manny-jestem 07.06.10, 15:53 No cos takiego to dzicz jest normalnie. Moglbys ktos wytlumaczyc jak oni zdobyli hasla do kart aby je uzyc? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7980641,TOK_FM__czterech_zolnierzy_z_Garnizonu_w_Smolensku.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 15:55 Odpowiedni znajomi w odpowiednich miejscach. Poza tym mogli placic w sklepach,gdzie nie wymagaja legitymacji ani pinow. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 15:59 azbesciak sie wysral na gownoforum,he opowiedz jakies nowe polish jokes, amerykanski duraku,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
cenzurastop ciekaw jestem kto pzrekonał Prezydenta by nie jech 07.06.10, 16:02 ał Pociagiem...kto zapyta o........ to dlazcego ROZBITO tę UROCZYSTOSC NA DWIE? Odpowiedz Link Zgłoś
cenzurastop gdzie ta idealna współpraca? może w.....boje się 07.06.10, 16:04 zapytać tylu tu kapusi...... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:04 To barbarzynskie zwyczjae. Zolnierze maja byc podpora panstwa a nie zwyczajnymi zlodziejami. Lepiej juz byloby gdybys siedzial cicho ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:10 Ty jestes zdrowo pie...iety,maniak. Nie moralizuj za bardzo,bo gdyby katastrofa sie stala w Polsce,nie byloby inaczej. Scan pisal tu o tym,co sie dzialo kiedy spadl samolot w Kabatach. Poczytaj sobie i przestan moralizowac,bo te twoje wyskoki sa o kant dupy potłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
cenzurastop _________wniosek IQ~19 jaki? Rosja - IIIRP? 07.06.10, 16:12 było nie psuć nocną zmianą za którą przepraszał Tusk patzr wczorajsza audycja RM byłoby normalna polska Polska aby Polską była polską Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
cenzurastop Re: _________wniosek IQ~19 jaki? Rosja - IIIRP? 07.06.10, 16:13 ________Macie WSTYD? pytam! Który juz to raz? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:15 Kotlet, ja rozumiem ze emerytom trodno jest wizac koniec z koncem, ale musisz sobie pomagac kasa FSB? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:16 Poyebany, maniakalny maniak. Spiordalaj,jak mawia medna i kapus. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:23 Prezentujesz cywilizacyjny poziom Ruska i kolegow soldatow. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:26 Paszol w PiSdziec,maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:10 manny-jestem napisał: > To barbarzynskie zwyczjae. Zolnierze maja byc podpora panstwa a nie zwyczajnymi > zlodziejami. Lepiej juz byloby gdybys siedzial cicho ze wstydu. Skoro już nawet siostry zakonne kradną części samolotu, to czego o ruskich bojców wymagać ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:19 Pochwalasz rozkradanie miejsca katastrofy ? Czy jedynie urzędnicy pana B mają Twoje pozwolenie ? Czy także rabini i mułłowie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I co z ta siostra? Na Allegro wystawila.. 07.06.10, 16:14 ...blaszke ze srobka? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: I co z ta siostra? Na Allegro wystawila.. 07.06.10, 16:17 marouder.eu napisał: > ...blaszke ze srobka? Co za różnica, co zrobiła. Co ruscy zrobili z kasą ? Może na dom dziecka przekazali ? Wtedy będą OK ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Napewno dali na dom dziecka:)/nt 07.06.10, 16:24 marouder.eu napisał: albo na dom spokojnej starosci, dla osleplych snajperow. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:14 snajper55 napisał: > manny-jestem napisał: > > > To barbarzynskie zwyczjae. Zolnierze maja byc podpora panstwa a nie zwycz > ajnymi > > zlodziejami. Lepiej juz byloby gdybys siedzial cicho ze wstydu. > > Skoro już nawet siostry zakonne kradną części samolotu, to czego o ruskich > bojców wymagać ? > > S. snajper skoro wiesz,ze ukradla to zglos gdzie trzeba, masz przeciez dowody, zlodziei trzeba karac. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:20 gini napisała: > snajper skoro wiesz,ze ukradla to zglos gdzie trzeba, masz przeciez > dowody, zlodziei trzeba karac. W Polsce niektórzy łamiący prawo są niestety bezkarni. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol trujesz facet 08.06.10, 19:40 za zabezpieczenie miejsca katastrofy odpowiedzialni było rosjanie. jak to zabezpieczenie wygladało dobrze wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: trujesz facet 08.06.10, 22:16 hordol napisała: > za zabezpieczenie miejsca katastrofy odpowiedzialni było rosjanie. jak > to zabezpieczenie wygladało dobrze wiesz Wiem. Zakonnicy nie upilnowali. Czy zakonnica za szaber poniosła odpowiedzialność ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: trujesz facet 08.06.10, 22:37 snajper55 napisał: > hordol napisała: > > > za zabezpieczenie miejsca katastrofy odpowiedzialni było rosjanie. jak > > to zabezpieczenie wygladało dobrze wiesz > > Wiem. Zakonnicy nie upilnowali. Czy zakonnica za szaber poniosła odpowiedzialno > ść ? > > S. A ona szabrowala?Co szabrowala? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: trujesz facet 08.06.10, 23:46 gini napisała: > A ona szabrowala?Co szabrowala? Część samolotu ukradła. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: trujesz facet 08.06.10, 23:47 snajper55 napisał: > gini napisała: > > > A ona szabrowala?Co szabrowala? > > Część samolotu ukradła. > > S. Przeciez cala polska wie o tym, co na to prokurator? a poza tym czytalam, ze to silnik od lady . Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: trujesz facet 08.06.10, 23:57 gini napisała: > Przeciez cala polska wie o tym, co na to prokurator? Toż pisałem, że niektózy przestępcy są u nas bezkarni. > a poza tym czytalam, ze to silnik od lady . Uważasz, że siostra i ksiądz kłamią ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: trujesz facet 09.06.10, 00:02 snajper55 napisał: > gini napisała: > > > Przeciez cala polska wie o tym, co na to prokurator? > > Toż pisałem, że niektózy przestępcy są u nas bezkarni. > > > a poza tym czytalam, ze to silnik od lady . > > Uważasz, że siostra i ksiądz kłamią ? > > S. nic nie uwazam,przeczytalam gdzies, ze to byl "gaznik "od lady nie silnk. Nieistotne ,piszac o polskiej zakonnicy çodviagasz temat od rosyjskich zolnierzy jak jeszcze pare osob tu. nie bede cie zatrzymywac idz pocenzuruj troche. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: trujesz facet 09.06.10, 00:37 gini napisała: > nic nie uwazam,przeczytalam gdzies, ze to byl "gaznik "od lady nie > silnk. Nie, nie był to ani gaźnik od Łady, ani silnik. To był kawałek skrzydła. > Nieistotne ,piszac o polskiej zakonnicy çodviagasz temat od > rosyjskich zolnierzy jak jeszcze pare osob tu. Nie çodviagam. Pokazuję ci, że można było kraść mimo otoczenia miejsca katastrofy kordonem. Rozwiewam twoje wątpliwości czy można było kraść na zabezpieczonym terenie: "kto wiec ukradl skoro rosjanie zabezpieczyli od razu teren? pisza o tysiacu ludzi,wiec co sie stalo? " S. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:18 nastepny jajcarz. gdybym uwazal cie za pindosa (usa,ejca) to bym ci odpowiedzial ze lepiej krasc jak ruscy nizli zabijac w irakach-afganistanach jak pi...nosi. ale ze cie nie odbieram wcale jako usaranca to zakomunikuja ci poblazliwie, siedz polski duraku cicho. aha, durnota emigrańska, sprawdz co to znaczy 'rusek' a potem proboj wypisywac swe pisdziuszki wolnomyslowe, wiesz pederasta, tyle sie wypisales w tym gownoforom kretynizmow ze wystarczy zacytowac zebys sie zapadl pod swoj azbestowy dach, chyba zes durak nie pojmujesz nawet wlasnych wypocin. pisz dalej polskojezyczno durnoto, bede twym 'przemyslam' kibicowal ,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:21 Zapros tych soldatow na wodke bo dokladnie ten sam poziom cywilizacji prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:33 tys duren usa'podobny jak "prado" u nigeryjczyka. podroba co z 5 metrow wyglada na oryginal ale w przyblizeniu siara, bleeee tys nie zasludujesz na zadna 'cywilizacje', w torbu owca,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
boczny_wiatr Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 20:23 manny-jestem napisał: > To barbarzynskie zwyczjae. Zolnierze maja byc podpora panstwa a nie zwyczajnymi > zlodziejami. Skądy ty się wziąłeś pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 20:25 boczny_wiatr napisał: > manny-jestem napisał: > > > To barbarzynskie zwyczjae. Zolnierze maja byc podpora panstwa a > nie zwyczajnymi > > zlodziejami. > Skądy ty się wziąłeś pajacu? To amerykanska Polonia.) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 20:31 boczny_wiatr napisał: > manny-jestem napisał: > > > To barbarzynskie zwyczjae. Zolnierze maja byc podpora panstwa a > nie zwyczajnymi > > zlodziejami. > Skądy ty się wziąłeś pajacu? A ty skad sie wziales pajacu, ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wkrótce będziesz wiedział. 07.06.10, 16:15 Twoja Partia wystąpiła do premiera o "informację" w sprawie kart Przewoźnika. W myśl zasad pisiego państwa premier-batiuszka musi podetrzeć pupcie niemowlętom, przewieźć łódką powodzian, załatwić im materiały budowlane, batem przyłożyć niesformym obywatelom i trzymać rękę na pulsie w sprawie złodziei. Zbigniewie Z. wróć, brak nam twoich konferencji! PS. Mimo, że mam dobrą pamięć kody do swojej karty noszę w portfelu. Nie latam jednak samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Wkrótce będziesz wiedział. 07.06.10, 16:16 pan.scan napisał: > Twoja Partia wystąpiła do premiera o "informację" w sprawie kart > Przewoźnika. W myśl zasad pisiego państwa premier-batiuszka musi podetrzeć > pupcie niemowlętom, przewieźć łódką powodzian, załatwić im materiały > budowlane, batem przyłożyć niesformym obywatelom i trzymać rękę na pulsie w > sprawie złodziei. > Zbigniewie Z. wróć, brak nam twoich konferencji!== Co to ma wspolnego z czymkolwiek? > > PS. > Mimo, że mam dobrą pamięć kody do swojej karty noszę w portfelu. Madre. Moze od razo oddaj je zlodziejom. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ma, zadałeś pytanie, zapewne nurtujące wielu 07.06.10, 16:22 domagających się prawa i sprawiedliwości, skąd złodzieje mieli piny do kart Przewoźnika. Premier wie. A jeśli nie wie, to nie może być premierem. Dwa w jednym, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:26 to choroba, ktora jak widac, blazuje nawet niewieksze umysly forum do tego stopnia zeby dokopac kaczorom relatywizowac beda dzicz. Czas sie leczyc niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:28 To ty chcesz dokopac wszystkim,ktorzy nie lasza sie do tego qtasa prezesa wszystkich pissdakow. Idz w pissdziec,maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:38 Jestem przerazony skala chamstwa i agresji jaka zaprezentowaliscie w stosunku do Manka. Zenada. PIN-y? Jakie PIN-y? Moja VISA domaga sie PIN-u tylko w bankomacie, bo w klepach zawsze autoryzuje podpisem. Nota bene sprzedawcy w ogole nie sprawdzaja zgodnosci podpisow. Robi to moze 1 na 100. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:39 absztyfikant napisał: > Jestem przerazony skala chamstwa i agresji jaka zaprezentowaliscie w stosunku d > o > Manka. Zenada. == Dzieki Absztys. > > > > PIN-y? Jakie PIN-y? Moja VISA domaga sie PIN-u tylko w bankomacie, bo w klepach > zawsze autoryzuje podpisem. Nota bene sprzedawcy w ogole nie sprawdzaja > zgodnosci podpisow. Robi to moze 1 na 100. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
boczny_wiatr Gdzie ty kupujesz? 08.06.10, 22:43 Teraz już prawie wszędzie są terminale wymagającej autoryzacji przy pomocy kodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Dzicz jest również tutaj, ty może masz to w 07.06.10, 16:32 sempiterni ale ja miałem tam bliskiego znajomego. Może również jego szczątki okradli rodacy, domagający się teraz prawa i sprawiedliwości? forum.gazeta.pl/forum/w,13,112506132,112511892,Cudze_ganicie_swego_nie_znacie.html Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dzicz jest również tutaj, ty może masz to w 07.06.10, 16:38 No a Ty sie obruszasz o powiedzonko o ZOMO. Ta sama mentalnosc co tych soldatow. Funkcjonariusze lewicowego barbarzynskiego panstwa. Raz mieli okazje krasc razem ze wspolobywatelami zamiast ich mordowac... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dzicz jest również tutaj, ty może masz to w 07.06.10, 17:00 manny-jestem napisał: > No a Ty sie obruszasz o powiedzonko o ZOMO. Ta sama mentalnosc co tych soldatow. > Funkcjonariusze lewicowego barbarzynskiego panstwa. No to popatrz na tych funkcjonariuszy pisowskiego, barbarzyńskiego rządu: Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Rozumiesz teraz moją awersję do twojego Prezesa? 07.06.10, 18:05 manny-jestem napisał: No a Ty sie obruszasz o powiedzonko o ZOMO. Ta sama mentalnosc co tych soldatow. Funkcjonariusze lewicowego barbarzynskiego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:37 manny-jestem napisał: > relatywizowac beda dzicz. To nieładnie tak o siostrze zakonnej pisać. I o innych szabrownikach także z Polski. S. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:39 Zapisz sie do FSB Snajper. Juz i tak robisz dobra robote. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:50 manny-jestem napisał: > Zapisz sie do FSB Snajper. Ty już do PiS, jak rozumiem, należysz ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 16:53 Nie Snajper. Ja nalezy do tych ktorzy nie chca aby prezydentem Polski zostal kandydat Gazpromu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 17:25 manny-jestem napisał: > Nie Snajper. Ja nalezy do tych ktorzy nie chca aby prezydentem Polski zostal > kandydat Gazpromu. To Gazprom wystawił kandydata ? Ja jestem za tym, aby prezydentem Polski nie był człowiek o mentalności bolszewika. S. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 17:29 Wole polskiego bolszewika od polskiego Schrodera. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nienawisc do kaczorow 07.06.10, 17:52 manny-jestem napisał: > Wole polskiego bolszewika od polskiego Schrodera. Ja też nie popieram Napieralskiego. Ale chyba nawet jego bym wolał od Kaczyńskiego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Snajper 07.06.10, 17:35 Przebiłeś w tym wątku własne dno. Zrównujesz okradzenie ofiary przez funkcjonariuszy policji z podniesieniem przez turystkę (co za różnica, że w habicie) walającej się w błocie blaszki. Dałbyś radę zagryźć Jarosława! Dosłownie! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Snajper 07.06.10, 17:50 landknecht napisał: > Przebiłeś w tym wątku własne dno. Zrównujesz okradzenie ofiary przez > funkcjonariuszy policji z podniesieniem przez turystkę (co za różnica, że w > habicie) walającej się w błocie blaszki. "''Został zdobyty ten kawałek za cenę wielkiej odwagi siostry zakonnej, która przepędzana przez żołnierzy zaraz po wypadku, dwa dni po wypadku, ten fragment z tego miejsca zabrała i przywiozła na Jasną Górę'' - mówił w niedzielnej homilii o. Roman Majewski, cytowany w czwartek przez biuro prasowe sanktuarium." Tak się nie zachowuje turysta. Tak się zachowuje szabrownik. S. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Snajper 07.06.10, 17:51 Snajper, proponuje wizyte do lekarza. Jak potrzebujesz kasy to pewny jestem ze FSB zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Snajper 07.06.10, 17:53 manny-jestem napisał: > Snajper, proponuje wizyte do lekarza. Jak potrzebujesz kasy to pewny jestem ze > FSB zaplaci. Masz już doświadczenie ? FSB coś Ci fundowała ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:39 manny-jestem napisał: > No cos takiego to dzicz jest normalnie. Jesteś pewien?? W moim kraju jest inaczej?? Eech Manny, nie wierzę, że tak myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:43 Oczywiscie ze tak mysle. Wystarczy poczytac troche historii. W 1654 wywiezli prawie cale Wilno. Jest 350 lat pozniej i jak widac wciaz mentalnosc z czasow Czyngis Chana. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:50 manny-jestem napisał: To byli zwykli żołnierze, może te karty potraktowali jako łup? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:52 > To byli zwykli żołnierze, może te karty potraktowali jako łup?== Niewatpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
plk_isajew Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:06 manny-jestem napisał: > W 1654 wywiezli prawie cale Wilno. Szkoda jednak, że nie wywieźliśmy całkiem całego. Też żałujecie, tow. manny-jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:43 Maniak nie mysli,Jolu. Szczeka,jak mu jego pan kaze. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:50 Masz tu Jolu na watku przyklady jezyka tych co lubisz. Taka sama mentalnosc. Scan daje przyklady ze w Polsce tez. Owszem. Mentalnosc niewatpliwie odbila sie tez na nas po 123 latach zaborow i 50 latach komunistycznej niewoli. Nie ma sie czemu dziwic po 175 latach dominacji mongolskiego kolonizatora. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 16:51 Ty za to masz mentalnosc przydupa z Jackowa. Nie masz sie czym chwalic,maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karty Przewoznika 07.06.10, 17:27 manny-jestem napisał: > Masz tu Jolu na watku przyklady jezyka tych co lubisz. Taka sama mentalnosc. > > Scan daje przyklady ze w Polsce tez. Owszem. Mentalnosc niewatpliwie odbila sie > tez na nas po 123 latach zaborow i 50 latach komunistycznej niewoli. Nie ma sie > czemu dziwic po 175 latach dominacji mongolskiego kolonizatora. Nie mają tu nic do rzeczy zabory czy komuna. Hieny są w każdym społeczeństwie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Owszem,tyle że Prawdziwi Polacy w przeciwieństwie 07.06.10, 18:14 do Rosjan lubią podkreślać swoje przywiązanie do Dekalogu, które pozwalało im przetrwać i zwyciężyć sowiecką niewolę. Marny argument. manny-jestem napisał: Scan daje przyklady ze w Polsce tez. Owszem Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Owszem,tyle że Prawdziwi Polacy w przeciwieńs 08.06.10, 19:45 pan.scan napisał: > do Rosjan lubią podkreślać swoje przywiązanie do Dekalogu, które pozwalało > im przetrwać i zwyciężyć sowiecką niewolę. Marny argument. > > manny-jestem napisał: > Scan daje przyklady ze w Polsce tez. Owszem > a w hameryce murzynow bijom. ja nie wiem co ty jeszcze w tej polsce robisz, skoro tak tych polakow nienawidzisz. o tym, ze polacy nie sa swieci wie kazdy, ale tu jest watek na inny temat. przypomne ci tylko, ze twoj marsialek to tez prawy polak, bartoszewski go wychwalal, ze wychowal dzieci na haslach Bog Honor i Ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
plk_isajew Re: Owszem,tyle że Prawdziwi Polacy w przeciwieńs 08.06.10, 23:08 gini napisała: > a w hameryce murzynow bijom. Juz dawno nie bijom, towarzyszko Gini. Towarzysze ze zwiazkow zawodowych zameldowali, ze to sie nie oplaca. Isajew Maksim Maksimowicz /-/ pulkownik SS standartenfuhrer w st. spocz. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 19:15 www.dziennik.pl/katastrofa-smolensk/article623057/Zlodzieje_ukradli_tez_karty_poslanki_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 19:25 I nie zapomnij wspomniec o tej zakonnicy,co podpyardolila kawalek samolotu. Tez zlodziejka. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 22:18 wyluzowana.kaczka napisała: > Ja nie,ale ty tak. No złodziejka, ale ICH złodziejka. No wicie, trzeba dialektykę stosować. S. Odpowiedz Link Zgłoś
boczny_wiatr karty płatnicze nie wszedzie 08.06.10, 20:25 wymagają wklepywania kodu. Czasem wystarczy podpis. Taki sam jaki jest na karcie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: karty płatnicze nie wszedzie 08.06.10, 22:19 boczny_wiatr napisał: > wymagają wklepywania kodu. Czasem wystarczy podpis. Taki sam jaki > jest na karcie. Jeszcze parę lat temu płaciłem kartą w Łodzi i używali "żelazka". To co mówić o jakimś Smoleńsku. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 22:31 A tamto państwo płaci żołnierzom?? Tak normalnie, pensja w pensję?? Każdego dnia miesiąca następnego?? Manny, nie byłeś , nie pisz, coś powoduje kanibalizm?? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 22:35 Pamietasz moj watek o niemoralnosc komunistow? A teraz przeczytaj co wlasnie napisalas. Mozna usprawiedliwic wszystko. Sa tacy ktorzy usprawiedliwiaja holokaust. Tylko do jakiego spoleczenstwa to doprowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
boczny_wiatr wg KK 08.06.10, 22:40 głodny nie grzeszy gdy kradnie żywność. Czy twoim zdaniem KK jest niemoralny? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: wg KK 08.06.10, 22:44 To ci zolnierze umierali z glodu i te kilka tysiecy sciagneli na bliny? Odpowiedz Link Zgłoś
boczny_wiatr Re: wg KK 08.06.10, 22:56 manny-jestem napisał: > To ci zolnierze umierali z glodu Nie można tego wykluczyć. W Rosji nie takie rzeczy w wojsku się zdarzają. Diedowszczyzna to taka rosyjska fala ale do kwadratu. Jeśli to były koty, to pewnie forsę musieli oddać dziadkom. Albo wręcz polecenia starszych służbą wykonywali. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: wg KK 08.06.10, 23:02 boczny_wiatr napisał: > manny-jestem napisał: > > > To ci zolnierze umierali z glodu > Nie można tego wykluczyć. W Rosji nie takie rzeczy w wojsku się > zdarzają. Diedowszczyzna to taka rosyjska fala ale do kwadratu. > Jeśli to były koty, to pewnie forsę musieli oddać dziadkom. Albo > wręcz polecenia starszych służbą wykonywali. tez mi sie tak wydaje . Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: wg KK 08.06.10, 22:57 manny-jestem napisał: > To ci zolnierze umierali z glodu i te kilka tysiecy sciagneli na bliny? Ty sie maniak urodziles wczoraj? No, ukradli. W Polsce tez by ukradli,gdyby sie taka okazja nadarzyla. W Kabatach kradli, w Treblince lata po likwidacji obozu rozkopywali teren i kradli co sie dalo. Ludzi maniak nie znasz,czy chcesz po prostu dokopac Rosjanom? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: wg KK 08.06.10, 23:04 wyluzowana.kaczka napisała: > manny-jestem napisał: > > > To ci zolnierze umierali z glodu i te kilka tysiecy sciagneli na bliny? > > Ty sie maniak urodziles wczoraj? No, ukradli. W Polsce tez by ukradli,gdyby sie > taka okazja nadarzyla. W Kabatach kradli, w Treblince lata po likwidacji obozu > rozkopywali teren i kradli co sie dalo. Ludzi maniak nie znasz,czy chcesz po > prostu dokopac Rosjanom? a dlaczego dokopac?Okradli i do tego co?Mamy tu listy pochwalne pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: wg KK 08.06.10, 23:08 wyluzowana.kaczka napisała: > Ty sie maniak urodziles wczoraj? No, ukradli. W Polsce tez by ukradli,gdyby sie > taka okazja nadarzyla. W Kabatach kradli, w Treblince lata po likwidacji obozu > rozkopywali teren i kradli co sie dalo. Ludzi maniak nie znasz,czy chcesz po > prostu dokopac Rosjanom? I o to chodzi, chiba wiemy o co chodzi?? Różne opcje, a o to biega?? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: wg KK 08.06.10, 23:10 Jolu,jeszcze nie znasz maniaka? Przeciez to maniak i nic wiecej sie o nim nie da powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: wg KK 09.06.10, 00:53 wyluzowana.kaczka napisała: > Jolu,jeszcze nie znasz maniaka? Przeciez to maniak i nic wiecej sie o nim nie da > powiedziec. Ty byś jakieś kolory poza czarnym i białym zaczął odróżniać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: wg KK/ps 09.06.10, 09:14 wyluzowana.kaczka napisała: > Nie, dziekuje. W dzisiejszej Gazecie wypowiada sie byly PiS, dzis PO, facet o nazwisku Mężydło. Takie dziwne nazwisko, mowi sensownie, wiec poszukalem w sieci o kogo chodzi i trafilem na zalinkowany film. Rzecz czarno-biala (w sensie historycznym, czyli jak u mnie),ale poniewaz nie bylem przy tym, nie znam realiow prl tamtych czasow (bywalem wtedy gosciem u znajomych,ale tylko bywalem), wiec nie wiem na ile moge wierzyc postaciom wystepujacym w tym dokumencie. Moze ty, ktory widzi rozne odcienie szarosci, mi to wyjasnisz? Jest ten Mężydło wiarygodny, czy nie? I jego sympatyczna (on zreszta tez) zona? Co myslisz? Obraz mi zaciemnia troche nielubiany przeze mnie Kaczmarski, no ale coz, nie moge miec wszystkiego! www.esnips.com/doc/7326d934-c50a-4ca9-8643-dc3c880f10aa/bestie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: wg KK/ps 10.06.10, 17:59 Ciekawy film. Sprawa była swego czasu głośna i znana. Zresztą jedna z wielu podobnych. Zastraszanie opozycji na różne sposoby było częste. Oczywiście tej aktywnej, a nie tych z trzeciego czy czwartego rzędu. Zastraszanie, procesy, więzienia, prowokacje i fałszywe oskarżenia. Z takimi metodami spotkał się Mężydło czy Niesiołowski. Że o symbolicznym Michniku i Kuroniu już nie wspomnę. Zresztą niektóre z tych metod działania komuny można dziś odnaleźć w działaniach PiS i Kaczyńskiego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 22:41 manny-jestem napisał: > Pamietasz moj watek o niemoralnosc komunistow? A teraz przeczytaj co wlasnie > napisalas. Mozna usprawiedliwic wszystko. Sa tacy ktorzy usprawiedliwiaja > holokaust. Tylko do jakiego spoleczenstwa to doprowadzi? Gdyby nie bylo holocaustu,maniak by go wymyslil. Po prostu nie moze sie obyc bez holocaustu. Prawdziwy entuzjasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gini snajper nie widzi roznicy. 08.06.10, 22:41 Pomiedzy tym, ze ktos okrada martwa ofiare, a zakonnica, ktora podniosla jakis tam przedmiot, ktory wojsko rosyjskie zostawilo, a powinno zabezpieczyc. Pisalo sie o zle zabezpieczonym miejscu katastrofy wielokrotnie, o czym z&apomnial juz. Odpowiedz Link Zgłoś
boczny_wiatr Re: snajper nie widzi roznicy. 08.06.10, 22:46 gini napisała: > Pomiedzy tym, ze ktos okrada martwa ofiare, a zakonnica, ktora > podniosla jakis tam przedmiot, ktory wojsko rosyjskie zostawilo, a > powinno zabezpieczyc. To, że sobie podnosi i zabiera to jej sprawa. Obrzydliwe jest robienie z tego kawałka metalu relikwi. A z zakonicy bohaterki. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: snajper nie widzi roznicy. 08.06.10, 23:02 boczny_wiatr napisał: > gini napisała: > > > Pomiedzy tym, ze ktos okrada martwa ofiare, a zakonnica, ktora > > podniosla jakis tam przedmiot, ktory wojsko rosyjskie zostawilo, a > > powinno zabezpieczyc. > To, że sobie podnosi i zabiera to jej sprawa. > Obrzydliwe jest robienie z tego kawałka metalu relikwi. > A z zakonicy bohaterki. A kto robi z zakonnicy bohaterke? jaka relikwia?Ludzie rozne rzeczy wieszaja na Jasnej Gorze, i nie sa to zadne relikwie pomylilo Ci sie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper nie widzi roznicy. 08.06.10, 23:56 gini napisała: > Pomiedzy tym, ze ktos okrada martwa ofiare, a zakonnica, ktora > podniosla jakis tam przedmiot, ktory wojsko rosyjskie zostawilo, a > powinno zabezpieczyc. Nie zostawiło, tylko jeszcze nie zebrało. Toż była, jak i inni złodzieje, przepędzana przez żołnierzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: snajper nie widzi roznicy. 08.06.10, 23:59 snajper55 napisał: > gini napisała: > > > Pomiedzy tym, ze ktos okrada martwa ofiare, a zakonnica, ktora > > podniosla jakis tam przedmiot, ktory wojsko rosyjskie zostawilo, a > > powinno zabezpieczyc. > > Nie zostawiło, tylko jeszcze nie zebrało. Toż była, jak i inni złodzieje, > przepędzana przez żołnierzy. > > S. Byles przy tym? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper nie widzi roznicy. 09.06.10, 00:40 gini napisała: > > Nie zostawiło, tylko jeszcze nie zebrało. Toż była, jak i inni > złodzieje, > > przepędzana przez żołnierzy. > > Byles przy tym? Przeor jasnogórski o. Roman Majewski o tym opowiadał. Jemu wierzę na słowo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 22:50 Manny?? Jedno pytanie, byłeś w ZSRR?? Ja twoich poglądów nie zamierzam negować. Ja tylko pytam, czy Ty wiesz?? Nawet nie chce mi się pisać, znowu wyjdę na grafomankę , koalicjantkę Pisu i takie tam Byt kształtuje świadomość!! Durne?? Jak bardzo prawdziwe?? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:08 jola.iza1 napisała: Byt kształtuje świadomość!! > Durne?? Jak bardzo prawdziwe??== Nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:15 Nieprawdziwe bo??? Manny, a kanibalizm w czasie Голодоморa znasz?? Podziel przez pięć i się martw Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:18 Jolu, maniak to amerykanska Polonia! Zlituj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:53 wyluzowana.kaczka napisała: > Jolu, maniak to amerykanska Polonia! Zlituj sie! Oki, oki ŻeŚ mi bliski, to co?? Mam nie uświadamiać?? Maruderowi wbrew??? Nie ma takiej możliwości, Marudera lubię i dziękuję Mu Manny też pojmie, patriota wszak Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:21 Jolu, czy tu mamy do czynienia z tak skrajnym przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:38 Zapytam, byłeś , widziałeś?? Niekoniecznie mam ochotę pisać , kto nie był niech wierzy. Co Ty wiesz o przypadkach?? Pomijam wiedzę, wiesz ile emerytur odebrali niesłusznie z ZUSu spadkobiercy?? Polacy!! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:46 jola.iza1 napisała: > Zapytam, byłeś , widziałeś?? > Niekoniecznie mam ochotę pisać , kto nie był niech wierzy. > Co Ty wiesz o przypadkach?? Pomijam wiedzę, wiesz ile emerytur odebrali niesł > usznie z ZUSu spadkobiercy?? Polacy!! A co to ma do rzeczy, zaloz son-bie watek i pisz o polakach o emeryturach o wielkim glodzie, a tu pisz na temat . podoba sie, ze ruskie okradli ofiare katastrofy, to napisz to oytwarcie i czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 09.06.10, 00:15 gini napisała: > A co to ma do rzeczy, zaloz son-bie watek i pisz o polakach o > emeryturach o wielkim glodzie, a tu pisz na temat . > podoba sie, ze ruskie okradli ofiare katastrofy, to napisz to > oytwarcie i czesc. Ginusia?? Nie wiem jak się zachować, szczerze piszę, serio serio. Cobym nie napisała, wyjdzie na Twoje, przyjmiesz białą flagę?? Poddaję się > Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Karty Przewoznika 09.06.10, 00:04 jola.iza1 napisała: > Zapytam, byłeś , widziałeś?? -- co Jolu? Tak widzialem biede gorsza nawet niz w ZSRR. I bylem w Dawnym ZSRR. Nie widze aby to bylo wytlumaczenie na cokolwiek. Usprawiedliwiasz zlodzieji. Twoja sprawa. Pomijam wiedzę, wiesz ile emerytur odebrali niesł > usznie z ZUSu spadkobiercy?? TYm co odebrali jak najbrdziej slusznie. Ubecy powinni poczuc co to glod. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Karty Przewoznika 09.06.10, 00:25 Nie usprawiedliwiam, nie rozpocznę wojny światowej, no ku... nie!! Nawet za Kaczyńskiego trzysta ze sejmu! Sama sobie lewicowam Wzruszam się gdy, www.biblionetka.pl/book.aspx?id=3219 Mogę?? Odpowiedz Link Zgłoś
boczny_wiatr Nie wiesz, ale pierwszy kamieniem ciskasz! 09.06.10, 14:35 Co ty wiesz o wojsku w Rosji? Czy zdajesz sobie sprawę jak potworny to jest system? Czy wiesz, że taki kot jest gorszy od łajna? Dziadki moga z nim zrobić wszystko! Dosłownie wszystko! Nikt nie usprawiedliwia złodziejstwa, ale pamiętaj że istnieją okoliczności łagodzące. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie wiesz, ale pierwszy kamieniem ciskasz! 09.06.10, 19:08 boczny_wiatr napisał: > Co ty wiesz o wojsku w Rosji? > Czy zdajesz sobie sprawę jak potworny to jest system? > Czy wiesz, że taki kot jest gorszy od łajna? > Dziadki moga z nim zrobić wszystko! > Dosłownie wszystko! > > Nikt nie usprawiedliwia złodziejstwa, ale pamiętaj że istnieją > okoliczności łagodzące. Ja np wcale sie nie upieram, ze sprawcami byli ci czterej zolnierze, ktorych dano na zer. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie wiesz, ale pierwszy kamieniem ciskasz! 10.06.10, 18:00 gini napisała: > Ja np wcale sie nie upieram, ze sprawcami byli ci czterej zolnierze, > ktorych dano na zer. To na pewno był Tusk z Komorowskim. Kasy na kampanię potrzebowali, a 6 tysięcy piechotą nie chodzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie wiesz, ale pierwszy kamieniem ciskasz! 10.06.10, 18:02 snajper55 napisał: > gini napisała: > > > Ja np wcale sie nie upieram, ze sprawcami byli ci czterej zolnierze, > > ktorych dano na zer. > > To na pewno był Tusk z Komorowskim. Kasy na kampanię potrzebowali, a 6 tysięcy > piechotą nie chodzi. > > S. skoro tak twierdzisz,nie bede ci sie sprzeciwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Karty Przewoznika 08.06.10, 23:54 manny-jestem napisał: > Pamietasz moj watek o niemoralnosc komunistow? Ty naprawdę uważasz, że takie hieny to tylko u ruskich czy tylko u komunistów ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Karty Przewoznika 09.06.10, 11:31 manny-jestem napisał: > No cos takiego to dzicz jest normalnie. > > Moglbys ktos wytlumaczyc jak oni zdobyli hasla do kart aby je uzyc? > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7980641,TOK_FM__czterech_zoln ierzy_z_Ga > rnizonu_w_Smolensku.html Mogło to być tak, Przewoźnik schował portfel do marynarki a marynarkę schował do pojemnika na bagaże. Po katastrofie marynarka i sam przeowźnik wylądowali w zupełnie różnych miejscach. W portfelu Przewoźnik trzymał oprócz karty zapisany pin do niej. Sku...el znalazł portfel i miał zarówno kartę jak i pin. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 09.06.10, 14:12 Okazuje sie,ze zlodzieje nie byli przypadkowi,a ten Pankratow to nawet niezly spec: Karty bankowe Przewoźnika, sekretarza Rady Ochrony Pamięci Walki i Męczeństwa, który zginął 10 kwietnia w katastrofie Tu-154M pod Smoleńskiem, ukradli czterej żołnierze służby zasadniczej z jednostki wojskowej na lotnisku Siewiernyj. Trzej spośród nich byli wcześniej sądzeni: Siergiej Syrow - za grabież, Artur Pankratow - za fałszowanie, przechowywanie, przewożenie lub puszczanie w obieg sfałszowanych pieniędzy albo papierów wartościowych oraz Jurij Sankow - za kradzież. Karany nie był tylko Igor Pustowar. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7991744,Rosyjska_prasa_o_ograbieniu_ciala_A__Przewoznika_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Karty Przewoznika 10.06.10, 13:09 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7997078,Na_miejscu_katastrofy_smolenskiej_zabezpieczono_120.html Wczoraj prokuratura wojskowo poinformowała, że nie stwierdzono kradzieży innych kart poza należącymi do Andrzeja Przewoźnika. Maniak - odszczekuj chamie. Re: Karty Przewoznika manny-jestem 07.06.10, 16:43 Odpowiedz Oczywiscie ze tak mysle. Wystarczy poczytac troche historii. W 1654 wywiezli prawie cale Wilno. Jest 350 lat pozniej i jak widac wciaz mentalnosc z czasow Czyngis Chana. Odpowiedz Link Zgłoś