Dodaj do ulubionych

WOLNA PALESTYNA! WOLNA OD YASSINA!!!

23.03.04, 17:27
WOLNA PALESTYNA!!!! WOLNA OD YASSINA!!!!!!!!!!!!

Nareszcie... zbrodniczy trzęsący się dziad o głosie kastrata nie będzie
więcej mordował niewinnych ludzi...
Obserwuj wątek
    • indris Ta wiara gór nie przeniesie 23.03.04, 17:48
      Jassin od dawna juz nikogo nie zamordował, ani chyba nawet nie zorganizował
      zamachu. Od tego byli inni i ci pozostali. Zginęło wprawdzie 8 ochroniarzy
      szejka, ale na ich miejsce jest już na pewno co najmniej 80 nowych. Sam Jassin
      pozostanie we wspomnieniach, nagraniach, portretach, pismach. Terror, niestety,
      nie osłabnie, a raczej się nasili.
      Naczelny redaktor "Midrasza" nazwał wczoraj w TV Puls decyzję
      Szarona "idiotyczną"
      • pan_pndzelek Re: Ta wiara gór nie przeniesie 23.03.04, 17:53
        Oglądałem wczoraj Warszawskiego (TVN? TVP3?) i nazwał tę decyzję uzasadnioną...
        Jedna jaskółka wiosny nie czyni ale śmigłowce krążą nadal... Żaden morderca nie
        umknie...
        • Gość: pollak Re: Ta wiara gór nie przeniesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:54
          To Szaron musi czuć się zagrożony.
        • gini Re: Pyndzel to ty zyjesz jeszcze?? 23.03.04, 17:55
          Warszawski cierpi na schizofrenie to powinienes wiedziec.Ze dwa miesiace temu
          krytykowal decyzje o usuwaniu dzialaczy palestynskich.On jest zawsze za a nawet
          przeciw.
          • pan_pndzelek Re: Pyndzel to ty zyjesz jeszcze?? 23.03.04, 19:35
            Na co cierpi Gebert to akurat nie moje zmartwienie... ja mu nie wierzę z innych
            powdów... dałem ten przykład bo takie głupki jak indris chwytają się każdego
            argumentu w stylu: tato, a nawet Żyd powiedział że to jest be... a gówno prawda
            bo w innym programie powiedział coś wręcz przeciwnego...

Tak czy inaczej odstrzelenie tej sparaliżowanej wykastrowanej kukły Yassina to
            duży plus. Dla nas wszystkich...
    • Gość: pollak Re: WOLNA PALESTYNA! WOLNA OD YASSINA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:53
      W którym ośrodku Cię teraz trzymają, panie sk_rwielku? Może już wypuscili.
      Opowiadaj. smile
      • pan_pndzelek Re: WOLNA PALESTYNA! WOLNA OD YASSINA!!! 23.03.04, 19:30
        Ja u siebie jestem... pod dobrą ochroną...
    • Gość: polishAM Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na f IP: *.nas19.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.03.04, 19:32
      Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na
      • pan_pndzelek Głup na forum, głup na forum, głup na forum, głup 23.03.04, 19:35

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka