kecawa 15.10.10, 17:20 Koszmary nocne Prezydenta Komorowskiego Boi się tego pałacu czy może wyrzuty sumienia mu tam zamieszkać nie pozwalają ? zaciekawiony powodem niezamieszkania w pałacu kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada08 Re: Koszmary nocne Prezydenta Komorowskiego 15.10.10, 18:43 kecawa napisał: > Boi się tego pałacu czy może wyrzuty sumienia mu tam zamieszkać nie pozwalają ? Trzeciej możliwości nie ma? A może Prezydent Komorowski po prostu nie lubi tej reprezentacyjnej chałupy i woli mieszkać w innej chałupie, równie reprezentacyjnej. > > zaciekawiony powodem niezamieszkania w pałacu kecaw Może zaciekawiony kecaw upodobał sobie kiepską literaturę romantyczną, co? a. PS Nadmieniam skromnie, że post ten piszę drugi raz. Pierwszy znikł był (ktoś "boi się (...) czy może wyrzuty sumienia..") hehehe a. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Koszmary nocne Prezydenta Komorowskiego 15.10.10, 19:57 ada08 napisała: > Może zaciekawiony kecaw upodobał sobie kiepską literaturę romantyczną, co? > a. Obawiam się że to pytanie Ado pozostanie bez odpowiedzi, bo zaciekawiony Kecaw, zaspakaja swoja ciekawość wszystkim tylko nie czytaniem. Gdyby bowiem cokolwiek czytał to z pewnoscią by wiedział że prywatne apartamenty Pałacu Prezydenckiego są w remoncie. Obszernie na ten temat poniżej (to oczywiscie dla Kecawa), bo Ady do czytania nie potrzeba zachecać. www.dzienniklodzki.pl/magazynrodzinny/291338,prezydenckie-apartamenty-w-remoncie,id,t.html?cookie=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Nocne polucje Kecawa 15.10.10, 20:25 ... wciaż ci dokuczaja? Mnie to egal, ale moze wreszcie pódziesz z tym problemem gdzie trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nocne polucje Kecawa 15.10.10, 20:36 mate_lot napisał: > ... wciaż ci dokuczaja? Mnie to egal, ale moze wreszcie pódziesz z tym probleme > m gdzie trzeba? Może ma stulejkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Nocne polucje Kecawa 15.10.10, 20:48 Kto wie... Może też się moczy w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nocne polucje Kecawa 15.10.10, 21:22 mate_lot napisał: > Kto wie... Może też się moczy w nocy? Żeby tylko moczenie, ale może ma dyspepsje, jak jego idol ? Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Nocne polucje Kecawa 15.10.10, 21:25 Biedaczek. W każdym razie może liczyć na moje współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nocne polucje Kecawa 15.10.10, 21:29 mate_lot napisał: > Biedaczek. W każdym razie może liczyć na moje współczucie. Ja bym się nie rozczulał. Mogę tylko poradzić, lewatywa i szklanka zimnej wody przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Widzisz wilkolaku. 15.10.10, 21:35 Lech Kaczynski dlugi czas dojezdzal z swojego prywatnego mieszkania do Palacu Prezydenckiego (chaba krotko przed Katyniem II) zrzygnowal z tego bo musieli z powodu tych dojazdow blokowac na trasie przejazdu ruch drogowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Widzisz wilkolaku. 15.10.10, 22:28 g-48 napisał: > Lech Kaczynski dlugi czas dojezdzal z swojego prywatnego mieszkania do Palacu > Prezydenckiego (chaba krotko przed Katyniem II) zrzygnowal z tego bo musieli z > powodu tych dojazdow blokowac na trasie przejazdu ruch drogowy. Czytaj cały wątek jak chcesz coś madrego napisać. ..."Bronisław Komorowski niechętnie myśli i mówi o przesądzonej już przeprowadzce. Zaraz po wygranych wyborach deklarował chęć pozostania na Powiślu, gdzie Komorowscy mają okazałe 160-metrowe mieszkanie w powojennej kamienicy. Wnętrze tego mieszkania "zagrało" w reklamówce wyborczej obecnego prezydenta. To w salonie na Powiślu Anna Komorowska podawała mężowi słynną już zupę. Chęci prezydenta ostudziło jednak Biuro Ochrony Rządu. Ze względów bezpieczeństwa kamienica na Powiślu musiałaby się zamienić z niedostępną twierdzę: posterunki BOR przy każdym wejściu, ścisła kontrola każdego wchodzącego. Nietrudno zgadnąć, że "zwykli" lokatorzy budynku szybko zaczęliby protestować. I to z pewnością ostro. "... www.dzienniklodzki.pl/magazynrodzinny/291338,prezydenckie-apartamenty-w-remoncie,id,t.html?cookie=1 Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Widzisz wilkolaku. 15.10.10, 22:35 Czytaj cały wątek jak chcesz coś madrego napisać. No nie wiem cos chcial mundrego pokazac ale ja widze ze on chce byc tylko blizej krzyza ktorego to porwal spod bramy. A zupke to pani pani Komorowska tez nie bedzie musiala sama gotowac chyba ze z firmy Knorr. No nie rozumie tez jednego ze tak po krotkim pobycie Lecha Kaczynskiego w palacu juz trzeba zmieniac wszystkie tapety??????? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Przestań pieprzyć nie na temat, 15.10.10, 22:41 ...i przeczytaj o czym jest wątek. g-48 napisał: > Czytaj cały wątek jak chcesz coś madrego napisać. > No nie wiem cos chcial mundrego pokazac ale ja widze ze on chce byc tylko blize > j krzyza ktorego to porwal spod bramy. > A zupke to pani pani Komorowska tez nie bedzie musiala sama gotowac chyba ze z > firmy Knorr. > No nie rozumie tez jednego ze tak po krotkim pobycie Lecha Kaczynskiego w palac > u juz trzeba zmieniac wszystkie tapety??????? Boże, co za bełkot. Czegoś ty się nćpał ? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Przestań pieprzyć nie na temat, 16.10.10, 01:33 Boże, co za bełkot. Czegoś ty się nćpał ? Nic szczegolnego tylko POwszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Koszmary nocne Prezydenta Komorowskiego 16.10.10, 00:35 Przecież Polni Wolacy przeznaczyli ten obiekt na muzeum, to jak tu spokojnie spać? Odpowiedz Link Zgłoś