absztyfikant 19.07.10, 13:32 Ojciec pralata Jankowskiego tez tam sluzyl. Do boju Kur...ski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Ale Jankowskiego seniora wzięli do Wehrmachtu na 19.07.10, 13:48 przymus, to różnica. No i matka, Hedwige Jeschwitz, obywatelka Gdańska (III Rzeszy od 1.09.'39) brała do śmierci rentę z RFN. Jakie on miał mieć Prawe i Patriotyczne wychowanie, skoro to prawdziwy Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ale Jankowskiego seniora wzięli do Wehrmachtu 19.07.10, 13:51 pan.scan napisał: > przymus, to różnica. No i matka, Hedwige Jeschwitz, obywatelka Gdańska (III > Rzeszy od 1.09.'39) brała do śmierci rentę z RFN. Jakie on miał mieć Prawe > i Patriotyczne wychowanie, skoro to prawdziwy Niemiec. aj waj,mocne, Scanik krytykuje kogos za pochodzenie ))))) Taki Berman Jakub to dopiero byl dobrze wychowany. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ale Jankowskiego seniora wzięli do Wehrmachtu 19.07.10, 13:54 Sanderus taki Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ale Jankowskiego seniora wzięli do Wehrmachtu 19.07.10, 14:00 absztyfikant napisał: > Sanderus taki > Tia , gdzie mu do Bermana Jakuba ... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ale Jankowskiego seniora wzięli do Wehrmachtu 19.07.10, 14:29 Ale chlopcow sobie aryjskich dobieral w543.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8HysmY8Dh24 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ale Jankowskiego seniora wzięli do Wehrmachtu 19.07.10, 14:06 absztyfikant napisał: > Sanderus taki Sanderus urodził się w Toruniu. Czyżby jakiś przodek ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant moze, ale mnie bardziej kreci 19.07.10, 14:12 co ten senior w Wehrmnachcie robil. Bo ze to nie byla Wielka Orkiestra Owsiaka to wiemy nawet my, wyksztalciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Lubicie tanczyc na grobach co? 19.07.10, 14:18 Bo Kurski przynajmniej cwoje debisltwa zarzucal zyjacemu polityki, ktory mogl sie bronic. A Wam potrzebna byla smerc zeby sobie poskakc na trumnie po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
perla a może zajmiesz się pochodzeniem Adasia M. 19.07.10, 14:23 i innych takich, skoro zaczynasz grzebać w przeszłości przodków? Tak, tak, wiem, to się nazywa antysemityzm, rasizm, ksenofobia i nienawiść. Ale to co ty wypisujesz to się nazywa "zgoda buduje" właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a może zajmiesz się pochodzeniem Adasia M. 19.07.10, 14:26 Na zadna zgode sie z nikim nie umawialem. Si vis pacem para bellum. Pochodzenie Michnika jest znane od dekad. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 sami zarzucali cytujac odp. Kurskiego na ich namol 19.07.10, 14:29 ne pytania zadawne przez 3 tygodnie kampanii dla zneutralizowania ewent. bomby! Kurski tego wcale nie użył. HIPOKRYZJA!!!!!!!!!11 Potem znalazłęm podróbkę falszerstwo w archiwum w Londynie jakoby się dopbrowolnie zaciągnął do wojska Sikorskiego. To oszuści i hipokryci tak mącą. Licząc na naiwnych bez pamieci. forum.gazeta.pl/forum/w,13,114332743,114339299,i_co_dla_62_To_nowy_gatunek_ludzi_Pietrzak.html Odpowiedz Link Zgłoś
perla widzę, żeś spec od metryk 19.07.10, 14:35 to napisz mi czy bp. Barbara Maria Blida z domu Szwajnoch to Niemka czy Żydówka była właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: widzę, żeś spec od metryk 19.07.10, 14:37 www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/szwajnoch.html Odpowiedz Link Zgłoś
perla twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 14:45 a przodek gdzie był, w Wehrmachcie czy w SS? I ta umiejętność posługiwania się bronią, to pewnie rodzinne. Wyjaśnij nam to specu od pochodzenia właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 14:52 Udowodnij najpierw, ze ktos sluzyl w tych formacjach, wtedy pogadamy. a ojciec pajaca Jankowskiego sluzyl wlasnie i ja chce wiedziec ilu Polakow czy Zydow zamordowal. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 14:56 ale na jakiej podstawie twierdzisz, że kogoś zamordował? Najpierw udowodnij, że zamordował, to potem będziemy liczyli ilu. Choć Żydów z góry możemy wykluczyć bo ich Wehrmacht nie mordował właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 15:15 Znowu sie kompromitujesz, jak kiedys z Treblinka. Wehrmacht mordowal ludnosc cywilna, polska i zydowska to sie zaczelo pare godzin po przekroczeniu granic II RP. Doucz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 15:17 Ojciec Jankowskiego zginął na froncie wschodnim wcielony do Wehrmachtu. Tam sie raczej nie bunkrowal w kantynie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla zdaje się, że w Jad Waszem 19.07.10, 15:51 kilku Wehrmachtowców też ma swe drzewka. Pytam po raz kolejny, skąd wiesz, że senior Jankowski mordował Żydów i Polaków? Udowodnij właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zdaje się, że w Jad Waszem 19.07.10, 15:54 Ja nie mowie, ze mordowal, pytam tylko ilu zamordowal. Moze zero wlasnie, a moze duzo. To trzeba wyjasnic. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zdaje się, że w Jad Waszem 19.07.10, 16:00 absztyfikant napisał: > Ja nie mowie, ze mordowal, pytam tylko ilu zamordowal. Moze zero wlasnie, a moz > e > duzo. To trzeba wyjasnic. > A kogo chcesz pytac?Pierwsee, drugie czemu nie spytasz Tuska ilu zamordowal jego dziadek, sa chyba jakies przekazy rodzinne, nie mow mi ze w wermachcie strzelal sobie w powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
perla no to trzeba powołać komisję śledczą 19.07.10, 16:01 sejmową i wyjaśniać ilu to senior Jankowski wymordował. Przy okazji można by też powołać komisję do zbadania ilu to terrorystów (tfu! bojowników znaczy się) arabskich wymordował absztyfikant, wraz z ich kobietami i dziećmi. Może zero a może miliony właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no to trzeba powołać komisję śledczą 19.07.10, 16:07 La illla la illaha u szahid habib allah Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 15:25 z Treblinką to ty się kompromitowałeś twierdząc, że na terenie wielkości boiska piłkarskiego można w ciągu 1 dnia zamordować a następnie spalić bez śladu 20 tysięcy ludzi. Kaci z Katynia zażądali aby im nie przywozić dziennie więcej niż 200 polskich oficerów, bo większej liczby nie są w stanie zabić a następnie zakopać. A tu mowa o 20 tys. dziennie jest! Być może żołnierze Wehrmachtu dopuszczali się zbrodni na ludności cywilnej. Ale to chyba nie była ideowa działalność tej armii. Od mordowania to SS było właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdebursky Re: twierdzisz więc, że to Niemka jest czy Zydowka 19.07.10, 17:02 spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Internetowa_lista_%C5%BByd%C3%B3w Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Zacznij od tego 19.07.10, 15:19 perla napisał: Choć Żydów z góry możemy wykluczyć bo ich Wehrmacht nie mordował właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Zacznij od tego 19.07.10, 15:29 nie znam się na tym. Ale Wehrmacht jako armia chyba nie prowadził oficjalnej polityki mordowania ludności cywilnej. Co nie znaczy, że poszczególni żołnierze, czy też nawet oddziały, takowych nie dopuszczali się właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zacznij od tego 19.07.10, 16:40 Pierdle, obroncy honoru Wehrmachtu: tinyurl.com/2unum7g Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 15:25 absztyfikant napisał: > Udowodnij najpierw, ze ktos sluzyl w tych formacjach, wtedy pogadamy. a ojciec > pajaca Jankowskiego sluzyl wlasnie i ja chce wiedziec ilu Polakow czy Zydow > zamordowal. > No dziadek Tuska tez sluzyl , podobno wcielony na siele, spytaj wiec Tuska ilu Polakow czy Zydow zamordowal jego dziadek . Bo Jankowskiego juz nie spoytasz on nie zyje,moze nie zauwazyles ,slepa komendo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 15:32 Zginal na froncie wschodnim, swieczki mam mu palic? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: twierdzisz więc, że to Niemka była 19.07.10, 15:34 absztyfikant napisał: > Zginal na froncie wschodnim, swieczki mam mu palic? > Mozesz palic, Tete pali swieczki i Rosjanom i Niemcom, jedna swieczka mniej jedna wiecej, co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan perla napisał: 19.07.10, 14:29 a może zajmiesz się pochodzeniem Adasia M. i innych takich, skoro zaczynasz grzebać w przeszłości przodków? > Ale to co ty wypisujesz to się nazywa "zgoda buduje" właśnie. forum.gazeta.pl/forum/w,13,114158163,114159146,czy_pieniadze_Janusza_Palikota_pochodza_z_rabunku.html Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale gdzie tam jest o pochodzeniu narodowościowym 19.07.10, 14:37 Palikota właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: ale gdzie tam jest o pochodzeniu narodowościo 19.07.10, 14:42 Tam o "zgodzie" jest. I tańcu na trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś
perla kankana na trumnach Scan 19.07.10, 14:47 to prezentuje ten twój peowski idol. Dostał recenzję swych prostackich wygibasów po prostu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ale gdzie tam jest o pochodzeniu narodowościo 19.07.10, 15:23 pan.scan napisał: > Tam o "zgodzie" jest. I tańcu na trumnach. No wlasnie glosowaliscie na haslo gajowego i haslo "zgoda buduje",ale po trumnach sobie skaczecie rowno.Wraz z orkistra GW, i reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Gustlik z 4 pancernych też służył w Wehrmachcie 19.07.10, 15:05 co mu nie przeszkodziło przejść na drugą stronę i wraz z pozostałymi pancernymi, Marusią i psem Szarikiem, wygrać 2 wś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla a Hans Kloss to służył w Abwehrze 19.07.10, 15:11 i jako sowiecki agent walnie przysłużył się do zwycięstwa nad 3 rzeszą. Choć trzeba przyznać, że postać autentyczna to zaliczyła 20 lat łagru po wojnie. Chyba za ten Żelazny Krzyż, który Hans dostał z rąk Adolfa właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Ojciec w Wehrmachcie, tym razem nie dziadek 19.07.10, 16:15 pralata Jankowskiego tez tam sluzyl A tak Zydku kiedy twoja rodzina zajela po niemieckie mieszkanie w Szczecinie?Jak bys byl rodowitym pomorzaninem to bys wiedzial pluskwo I´sraelska jak to wygladalo na tych ziemiach. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Pejsaty absztyfikant, czy napisales juz do tuska ? 19.07.10, 16:27 www.kprm.gov.pl/ Tu masz adres ,to jest pewniak, bo ze sp Jankowskim mozesz sie hieno porozumiec jedynie za pomoca medium. Ale co se poskakales po nastepnym grobie to twoje . Coz mozna jedynie wspolczuc, takie zbydlecenie ma widac jakies podstawy, ja nie psycholog ani nie psychiatra, moge jedynie wspolczuc. www.youtube.com/watch?v=xZb3jJE8pYM Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: spieprzaj babu /nt 19.07.10, 16:32 absztyfikant napisał: Nie tak szybko mam dzis czas, postukam jeszcze troche. Masz jeszcze duzo tych trumien na ktorych chcesz potanczyc nekrofilu? . Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: spieprzaj babu /nt 19.07.10, 17:04 To merde jak sie do buta przyklei to trudno oderwać. Niemniej faktem jest, ze zaszczycone odpowiedzia uwaza się za równoprawne. U mnie nigdy nie doczeka sie uwagi. Może to jakas recepta? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Amen 19.07.10, 17:12 to "sale pute" forum.gazeta.pl/forum/w,13,105698337,105759505,gini_klamczucho_wulgarna_.html "embrasse mon cul si je te donne ma permission fils de pute". forum.gazeta.pl/forum/w,13,3725742,3726152,Re_Chyba_nie_wierzycie_PODSZYWACZOWI.html mate_lot napisał: U mnie nigdy nie doczeka sie uwagi. Może to jakas recepta? Odpowiedz Link Zgłoś