Dodaj do ulubionych

drogi adgminie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:01
czy mogę sobie pozwolic zauważyc ze nasi Stasi Bracia w Wierze okropnie się
ciskają po pojawieniu sie 'pasji' w kinach, czy ten watek tez wyrzucisz?

5040
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek#jw [...] IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jacek#jw A tak można? IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:49
        jak pejsaci i inszy ortodoks wyciska czosnek na temat pasji to aż ją sobie
        obejrze.
        • Gość: jacek#jw To czym się różni jude od pejsatego? / NT IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 21:34
    • Gość: perli prądem we wątek IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 09.03.04, 12:31
      jak gminna wieś niesie wkrótce wkroczy nowy palarizator wątkowy. Opracowany i
      oparty na psychologii postów będzie raził. Porażenia popołudniowe będą
      najboleśniejsze.

perli
      • limakty nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:34
        i to tak mocno , aż się rogi wyprostują...
        • Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:36
          Ciekawe jak Ty rogiem ślimaczym trafisz, jak Ci trzy kropki jako cel wystawią?

• limakty Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:38
            Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> Ciekawe jak Ty rogiem ślimaczym trafisz, jak Ci trzy kropki jako cel wystawią?
            >
            Tobie Jacku to skorupą przyłoże , albo poproszę kozę5040 i da Ci kopa z lewej
            ratki
            • Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:42
              Skorupą Kamilu powiadasz? A nie zapomnij impetu nabrać, bo mogę nie zauważyć. A
              z kozą to Ty się nie układaj, bo i tak nic z tego nie będzie.
              • limakty Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:46

> Skorupą Kamilu powiadasz? A nie zapomnij impetu nabrać, bo mogę nie zauważyć.
                A
                >
                > z kozą to Ty się nie układaj, bo i tak nic z tego nie będzie.

Właśnie jadę za chwilę do Tarnowskich Gór żeby nabrać rozpędu Jacku smile)
                Ja rozumię , że u kozy5040 nie mam szans...przecież to dziewczyna galbatego
                kapusia...a może Ty Jacku jesteś zazdrosny o kozę tarnogórską
                • Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:52
                  limakty napisał:

> Właśnie jadę za chwilę do Tarnowskich Gór żeby nabrać rozpędu Jacku smile)
                  > Ja rozumię , że u kozy5040 nie mam szans...przecież to dziewczyna galbatego
                  > kapusia...a może Ty Jacku jesteś zazdrosny o kozę tarnogórską

Powodzenia Kamilu smile). Ja zazdrosny? to obce uczucie dla mnie a poza tym my nie
                  o seksie gadam a o układaniu przecież.
                  • limakty Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:58

> limakty napisał:
                    >
                    > > Właśnie jadę za chwilę do Tarnowskich Gór żeby nabrać rozpędu Jacku smile)
                    > > Ja rozumię , że u kozy5040 nie mam szans...przecież to dziewczyna galbateg
                    > o
                    > > kapusia...a może Ty Jacku jesteś zazdrosny o kozę tarnogórską
                    >
                    > Powodzenia Kamilu smile). Ja zazdrosny? to obce uczucie dla mnie a poza tym my
                    nie
                    >
                    > o seksie gadam a o układaniu przecież.

Ja też nie o seksie mówiłem , tylko o kozie i kapusiu galbatym...źle mnie
                    odebrałeś...chyba , że przez skorupę mówię niewyraźnie...
                    A propo "powodzenia", to w czym mam mieć takowe? Przecież jadę tyllko kozę
                    dokarmić, bo głodna
                    • Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 13:09
                      Nie źle odebrałem, tylko my tu różne sprawy załatwiamy. Ja się z adminem
                      układam Ty z kozą. Więc uważaj, bo admin co najwyżej nożycami mnie potraktuje a
                      wkurwiona koza skorupkę rozdeptać Ci może. I czym bedziesz straszył tu
                      wszystkich?
    • limakty [...] 09.03.04, 12:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka