pan_pndzelek 23.03.04, 17:27 WOLNA PALESTYNA!!!! WOLNA OD YASSINA!!!!!!!!!!!! Nareszcie... zbrodniczy trzęsący się dziad o głosie kastrata nie będzie więcej mordował niewinnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Ta wiara gór nie przeniesie 23.03.04, 17:48 Jassin od dawna juz nikogo nie zamordował, ani chyba nawet nie zorganizował zamachu. Od tego byli inni i ci pozostali. Zginęło wprawdzie 8 ochroniarzy szejka, ale na ich miejsce jest już na pewno co najmniej 80 nowych. Sam Jassin pozostanie we wspomnieniach, nagraniach, portretach, pismach. Terror, niestety, nie osłabnie, a raczej się nasili. Naczelny redaktor "Midrasza" nazwał wczoraj w TV Puls decyzję Szarona "idiotyczną" Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Ta wiara gór nie przeniesie 23.03.04, 17:53 Oglądałem wczoraj Warszawskiego (TVN? TVP3?) i nazwał tę decyzję uzasadnioną... Jedna jaskółka wiosny nie czyni ale śmigłowce krążą nadal... Żaden morderca nie umknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Ta wiara gór nie przeniesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:54 To Szaron musi czuć się zagrożony. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pyndzel to ty zyjesz jeszcze?? 23.03.04, 17:55 Warszawski cierpi na schizofrenie to powinienes wiedziec.Ze dwa miesiace temu krytykowal decyzje o usuwaniu dzialaczy palestynskich.On jest zawsze za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Pyndzel to ty zyjesz jeszcze?? 23.03.04, 19:35 Na co cierpi Gebert to akurat nie moje zmartwienie... ja mu nie wierzę z innych powdów... dałem ten przykład bo takie głupki jak indris chwytają się każdego argumentu w stylu: tato, a nawet Żyd powiedział że to jest be... a gówno prawda bo w innym programie powiedział coś wręcz przeciwnego... Tak czy inaczej odstrzelenie tej sparaliżowanej wykastrowanej kukły Yassina to duży plus. Dla nas wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: WOLNA PALESTYNA! WOLNA OD YASSINA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:53 W którym ośrodku Cię teraz trzymają, panie sk_rwielku? Może już wypuscili. Opowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: WOLNA PALESTYNA! WOLNA OD YASSINA!!! 23.03.04, 19:30 Ja u siebie jestem... pod dobrą ochroną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na f IP: *.nas19.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.03.04, 19:32 Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na forum, Żyd na Odpowiedz Link Zgłoś