to mogłabym spokojnie dalej ?? Ejże, haszu, nie używaj argumentu IQ. Wiem, że myślisz, iż jako kobieta, mogę robić co zechcę, byle było smaczne. I pamiętaj, każdy mądrzeje z wiekiem. Szkoda, iż czasami z wiekiem od trumny Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiszprawdy z textu wynika, że nie pisalem do Ciebie z zarzute 22.05.10, 21:34 tem jakii mi insynuujesz łaskawie. Łatwo sie dogaduję z kobietami. Na zasadzie Kontrastowej Przekory. Lubisz Jaroslawa Kaczyńskiego JAKIM JEST I BYŁ a nie JAKIM Ci GO PRZEDSTAWIANO LATAMI? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: z textu wynika, że nie pisalem do Ciebie z za 22.05.10, 21:39 Uczę się, choćby od diabła, ty niekoniecznie, szczerze?? Nie czytam cytatów, kropek i innych pierdół, nie chcę nadążać, wolę Pożarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiszprawdy IQ=?_________________________________Hymenos? 22.05.10, 21:01 ok? Odpowiedz Link Zgłoś
manserek ja nie mam wrogów...ktoś z IQ musi mnie lubić i po 23.05.10, 20:14 dziwiać...ktoś bez jest godny mego współczucia i ew. pomocy, jeżeli dojrzeje do tego etapu Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: ja nie mam wrogów...ktoś z IQ musi mnie lubić 23.05.10, 20:47 No popatrz, a dalej mam cię na szaro, zrobili cię na szaro?? I nie pisz łaskawie o postach niechcący napisanych Coś se ustawił, to masz Mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Haszu, nie bój żaby:) 22.05.10, 21:11 Haszu - dupa Mała poczta w małym mieście i na poczcie mała przerwa. Haszu szybkę przymknął wreszcie, plik banknotów liczyć przestał. Rozrzucone dokumenty, w szklance po herbacie — denko… A on czujny, a on spięty, obserwuje swe okienko. Wtem otworzył. W przód się rzuca i zaprychał, i zatupał, i zakrzyknął co sił w płucach: "Kto powiedział ‚Haszu dupa?! Kto powiedział‚ Haszu dupa?!" A na poczcie cicho, pusto, drzemią paczki niewysłane. Pachnie barszczem i kapustą (bo garkuchnia jest przez ścianę). W głębi jakiś pan łysawy adresuje list, a bliżej gość wbił w sufit wzrok kaprawy i pocztowy znaczek liże. Brudno, zaduch, much, upał… Nikt nie mówi nic, a zwłaszcza Nikt nie krzyczy‚ Haszu dupa. Haszu krzyczał tak z pół roku, po okresie zaś półrocznym, z urzędowym błyskiem w oku, wezwał go naczelnik poczty i powiada zły okropnie: "Co pan się kompromituje? Nikt się aż do tego stopnia panem nie interesuje, żeby w takim mieście małym, wołać wśród tych much, w upale, wołać – choćby dla kawału: "Haszu… prawda… i tak dalej". I nasz Haszu krzyczeć przestał, rozleniwił się… rozziewał… Lecz gdy w święta jest orkiestra on coś nadal podejrzewa. Myśli, że ten tamburmajor regimentu strażackiego, swą buławą wywijając, też przyczepia się do niego. Gdy strażacka trwa parada i mosiężna trąbi grupa - Haszeńkowi się podkłada pod rytm marsza: Haszu - dupa, Haszu - dupa… Pointa zaś wierszyka mego w takich słowach się zawiera, że znam cały kraj, co tego przypomina mi Haszera. Mały kraj, co tak uważa z pokolenia w pokolenie: że ktoś ciągle go obraża, że ktoś wciąż go nie docenia. Czasem mu ktoś prawdę kropnie: „Kraju mój – źle kombinujesz. Nikt się aż do tego stopnia tobą nie interesuje. Skończ te siupy, bo cię wpiszą do Guinnessa lub Gallupa”. … A kraj okno – trach! I dyszy: „Kto powiedział‚ Haszu dupa?! Kto powiedział Haszu dupa?!” Wg W.Młynarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiszprawdy __________________riposta cięta 22.05.10, 21:25 Rposta cięta z głowy wzięta nie z Młyna się wychyna Hasz nie tak głupi bo Wikula kupi i Wikula sprzeda gdy zajdzie PO-trzeba. Nim taki zafika już mu krzywa kryka w dołku nagle znika a noga się POtyka u Wikula - starego pryka! Morał taki z PO-kraki kraju nie uszanuje kto na patriotę pluje! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: riposta cięta 22.05.10, 21:30 nielubiszprawdy napisała: > Rposta cięta > z głowy wzięta > nie z Młyna > się wychyna > > Hasz nie tak głupi > bo Wikula kupi > i Wikula sprzeda > gdy zajdzie PO-trzeba. > > Morał taki > z PO-kraki > > kraju nie uszanuje > kto na patriotę pluje! Genialne, sam napisałeś ? A gdzie dupa - biskupa ? POminąłeś niechcący ? Odpowiedz Link Zgłoś
manserek dupa z Wikula i PO-magirów Czytaj o sej dupie zami 23.05.10, 20:38 miast głowy na karku! forum.gazeta.pl/forum/w,13,111820431,111891068,_aNaLIzA_faktow_zamataczanych_.html Odpowiedz Link Zgłoś