Dodaj do ulubionych

Jeszcze tylko 2 dni uprawiania tu bluznierstw oraz

IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 07:12
chamstwa przez katoli - to tytul postu ktory wykoszono mi wczoraj na osla
lawke.
.
Doszlo do tego, ze pewne rzeczy, powszechnie uznane za brzydkie lub
obrzydliwe mozna robic, i to jest OK, ale przypadkiem nie wolno mowic o
wspomnianych zachowaniach. Mowienie o nich jest absolutnie karygodne a
mowiacy trafia na osla lawke – czy tutaj czy w realu.

Nalezy juz do forumowej tradycji, w przytoczonym ponizej poscie takze
wspominam o tym, ze tydzien przed swietami (czy to teraz, czy w grudniu)
najwieksze forumowe bydlaki nabieraja wode w geby i sa tacy uprzejmi a mili
przez ten tydzien, ze az obrzydzenie bierze. Niejednokrotnie po prostu
znikaja chamy z F., na ten okres, by pojawic sie kipiacy bluzgiem nazajutrz
po swietach. Osobiscie dokonalem odnosnego spostrzezenie w 96 lub 97 roku
ale, przez lat kilka staralem sie szanowac okres swiateczny moich wrogow.
Zmienilem zdanie w 2002 roku, kiedy to uznalem ze nie bede sie piescil z
bydlakami uznajacymi, ze swiateczny okres ochronny nalezy im sie jak psu
zupa. Juz po obiedzie, Najmilsi. surprised))
Oto post ktory zdjeto mi wczoraj a doprawdy nie rozumiem czym kierowal sie
pacan cenzor jesli nie jakims odruchem warunkowym. Przemyslane zdecydowanie
to nie bylo.

:::::

Jeszcze tylko 3 dni uprawiania tu bluznierstw oraz
Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com
Data: 31.03.2004 16:42

chamstwa przez katoli.

W sobote ida rozne Gnidy do palmowej spowiedzi, a od spowiedzi do swiat
Wielkanocnych, musza zamknac te swoje kloaki coby w nie pozniej pana Jezusa
moc przyjac - z czystym sumieniem. surprised))

Zgodnie z forumowa tradycja Pollaki ze zlozonymi lapietami (jak Wiesiek
Walendziak, na pewnej slynnej fotce) jak do komunii, Bykki poprowadza, a te
porykiwac beda jedynie pelnym milosci blizniego porykiwaniem.

Macie katole jeszcze 3 dni, wiec wyzyjcie sie teraz. Inaczej trudno wam
bedzie przetrzymac wielki tydzien.
No dalej Gnido - rzuc miechem. Nasraj swemu panu Jezusowi na leb jak to masz
w zwyczaju. W sobote wyspowiadasz sie i bedziesz czysty jak lza. A po
swiatecznej zakasce oplatkowej, jesli tylko nie stanie ci w gardle lub nie
wyrzygasz, poczujesz sie jak jakis mlody bog.
.
W trosce o wasze zdrowie psycholskie,
.
K.P.
:::::::
.
Uwazam, ze postepowanie szeregu katoli, o ktorym mowa powyzej, jak
najbardziej powinno byc stawiane pod jupiterami, i na cenzurowanym. Ja
obserwuje je na przeroznych forach i jest to swoista norma, ze bluznierca
katol przywdziewa na gebe cukierkowy wyraz i lapieta trzyma zlozone do
modlitwy nazajutrz po sobotniej spowiedzi. Gdy nakazane ma w miare kulturalne
zachowanie by moc przystapic do swietej komunii. To jest histerycznie zabawne
prosze katoli i chociazby dlatego nie oszczedze wam radosci waszego widoku
wlasnego, a sobie (kolejnej) mozliwosci podsuniecia wam pod te swietoszkowate
geby zwierciadla. Czy widzicie, jacy jestescie groteskowi?
Wlasnie, dokladnie tak samo jak wasi duszpasterze ktorym uchodza przerozne
czyny przestepcze i obrzydliwe. W przeciwienstwie do komentatorow powyzszego,
ktorym komentowanie absolutnie nie ujdzie na sucho i nie zostanie zapomniane.
Zagryziecie takiego, Najmilsi.
.
No chyba, ze jest wielki tydzien. surprised))
.
K.P.

Obserwuj wątek
    • Gość: blq i kto tu mowi o bluznierstwie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 08:39
      Nie da sie ukryc, ze ten tu oto ma sporo racji. Ale tak jest zawsze, gdy oszolom
      podsumowuje swojego anty-oszoloma. Proporcje zwykle sa takie, ze 20% docinkow to
      swieta racja, 40% to zwykle bluzgi, a kolejne 40% - swoje wlasne oszolomstwo.

I na koniec, takie dwie refleksje: po pierwsze: co jest lepsze? Katolicki
      fanatyk cham, co przynajmniej przez ten tydzien jest normalnym czlowiekiem, czy
      ateistyczny cham, ktorego nawet na tydzien nie stac?

A po drugie: kolejny raz oszolom robi wielki raban, ze mu watek wycieli. No tak,
      przeciez na taki post od razu odpowiedzieliby mu oszolomy od Rydzyka. Spirala
      wyzwisk ruszylaby, i jedni i drudzy plawiliby sie w nienawisci po raz kolejny. I
      jednym i drugim od razu zrobiloby sie dobrze.

Łowcy Żydów i Łowcy Katolików to zmora tego forum.
      • miltonia Do Krzysia, rezolutnego inaczej. 01.04.04, 08:52
        Po pierwsze, jak innych kultury uczysz, wpierw sam poswiec przykladem.
        Po drugie, przestan jeczec, ze ladujesz na oslej, bo wyglada zes kaplon nie
        chlop.
        Po trzecie pierwsz slysze, by postepowanie stawiac pod jupiterami. Jak juz sie
        madrzysz, to skladniej moze?
        W groteskowosci przebiles wszystkich ale w swym prymitywnym zadufaniu nie
        jestes w stanie tego dostrzec.
        Co niby komu ma nie ujsc na sucho i nie zostac zapomniane? Przez ciebie? Nie
        badz smieszny, ty mozesz najwyzej anonimowo w necie pobluzgac, i tyle twego.
        • Gość: Krzys52 A ty jestes glupia, masz wszy, oraz poca ci sie IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 16:41
          nogi.
          Gdyby cie potrzymac pod jupiterem to przynajmniej troche bys obeschla, a i wszy
          moze by wytluklo.
          Na twoje glupote, jednakze, i jupiter nie poradzi. Te masz po rodzicach, a
          zwlaszcza po mamusi.
          .
          Czy mozesz pochwalic sie juz jakas - rozniaca sie od personalnych atakow -
          wypowiedzia?
          Przekonany jestem ze nie, wodoglowiu.
          .
          K.P.
          • miltonia Re: A ty jestes glupia, masz wszy, oraz poca ci s 01.04.04, 23:46
            Akurat przed toba niczym chwalic sie nie zamierzam. Przygladam sie tylko, jak
            mozna nisko upasc w swej nienawisci i zacietrzewieniu.
        • nick.kertiz Re: Do Krzysia, rezolutnego inaczej. 01.04.04, 16:43
          >>mozesz najwyzej anonimowo w necie pobluzgac<<

O ile mi wiadomo, pan K.P. jest znany z imienia i nazwiska, miał rownież
          prostować w regionie łódzkim błędne rozwinięcie swojego imienia na wykazie
          prześladowanych, być może w kraju, w którym mieszka, również posługuje się tym
          samym (swoim?) imieniem i nazwiskiem.
      • Gość: wikul Re: i kto tu mowi o bluznierstwie? IP: *.acn.waw.pl 01.04.04, 16:39
        Gość portalu: blq napisał(a):

> Nie da sie ukryc, ze ten tu oto ma sporo racji. Ale tak jest zawsze, gdy
        oszolo
        > m
        > podsumowuje swojego anty-oszoloma. Proporcje zwykle sa takie, ze 20% docinkow
        t
        > o
        > swieta racja, 40% to zwykle bluzgi, a kolejne 40% - swoje wlasne oszolomstwo.
        >
        > I na koniec, takie dwie refleksje: po pierwsze: co jest lepsze? Katolicki
        > fanatyk cham, co przynajmniej przez ten tydzien jest normalnym czlowiekiem,
        czy
        > ateistyczny cham, ktorego nawet na tydzien nie stac?
        >
        > A po drugie: kolejny raz oszolom robi wielki raban, ze mu watek wycieli. No
        tak
        > ,
        > przeciez na taki post od razu odpowiedzieliby mu oszolomy od Rydzyka. Spirala
        > wyzwisk ruszylaby, i jedni i drudzy plawiliby sie w nienawisci po raz
        kolejny.
        > I
        > jednym i drugim od razu zrobiloby sie dobrze.
        >
        > Łowcy Żydów i Łowcy Katolików to zmora tego forum.

Nic dodać nic ująć. Pzdr.
        • Gość: Krzys52 Przepraszam Wikul, ze zapomnialem wymienic ciebie IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 16:49
          wsrod najwiekszego brudu tego F. No zapomnialem, po prostu surprised))
    • rycho7 Krzysiu zajmij sie czyms pozytecznym 01.04.04, 10:23
      Zajmij sie na przyklad wyhodowaniem wirusika na katoli.

Powinien miec nastepujace parametry:
      1. Zaraza droga kropelkowa. Jak zarazony kichnie to unosi sie dlugo w powietrzu.
      2. Ma okres od zarazenia do ujawnienia skutkow ok. 25 lat (ukryta, lagodna
      choroba wieku dzieciecego).
      3. Atakuje uklad rozrodczy kobiet uniemozliwiajac prokreacje.
      4. Zarazliwy jedynie dla katoli oszolomow.

Takim sposobem sam jeden mozesz zastapic taka instytucje propagandowa jaka byla
      inkwizycja. Oni tez jedynie przekonywali spoeczenstwo usuwajac zlo razem z
      nosicielami zla. Na pare lat starczylo. Mozna zalozyc, ze usuniecie 2 miliardow
      katoli starczy na jakies 2000 lat.
      • Gość: Krzys52 Re: Krzysiu zajmij sie czyms pozytecznym IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 16:10
        "Mozna zalozyc, ze usuniecie 2 miliardow katoli starczy na jakies 2000 lat."
        .
        ;;
        Moje dzialania sa dlugofalowe, Rychu surprised))
        .
        Ciesze sie ze umiesz plywac i nie utonales we lzach tej gnidy Septyka smile))
        .
        To prawie tak samo wstretne i obludne bydle jak ta siostra przelozona
        z "Magdalenek".
        .
        K.P.
        .
        PS...Wymyslenie wirusa pozostawiam Tobie - na pewno jestes w tym lepszy.

• Gość: Astra To juz jest choroba umyslowa IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.04.04, 16:27
          Wcale nie zartuje. Najpierw myslalam ze to tylko obsesja (przedostatnie
          stadium do choroby umyslowej). Teraz widze ze psychopata52
          przekroczyl to stadium. Wlasciwie trudno rozmawiac z pacjentem
          powinien byc na leczeniu zamknietym.
          • Gość: Krzys52 Re: To juz jest choroba umyslowa IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 16:33
            " Wcale nie zartuje. "
            .
            ;;
            Nie potrzebujesz. Sam jestes zart - ponury zart natury. sad
    • patience Cenzura post factum czy cenzura prewencyjna? 01.04.04, 16:38
      Ok. W porzadku. Krzys jest najwiekszym maniakiem, glupolem oraz bluźnierca
      forum. To mam do wszystkich prosbe, zeby jasno i wyraznie napisali, ze sa za
      utworzeniem listy proskrypcyjnej. Np. ktos tu wyzej napisal, ze w/wymieniony
      post Krzysia nalezalo usunac, gdyz zaraz inne oszolomy sie zleca i odpowiedza.
      Moje gratulacje.

W takim razie proponuje wedlug tego samego klucza usuwac takze inne posty. Na
      przyklad zauwazylam ze do innych forumowiczow tez sie zlatuja oszolomy. Na
      przyklad do Sceptyka sie zlatuja. To umiescmy Sceptyka na Oslej na wszelki
      wypadek.

Dabliu juz cos takiego wymyslil, co wy tu proponujecie. Uderzenie prewencyjne.
      • Gość: blq odp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:11
        > utworzeniem listy proskrypcyjnej. Np. ktos tu wyzej napisal, ze w/wymieniony
        > post Krzysia nalezalo usunac, gdyz zaraz inne oszolomy sie zleca i odpowiedza.
        > Moje gratulacje.

tym ktosiem bylem ja. jednak napisalem tylko tyle, ze oszolom ubolewa nad
        skasowaniem prowokacyjnego watku, bo zlatuja sie oszolomy. nic nie mowilem o
        koniecznosci kasowania.

PS. "uderzenie prewencyjne" nie wymyslil obecny prezydent USA. znaczyloby to
        bowiem ze:
        a) jest geniuszem militarnym
        b) wszyscy poprzedni wladcy i generalowie byli militarnymi zerami.

innymi slowy uderzenie prewencyjne jest znane pewnie od epoki kamienia.
      • miltonia Re: Cenzura post factum czy cenzura prewencyjna? 01.04.04, 23:49
        Po co cenzura? Jak ktos sie chce kompromitowac, to czemu mu w tym przeszkadzac?
    • Gość: Perła intelektualistka Ada08 potrzebna od zaraz jest IP: *.blue-net.com.pl 01.04.04, 16:40
      Ado, przetłumacz nam myśli Krzysiowe. Specjalistką od tego jesteś ostatecznie.
      Jakbyś miała problemy to przecież spore zaplecze masz. Pomogą.

Krzys52 napisał

"Nasraj swemu panu Jezusowi na leb jak to masz
      wyrzygasz, poczujesz sie jak jakis mlody bog"
      • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 16:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Perła Re: ale z ciebie nachal, Perla IP: *.blue-net.com.pl 01.04.04, 17:17
          Widzisz Krzysiu, jedynie Ada rozumie głębię twoich wynaturzeń. Jesteś jej
          mistrzem duchowym. I dlatego chcę abyś przemówił przez nią.
          Ja od zawsze podejrzewałem, że masz coś do powiedzenia. Tylko nigdy nie mogłem
          załapać co. Dopiero gdy Ada osłoniła cię swoją piersią na forum tym, i
          oznajmiła, że rozumie twe teksty, to ja od tamtej pory zaintrygowany jestem
          faktem tym. Może tym razem Ada nie będzie taka i wytłumaczy nam logoreję twoją.

Perła
    • Gość: Jan Patagonia express IP: *.shl / *.inforesources.ch 01.04.04, 17:30
      W ksiazce "Patagonia express" chilijskiego autora Luisa Sepulvedy jest taka
      scena: dobry dziadek kupuje wnukowi kazda ilosc Coca-Coli i prowadzi go pod
      kosciol, by tamten sie wysikal. Ale ostrzega: „Ksieza sa niabezpieczni“.

Logika:
      - A nie lubi B
      - A robi swinstwo B
      - A nie widzi, ze robi swinstwo B
      - B moze zareagowac
      - A uwaza, ze B jest agresywny

Oto logika krzysia, forumowego krzewiciela kultury.

Dodaje, ze Sepulveda jest uwazany za wschodzaca gwiazde literatury latynoskiej.
      Nie przeze mnie - dla mnie jest chamem.

(sorry, ze lamie zasady i odpowiadam na te bzdety, ale mialem dobry przyklad)
      • patience Re: Patagonia censorum express 01.04.04, 17:36
        A wlasciwie o czym szanowni panstwo? Raptem oslepli niektorzy? Giwi wyciela
        post, ktory ewidentnie sie do wyciecia nie nadawal. To moze zapytam o Telusia?
        Dlaczego sie tak nie burzycie, jak Telus wywiesza ogloszenie o przerabianiu
        Zydow na abazury? A Krzysia na stos?

Do cholery, ciemna masosad

www.freenorthkorea.net
    • camrut jaki ciekawy przekroj forumowy :))))) 01.04.04, 18:19
      Ach, jaki ciekawy przekroj forumowy sie zrobil surprised))
      - a Ty juz Krzysztofie, dobrze wiesz co -

((surprised))))

ps.
      uwazam jedno z ostatnich spostrzezen patience w tym watku
      za wyjatkowo trafne wink
      • patience Co z tego ze trafne jak nie trafia:( 01.04.04, 18:31
        Poza tym jak sie patrzy na to kto na tym forum bluzga i jak, to ja bym znalazla
        osobiscie duzo wiecej kandydatow. Ewidentnie jest wycinany w sposob wyjatkowy.
        Za ateizm, a nie bluzgisad
        • camrut Re: Ejze, patience, uszy do gory :O) !!! 01.04.04, 18:44
          Alez ja wiem doskonale, ze tutaj na forum najwiekszym bluznierstwem jest
          ateizm, demokracja, gloszenie hasel wolnosci wyboru i nie mieszania w cudzym
          zyciu wlasnie, patience. Kto wie, moze nawet dane mi bylo sie o tym przekonac
          wczesniej, niz Tobie smile)
          ....
          No, ale - zawsze lepiej jesli wiecej o tym osob mowi, niz mniej - latwo jest
          czlowiekowi przyklejac laty i doprawiac gebe, kiedy jest sam, niz jesli stanie
          za jego racjami kilka osob, nie uwazasz?

...pozdrawiam!
          Kamila

• patience Re: Ejze, patience, uszy do gory :O) !!! 01.04.04, 18:52
            camrut napisała:

> Alez ja wiem doskonale, ze tutaj na forum najwiekszym bluznierstwem jest
            > ateizm, demokracja, gloszenie hasel wolnosci wyboru i nie mieszania w cudzym
            > zyciu wlasnie, patience. Kto wie, moze nawet dane mi bylo sie o tym przekonac
            > wczesniej, niz Tobie smile)
            > ....
            > No, ale - zawsze lepiej jesli wiecej o tym osob mowi, niz mniej - latwo jest
            > czlowiekowi przyklejac laty i doprawiac gebe, kiedy jest sam, niz jesli
            stanie
            > za jego racjami kilka osob, nie uwazasz?
            >
            > ...pozdrawiam!
            > Kamila
            >

Ja bym chciala choc raz zobaczyc championke on bluzgow na FA jak trafia na osla
            lawke za swoje koszarowe wystepy. I nie tylko ja. jak chca cenzurowac, niech od
            siebie zaczna. Najlepiej prewencyjnie niech sie ugryza w swoje glupie paszcze.
            • camrut Re: Ejze, patience, uszy do gory :O) !!! 01.04.04, 18:58
              Wiesz co patience - ten tekst:

buzi dla Zuzi jest po prostu fenomenalny surprised)
              A ze sama 'Zuzia' koczkodan, to juz inna sprawa wink...
              • patience Re: Ejze, patience, uszy do gory :O) !!! 01.04.04, 19:10
                camrut napisała:

> Wiesz co patience - ten tekst:
                >
                > buzi dla Zuzi jest po prostu fenomenalny surprised)
                > A ze sama 'Zuzia' koczkodan, to juz inna sprawa wink...

Ale jakims dziwnym trafem na Osla Lawe nigdy nie trafia. A moim skromnym
                zdaniem jej umiejetnosci w bluzganiu i dokuczaniu ludziom przewyzszaja o wiele
                dlugosci to, co Krzys potrafi, kiedy jest w swojej najlepszej formie.
                • Gość: pollak Re: Ejze, patience, uszy do gory :O) !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:29
                  > Ale jakims dziwnym trafem na Osla Lawe nigdy nie trafia.

Kretyn52 kiedyś rozszyfrował że na Giwi składa sie Gini i Wikul.

Co do samego Kretyna, to strzelasz w płot. Czy to my (katole) ciachamy go tutaj?
                  Czy to my (a przynajmniej ja) zakładamy wątki poswięcone Kretynowi52?
                  Ok, może kopniaków od nas dostanie, ale on sam nas zaczepia. On zna tylko jeden
                  temat 'pedofilny kościółek wieszający gówna na ścianie' (kamruty mają
                  przynajmniej pedalstwo czy feminazizm w zanadrzu wink). Uważam że skandalem jest
                  że Giwi go zdjęła, ale nie bedę płakał z tego powodu, a Kretynowi mogę jedynie
                  zaśmiać się w twarz (co nie raz już czyniłem). Kretyn lubuje się w spamowaniu
                  (wkleja ten sam tekst po wiele razy i to na wiele różnych forów), ale w tym
                  przypadku nie było powodów do usuwania. Zobacz jednak, że Szmata52 sama nas
                  zaczepia. Masz jakąś słabość do Kretyna52, Chelgo?
                  • patience Re: Ejze, patience, uszy do gory :O) !!! 01.04.04, 19:43
                    Posiadam duzo slabosci. Jestem sama slabosc. Na przyklad mam slabosc do ciebiesmile

Oraz, mowiac powaznie, do jednakowego traktowania wszystkich. Nie lubie jak
                    jeden placi za grzechy wielu, na przyklad. Tak z reka na sercu, czy twoim
                    zdaniem tylko Krzys bluzga? A dlaczego tylko on na Osla Lawe trafia? Poza tym
                    sami nieskazitelni?
                    • patience PS. Cenzura nie powinna byc narzedziem forumowych 01.04.04, 19:53
                      ... wojen.
                      Krzysiu czesto mi sie wydaje niepowazny z tymmi wojnami religijnymi. I on o tym
                      wie. Ale najwyzszy czas, zeby sie Sceptyk dowiedzial, i cala reszta
                      towarzystwa, ze mi sie wydaja jeszcze bardziej niepowazni, kiedy zaczynaja w co
                      drugim poscie wypisywac Krzyz, koniecznie z duzej litery. I kiedy wypisuja
                      glupoty, ze obowiazkiem w imie Krzyza (rzecz jasna z duzej litery) jest
                      spalenie Krzysia na stosie. Wirualni misjonarze sie znalezli. Albo krzyzowcy
                      raczej. A juz calkiem jest niesmieszne, kiedy w imie Krzyza (z duzej litery)
                      pisze sie donosy do adminow. Rozmawialam przed chwila z Tebe. Jest przekonany,
                      ze Krzys to jedyna dokuczliwa swolocz na FA. Widocznie nikt inny nie pisal
                      donosow. Ani na Nasze3 Sloneczko Gini, ani na nikogo.

I o czym to wszystko swiadczy?

sad
                      • Gość: pollak Re: PS. Cenzura nie powinna byc narzedziem forumo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:05
                        Chelgo, ja z Kretynem walczę słownie. Jedyne co było nierozsądne, to naigrywać
                        się z niego, kiedy ten latał do adminów na skargę. Spowodowało to naostrzenie
                        nożyc. Kretyn jednak nie zna umiaru, odcinają się od jego metod nawet
                        zadeklarowani ateiści, którzy automatycznie stają się 'klerykalnymi ateistami'.
                        Chciał Kretyn wojny, to ją ma, a jedyne na co ta szmata zasługuje to usłyszeć
                        'won chamie z forum'.
                        • patience Acha. Won z forum, powiadasz? BRAWO:( 01.04.04, 20:14
                          Jeszcze raz. Wyzywajcie sie do woli, jak to was bawi. Prosze uprzejmie. Ale
                          twoje 'won z forum' mi sie nie podoba, Pollak. Bardzo sie nie podoba. Chyba sie
                          poklocimysad

Jak chcesz byc bramkarzem, to sie zatrudnij w nocnym klubie. Mozesz decydowac
                          co najwyzej na temat wlasnej obecnosci na forum, niczyjej innej. Za pomoca
                          klikania, a nie donosow. Pytam raz jeszcze: kto donosi!!? Dlaczego admini
                          wiedza ze Krzysiu to straszna swolocz, a nie wiedza nic np. o koszarowych
                          wyczynach Gini!!? Dlaczego Krzysio w kolko trafia na osla lawe, a
                          rozmaici 'zasluzeni' nie!!?

I KTO TU JEST SWOLOCZ I DONOSICIEL!??
                          I KTO TU JEST ORMOWIEC!??
                          • Gość: pollak Re: Acha. Won z forum, powiadasz? BRAWO:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:24
                            patience napisała:

> Jeszcze raz. Wyzywajcie sie do woli, jak to was bawi. Prosze uprzejmie. Ale
                            > twoje 'won z forum' mi sie nie podoba, Pollak. Bardzo sie nie podoba. Chyba
                            sie
                            >
                            > poklocimysad

Dlaczego? Że mu wprost napisze 'Krzyś, spierdalaj'? Pisałem to nie raz i pewnie
                            jeszcze raz napiszę. Jest wolność wypowiedzi (o którą tutaj gardłujesz) więc
                            mam prawo to szmacie52 napisać. Możemy się kłócić.

> Jak chcesz byc bramkarzem, to sie zatrudnij w nocnym klubie. Mozesz decydowac
                            > co najwyzej na temat wlasnej obecnosci na forum, niczyjej innej. Za pomoca
                            > klikania, a nie donosow. Pytam raz jeszcze: kto donosi!!?

Donosiciel.

> Dlaczego admini
                            > wiedza ze Krzysiu to straszna swolocz, a nie wiedza nic np. o koszarowych
                            > wyczynach Gini!!?

Bo nie raz się pewnie jakiś admin naciął na wątek Szmaty52. Koszarowy wątek
                            Gini? A cóż ona takiego strasznego pisze?

> Dlaczego Krzysio w kolko trafia na osla lawe, a
                            > rozmaici 'zasluzeni' nie!!?
                            >
                            > I KTO TU JEST SWOLOCZ I DONOSICIEL!??

Ten kto donosi.

> I KTO TU JEST ORMOWIEC!??

Giwi.
                            • patience Re: Acha. Won z forum, powiadasz? BRAWO:( 01.04.04, 20:32
                              Pollak, taka blondynka raptem jestes? Miedzy 'won z forum' a 'spierdalaj' twoim
                              zdaniem nie ma roznicy? Od kiedy to?

I od kiedy to Gini takie slodke subtelne dziewcze? A moze admini nie wiedza o
                              jej wystepach, bo ci, ktorym ona dokucza, po prostu NIE SA DONOSICIELAMI? raz
                              jeszcze pytam. Kto w gronie Krzyzowcow (z duzej litery) to ormowiec i
                              donosiciel?
                              • Gość: pollak Re: Acha. Won z forum, powiadasz? BRAWO:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:39
                                patience napisała:

> Pollak, taka blondynka raptem jestes? Miedzy 'won z forum' a 'spierdalaj'
                                twoim
                                >
                                > zdaniem nie ma roznicy? Od kiedy to?

'Spierdalaj', 'won z chamie z forum', 'spierdalaj chamie z forum' to moje stałe
                                teksty do Kretyna. Zabronisz mi bojowniczko o wolność? A całkiem niedawno
                                Kretyn stawiał ultimatum ludziom z F. aby sie wynieśli. Przestanie bluźnic, jak
                                się ileśtam osób wyniesie z F. A to jędza ten Kretyn nie? Jak mógł.

> I od kiedy to Gini takie slodke subtelne dziewcze? A moze admini nie wiedza o
                                > jej wystepach,

To ich poinformuj. Dzięki Cheldze się dowiedzą.

> bo ci, ktorym ona dokucza, po prostu NIE SA DONOSICIELAMI? raz
                                > jeszcze pytam. Kto w gronie Krzyzowcow (z duzej litery) to ormowiec i
                                > donosiciel?

Kogo się pytasz? ... Moze Kretyn52, on ma bujną fantazję.

A kto donosił na Zawadzkiego? Nic nie wiesz?
                                • patience Re: Acha. Won z forum, powiadasz? BRAWO:( 01.04.04, 21:04
                                  Gość portalu: pollak napisał(a):

>
                                  > 'Spierdalaj', 'won z chamie z forum', 'spierdalaj chamie z forum' to moje
                                  stałe teksty do Kretyna.

To masz problem. Twoj 'staly tekst' ktos odebral jako wezwanie do akcji
                                  bezposredniej. I dobrze wiesz co ja mysle na temat donosow na kogokolwiek.
                                  Zdaje sie ze rozmawialismy juz na ten temat - wczoraj czy przedwczoraj.
                                  Sklerozy nie masz. I tu i na forum o moderowaniu powiedzialam juz wszystko co
                                  mialam do powiedzenia. W bezsensownych pyskowkach nie mam ochoty brac udzialu.
                                  Powtorze tylko raz jeszcze, ze cenzura i donosy nie sa narzedziami wojen
                                  forumowych. A przynajmniej nie powinny. Przemysl to sobie albo i nie, wedlug
                                  wlasnej woli.

Z powazaniem,
                                  • Gość: pollak Re: Acha. Won z forum, powiadasz? BRAWO:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:31
                                    patience napisała:

> Gość portalu: pollak napisał(a):
                                    >
                                    > >
                                    > > 'Spierdalaj', 'won z chamie z forum', 'spierdalaj chamie z forum' to moje
                                    > stałe teksty do Kretyna.
                                    >
                                    > To masz problem. Twoj 'staly tekst' ktos odebral jako wezwanie do akcji
                                    > bezposredniej.

Nie, to ktoś ma pecha. Ja się jedynie do Kretyna zwracam. W przeciwnym wypadku,
                                    ludzkość powinna zamilknąć, bo się zawsze jakiś kretyn znajdzie. I pominąłem
                                    jeszcze jeden stały tekst - 'biedny Krzyś...'. K52 sam też próbował robić
                                    akcje 'won z forum' tylko został olany.

> I dobrze wiesz co ja mysle na temat donosow na kogokolwiek.

Ale weź Ty się z tym donosem ode mnie wink Po pierwsze nie ma żadnego dowodu
                                    donosu (nie licząc bredzenia K52), po drugie nie miałem z tym nic wspólnego.
                                    Chyba że stosujesz odpowiedzialność zbiorową...

> Zdaje sie ze rozmawialismy juz na ten temat - wczoraj czy przedwczoraj.
                                    > Sklerozy nie masz.

Jakieś wnioski?

> Powtorze tylko raz jeszcze, ze cenzura i donosy nie sa narzedziami wojen
                                    > forumowych. A przynajmniej nie powinny. Przemysl to sobie albo i nie, wedlug
                                    > wlasnej woli.

Ale co z tym do mnie? Ja jedynie wojuje z Kretynem. Najgorsze co mam sobie do
                                    zarzucenia to używanie przeciwko niemu niecenzuralnych słów. Tak jest od lat -
                                    niestety. Pamietam jak wstawiono dane adresowe K52 na Forum. W tamtym momencie
                                    próbowano wkroczyć w realne życie tego psychopaty. I to była podłość. A reszta,
                                    idę o zakład, że Kretyn ma niezły ubaw zwracając się do nas (np. rok temu
                                    złożył nam życzenia z okazji dnia kobietwink).

> Z powazaniem,

Źle adresujesz swoje uwagi. Skoro wspominamy JZ, z nim ostatnio robiono gorsze
                                    rzeczy, a dziwnie Cię to bawiło. Mnie to ruszało, podobnie gdyby pozakładano
                                    setki nicków w drwiący sposób zniekształcające nazwisko K52. Mnie jego real nie
                                    obchodzi, nie rób przytyków do mnie. Weź też pod uwagę fakt, że K52 ma bujną
                                    wyobraźnię i nie za bardzo wierzę w te listy do jego sąsiadów (K52 nie raz snuł
                                    tutaj różne dziwne teorie).
                                    • patience Re: Acha. Won z forum, powiadasz? BRAWO:( 01.04.04, 21:48

Zawadzki uzywa swojego nazwiska jako nika, jako chyba jedyny w dziejach forum.
                                      Zreszta, gdybys sie bardziej przyjrzal, to bys zauwazyl, ze sie wyraznie puszy,
                                      jak na niego zwracaja uwage. Cos mi sie wydaje, ze akurat lubi te stada
                                      Zawackichsmile)) Nawija sobie o cesodonosach, o - i do Zawadzkich, i jest
                                      szczesliwy. Zawadzkie tez mu krzywdy nie robia. Tu jest ok. Ma swoje miejsce na
                                      forum, zostal w jakis tam sposob zaakceptowany, nauczyl sie, zeby nie zakladac
                                      milionow watkow tylko nawijac w jednym, jest dobrze. Jest troche zeswirowany,
                                      ale to co. Malo swirow na swiecie?
                                      Co do donosow? Mam to samo podejscie do donosicieli, niezaleznie od tego kto na
                                      kogo donosi. O czym zreszta dobrze wiesz, bo nie raz na ten temat
                                      rozmawialismy. Calkiem niedawno ostatnio, i to na temat Zawadzkiego. Masz dobra
                                      pamiec, wiec po co te pytania. I tak szczerze powiedziawszy to nie wydaje mi
                                      sie, zebys to ty pisal te donosy na Krzysia. To nie w twoim stylu. Ale jednak
                                      jakas swolocz ewidentnie to robi, w ramach wojny krzyzowej. Za wyladowanie
                                      zlosci na tobie, przepraszam. Akurat sie nawinales pod reke. Co wytlumaczeniem
                                      nie jest zadnym, ale coz. Nie mam swietlanego charakterusad
                                      • sceptyk Helgo, mam pytanie 01.04.04, 22:52
                                        Czy ta cegla, ktora Ci spadla na glowe po enuncjacjach Kretyna, ze wysylalem
                                        listy email do jego sasiadow, ciagle jeszcze tkwi na Twej glowie, czy juz sie
                                        obsunela?

Teksty jakie piszesz kaza jednak domniemywac, ze sytuacja jest wciaz krytyczna.
                                        Sciemniasz i mieszasz pojecia. Z tego co piszesz nie jawisz sie jako osoba
                                        uczciwa i bezstronna. Ale to problem z wiekszoscia ateistow - przewaznie
                                        nieuczciwosc, a czesto i chamstwo z nich wychodzi w toku dysputy. Wynika to
                                        zapewne z tego, ze nie jestescie swego ateizmu pewni, nie macie go
                                        przemyslanego, w zwiazku z tym atakami na Bogu ducha winnych wierzacych
                                        staracie sie umocnic w swych chwiejnych racjach. Innymi slowy - duchowe
                                        szczeniactwo.

Ale to wszystko jedynie wstep. Otoz chcialem Ci powiedziec, skoro udajesz ze
                                        nie wiesz, ze polskie prawo zabrania obrazania uczuc religijnych. No tak juz po
                                        prostu jest. Czy to Ci sie podoba, czy nie. Jesli zatem jestes zwolenniczka
                                        panstwa prawa, to powinnas Kretyna chlastac po gebie za 75% jego postow. I
                                        zwracac sie do adminow, aby go zabanowali za naruszanie prawa. Jesli zas jestes
                                        forumowa lepperka, to oczywiscie nie musisz nic robic. Tylko pyskowac.

Porownywanie tekstow Kretyna do tekstow Gini jest z punktu widzenia
                                        przestrzegania obowiazujacego prawa bezsensem. Wiecej powiem - kretynizmem.

Daj znac, jak Ci poceglana rekonwalescencja sie zakonczy.

I nie zapomnij, ze mialas podac metode jak sie adresy email nieznanych sasiadow
                                        zdobywa.

uklony
                                        sc-k
                                        • patience nie jestem ateista/nt 01.04.04, 23:13

• sceptyk Ale problemow postawilem Ci kilka. Przyzwoitosc 01.04.04, 23:36
                                            nakazuje, by na nie odpowiedziec. Zwracam Ci uwage, ze to kolejny moj post,
                                            napisany w zwiazku z Twymi zaczepkami pod moim adresem, na ktory w ogole nie
                                            raczysz odpowiedziec.

sc-k
                                            • Gość: Perła Re: Ale problemow postawilem Ci kilka. Przyzwoito IP: *.blue-net.com.pl 02.04.04, 10:44
                                              Z Helgą kiedyś miałem okoliczność w jakiejś restauracji porozmawiać. Helga ok
                                              jest. Ale to co mnie zdumiewa na forum tym, to fakt, iż nikt nigdy nie połapał
                                              się kim faktycznie Helga jest. W realu i na forum właśnie.

Perła
                                              • sceptyk Perla 03.04.04, 14:59
                                                przyznam szczerze, ze detektyw ze mnie slaby. I to zarowno na Forum, jak i w
                                                zyciu codziennym. Po prostu wierze ludziom.

Wielonickowa jawi mi sie teraz jako jakas mutacja kkkkamruty. A ta z kolei pare
                                                razy jako kkkkkk52 wystepowala. Ale zeby, logicznie rzecz biorac, Patiencja
                                                rownala sie Kretyn52? No to mi jeszcze do glowy nie przyszlo. Ale wszystko
                                                mozliwe. Detektyw jestem slaby, ale na takie rozne rewelacje to jestem
                                                uodporniony. Z nog nic mnie nie zbije.
                                              • Gość: Krzys52 Wiadomo Perla zes integrysta jak Gnida, Pollak, IP: *.proxy.aol.com 03.04.04, 16:19
                                                Borsuk, Bykk, Scan, Smierduszka, Abe, Xiakretyn, Jureek, ze wymienie lepiej mi
                                                znanych kretynow, oraz kretynki.
                                                To sa zasadnicze powody dla ktorych lubicie przebywac w swoim towarzystwie,
                                                zajadajac pieczony drob. Poglady macie wspolne (po prostu). Kazdemu z was
                                                odpowiada aktualne panstwo wyznaniowe oraz okradanie przy jego pomocy obywateli
                                                na potrzeby waszej religii, oraz waszego zlodziejskiego kosciolka.

K.P.
                • camrut Re: wiesz patience.... 02.04.04, 04:55
                  Wiesz patience, ja nie znam Cie na tyle – by moc ocenic co w tej chwili gryzie
                  Cie najdotkliwiej – czy sam fakt dzialania forumowej cenzury, czy tez
                  zadziwnienie z jej, nazwijmy to ‘ukierunkowania’ ?
                  ....
                  Forum – przynajmniej moge to stwierdzic od roku – zawsze bylo na cenzurowanym.
                  Bylo zawsze, zawsze tez jednakowo ukierunkowane, ‘namaszczone’ jak ja to
                  nazywam. Nie mozna jednak nie docenic faktu pojawienia sie cenzorow
                  spolecznych –za ktorych to sprawa owo ‘ukierunkowanie’ zaczelo przybierac
                  postac REALNEJ MONOTEMATYCZNEJ MODLY, ktorej naczelnym faktorem jest dbalosc o
                  nieobrazanie NIESPRECYZOWANYCH NIGDZIE UCZUC religijnych.

Ten niezdefiniowany przez nikogo EMOCJONALNY twor doczekal sie traktowania
                  innego – niz uczucia kazdego NIE – RELIGIJNEGO smiertelnika.

Zatem – piszac o tolerancji, o poszanowaniu praw czlowieka, o nie wlazeniu
                  ludziom w ich prywatne sprawy , o oddzieleniu w koncu kosciola od biednego
                  panstwa zostaniesz (my zostalismy) zakwalifikowani do ....zreszta sama zobacz
                  jak Pollak ‘ladnie’ o nas napisal, zakreslaajc tym samym swoj horyzont myslowy
                  na wysokosci palcy od wlasnych stop wink
                  ....
                  Przy czym 'kazdy' z nich gleboko wierzacy, rzecz jasna – rownie glebko ma
                  gdzies to wszystko o czym piszemy. Ich to po prostu nie dotyczy, zauwaz –
                  dalsza linia argumentacji przebiega mniej wiecej w postaci:
                  skoro nam -i tu uwaga – kazdy katolik u nas uwaza sie, za chodzacy
                  synonim „NORMALNEGO” – to nie jest potrzebne to kazdemu innemu -
                  ( na tej samej zasadzie NIENORMALNEMU) tez (...)
                  ....
                  Chcesz patience pietnowac cenzure?
                  No to popatrz jak rozkladaja sie glosy, ot chocby na samym tym watku –
                  wiekszosc dyskutantow, nie widzi problemu z cenzurowaniem podobnych postow –
                  BO NIE PRZEDSTAWIAJA ONE ICH WARTOSCI, zatem jak to doietnie pokazuja – sa im
                  calkowice zbedne. Stad te deklaracje, ze ktos tam za nimi ‘nie zaplacze’
                  – i... koniec na tym.

Chcesz patience zobaczyc jak wyglada totalitaryzm swiatopogladowy – masz forum
                  z jego ‘namaszczonymi’ spolecznymi cenzorami – a to przeciez namiastka reala
                  tylko. Dlatego masz rzucajaca bluzgami rowniejsza ( jak najdalej od
                  stwierdzenia ‘rowna babka’ wink)gini i jej podobnych i tych, ktorzy osmielaja
                  sie sadzic inaczej. Ba, pisza nawet o tym.
                  .....
                  Ja patience nie widze Krzysztofa przescigajacego sie w dokuczaniu ludziom z
                  kimkolwiek – stad i w razie, jak piszesz, ‘najlepszej formy’ nie spodziewalabym
                  sie jego stajacego w podobnych zawodach.

W kazdym badz razie bylabym cholernie rozczarowana, a przeciez swoje juz o
                  Krzysztofie wiem (...)

Nie ma potrzeby robic z siebie naiwniaka. Czesc ludzi ma tu o sobie ugruntowane
                  zdanie, wypracowane w niejednokrotnych potyczkach – trudno zatem wymagac od
                  nich by przyjmowali pojawienie sie wiadomych osobnikow na swoich watkach jako
                  objaw zyczliwosci.

Ale sama zobacz patience - z tego co widze - juz musisz sie tlumaczyc swoim
                  znajomym z Twojej fanaberii, jaka niewatpliwie w ich oczach jest stawanie w
                  obronie wolnosci slowa wink

osadz to sama.

• Gość: pollak A camrut jak zwykle wodę leje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 08:14
                    > Wiesz patience, ja nie znam Cie na tyle ?? by moc ocenic co w tej chwili g
                    > ryzie Cie najdotkliwiej ?? czy sam fakt dzialania forumowej cenzury, czy tez
                    > zadziwnienie z jej, nazwijmy to ??ukierunkowania?? ?

Ona jest za cenzurą.

[......]
                    > Zatem ?? piszac o tolerancji, o poszanowaniu praw czlowieka, o nie wlazeni u
                    > ludziom w ich prywatne sprawy , o oddzieleniu w koncu kosciola od biednego
                    > panstwa zostaniesz (my zostalismy) zakwalifikowani do ....zreszta sama zobacz
                    > jak Pollak ??ladnie?? o nas napisal, zakreslaajc tym samym swoj horyz ont
                    > myslowy na wysokosci palcy od wlasnych stop wink

Biedna Kamrut, biedne skrzywdzone przez pollaka dziecko. Tylko dlaczego udajesz
                    że nie wiesz o co chodzi? Ty albo Twoje drugie wcielenie, jak i sam Kretyn
                    zarzuca mi chamstwo. A pokaż mi gdzie ja zakładam wątek poświęcony Tobie czy
                    Kretynowi? Bo Kretyn 'podbitek' i innych wątków na moją cześć stworzył już na
                    prawdę sporo. Ale idźmy dalej. Piszesz o tolerancji i poszanowaniu praw
                    człowieka.... poczytaj to co wypisuje Kretyn i jakim językiem. Czyli dobrze Was
                    zakwalifikowałem, pasujecie (Ty i kaczory) do bandy Kretyna? Zważ też na to, że
                    na tym forum nie brakuje antyklerykałów. I żaden normalny nie ma problemów z
                    'katolstwem' jak Kretyn, a większość odcina sie od metod/słownictwa Kretyna.

> Przy czym 'kazdy' z nich gleboko wierzacy, rzecz jasna ?? rownie glebko ma
                    > gdzies to wszystko o czym piszemy. Ich to po prostu nie dotyczy, zauwaz ??

Lejesz wodę. Przykład:
                    - Kretyn zakłada wątek 'czy można topić żabę w kropielnicy'.
                    O czym dyskutować, w czym problem?
                    - Kretyn zakłada wątek '... heh, nie pamietam tematu, ale całkiem niedawno,
                    niesłusznie zdjęty z FA, o rozmowach teologicznych'.

Pytanie jednak pozostaje, na jaki temat chciał Kretyn w tym wątku porozmawiać?
                    Kretyn zakłada wątek 'zdjąć to gówno ze ściany'. Cóż za głębokie przesłanie, co
                    za poziom, to na pewno nie pollak, on nie potrafi w taki sposób wyrażać swoich
                    myśli. Aby coś takiego napisać, trzeba być tolerancyjnym i mieć na względzie
                    poszanowanie drugiego człowieka i jego praw.

> dalsza linia argumentacji przebiega mniej wiecej w postaci: skoro nam -i tu
                    > uwaga ?? kazdy katolik u nas uwaza sie, za chodzacy synonim ??NORMALNEGO?? ??
                    > to nie jest potrzebne to kazdemu innem u - ( na tej samej zasadzie
                    > NIENORMALNEMU) tez (...)

Nie nie nie.

> .... Chcesz patience pietnowac cenzure?

Nie, ona domaga się 'równej' cenzury. Czytaj między wierszami.

> No to popatrz jak rozkladaja sie glosy, ot chocby na samym tym watku ??
                    > wiekszosc dyskutantow, nie widzi problemu z cenzurowaniem podobnych postow
                    > 211; BO NIE PRZEDSTAWIAJA ONE ICH WARTOSCI, zatem jak to doietnie pokazuja ??
                    > s a im calkowice zbedne. Stad te deklaracje, ze ktos tam za nimi ??nie
                    > zaplacze&# 8217; ?? i... koniec na tym.

Bzdura. Skup się i przeczytaj. Problem widzi, ale to nie jest mój problem. Co
                    więcej, Kretyn mnie oskarża o wycinanie mu wątków, postów itp. Problemu nie
                    widzę w wycięciu spamu, typu liska_spryciuli z dziesięcioma wątkami pod rząd (i
                    to na kilku forach jednocześnie). Problem natomiast widze gdy wycina się wątek
                    typu 'kościół won z kieszeni podatnika' (nie wiem czy akurat ten był wycięty czy
                    nie był). Problem widziałem jak kkkaczorom wycięli wątek (o czymśtam
                    idiotycznym, bo przecież kkkaczory nigdy nic mądrego nie napisały wink).

> Chcesz patience zobaczyc jak wyglada totalitaryzm swiatopogladowy ?? masz
                    > forum z jego ??namaszczonymi?? spolecznymi cenzorami ?? a to przeciez
                    > namiastka reala tylko. Dlatego masz rzucajaca bluzgami rowniejsza ( jak
                    > najdalej od stwierdzenia ??rowna babka?? wink)gini i jej podobnych i tych,
                    > ktorzy osmielaja sie sadzic inaczej. Ba, pisza nawet o tym.

A tutaj masz jakieś żale wyraźnie. Może chcesz o tym porozmawiać?

> Ja patience nie widze Krzysztofa przescigajacego sie w dokuczaniu ludziom z
                    > kimkolwiek ?? stad i w razie, jak piszesz, ??najlepszej formy?? nie
                    > spodziewalabym sie jego stajacego w podobnych zawodach.

Tak? A to ciekawe.

> Ale sama zobacz patience - z tego co widze - juz musisz sie tlumaczyc swoim
                    > znajomym z Twojej fanaberii, jaka niewatpliwie w ich oczach jest stawanie w
                    > obronie wolnosci slowa wink

Ona walczy o równe ciachanie. Tzn. 'dlaczego Telus cacy a Kretyn be?'.

PS. Skoro nawiązujesz też do obrazy uczuć religijnych, to istotnie brnie to za
                    daleko. Przykładem jest proces Nieznalskiej, która nie powinna być sądzona za
                    obrazę uczuć religijnych, a jeśli już to raczej za gwałt na sztuce wink
                    • camrut Re:Pollak a ty sie z patience teraz utozsamiasz??? 02.04.04, 08:21
                      nie gimnastykuj sie - tym razem dzieje sie wszystko jak najbardziej bez Ciebie
                      - patience sama wyciagnie wnioski, nie musisz odpowiadac za nia -
                      A tak a propos zauwazyles gdzies poswiecony Twojej osobie watek mojego
                      autorstwa - czy tym razem identyfikujesz sie z patience???
                      Nie za duzo to jak na Ciebie Pollak wink?
                      • Gość: pollak A camrut dalej... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 10:48
                        camrut napisała:

> nie gimnastykuj sie - tym razem dzieje sie wszystko jak najbardziej bez Ciebie
                        > - patience sama wyciagnie wnioski, nie musisz odpowiadac za nia -

Nie za nią sie wypowiadałem, a do Ciebie na forum publicznym. Możesz oczywiście
                        udawać że tego nie widzisz.

> A tak a propos zauwazyles gdzies poswiecony Twojej osobie watek mojego
                        > autorstwa -

Skoro Ty identyfikujesz się z Kretynem jako tym, który walczy o tolerancję (to
                        można było wyczytać w Twoim poście) więc czepiam się Was, tolerantów.

> czy tym razem identyfikujesz sie z patience???
                        > Nie za duzo to jak na Ciebie Pollak wink?

Widze że wodę lejesz, to postanowiłem podejść i przykręcić kran. Wiesz, takie
                        moje proekologiczne zapatrywania chyba wink
                        • camrut Re: hydraulikiem zostales , Pollak? 02.04.04, 16:34
                          )Nie za nią sie wypowiadałem, a do Ciebie na forum publicznym. Możesz oczywiście
                          )udawać że tego nie widzisz.

....
                          Zwracalam sie do patience – do niej kierujac watek – odnoszac sie bezposrednio
                          do tego, co sama poruszala na forum. Ty w tym wypadku ‘pepku swiata’ byles
                          najzupelniej zbedny – z czym najwidoczniej trudno Ci sie pogodzic - jakis
                          jedynak z Ciebie, czy co, Pollak wink)?.
                          Wypowiadasz sie za patience, Pollaku, a to ,ze nie posiadasz swiadomosci swoich
                          odruchow spawy nie zmienia wink
                          ......
                          Zadalam patience pytanie, na kotre Ty sam raczyles udzielic odpowiedzi ERGO
                          wypowiedziales sie za nia :

Wygladalo to tak:

napisalam:
                          Wiesz patience, ja nie znam Cie na tyle ?? by moc ocenic co w tej chwili g
                          ryzie Cie najdotkliwiej ?? czy sam fakt dzialania forumowej cenzury, czy tez
                          zadziwnienie z jej, nazwijmy to ??ukierunkowania?? ?

na co Ty wypowiedziales sie za patience:
                          )Ona jest za cenzurą.
                          ....
                          wink
                          ....
                          )Skoro Ty identyfikujesz się z Kretynem jako tym, który walczy o tolerancję
                          )(to można było wyczytać w Twoim poście) więc czepiam się Was, tolerantów.
                          ....
                          Uwaga czysto techniczna – ja mam swoja tozsamosc – tylko gini ma na tym forum
                          problemy z subtelna kwestia rozdzialu tej materii wink) – wiec identyfikuje sie
                          z soba. Z pewnoscia nie jestem tolerantem – bo takich tworow po prostu nie ma,
                          zauwaz.
                          Czy zauwazyles juz, ze Twoje opisywanie swiata do niego nie przystaje wink)?
                          ......

)Widze że wodę lejesz, to postanowiłem podejść i przykręcić kran. Wiesz, takie
                          )moje proekologiczne zapatrywania chyba wink
                          .....
                          Oby Ci te ‘pro’ nie zaszkodzilo wink))
                          A jesli chodzi o lanie wody, mozesz mi powiedziec, dlaczego przypisujac mi
                          podobne – zamieszczasz mysli nie nalezace do mnie, podajac je jako przyklad
                          SWOJEGO POMYSLUNKU - przypisujac mi ich autorstwo?????

Pollak napisal:
                          Lejesz wodę. Przykład:
                          - Kretyn zakłada wątek 'czy można topić żabę w kropielnicy'.
                          O czym dyskutować, w czym problem?
                          - Kretyn zakłada wątek '... heh, nie pamietam tematu, ale całkiem niedawno,
                          niesłusznie zdjęty z FA, o rozmowach teologicznych'.
                          ....

A swoje wizje patience moze powinienes dopracowac wspolnie z gini?
                          Zauwaz ona postrzega ja zupelnie inaczej wink)
                          No i widzisz, jak to na prozno wypowiadac sie za kogos surprised))?
                          ....
                          I mala prosba - jestem jedna - a nie wieloosobowa, wiec nie musisz pisac do
                          mnie w liczbie mnogiej - brzmi to wyjatkowo niesympatycznie, poza wszystkim
                          innym. Jesli juz koniecznie chcesz 'spalszczac' - to fonetyka tego wyglada
                          zupelnie inaczej. Jak myslisz , dasz rade? smile)
                          • pollak Re: hydraulikiem zostales , Pollak? 02.04.04, 19:16
                            camrut napisała:

> najzupelniej zbedny ?? z czym najwidoczniej trudno Ci sie pogodzic - jakis
                            >
                            > jedynak z Ciebie, czy co, Pollak wink)?.

Publiczne forum, mam prawo komentować.

> Wypowiadasz sie za patience, Pollaku, a to ,ze nie posiadasz swiadomosci swoich
                            > odruchow spawy nie zmienia wink

Przecież ona odpowiedziała w tym wątku już. Tak, jest za cenzurą, równą
                            dla wszystkich. "jak krzyś be to i telus be".

> na co Ty wypowiedziales sie za patience:
                            > )Ona jest za cenzurą.
                            > ....
                            > wink

I co? Bo to jest fakt.

> A jesli chodzi o lanie wody, mozesz mi powiedziec, dlaczego przypisujac mi
                            > podobne ?? zamieszczasz mysli nie nalezace do mnie, podajac je jako przykl
                            > ad
                            > SWOJEGO POMYSLUNKU - przypisujac mi ich autorstwo?????
                            >
                            > Pollak napisal:
                            > Lejesz wodę. Przykład:
                            > - Kretyn zakłada wątek 'czy można topić żabę w kropielnicy'.
                            > O czym dyskutować, w czym problem?
                            > - Kretyn zakłada wątek '... heh, nie pamietam tematu, ale całkiem niedawno,
                            > niesłusznie zdjęty z FA, o rozmowach teologicznych'.
                            > ....
                            >
                            > A swoje wizje patience moze powinienes dopracowac wspolnie z gini?

Kobieto, jakie Twoje wizje? Ubolewacie oboje z helga, nad tym jaki to Krzys
                            biedny, identyfikując się z nim, w głoszeniu jego poglądów postempowych
                            poglądów. Wiec zadałem proste pytanie, jakie poglądy Kretyn głosił w powyższych
                            wątkach? Jeszcze raz, tylko się skup. Kretyn zakładając swoje obleśne wątki,
                            według Ciebie głosi wspaniałe idee 'tolerancji i rodziału kościoła od państwa'.
                            Podajesz przykład, jak katolstwo zwalcza Kretyna, bo nie jest w stanie pojąc
                            tych idei. I teraz najtrudniejsze dla Ciebie. Jakie idee głosi kretyn, pisząc o
                            puszczaniu bąka do tabernakulum?

> Zauwaz ona postrzega ja zupelnie inaczej wink)
                            > No i widzisz, jak to na prozno wypowiadac sie za kogos surprised))?

Przeczy sama sobie. W dodatku uknuła teorię spisku, robiąc ze mnie jednego z
                            głównych podejrzanych o jakieś donosy.

> I mala prosba - jestem jedna - a nie wieloosobowa, wiec nie musisz pisac do
                            > mnie w liczbie mnogiej - brzmi to wyjatkowo niesympatycznie, poza wszystkim
                            > innym. Jesli juz koniecznie chcesz 'spalszczac' - to fonetyka tego wyglada
                            > zupelnie inaczej. Jak myslisz , dasz rade? smile)

Ja tam nie wiem ile was jest. Bywa że wypowiadają sie kkkkaczory a podpisuje się
                            Kamila. Nigdy nie wiadomo kto w danej chwili siedzi na tym taborecie przed
                            komputerem.
                            siedzi.
                            • camrut Re: hydraulikiem zostales , Pollak? 03.04.04, 13:29
                              )Publiczne forum, mam prawo komentować.
                              ....
                              Jasne, tego Ci nikt nie odbiera, zauwaz wink))
                              Ale czy widzisz roznice pomiedzy komentowaniem a odpowiadaniem na zadane KOMUS
                              INNEMU pytania?
                              Tak, czy nie smile?

....
                              )Przecież ona odpowiedziała w tym wątku już. Tak, jest za cenzurą, równą
                              )dla wszystkich. "jak krzyś be to i telus be".

....
                              Jesli mi przyjdzie ochota, to moge patience pytac o co chce dziesiatki razy.
                              Malo tego, moge ja pytac o to o co inni zapytywali ja wczesniej – nie mam
                              zwyczaju sledzenia ludzkich wypowiedzi po tym forum, przyczepiania sie do nich
                              i podazania za nimi krok w krok. Dlatego tez nie musze znac stanowiskla
                              patience w jakiejkolwiek kwestii – jesli wczesniej z nia na ten temat nie
                              rozmawialam.
                              Poza tym, mogla zmienic zdanie, albo...no wiesz Pollaku – niekoniecznie musi mi
                              powiedziec to samo co Tobie – do roznych ludzi zwracamy sie roznie, chocby ze
                              wzgledu na ich stopien ‘wtajemnieczenia’, tudziez mozliwosc zrozumienia
                              zauwazyles wink
                              ....
                              )I co? Bo to jest fakt.
                              ....
                              I to, ze nie do Ciebie to pytanie bylo skierowane.
                              Znasz takie powiedzonko: Niepytany g...zwany wink?

Poza tym, masz problem najwidoczniej z faktami – bo sama patience tego nie
                              potwierdza. MAlo tego, nawet osoby trzecie nie moga przyznac Ci racji - choc
                              rownie mocno w Helge , co Ty sie angazuja, patrz gini wink.
                              A pamietasz, jak sugerowalam Ci, ze Twoj opis swiata do niego nie przystaje?
                              wink))
                              ....

)Kobieto, jakie Twoje wizje?
                              ....
                              Nie moje wizje, tylko Twoje wizje, ktore sam rozciagasz na inne osoby,
                              przypisujac im posiadanie podobnych pogladow – przykladem jest wlasnie Helga,
                              kotra z Twoja wizja jej osoby po prostu sie nie zgadza,
                              zauwazyles wink?
                              ....
                              )Ubolewacie oboje z helga, nad tym jaki to Krzys
                              )biedny, identyfikując się z nim, w głoszeniu jego poglądów postempowych
                              )poglądów.
                              ....
                              Czy Ty Pollaku dopuszczasz istnienie wypowiedzi, ktore wyrazaja sprzeciw – a
                              nie sa ubolewaniam?
                              Tak czy nie wink?
                              Poza tym, ja glosze na forum WLASNE poglady i to z nimi sie identyfikuje,
                              zauwaz wink
                              ....
                              )Wiec zadałem proste pytanie, jakie poglądy Kretyn głosił w powyższych
                              )wątkach? Jeszcze raz, tylko się skup. Kretyn zakładając swoje obleśne wątki,
                              )według Ciebie głosi wspaniałe idee 'tolerancji i rodziału kościoła od państwa'.
                              )Podajesz przykład, jak katolstwo zwalcza Kretyna, bo nie jest w stanie pojąc
                              )tych idei. I teraz najtrudniejsze dla Ciebie. Jakie idee głosi kretyn, pisząc o
                              )puszczaniu bąka do tabernakulum?
                              ....
                              Nie przypisuj mi swoich trudnosci, Pollaku – i problemow gastrycznych
                              rowniez wink)

Czy Ty Pollaku prosisz mnie o wytlumaczenie Ci pogladow Krzysztofa wink))?

Poza tym, powyzej wlasnie CI napisalam: do roznych osob zazwyczaj zwracamy sie
                              roznie ustawiajac sposob i forme dyskusji na poziomie przez nie osiagalnym wink))
                              ....
                              Dam CI prosta rade – chcesz porozmawiac z Krzysztofem w cywilizowany sposob –
                              posprzeczac sie nawet, wymienic poglady – zwroc sie do niego w sposob, w jaki
                              sam chcialbys byc traktowany.
                              Wiesz, mozna by przypuscic, ze robisz to i teraz – tylko wtedy powstaje
                              pytanie: dlaczego sie dziwisz, ze traktuje Cie jak idiote?
                              ....

)Przeczy sama sobie. W dodatku uknuła teorię spisku, robiąc ze mnie jednego z
                              )głównych podejrzanych o jakieś donosy.
                              ....
                              czy Ty aby nie przypisujesz sobie posiadania wiedzy na temat Helgi wiekszej od
                              tej, kotra sama na swj temat dysponuje,co wink?
                              ....
                              )Ja tam nie wiem ile was jest. Bywa że wypowiadają sie kkkkaczory a podpisuje
                              )sie Kamila. Nigdy nie wiadomo kto w danej chwili siedzi na tym taborecie przed
                              )komputerem siedzi.
                              ....
                              Pollaku, nie obrazaj swojej inteligencji.
                              Skoro podpisuje sie Kamila, to chyba swiadczy o tym, ze nie mam zamiaru nikogo
                              oszukac, czy wprowadzic w blad, nie uwazasz wink?
                              Doskonale wiesz, ze mieszkamy z Januszem razem – wiesz rowniez, ze korzystamy
                              z jednego komutera podpietrego do sieci – stad czasmi zdarzalo sie, ze jedno z
                              nas przez POMYLKE – gdy drugie odchodzac od kompa zapomnialo sie wylogowac –
                              umiescilo swoj post pod nikiem drugiej osoby.

Jednak ZAWSZE – natychmiast bylo to prostowane – i to nawet wtedy, kiedy nikt
                              tego nie zdolal zauwazyc.
                              Dzieje sie tez tak dlatego – ze nie zawsze zgadzamy sie z Januszem co do joty w
                              naszym postrzeganiu swiata.Tak samo jak Janusz nie zyczylby sobie, gdyby mu
                              przypisywac moje poglady – tak samo ja nie chialabym podobnej sytuacji. Mamy
                              zupelnie inny styl wypowiadania sie i gloszenia swoich racji.
                              Ale zauwazanie subtelnych roznic chyba nie stoi poza zakresem Twoich
                              mozliwosci, co ;O)?
                              A poza tym, nie siedzimy na taborecie, tylko na fotelu z IKEA ;O)))
                              ....
                              Napisalam to Pollaku raz jeden – nie sadze by dalsza dyskusja tutaj miala
                              jakikolwiek sens.Jesli mialo to do CIebie trafic, to trafilo, jesli nie
                              zamierzasz tego przyjac i isc dalej w zaparte – nie bede nawet dociekac po co
                              CI to potrzebne. Zamierzam skorzystac z rady Palnick’a (...) – ale temu na
                              kolanach nie siedze smile))

• Gość: Krzys52 Nie tlumacz mu - przeciez to tepy kretyn :( IP: *.proxy.aol.com 03.04.04, 16:10
                                W innym watku wygral wlasnie konkurs a najglupszego Polaka.
                                • camrut Re: Nie tlumacz mu - przeciez to tepy kretyn :( 03.04.04, 16:18
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11729611&a=11775774
                                  heh surprised)))

buziaki!
                    • gini Re: A camrut jak zwykle wodę leje... 02.04.04, 08:25
                      Pollak, zsypek nie domaga sie rownego ciachania.Zauwaz, ze zsypek goraco optuje
                      za wycinaniem telusia i gini, ale juz ciachanie kretynskiego spamu to jest
                      zamach na wolnosc slowa.
                      Kretyn lejacy pomyje na wszystkich, jest ok.ale gini jest wulgarna chamka,.
                      Jak kretyn wyzywa kogo sie da od smierduch, gnid itd...to jest to normalne, jak
                      ktos mu wreszcie napisze won kretynie to jest to juz niedopuszczalne chamstwo .
                    • patience Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 02.04.04, 16:59

> Ona jest za cenzurą.
                      > Ona walczy o równe ciachanie. Tzn. 'dlaczego Telus cacy a Kretyn be?'.

!!?????????
                      • camrut Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 02.04.04, 17:07
                        no widzisz patience, znalazlas swojego konferansjera surprised))

pozdrawiam!!!
                        • patience Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 02.04.04, 17:16
                          camrut napisała:

> no widzisz patience, znalazlas swojego konferansjera surprised))
                          >
                          > pozdrawiam!!!

Ożesz ty. Gorzej znalazlam. Swojego telepate znalazlam! A raczej znalazł sie
                          sam, nieproszonym będąc. I telepatuje. A może telełopatuje? A może łopatuje bez
                          tele, na przykład teleportacji? A może łopatuje portując się do tele? Wizorii
                          jakiejś? A może sam jest wizor? Re-wicor, tele się portujący łopatom w moją
                          głowę, bez zaproszenia?

wink
                          • camrut Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 02.04.04, 17:50
                            ) może łopatuje portując się do tele?

Hmmmm myslisz?
                            A moze je-lop -a - tu -je - konsumuje znaczy, Twa wizje wink?!

surprised)))))))))))))))))
                            • pollak Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 02.04.04, 19:25
                              camrut napisała:

> A moze je-lop -a - tu -je - konsumuje znaczy, Twa wizje wink?!

Cóż za polot, cóż za żart. smile

Helgo, kontynuuj konwersację. smile tzn. surprised)
                              • patience Mam dla ciebie lepszom konwersacje. 02.04.04, 19:46
                                Bendziesz szczensliwy. Pokukaj trochem ale nie wtym wontku.
                                • pollak Jurz widziałem mniej więcej 02.04.04, 19:51
                                  jeśli morzesz to odpowiedz na pytania postawione nirzej.
                                  • patience Re: Jurz widziałem mniej więcej 02.04.04, 19:53
                                    pollak napisał:

> jeśli morzesz to odpowiedz na pytania postawione nirzej.

Odpowiedziałam. Hodzi mi o pozostałe pónkty. A kogo mam kopać po tyłku natym
                                    portalu rzeby mi pomóg? Tylko ciebie mogem kopać to kopiem.
                              • camrut Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 03.04.04, 12:21
                                > Cóż za polot, cóż za żart. smile
                                ...
                                nie-mo-zli-we!
                                Zrozumiales tym razem?

surprised)
                                • patience Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 03.04.04, 14:03
                                  camrut napisała:

> > Cóż za polot, cóż za żart. smile
                                  > ...
                                  > nie-mo-zli-we!
                                  > Zrozumiales tym razem?
                                  >
                                  > surprised)

Tymu nigdy niewież. On wkułko ódaje. Morze... zarywa ciem? Nigdynie wiadomo
                                  czemó siem czepnął. Morze z wiosny siem czepnoł rzeby zarwac. A siem kłóci z
                                  Krzysiem boto konkórencja.
                                  • camrut Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 03.04.04, 16:14
                                    > Tymu nigdy niewież. On wkułko ódaje. Morze... zarywa ciem? Nigdynie wiadomo
                                    > czemó siem czepnął. Morze z wiosny siem czepnoł rzeby zarwac. A siem kłóci z
                                    > Krzysiem boto konkórencja.
                                    ...

Tymu tó zawzdy wiater w óczy sad(

• gini Re: Kretyn konkurencja dla pollaka 03.04.04, 16:26
                                      camrut napisała:

> > Tymu nigdy niewież. On wkułko ódaje. Morze... zarywa ciem? Nigdynie wiadom
                                      > o
                                      > > czemó siem czepnął. Morze z wiosny siem czepnoł rzeby zarwac. A siem kłóci
                                      > z
                                      > > Krzysiem boto konkórencja.
                                      > ...
                                      >
                                      > Tymu tó zawzdy wiater w óczy sad(
                                      >
                                      >
                                      Tylko kretyn mogl wymyslic cos takiego.Camrut odezwal sie znow o tej porze co i
                                      k52 .K 52 uwazaj bo ci sie falbanka od sukienusi urwala , wez szybko niteczke
                                      igielke i przyszyj sobie .Chodzisz po forumie jak fladra jakas a nie jak
                                      camruta przyzwoita.
                                      • gini Re: Kretyn konkurencja dla pollaka 03.04.04, 16:33
                                        pollak poczytaj ten watek od tego miejsca .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10402041&a=10473787
                                        Zastanow sie skad sie wzial nagle lekarz dyzurny.
                                        Pozniej podrzuce Ci cos jeszcze.Camrut to jest pacyna kretynka tak samo jak i
                                        kaczory, styl niby troche inny ale belkot ten sam .
                                        W wyszukiwarce wylapalam cos jeszcze wspolnego.
                                      • camrut Re: buzi dla kretynki Zuzi :O)))) 03.04.04, 20:38
                                        Zuziu, czy mozesz nam jeszcze raz wszystkim wytlumaczyc jak to jestem
                                        piecdziesiecioma co najmniej nickami na tym forum - z jedynym znakiem
                                        rozpoznawalnym, ktorym jest niewatpliwie moj brak zachwytu nad twoja
                                        tepota wink)?
                                        ....
                                        Oczywiscie, najlepiej jak oprzesz sie na moich forumowych sympatiach -
                                        kazdorazowo - wtedy masz szance utozsamic mnie z jeszcze kilkoma co
                                        pikantniejszymi nickami smile)) - az byloby smutno, gdybys to pominela wink

Niewatpliwie rzeczy te czekaja twego GIGANTYCZNEGO fenomenalnego spiskowego
                                        nosa, Zuziu wink
                      • pollak Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 02.04.04, 19:21
                        patience napisała:

> Gość portalu: pollak napisał(a):
                        >
                        > > Ona jest za cenzurą.
                        > > Ona walczy o równe ciachanie. Tzn. 'dlaczego Telus cacy a Kretyn be?'.
                        >
                        > !!?????????

1. Czy nie walczysz o równe traktowanie? (albo tniemy wszystkich albo
                        nikogo)
                        2. Czy nie oskarżałaś mnie (wczoraj, w dosyć pokrętny sposób) o donosy
                        na Kretyna (w dodatku urojone)?
                        3. Czy w ramach wolności słowa, nie mam prawa powiedzieć 'won z forum,
                        Kretynie'?
                        4. Czy Kretyn, robiąc dokładnie to samo (punkt 3), ma do tego prawo?
                        5. Czy uważasz że uczestnicze w jakimś spisku anktyKretynowym (co Kretyn
                        sugerował już nie raz, oskarżając mnie i innych o wycinanie jego postów,
                        zastawianie na niego pułapek, czy wysyłanie donosów)?

Odpowiedz. Szczerze. Po starej znajomości. Przyznam, że mnie wczoraj nieźle
                        wkurzyłaś tymi insynuacjami.
                        • patience Re: A Pollak chyba zgiwial!!!? 02.04.04, 19:51
                          pollak napisał:

> patience napisała:
                          >
                          > > Gość portalu: pollak napisał(a):
                          > >
                          > > > Ona jest za cenzurą.
                          > > > Ona walczy o równe ciachanie. Tzn. 'dlaczego Telus cacy a Kretyn be?'
                          > .
                          > >
                          > > !!?????????
                          >
                          >
                          > 1. Czy nie walczysz o równe traktowanie? (albo tniemy wszystkich albo
                          > nikogo)

hodzi o nikogo. Ócz siem czytac. Tamjes 70 postof. O akcjah pedagigicznyh
                          zamias norzyczkowyh.

> 2. Czy nie oskarżałaś mnie (wczoraj, w dosyć pokrętny sposób) o donosy
                          > na Kretyna (w dodatku urojone)?

Zostales oskarrzony o ódawanie blondynki spowodu lenistwa. To powarzne
                          oskarrzenje podtżymujem.

> 3. Czy w ramach wolności słowa, nie mam prawa powiedzieć 'won z forum,
                          > Kretynie'?

Jurek mitesz tumaczy. jasiem zgodzilam pod warunkiem rze bendem mogła to
                          dorzywotnio muwić Sceptykowi, pszynajmniej raz dziennie.

> 4. Czy Kretyn, robiąc dokładnie to samo (punkt 3), ma do tego prawo?

Jak wyrzej.

> 5. Czy uważasz że uczestnicze w jakimś spisku anktyKretynowym (co Kretyn
                          > sugerował już nie raz, oskarżając mnie i innych o wycinanie jego postów,
                          > zastawianie na niego pułapek, czy wysyłanie donosów)?

Ówarzam rze nalerzysz do wszehświatowego spiskó ódawanych blondynek celem
                          nicnierobienia.

> Odpowiedz. Szczerze. Po starej znajomości. Przyznam, że mnie wczoraj nieźle
                          > wkurzyłaś tymi insynuacjami.

Odpowiedziałam. Szczeże i po starej znajomości. I dalej insynuujem rze jesteś
                          leń.
    • Gość: polishAM Re: Jeszcze tylko 2 dni uprawiania tu bluznierstw IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 01.04.04, 19:01
      Nie wiedziałem o tradycji, co jest w pewnym sensie żenujące. Dziękuję jeszcze
      raz Krzysiu.
      • Gość: Astra Zyczymy pacjentowi52 szybkiego powrotu do zdrowia! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.04.04, 19:08
        Juz za 2 dni!!!!
        • Gość: polishAM Re: Zyczymy pacjentowi52 szybkiego powrotu do zdr IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 01.04.04, 19:17
          Przyznasz, że o ciszy forumowej na tydzień przed Świętami poinformował właśnie
          on. My katolicy powinniśmy o tym wiedzieć. Dobra nauczka.
          • Gość: Astra Re: Zyczymy pacjentowi52 szybkiego powrotu do zdr IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.04.04, 19:28
            Nie wiem o jakiej tradycji piszesz? Ten pacjent nie szanuje zadnej poza taka ktora wylacznie
            jego dotyczy.
            • Gość: polishAM Re: Zyczymy pacjentowi52 szybkiego powrotu do zdr IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 01.04.04, 19:36
              Otóż wielu forumowiczów stosuje się do niej i my również powinniśmy. Krzysiu
              jest największym orędownikiem przestrzegania tradycji katolickiej, cokolwiek
              byś nie powiedział. Chrystus zażartował sobie i użył ust Krzysia żeby o tym
              przypomnieć. Jezus Chrustus potrafił również podzielić czas na dwie części. Czy
              można mu odmówić poczucia humoru i zdolności?
              • Gość: wikul Zyczymy pacjentom K52 i phAM szybkiego powrotu IP: *.acn.waw.pl 01.04.04, 21:10
                do zdrowia.

Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Otóż wielu forumowiczów stosuje się do niej i my również powinniśmy. Krzysiu
                > jest największym orędownikiem przestrzegania tradycji katolickiej, cokolwiek
                > byś nie powiedział. Chrystus zażartował sobie i użył ust Krzysia żeby o tym
                > przypomnieć. Jezus Chrustus potrafił również podzielić czas na dwie części.
                Czy
                >
                > można mu odmówić poczucia humoru i zdolności?

Co za porażająca głupota.
                • Gość: polishAM Re: Zyczymy pacjentom K52 i phAM szybkiego powrot IP: *.nas52.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 01.04.04, 21:39
                  Wilkule nie zastosowałeś się do ciszy forumowej.
    • mcattery Krzysiu ...........chce zeby twoj watek zniknal !! 02.04.04, 03:03
      Szanowny Krzysztofie vel....
      pozwolisz ze moj kolega predstawi publicznie propozycje Twego nazwiska dzisiaj
      po poludniu. Przedstawie je publicznie, bo szkoda, aby tak wielki oszolom byl
      nazywany li tylko krzysiem52........

Nie jestem katolikiem, buddysta, Zydem ani innym wynawca.Jestem czlowiekiem.
      Pozwol innym, wyznawac to co chca, bo na tym wlasnie polega wolnosc Krzysiu.
      Uspokoj sie uprzejmie cie prosze.........

• mcattery A propos Krzysiu........ 02.04.04, 03:05
      czy wszystko w porzadku u ciebie w Lodzi? dalej pijesz, tak jak piles? schudles
      czy przytyles?
      • patience To nie ten./nt 02.04.04, 03:29
        • Gość: Krzys52 Re: Absolutnie /nt IP: *.proxy.aol.com 04.04.04, 00:36
    • Gość: Krzys52 A tak naprawde to o co ci chodzi, Perla :O)) IP: *.proxy.aol.com 02.04.04, 03:43
      Przeciez nie usiluj mi wmawiac, ze nie rozumiesz tego fragmentu ponizej - nawet
      wyrwanego z kontekstu, ktory przeciez doskonale znasz. Czyzby slowa cie razily?
      Czy niedopuszczalne jest uzywanie konkretnych terminow w konkretnych
      zestawieniach.
      Przeciez to nie ja rok w rok zachowuje sie jak maly Kazio - to ty, Perla, oraz
      twoi koledzy oraz kolezanki. Czy doprawdy nie dostrzegasz nic zabawnego w
      waszej poboznosci od wiekiego dzwonu? Czy uwazasz ze drugiego czlowieka gownem
      obrzucac mozna, natomiast postaci mitologicznej nie? A czy dotarli do ciebie na
      katechezach z przelozeniem z czlowieka na Chrystusa, i na odwrot? Pewnie nie,
      bo gdyby dotarli, to nie obrzucalbys jak to niegdys popisywales sie.Moze
      jeszcze do ciebie dotrze - mlody jestes, kto wie...
      .
      "Nasraj swemu panu Jezusowi na leb jak to masz
      wyrzygasz, poczujesz sie jak jakis mlody bog"
      .
      I do tego musiales niepokoic Ade08? Podejrzane wydaje mi sie to zachowanie. Jak
      na moj gust rad bys sie do cieplej Ady pousmiechac... Przyznaj no sie,
      nicponiu - zostales odstawiony od obfitej piersi, co?
      Czy tez moze piers stracila na obfitosci confused))
      .
      K.P.

• Gość: Astra Usuncie to gowno52 na scianie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 02.04.04, 04:22
        Czy o ten styl chodzi?????
        • Gość: Pawel Smierdzisz SZCZURZE 52 IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.04, 10:45
          • Gość: Krzys52 za to ty pachniesz w tym faterlandzie :)) IP: *.proxy.aol.com 02.04.04, 16:32
            folksdojczu surprised))
            • Gość: Astra Zdejmowanie kwietniowe gowna52 ze sciany IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 02.04.04, 16:45
              (wersja ocenzurowana);

Najmilsi, od wielu lat to formum jest zasmradzane przez g...o52. Nie da sie czytac ani
              dyskutowac. Jak giwi posle na osla lawke, to smrod jeszcze wiekszy!!!! Rozumiem ze
              odsmradzanie forum to smierdzaca robota ale chyba musimy to zrobic.
              • Gość: Pawel ...i co to GOWNO52 robi w Ameryce? IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.04, 16:58
              • Gość: Pawel ...i co to GOWNO52 robi w Ameryce? IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.04, 16:58
                • gretshen czesc Helmut. jak tam akcja Plebiscyt Slaski sie 02.04.04, 21:52
                  rozwija.
                  Oby nie jak tobie... wiesz co hihihihi Kompletny niewypal by byl
                  • Gość: Astra "obiektywne wypowiedzi" IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.04.04, 23:46
                    psychol52

"Kazdemu z was
                    odpowiada aktualne panstwo wyznaniowe oraz okradanie przy jego pomocy obywateli
                    na potrzeby waszej religii, oraz waszego zlodziejskiego kosciolka."

Jesli zamienic "zlodziejski kosciolek" na "zlodziejskich" np. "zydkow" to mamy antysemityzm
                    ktory K52 stanowczo potepia w imie swoich wyimaginowanych kryteriow jednostronnych. Tak
                    wiec psychole z jednej strony trafiaja na psycholi z drugiej strony i zamiast dyskusji na forum
                    mamy zaklad psychiatryczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka