gini 26.09.10, 13:56 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8426666,Wypadek_polskiego_autobusu_pod_Berlinem__6_ofiar.html W Brukseli eksplozja trzy osoby nie zyja ,trzy domy kompletnie zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Bydlo forumowe 26.09.10, 15:08 Nie ma szacunku nawet dla smierci, ludzi, wielu z nich pewnie bylo mlodych ,z tego co pisza, ale co tam, dla nich . Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Giniuchna, idź sie pomódl, postaw 26.09.10, 16:01 Krzyż, oddaj krew/ ja po żółtaczce, nie mogę/, rób co chcesz. A po jaką nędzę zakładałaś wątek, ni wuja nie kumam?? W takiej żałobie jesteś, a pierdoły wypisujesz?? A może myślisz, że tylko Ty słuchasz, oglądasz?? Wytłumacz sensownie, może zacznę cię cenić, może uwierzę, żeŚ dzisiaj pogrążona w smutku i jutro bieguśkiem pomożesz rodzinom Ofiar. Na moje oko , jutro będziesz jak zwykle, hiena Odpowiedz Link Zgłoś
gini Jolizdo glupia krowo 26.09.10, 16:08 jola.iza1 napisała: > > Krzyż, oddaj krew/ ja po żółtaczce, nie mogę/, rób co chcesz. A po jaką nędzę > zakładałaś wątek, ni wuja nie kumam?? W takiej żałobie jesteś, a pierdoły wypi > sujesz?? > A może myślisz, że tylko Ty słuchasz, oglądasz?? > Wytłumacz sensownie, może zacznę cię cenić, może uwierzę, żeŚ dzisiaj pogrążon > a w smutku i jutro bieguśkiem pomożesz rodzinom Ofiar. Na moje oko , jutro bę > dziesz jak zwykle, hiena Poniewaz juz nasraliscie do watka to ci odpowiem.Nie jestem w zalobie, zalozylam watek, na kraju tez sa, wolno mi. Po kiego ty tu zakladalas rozpaczliwe watki o Majdanku, ? A w ogole to paszla won. Idz pômoz abstraktowi kablowac, najlepiej od razu zapalaj na abuse ,napisz, ze sie brzydko do ciebie odzywam, tlumoku . Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Giniuchna, nie nerwujsa:) 26.09.10, 16:26 Przeczytaj TO: > Poniewaz juz nasraliscie do watka to ci odpowiem.Nie jestem w zalobie, zalozyla > m watek, na kraju tez sa, wolno mi. > Po kiego ty tu zakladalas rozpaczliwe watki o Majdanku, ? > A w ogole to paszla won. > Idz pômoz abstraktowi kablowac, najlepiej od razu zapalaj na abuse ,napisz, ze > sie brzydko do ciebie odzywam, tlumoku . > Gdybym ja tak do Ciebie?? No co byś pomyślała?? Tylko szczerze proszę Nie namówisz mnie skarbie na ten ton, mnie Twe tłuczenie głową o podłogę bawi PS- ODDAŁAŚ KREW POTRZEBUJĄCYM?? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Jolizda glupia krowo 26.09.10, 16:31 Mozesz sobie do mnie pisac co chcesz ,zaloz sobie nawet watek na moj temat . poszla won tlumoku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Giniuchna, nie nerwujsa:) 26.09.10, 16:35 jola.iza1 napisała: > PS- ODDAŁAŚ KREW POTRZEBUJĄCYM?? Nie odda. Żal jej promili. No, spełniliśmy dobry uczynek. Nasza wypędzona upuściła sobie żółci i może swoim podopiecznym, którym pampersy zmienia, nie napluje do zupy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Giniuchna, nie nerwujsa:) 26.09.10, 16:59 Nic nie spełniałam "Dobrymi uczynkami" niech se Gini i tym podobni mordkę wycierają Niemniej jednak?? Jak Gini nie dokuczy podopiecznym, mnie takoż przyjemnie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Tragiczny weekend 26.09.10, 17:01 ciekawe czy Gini wie ile jest trupów na polskich drogach w każdy week end? tylko,że nie o wszytkim piszą media proponuje jej co tydzień zakładać podobne wątki,wtedy bedzie bardziej wiarygodna w swojej żałobie Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Tragiczny weekend 26.09.10, 17:34 Hejka Ariadno, nie proponuj , nie założy Ale przyznasz, fajnie sie rzuca giniuchna?? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Jolizda jeszcze slowko krowo 26.09.10, 17:41 jola.iza1 napisała: > Hejka Ariadno, nie proponuj , nie założy > Ale przyznasz, fajnie sie rzuca giniuchna?? No widzisz, co jest dla takiej mendy jak ty najwazniejsze, to czy sie rzucam czy nie ,ludzka tragedie masz w dupie, tragedie tych co zgineli i ich rodzin. Nad Majdankiem tu lzy ronilas bidulo, jaka szlachetna jolizda , pelna empatii. Nie martw sie mnie juz nie llatwo zdenerwowac, na tym forum nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jolizda jeszcze slowko krowo 26.09.10, 18:11 brak arguentów i lecą chamskie inwektywy Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jolizda jeszcze slowko krowo 26.09.10, 18:20 Ariadno, a miała kiedyś Gini argumenty??) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jolizda jeszcze slowko krowo 26.09.10, 18:30 jola.iza1 napisała: > Ariadno, a miała kiedyś Gini argumenty??) A jakie ty masz w ogole, ze o Ariadnie nie wspomne , ty weszlas tu tylko po to by mi przykopac, a ariadna, lazi za mna juz w tym celu rok. A ja na to jak na lato.Mozecie sobie lazic do woli, tamtej nie czytam, a ciebie czytuje bo ty mnie bawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jolizda jeszcze slowko krowo 26.09.10, 18:39 Iza wejdz wieczorem na skype pogawędzimy sobie o tej tytance intelektu.)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jolizda jeszcze slowko krowo 26.09.10, 18:42 OK Byle nie o Giniuchnie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tragiczny weekend 26.09.10, 22:00 jola.iza1 napisała: > Ale przyznasz, fajnie sie rzuca giniuchna?? Ona zawsze się fajnie rzuca. Jak ratlerek. Podobny jazgot i możliwości. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k na miejsce tragedii jadą już ponoć Tusk z Kopacz 26.09.10, 17:02 Polansują się trochę przed kamerami w cieniu ofiar... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jak to Lech się lansował w cieniu ofiar... 26.09.10, 17:18 sz0k napisał: > Polansują się trochę przed kamerami w cieniu ofiar... Kamień Pomorski: "Prezydent Lech Kaczyński jest na miejscu tragedii. Policja potwierdza 21 ofiar" Mirosławiec: "Prezydent Lech Kaczyński udał się wczoraj (24.01) na miejsce tragedii. Złożył tam wyrazy współczucia bliskim i rodzinom ofiar wypadku. " itp, itd... www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090413/POMORZE/834549629 Mirosławiec: www.radio.opole.pl/?kat=raportspecjalny&id_raport=13&str=55 S. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Lech to wiadomo, no ale Słońce Pehruu? 26.09.10, 17:21 Toć to przeca zupełnie nowa jakość. Ciekawe czy Bronio żałobę narodową ogłosi, jak myślisz snajperek? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lech to wiadomo, no ale Słońce Pehruu? 26.09.10, 21:54 sz0k napisał: > Toć to przeca zupełnie nowa jakość. Po JarKAczu to rzeczywiście nowa jakość. > Ciekawe czy Bronio żałobę narodową ogłosi, jak myślisz snajperek? Nie sądzę. Choć licho go wie. Coś się zmienił po intronizacji. Nawet mówi inaczej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini glupia krowo jolizdo jestes jeszcze 26.09.10, 17:24 forum.gazeta.pl/forum/w,28,116897675,116897675,Co_najmniej_dziesiec_osob_zginelo_w_wypadku.html Tam geby nie otworzylas, wlazlas tu specjalnie,by sobie pouzywac na nie mnie. Kto tu jest hiena, kto nie ma szacunku dla ofiar . A menda snajper na mnie i na Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: glupia krowo jolizdo jestes jeszcze 26.09.10, 17:28 ostatnie dane to 12 ofiar powiedzcie tej idiotce,zeby już dała sobie spokój - Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: GiniuchnaAA, a czy Ty wiesz, że ?? 26.09.10, 18:52 98% forumowiczów FK nie czyta Aquanetu?? Na FK miałam ci pokazać bezdenność Twą, serio chcialaś?? Zawsze mogę, co mi taam Co sądze o wyjeździe premiera napisałam na FK. Co sądzę o pisaniu, ze abstrakt to..., też ci napisałam na Kraju, tyle, że za wysokie progi?? PS, Ten wątek jest Twój, Tu i Teraz, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: GiniuchnaAA, a czy Ty wiesz, że ?? 26.09.10, 20:35 jola.iza1 napisała: > 98% forumowiczów FK nie czyta Aquanetu?? Nawet nie lapiesz tlumoku, o co chodzi, watek na kraju ci nie przeszkadzal moj ta > Na FK miałam ci pokazać bezdenność Twą, serio chcialaś?? > Zawsze mogę, co mi taam Ty wykazujesz swoja bezdennosc przede wszystkim, na kraju tu, na moderacji tez. > Co sądze o wyjeździe premiera napisałam na FK. Co sądzę o pisaniu, ze abstrak > t to..., też ci napisałam na Kraju, tyle, że za wysokie progi?? > PS, Ten wątek jest Twój, Tu i Teraz, niestety Tak szmatko tyle, ze nie widzisz o czym jest watek. Srasz wszedzie gdzie sie da ale to skutki wychowania na dziedzincu, a raczej na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Ludzie to jednak dziwne stworzenia... 26.09.10, 22:34 Dlaczego dwanaście ofiar w jednym wypadku jest przyczyną zainteresowania mediów i zbiorowego wylewania łez, a dwanaście ofiar w dwunastu wypadkach nie interesuje ani nie wzrusza absolutnie nikogo...? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ludzie to jednak dziwne stworzenia... 26.09.10, 22:47 luzerski napisał: > Dlaczego dwanaście ofiar w jednym wypadku jest przyczyną zainteresowania mediów > i zbiorowego wylewania łez, a dwanaście ofiar w dwunastu wypadkach nie interes > uje ani nie wzrusza absolutnie nikogo...? To ma chyba coś wspólnego ze współczynnikiem zwłok na metr kwadratowy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Ludzie to jednak dziwne stworzenia... 27.09.10, 18:52 luzerski napisał: > Dlaczego dwanaście ofiar w jednym wypadku jest przyczyną zainteresowania mediów > i zbiorowego wylewania łez, a dwanaście ofiar w dwunastu wypadkach nie interes > uje ani nie wzrusza absolutnie nikogo...? > Bo może tu działa klasyczna zasada: jedność czasu, miejsca, akcji. To robi wrażenie. Ja nie ironizuję. Może już Starożytni wiedzieli, że dużo trupów w jednym miejscu, w tym samym czasie i w tych samych okolicznościach robi dużo większe wrażenie, niż tyle samo trupów, ale w różnym czasie (np. w ciągu całej doby), w różnych miejscach (np. w Tatrach, na Mazurach i na Roztoczu) i w różnych okolicznościach (wypadek uliczny, wybuch bojlera, samobójczy skok z okna, bójka rodzinna itd..) W sumie tyle samo, ale nie tak samo. Może dlatego? a. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Re: Ludzie to jednak dziwne stworzenia... 28.09.10, 15:48 Pewnie masz rację, choć mnie dalej dziwi fakt, że, na przykład, każdego roku w wypadkach drogowych ginie około siedmiu tysięcy ludzi. To tak, jakby ktoś na froncie wybił do nogi (np. w Afganistanie - nigdy tam jednocześnie tylu polskich żołnierzy nie było, ale załóżmy) całą dywizję wojska. Wyobrażasz sobie, co by się działo w Polsce (w każdym zresztą kraju), gdyby nadeszła z Afganistanu taka hiobowa wieść? Żałoba narodowa przez pół roku! A tu, przed Sylwestrem, spiker w Wiadomościach obojętnym tonem ogłasza, że w minionym (prawie) roku na drogach zginęło 6800 ludzi. I co? I nic. Żadnej żałoby, pomników, nawet komentarzy... Ludzie (w tym i ja sam) to jednak dziwaki... Odpowiedz Link Zgłoś