mate_lot 04.07.10, 20:03 czy to nie brzmi pieknie? Ależ brzmi! GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Pan prezydent Bronisław Komorowski 04.07.10, 20:24 czy to nie brzmi pieknie? > Ależ brzmi! > GRATULACJE! Pieknie!Pieknie!Moze cie odstrzli Yudku z dubeltowki. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakieś Gie przyczepiło mi się do buta. 04.07.10, 21:11 ...i mówi - płyniemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Jakieś Gie przyczepiło mi się do buta. 04.07.10, 21:14 wikul napisał: > ...i mówi - płyniemy ? Coś tam bełkocze, swołocz praklata Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ja też 04.07.10, 20:47 oleg3 napisał: > mate_lot napisał: > > > GRATULACJE! A ja jednak poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ja też 04.07.10, 21:12 oleg3 napisał: > Przecież Kaczyński już gratulował To dobrze o nim świadczy, ale on nie ryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Głatulujac hłabiemu nie nalezy zapominac, ze.. 04.07.10, 20:54 ..rzeczywiscie przez 5 najblizszych lat toto bedzie glowa panstwa polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Głatulujac hłabiemu nie nalezy zapominac, ze. 04.07.10, 20:58 Jednak jest o głowę wyższy od tego czegoś co usiłowało mu dorównać Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zaznacz sobie na framudze, by czasem o tym.. 04.07.10, 21:26 ..nie zapomniec, matelot Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Zaznacz sobie na framudze, by czasem o tym.. 04.07.10, 21:46 marouder.eu napisał: > ..nie zapomniec, matelot Nie zapomnę. Kurduple zwykle zapadają mi głęboko w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale mimo wszystko, zaznacz! 04.07.10, 23:08 Kurdupel, nie kurdupel, ale cale 170 cm wzrostu naszego nowego, ze wszech miar wyksztalconego prezydenta, prawdziwy demokrata zaznacza! Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete a ja jednak czekam 04.07.10, 20:58 na wyniki z PKW na razie wyglada remisowo ; roznica jest tak niewielka ze trudno o pewnosc tete Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: a ja jednak czekam 04.07.10, 21:04 W programie TVjeszczePIS, szef OBOP zaklinał się na wszystkie swiętosci, ze wynik jest pewny a już z pewnością nie zmieni się kolejność kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: a ja jednak czekam 04.07.10, 21:13 t_ete napisała: > na wyniki z PKW > > na razie wyglada remisowo ; roznica jest tak niewielka ze trudno o pewnosc 15 lat temu o 20.00 wygrywał Wałęsa. Rano Prezydentem był jednak Kwaśniewski. To są tylko szacunki sondażowe. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Poczekajmy na oficjalne wyniki 04.07.10, 21:03 Wiele osób wstydziło się tego, że głosowało na Kaczyńskiego i trudno im się dziwić. Dlatego w sondażach wynik Kaczyńskiego może być zaniżony. S. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete no i wlasnie ... 04.07.10, 23:02 wstepny komunikat PKW ... roznica ok 1 % hmmm ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete a teraz Bronek 05.07.10, 01:17 prowadzi ... eeee chyba nie dotrwam ; rano 'sie okaze' tete Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: a teraz Bronek 05.07.10, 01:54 t_ete napisała: > prowadzi ... > > eeee chyba nie dotrwam ; > > rano 'sie okaze' Ja jeszcze poczekam. Parę osób tę huśtawkę przypłaci zawałem lub wylewem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: a teraz Bronek 05.07.10, 02:09 jednak czekam ... zawal i wylew chyba mi nie groza tete Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete :) 05.07.10, 02:13 no to chyba Bronkowi juz nie spadnie, moge isc spac tete Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: :) 05.07.10, 02:22 t_ete napisała: > no to chyba Bronkowi juz nie spadnie, moge isc spac Właśnie to miałem napisać. Duże miasta przeważyły szalę. Po 95% 52,6% : 47,4%. Tym razem sondaże trafione. Kto im uwierzył zaoszczędził sobie sporo nerwów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: a teraz Bronek 05.07.10, 02:14 t_ete napisała: > jednak czekam ... zawal i wylew chyba mi nie groza Ja się chłodzę. Piwem. Miodowym Ciechanem, które mi nie smakuje, ale nie byłem przewidujący i nic innego nie mam. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: a teraz Bronek 05.07.10, 07:52 Najwieksza ciemnota w dolnym, prawym rogu. "Przypadkiem" tam właśnie KK ma najwięcej do powiedzenia. Gdyby tak udało się (żartuję)stworzyć dwa państwa polskie rozdzielone linią Wisły to mielibyśmy państwo wsteczne i postepowe. Na wszelki wypadek wyesportowałbym trochę oszołomów z zachodu na wschód i przyjałbym ludzi postepowych z tego zalewu czerni. Po kilku latach byłoby widac róznicę w rozwoju. Bez tego czarnego balastu Polska dogoniłaby Zachód w ciagu kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś