Gość: woda IP: *.acn.pl 13.03.04, 22:18 Tyrmand i Herling-Grudziński - czy widzicie coś wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenisiej Re: zagadka 13.03.04, 22:25 Gość portalu: woda napisał(a): > Tyrmand i Herling-Grudziński - czy widzicie coś wspólnego? Obaj u Księcia publikowali. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: zagadka IP: *.acn.pl 13.03.04, 22:31 Obaj byli uczciwymi, honorowymi i odważnymi Ż... Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Co to jest Ż....? Żmudzin? 13.03.04, 23:06 Gość portalu: H2O napisał(a): > Obaj byli uczciwymi, honorowymi i odważnymi Ż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo widzę ! A jutro posłuchajcie ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:35 -------------------------------------------------------------------------------- PAMIĘTAJCIE - JUTRO "KABARET STARSZEJ PANI". Radio ZET godz. 9-ta rano w niedzielę i 24-ta. Tak jak za komunizmu "STARSI PANOWIE" byli zaprzeczeniem tamtej chemskiej epoki, tak zaprzeczeniem "KABARETU STARSZYCH PANÓW" jest "KABARET STARSZEJ PANI OLEJNIK" - to jest szczyt chamstwa ! Prowadzącej audycję "odzywki są takie jak do krowy kierowane przez chamskiego weterymarza", a nie jak do gości programu radiowego . (tak chamski wewterynarz nie leczyłby mojego psa, ani minutę dłużej po takim występie}. Posłuchajcie ! Tego nie da się opowiedzieć - to trzeba słyszeć. (ja tego już nie będę słuchał, bo ... , bo mam dość takich chamów). Ale posłuchajcie sami "KABARETU STARSZEJ PANI". Odpowiedz Link Zgłoś