Gość: siedem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:01 czy mogę sobie pozwolic zauważyc ze nasi Stasi Bracia w Wierze okropnie się ciskają po pojawieniu sie 'pasji' w kinach, czy ten watek tez wyrzucisz? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek#jw [...] IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw A tak można? IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:49 jak pejsaci i inszy ortodoks wyciska czosnek na temat pasji to aż ją sobie obejrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw To czym się różni jude od pejsatego? / NT IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli prądem we wątek IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 09.03.04, 12:31 jak gminna wieś niesie wkrótce wkroczy nowy palarizator wątkowy. Opracowany i oparty na psychologii postów będzie raził. Porażenia popołudniowe będą najboleśniejsze. perli Odpowiedz Link Zgłoś
limakty nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:34 i to tak mocno , aż się rogi wyprostują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:36 Ciekawe jak Ty rogiem ślimaczym trafisz, jak Ci trzy kropki jako cel wystawią? Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:38 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Ciekawe jak Ty rogiem ślimaczym trafisz, jak Ci trzy kropki jako cel wystawią? > Tobie Jacku to skorupą przyłoże , albo poproszę kozę5040 i da Ci kopa z lewej ratki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:42 Skorupą Kamilu powiadasz? A nie zapomnij impetu nabrać, bo mogę nie zauważyć. A z kozą to Ty się nie układaj, bo i tak nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:46 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Skorupą Kamilu powiadasz? A nie zapomnij impetu nabrać, bo mogę nie zauważyć. A > > z kozą to Ty się nie układaj, bo i tak nic z tego nie będzie. Właśnie jadę za chwilę do Tarnowskich Gór żeby nabrać rozpędu Jacku ) Ja rozumię , że u kozy5040 nie mam szans...przecież to dziewczyna galbatego kapusia...a może Ty Jacku jesteś zazdrosny o kozę tarnogórską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 12:52 limakty napisał: > Właśnie jadę za chwilę do Tarnowskich Gór żeby nabrać rozpędu Jacku ) > Ja rozumię , że u kozy5040 nie mam szans...przecież to dziewczyna galbatego > kapusia...a może Ty Jacku jesteś zazdrosny o kozę tarnogórską Powodzenia Kamilu ). Ja zazdrosny? to obce uczucie dla mnie a poza tym my nie o seksie gadam a o układaniu przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim 09.03.04, 12:58 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > limakty napisał: > > > Właśnie jadę za chwilę do Tarnowskich Gór żeby nabrać rozpędu Jacku ) > > Ja rozumię , że u kozy5040 nie mam szans...przecież to dziewczyna galbateg > o > > kapusia...a może Ty Jacku jesteś zazdrosny o kozę tarnogórską > > Powodzenia Kamilu ). Ja zazdrosny? to obce uczucie dla mnie a poza tym my nie > > o seksie gadam a o układaniu przecież. Ja też nie o seksie mówiłem , tylko o kozie i kapusiu galbatym...źle mnie odebrałeś...chyba , że przez skorupę mówię niewyraźnie... A propo "powodzenia", to w czym mam mieć takowe? Przecież jadę tyllko kozę dokarmić, bo głodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: nie tylko prądem , ale i łbem kozim IP: 213.25.190.* 09.03.04, 13:09 Nie źle odebrałem, tylko my tu różne sprawy załatwiamy. Ja się z adminem układam Ty z kozą. Więc uważaj, bo admin co najwyżej nożycami mnie potraktuje a wkurwiona koza skorupkę rozdeptać Ci może. I czym bedziesz straszył tu wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
limakty [...] 09.03.04, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś