choleryk 12.08.01, 11:02 Pozdrawiam choleryk )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajacek Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.kabel.telenet.be 12.08.01, 11:59 Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 12:02 Dziendoberek Choleryku -(((((((. Jak samopoczucie ? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
choleryk Hej Jacku i Beatko 12.08.01, 12:10 Milo mi ze odpowiedzieliscie . Wspaniale sie czuje . Zycie jest piekne ))))))))))))))) Dzis taki optymistyczny dzien . Sloneczko swieci . Wspaniale . Oj chyba trzeba korzystac z tego . milej niedzieli wam zycze )))))))))))) pa Pozdrawiam choleryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 12:20 Dzięki za ten hurra optymizm. Trochę weselej się zrobiło. A może Ty nie choleryk a optymista. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.kabel.telenet.be 12.08.01, 12:26 Masz widac wyjatkowe powody do radosci. Zycze ci zeby nic nie zmocilo ci tego nastroju nawet te "optymistyczne"forum Serdecznie pozdrawiam i ciesz sie zyciem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 12:31 Witajcie jajacku i perelko! Dystans, dystans i tylko dystans i dzieki Skierniewicom to forum sie rozchmurzy w dzisiejsza niedziele. Usciski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.home.net.pl 12.08.01, 12:36 Czołem, Choleryku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 12:56 Witam! bynajmniej nie cholerycznie, choć dziś trochę za gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.08.01, 14:41 Witaj. I ja stanalem w kolejce mogacych Cie przywitac. ... I sie doczekalem. Odpowiedz Link Zgłoś
choleryk Re: Witam wszystkich !!! :-))) 12.08.01, 14:42 nie ma sprawy az cie usciskam hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
orange Re: Witam wszystkich !!! :-))) eksperymentalnie 12.08.01, 15:53 Ciekawość czy się uda zżera mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
orange Re: Witam wszystkich !!! :-))) eksperymentalnie 12.08.01, 15:54 ...no i proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Przytulam wszystkich !!! :-))) eksperymentalnie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 16:07 Oranżadko, w tym wątku jest tak nierealistyczny nastrój. Tak że troszeczkę, bujnej wyobrażni i wszystko może się zdarzyć. Chyba lubimy łapać za słówka ? -( Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Przytulam wszystkie !!! :-))) IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 06:47 ...przyjaciółki panowie co najwyżej uścisk dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrq Re: Witam wszystkich !!! :-))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 16:11 czesc czesc czesc. milo cie znowu czytac Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Witam wszystkich !!! :-))) Do piotrqa 13.08.01, 16:49 Gość portalu: piotrq napisał(a): > czesc czesc czesc. milo cie znowu czytac I nawzajem! tylko zdejm wreszcie ze mnie to piętno Królika! (Mam nadzieję, że pamietasz, o co chodzi?) Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst Re: Uściski i ciasteczka dla choleryka ;-)) 12.08.01, 16:21 choleryk napisał(a): > Pozdrawiam > > choleryk > )) Witaj - nareszcie! gdzieżeś był Choleryku Drogi? Wiesz, jak nam się kuczyło bez Ciebie? bez Twojego animuszu! temperamentu! fragment ładnego wierszyka dla Ciebie lubię tesknić wspinać się po poręczy dźwieku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty... ) Napiszę osobno też. Całuję ciepło - Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Dzieki kochani 13.08.01, 16:51 choleryk napisał(a): > Dzieki za mile powitanie ))))))) > chol Wprawdzie spóźniłem się na podziękowania, ale i tak witam Cię po powrocie - zupełnie bezinteresownie! Odpowiedz Link Zgłoś