jola.iza1 18.08.10, 21:54 Bo,że boli to widaĆ Zatem?? - Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Zachowali se, jak glupie narzeczone... 18.08.10, 22:00 ..uwazali mnie za silna osobe i bali sie roznorakiego wplywu jaki moglem wywrzec na forach Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Zachowali se, jak glupie narzeczone... 18.08.10, 22:13 O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jola chce poslowac, szczegolnie miedzy mna.. 18.08.10, 22:21 ..a Kotletem Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: I co?? 18.08.10, 22:37 Zabronisz?? Demokracja ponoć?? A ja postkomusza lewaczka!! Jak MNIE dziś "suką" za ponoć dychę fałszywą zawieźli, nie patrząc na inne ?? To ja Ci powiem, Maruderze:do dupy z taką, tyle tylko,że za piSpospolitej takoż Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Co?? Nie wierze!! 18.08.10, 23:26 Wymyslasz sobie jakies byle co, Jolu!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Dobierz drugie skrzydło 18.08.10, 22:25 I unieś się, ponaD?? podziały?? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Dobierz drugie skrzydło 18.08.10, 22:28 jola.iza1 napisała: > I unieś się, ponaD?? podziały?? On malolotny, Jolu. No i rozporkowiec do tego. Zadnych rozmow pokojowych nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Dobre:) 18.08.10, 22:21 marouder.eu napisał: > ..uwazali mnie za silna osobe i bali sie roznorakiego wplywu jaki moglem wywrze > c > na forach Tylko na forach?? Jak to bywa w polityce?? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Dobre:) 18.08.10, 22:29 Biedna,zarozumiala menda. I rozporkowiec do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ta, rozporkowiec, szmalcownik i co ci sie tylko.. 18.08.10, 22:40 ..przysni, durniu, ktory od Polakow chcesz, na Polakow lzesz a nigdy o nich dobrego slowa nie powiesz! Chory czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Tak, rozporkowcu i szmalcowniku. 18.08.10, 22:51 Ty nie jestes liczba mnoga,rozporkowcu,wiec sie od Polakow odwal. Jestes Polak maly i duza menda. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A ty jestes chory becwal, wiesz, mielony Kotlecie? 18.08.10, 23:03 Prosze zrobic tak: zakupic przewod gumowy typu szlauch, obsadzic go z jednej strony na rurze w lazience, z drugiej, kiedy odkreci sie cisnienie, polewac wszystko, co na drzewo nie ucieka Tak bedzie najlepiej i kiedy sie zechce cie wspomniec, staniesz jak zywy w oczach. Z sikawka i jakby odmlodzony jakis taki! Siks! Czy da sie tak powiedziec po zydowsku? Siks..na gowniarza? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: A ty jestes chora menda, wiesz? 18.08.10, 23:05 I taki juz zostaniesz, kapusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: To jak z tym siksem?/nt 18.08.10, 23:15 maruder a masz jakiś niestanadrdowy sposób na bolące gardło?.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nawet nie znam tego kawalu, choc sie domyslam.. 18.08.10, 23:21 ..prosze jednak standardowo poplukac gardlo woda z sola Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Co TAK boli? 18.08.10, 22:31 nie wiem jak innych mnie boli gradło i chwilowa utrata głosu/) Odpowiedz Link Zgłoś