Dodaj do ulubionych

casus snajper/prosba do wszystkich forumowiczów

19.10.10, 16:02
w związku z jego wypowiedzią prosze o totalne zignorowanie tego osobnika na forum. nie wiem jak wy, ja tak uczynię

forum.gazeta.pl/forum/w,28,117737628,117737628,Kaczynsi_wzywa_do_mordu.html
forum.gazeta.pl/forum/w,13,117737660,117737660,Kaczynski_wzywa_do_mordu.html
Obserwuj wątek
    • off_nick Popieram...n/txt 19.10.10, 16:16

• hordol Re: Popieram...n/txt 19.10.10, 16:26
        czasaem sie tu bawimy,czasem zgadzamy,czasem sprzeczamy, czasem wrecz niestety obrazamy. ale są pewne granice, których przekraczac nie mozna zwlaszcza w obliczu tej tragedii
      • ariadna-enta Re: Popieram...n/txt 19.10.10, 21:12
        nie popieram
        i uważam nawoływanie do czegos takiego za idiotyzm
    • snajper55 Gini, czekam ;) ;) /nt 19.10.10, 16:22

• snajper55 Swoją drogą, to ten wasz idol 19.10.10, 16:27
      Prezes mógłby się aż tak głupio nie podkładać. No wiem, wszystkich inteligentnych od siebie odsunął i nie ma mu kto doradzać...

S.
    • manny-jestem Już zrobione 19.10.10, 16:31
      forum.gazeta.pl/forum/w,13,117737660,117738328,Zszedles_na_kompletne_psy_Snajper.html
    • absztyfikant wal sie 19.10.10, 16:32
      felczer
    • hordol up 19.10.10, 16:58
      • mate_lot Re: up 19.10.10, 17:08
        Down! (zgadnij co mam na myśli)
        • off_nick Re: up 19.10.10, 17:09
          Siebie zapewne.

mate_lot napisał:
          • mate_lot Re: up 19.10.10, 17:11
            To nie było do ciebie, zła kobieto. To było do pani nordol wink
    • polazrski Re: casus maniak/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 17:49
      Nie nordol, nordol.
      • hasz0 __jesteś porzadnym facetem autorze wątku-> spójrz 19.10.10, 18:12
        >>>>>>>>>>>>>>z za;inkowanegp wątku->

Czas zacząć rozliczać Prezesa za słowa
        TUSK;
        Nie dopuszczę..,coś PRowo o nieragowaniu na mordy w trakcie dorzynania watahy.
        I nie dopusci do wykorzystania przeciwko PO.

SCHETYNA:

musimy zastanowić się jak opisać to zdarzenie...(żeby......co? wyszlo na PiS?)

Rzecznik POLICJI:
        .to był sporadyczny atak TYLKO NA ten obiekt ...nei na kogoś innego

Psycholog POlicyjny:

dodwala sobie animuszu po morderstwie, że szlo mu o Kaczykiego i wszystkich PiSiaków

ten stary z PSL:
        to tylko osozłom chory...

Napierniczak:
        ........nie dopuscimy do eskalacji rzadów PiS odbierzemy pistolety siewcom nienawiści

media:
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kaczynski-bedzie-wykorzystywal-kolejna-smierc,wid,12773129,wiadomosc.html
        wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,To-Kaczynski-nakreca-spirale-nienawisci,wid,12772520,wiadomosc.html

purchawkapuknieta 19.10.10, 15:56

Bez urazy. To dość prosta konstrukcja i z interpretacja tekstu powinnaś sobie śpiewająco poradzić (chyba tych stypendiów za ładne "oczy" nie dawali). Są dwie możliwości, które tłumaczą twoje niezrozumienie:
        1. Nie zrozumiałaś, bo jesteś młoda, wykształcona i z dużego miasta
        2. Zrozumiałaś, ale brak kręgosłupa moralnego, wypranie z godności, nikczemność i małość czynią dla ciebie manipulację żadnym problemem. Manipulujesz tak swobodnie, jak inni dłubia w nosie.
        • hasz0 ______________________a wykształceni za NIMI tak: 19.10.10, 18:13

Czas zacząć rozliczać Prezesa za słowa
          purchawkapuknieta 19.10.10, 15:56 Odpowiedz Bez urazy. To dość prosta konstrukcja i z interpretacja tekstu powinnaś sobie śpiewająco poradzić (chyba tych stypendiów za ładne "oczy" nie dawali). Są dwie możliwości, które tłumaczą twoje niezrozumienie:
          1. Nie zrozumiałaś, bo jesteś młoda, wykształcona i z dużego miasta
          2. Zrozumiałaś, ale brak kręgosłupa moralnego, wypranie z godności, nikczemność i małość czynią dla ciebie manipulację żadnym problemem. Manipulujesz tak swobodnie, jak inni dłubia w nosie.
    • rusek11 Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 18:17
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,117738361,,platfusy_jestescie_teraz_juz_szczesliwi_czy.html?v=2
      • hordol Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 18:50
        www.fakt.pl/Palikot-Zastrzelimy-Kaczynskiego-,artykuly,75610,1.html
        • hymenos Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 19:16
          No, no. Zrobienie z programu satyrycznego Majewskiego wieczoru wyborczego to niezły numer.
          • hordol strzelba czechowa 19.10.10, 19:31
            „Jeżeli w pierwszym akcie powiesiło się pistolet na ścianie, w drugim lub trzecim ktoś musi koniecznie z niego wystrzelić. "
            • hymenos Re: strzelba czechowa 19.10.10, 19:34
              Pod warunkiem, że nie jest to atrapa. Taka nie wystrzeli.
              • hordol Re: strzelba czechowa 19.10.10, 19:50
                ex post widac ze nie była
                • hymenos Re: strzelba czechowa 19.10.10, 20:36
                  Co nie była?? Nabita? Owszem, nabił ją FAKT. Jak widzę nici z bojkotu wink
    • piq po pierwsze, hordziu,... 19.10.10, 20:26
      ...nie widzę w poście snajpera nic strasznego. Post jak post.

A po drugie: od kiedy to jesteś, myszeczko, na aquanecie, żeby tu próbować wprowadzać jakieś swoje bolszewickie porządki wobec bardzo starego nika? Ja cię tu widzę od kilku tygodni.

Ja mogę snajpera trepować od czasu do czasu, ale nigdy nie organizowałem bojówki wobec nikogo, nawet hasza (zwłaszcza że hasz to też weteran). Więc weź sobie jakieś środki, dzidzi, albo odstaw dopalacze. Zresztą rób, co chcesz, każdy pracuje na własny rachunek. Chcesz się zaliczać do działu "smarkateria" - twoja sprawa.
      • dachs Otóż to, piqu 19.10.10, 20:31
        organizowanie bojówek, jest następnym etapem po marszach z pochodniami. smile
        Jak się ten biedny idiota nazywał?
        Van der Lubbe?
        • manny-jestem Bojówki pojawiły się własnie w Łodzi 19.10.10, 20:34
          Krytyki nie widzę. Wręcz przeciwnie.

Dużo się dziś nauczyłem na forum.
          • dachs Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 20:39
            ciekawa koincydecja czasowa.
            • hymenos Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 20:43
              dachs napisał:

> ciekawa koincydecja czasowa.
              >

Jeszcze dramat Wróbla. Kroi się niezła salonowa teoria spiskowa.
              • wikul Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 21:29
                hymenos napisał:

> Jeszcze dramat Wróbla. Kroi się niezła salonowa teoria spiskowa.

Oj, kroi. Jak sie okaże że to wariat, to powiedzą że ktoś (wiadomo kto), tuszuje sprawę i chce bandytę uwolnic od winy. PiS wystapi o dymisje i powołanie komisji sledczej.
                A na drogach dalej co tydzień bądzie ginąć po kikanaście (albo więcej) osób.
              • jaceq Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 21:45
                hymenos napisał:

> Kroi się niezła salonowa teoria spiskowa.

Właśnie się od jakiegoś czasu zastanawiam, czy to czasem nie ja zainspirowałem tego nieszczęśnika do mordu. Przecież nie raz tu (i nie tylko) pisałem, że z PiSem trzeba po PiSowsku.
                • hymenos Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 21:55
                  Marzą ci się wątki zakładane na Twój temat? wink
            • manny-jestem Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 20:50
              Naprawdę zależy Ci na tym aby przebić Snajpera?
              • dachs Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 21:09
                manny-jestem napisał:

> Naprawdę zależy Ci na tym aby przebić Snajpera?

W logice go nie przebiję. Mało kto zresztą.
                • gini Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 21:18
                  dachs napisał:

> manny-jestem napisał:
                  >
                  > > Naprawdę zależy Ci na tym aby przebić Snajpera?
                  >
                  > W logice go nie przebiję. Mało kto zresztą.
                  >
                  > Tak ty napewno nie ale snajpek i jego logika byla tu tyle razy osmieszana,przez tylu ludzi.
                  Wiadomosc dla ciebie , borsuku.
                  Hiacynt pisze pisze na salonie, pisze , jeszcze w paru miejscach, Jego teksty sa komentowane ma mase wielbicieli.
                  Ja mialam wyrzuty sumienia, ze nie pisze tutaj, ale jak Go znalazlam w salonie, to doszlam do wniosku , ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
                  To zdechle forum to wlasnie miejsce dla snajpka i ciebie.
                  Snajpek zalozyl watek dopisal sie szczanik i nikt wiecej bo szkoda klawiatury, na kretaczy.
                • snajper55 Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 21:44
                  dachs napisał:

> manny-jestem napisał:
                  >
                  > > Naprawdę zależy Ci na tym aby przebić Snajpera?
                  >
                  > W logice go nie przebiję. Mało kto zresztą.

Dzięki, Borsuku. Chyba się zarumieniłem. smile

S.
                • manny-jestem Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 22:21
                  No comment. Z osobami chorymi o polityce się nie rozmawia.
                  • snajper55 Re: Tuż przed opublikowaniem raportu MAKu 19.10.10, 23:00
                    manny-jestem napisał:

> No comment. Z osobami chorymi o polityce się nie rozmawia.

Niestety, nie jest to prawda. Za przykład niech posłużą rozmowy o polityce z Kaczyńskim.

S.
          • piq z całym szacunkiem, manny,... 19.10.10, 20:40
            ...ale cię kompletnie poyebało. Jeden huknięty w rozum koleś to bojówka?
            • manny-jestem Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 20:49
              Do dziś jest symbolem endecji.

Jest taki byblijny cytat, który bardzo lubię.

"Widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz"
              • jaceq Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 21:22
                manny-jestem napisał:

> Do dziś jest [Eligiusz] symbolem endecji.

No to na pohybel endecji, jeśli istotnie ma taki symbol.
                Ale czy dzisiaj ten Ryszard C. zostanie takim symbolem platfuserii, jeśli okaże się, że zdrowy na umyśle i go skażą? Czy Rychu C. zostałby symbolem platfusów nawet, gdyby dostał czapę i rozstrzelali by dziada na Placu Wolności?

Na tym właśnie polega różnica.
                • wikul Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 21:34
                  jaceq napisał:

> Ale czy dzisiaj ten Ryszard C. zostanie takim symbolem platfuserii, jeśli okaże
                  > się, że zdrowy na umyśle i go skażą? Czy Rychu C. zostałby symbolem platfusów
                  > nawet, gdyby dostał czapę i rozstrzelali by dziada na Placu Wolności?

Ryszard C. jest dalej symbolem PiS, kiedyś był SO, a jeszcze wcześniej ZChN.
                  • jaceq Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 21:38
                    Ale mnie nie chodzi o "Myndę" (dał dziś niezły koncert w tv - oni wszyscy śpiewają na jedną nutę z prezesem, jakby im ktoś jaja ścisnął), tylko o tego świra, który zamordował pracownika kancelarii posła PiS.
                    • wikul Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 21:51
                      jaceq napisał:

> Ale mnie nie chodzi o "Myndę" (dał dziś niezły koncert w tv - oni wszyscy śpiew
                      > ają na jedną nutę z prezesem, jakby im ktoś jaja ścisnął), tylko o tego świra,
                      > który zamordował pracownika kancelarii posła PiS.

Ja wiem, wiem. Ale skojarzenia semantyczne nieodparte.
                      • jaceq Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 22:04
                        wikul napisał:

> Ja wiem, wiem.

A ja wiedziałem, że wiesz. wink
                    • qwardian Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 21:53

Czy mi się tylko tak wydaje, bo oni faktycznie wykazują się niepoczytalnością. Wikul Just did..
                      • gini Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 21:57
                        qwardian napisał:

>
                        > Czy mi się tylko tak wydaje, bo oni faktycznie wykazują się niepoczytalnością.
                        > Wikul Just did..

Cos w tym stylu polishamku, lemingi zlobotomizowane, nie trzeba za duzo wymagac.
                      • wikul Re: Niewiadomski też był jeden 19.10.10, 22:11
                        qwardian napisał:

>
                        > Czy mi się tylko tak wydaje, bo oni faktycznie wykazują się niepoczytalnością.
                        > Wikul Just did..

Po prochach różne rzeczy ci się wydają. A długotrwałe przebywanie w hawajskich burdelach też musiało odcisnąć swoje piętno.
              • piq aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 19.10.10, 22:20
                ...endecką bojówką. A zatem zabójstwo głowy państwa polskiego było zamierzoną, świadomą i zorganizowaną robotą endecji jako takiej, twoim zdaniem? Bój się Boga, manny, kupujesz bezkrytycznie info z prlowskich podręczników do historii.

Swoją drogą, osobliwy przykład. Analogie trochę ci zgrzytają, manny. W końcu to nie Komoruski, marionetkowy prezydent obcych sił trząsących przywiślańskim kondominium, został zastrzelony.
                • manny-jestem Re: aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 19.10.10, 22:35
                  Antykacza fobia tępi nawet najposledniejsze rozumy. Jak nie rozumiesz o co chodzi, albo wolisz udawać że nie rozumiesz, to ja naprawdę mam lepsze metody spedzania czasu niż leczenie upośledzonych.

Niewiadomski dał się opetać jazgotowi. Wygląda że Ryszard C także.

Moi drodzy antykaczofoby. Wy też jestescie winni tego morderstwa. Ten Rysio być może tu czytał wasze teksty. Moze uległ snajperowskiej logice własnie. Miejmy nadzieję że nie będzie następnych.
                  • jaceq Re: aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 19.10.10, 22:48
                    > Antykacza fobia
                    > Moi drodzy antykaczofoby.

Maniek, ty tak z grubsza rozumiesz, co piszesz?
                    • manny-jestem Re: aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 19.10.10, 23:08
                      Rozumiem, rozumiem. Najlepszy przykład że złość rozum tępi. Kaczofoby antykacze dla podkreslenia rozmiaru fobii.
                      • jaceq Re: aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 19.10.10, 23:20
                        > złość rozum tępi.

Tak to jest.
                    • wikul Re: aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 20.10.10, 18:48
                      jaceq napisał:

> > Antykacza fobia
                      > > Moi drodzy antykaczofoby.
                      >
                      > Maniek, ty tak z grubsza rozumiesz, co piszesz?

To jest najoczywistrza oczywista oczwistość. Pilny uczeń Wielkiego Językoznawcy

https://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/images/e/ee/Poradnik.jpg
                  • snajper55 Re: aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 19.10.10, 23:24
                    manny-jestem napisał:

> Niewiadomski dał się opetać jazgotowi. Wygląda że Ryszard C także.

Ryszard C. zareagował na PiSi jazgot. Na żądanie powieszenia Palikota, na twierdzenia, że Tusk ma krew na rekach, że PO dogadało się z Putinem i wspólnie zamordowali Lecha Kaczyńskiego. PiS rzucając oszczerstwa wzbudza nienawiść a my będziemy zbierać tego efekty.

S.
                    • sz0k Re: aha, czyli Niewiadomski był twoim zdaniem... 19.10.10, 23:33
                      snajper55 napisał:

> manny-jestem napisał:
                      >
                      > > Niewiadomski dał się opetać jazgotowi. Wygląda że Ryszard C także.
                      >
                      > Ryszard C. zareagował na PiSi jazgot. Na żądanie powieszenia Palikota, na twier
                      > dzenia, że Tusk ma krew na rekach, że PO dogadało się z Putinem i wspólnie zamo
                      > rdowali Lecha Kaczyńskiego. PiS rzucając oszczerstwa wzbudza nienawiść a my będ
                      > ziemy zbierać tego efekty.

Lecz się na nogi idioto.
                      Gdzie jest teraz scanik i reszta, którzy jeszcze przed chwilą twierdzili, że to Kaczyński wie już wszystko - kto jest winien, itd.?
                    • hasz0 _____a Rysiu7 pisal że Szatany to Wy a ni Gnojarek 19.10.10, 23:39

PIQ:
                      ale nigdy nie organizowałem bojówk
                      > i wobec nikogo, nawet hasza (zwłaszcza że hasz to też weteran).

Gini:
                      Ja mialam wyrzuty sumienia, ze nie pisze tutaj, ale jak Go znalazlam w salonie, to doszlam do wniosku , ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
                      To zdechle forum to wlasnie miejsce dla snajpka i ciebie.
                      Snajpek zalozyl watek dopisal sie szczanik i nikt wiecej bo szkoda klawiatury, na kretaczy.

ścinałem się ze snajperem wielokrotnie, gini,...
                      piq 19.10.10, 22:23 Odpowiedz ...bo różnimy się właściwie wszystkim. Może cię tu długo nie było. Zresztą nie zamierzam się nikomu tłumaczyć. Myśl sobie co chcesz.
                      • hasz0 _________na załganej BAZIE nadbudowa runie________ 20.10.10, 00:08

_______1 lustracja POtrzebna? TAK/NIE/ZA PÓŹNO
                        .............kto mataczył?
                        .
                        ,
                        ,
                        _______2 bilans PRL zamiast GRUBEJ KRECHY?TAK/NIE/ZA PÓŹNO
                        .............kto mataczył?
                        ,
                        ,
                        ,______3 media KTO zawlaszczył - gdzie są redaktorzy piszący w czasach "S'
                        _______co sie znimi dzieje?...a co z nową kadrą z BW RAZ Pspsz Licho
                        ,
                        ,
                        ,
                        ______4 gdzie jest Polska w Rurach, Łupkach, Gazach, Elektrowniach, Lasach,Zdrowiu,
                        ________Drogach, Sieciach, Mieszkaniach, Kutach (jako 1-dyni z figą na claym Baltyku)
                        ________leki...wczasy w Egippcie z NFZ jako nagrody w Aptekach...rosną monopole
                        ,
                        ,
                        ,
                        ,_____ 5 Gdzi3 finanse? reforma? 3 bln zł przepaść przykryta gazetami z zieloną wyspą
                        zrobimy metadą Gomułki WIELKI krok po dwu wyborach bo soimy nad przePOścią
                        ,
                        ,
                        ,
                        ,______6 gdzie demokracja?........tu JEST STRASZNA CZERWONA DZIURA OCIEKAJACA KRWIĄ ZMIESZANA Z GóWNAMI......gnojenie Kaczyńskich przed 21 lat......
                        z tylnych siedzeń b. SB...nie chodzi w POlityce o miejsce Polski w €uropie na Świecie o poziom życia zdrowia nauki.......idzie o to że Platforma NIE DOPUSZCA MOŻL. ze moze przegrać

od kiedy skonsolidowala sie przy pomocy generałow i TW...miala wygrac Poójnie w 2005 roku
                        ponieważ tępienie..Macierewicza, Olszewskiego, Szeremietiewa, Parysa, Kurskiego, ZIobry, Swiątczkowskiego, Mariusza Kamińskiego, szefa RPP Skrzypka szef Szczygły, szefa IPN
                        Kurtyki..dzienniakrzy RaZiemkeiwicza, BWilsteina, Michalczewskiego, historyków
                        Cenzkiewiczm Gontarzyka Ratajczak a nawet studenta Zyzaka, pof RJNowaka i Nowaka z UJ
                        łacznie z UJ dalo efekty wvzesniej a;e DWA LATA WLADZY PiS
                        ukaząły nowe oblicza - systuacja po kryzysie POwodziach szpitalach Sumlińskiego Mące..
                        Brochwiczu..widac co jest przy Olewniku Macierewicz wygral wszystkie procesy
                        procz tych z budżetu co B Klich sie nie odwołał.........nic nie wypaliło
                        Blida nic...Naciski nic JHARAD wsypa...zielona wyspa LIPA...lemingi sie budzą plany brudzą..

uruchomiono prawie wszystkich agentów wpływu

piq Gini Hymnos......nawet ale narazie PRAWIE musi być w odwodzie.

• hasz0 tak ladnie to ja inż nie potrafię ale t0 T0 SAMO 20.10.10, 00:19

Re: Wojna domowa
                          sz0k 19.10.10, 22:51 Odpowiedz polski_francuz napisał:

> Nie potrafie zupelnie zrozumiec skad ta spirala nienawisci w Polsce.

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... W tym wypadku pieniądze nas wszystkich, nasz kraj, prawdę historyczną. Wszystko ma swoje korzenie w początkach III RP zbudowanej na układzie w Magdalence i przy Okrągłym Stole, gdzie komuchy ułożyły się z "opozycją" (sic!) w postaci tzw. "lewicy laickiej".

Płacimy także konsekwentnie za brak rozliczeń z przeszłością i stanięcia w prawdzie. Za brak dekomunizacji i lustracji. Zbyt dużo w Polsce jest nierozliczonych, mrocznych sił, które chcą utrzymać "mit III RP", jako wolnego, suwerennego, zupełnie odciętego od PRL, państwa. Te siły zrobią wszystko żeby eliminować przeciwników, usiłujących demaskować tą hucpę. Stąd nieustanne budowanie napięcia, kreowanie sporów, niszczenie przeciwników establishemntu, wybuchy społecznego niezadowolenia w okresach przejściowych otrzeźwień, itp. itd.

Nie może być spokoju w państwie i narodzie, które od początku było zbudowane na kłamstwie i jest nieustannie nim karmione i faszerowane. Są pewne granice ludzkiej wytrzymałości i tolerancji na poziom bullshitu i zakłamania...
                          • hasz0 ignorancja=ignorowanie __reagować TRZA! 20.10.10, 00:21

Re: Snajper to największe bydle forum tego
                            hordol 19.10.10, 23:42 Odpowiedz perła-takiego kogos sie ignoruje a nie wchodzi z nim w polemiki.podobnie jak kilku pozostałych
                            • hasz0 trza Go pytać ilu trza zabić zeby śr. temp obniżyć 20.10.10, 00:22

z 36,6*C na ~0 - 5*C
                    • piq snajper, postaw jeszcze temu psycholowi pomnik... 20.10.10, 01:42
                      ...jako męczennikowi prześladowanemu przez nieodparte przekazy podprogowe Jarosława. Ty też się puknij w czoło.
                      • snajper55 Re: snajper, postaw jeszcze temu psycholowi pomni 20.10.10, 02:06
                        piq napisał:

> ...jako męczennikowi prześladowanemu przez nieodparte przekazy podprogowe Jaros
                        > ława. Ty też się puknij w czoło.

Nie męczennik, tylko szaleniec. Ale nawet szaleniec nie działa bez bodźca z zewnątrz. Tydzień temu pisałem na tym forum o Kaczyńskim czekającym na szaleńca. Długo nie trzeba było czekać. Co prawda chodziło o zamach na Komorowskiego, ale i tego możemy się doczekać.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,117454440,117456856,Re_PiS_pelzajacy_zamach_stanu.html

S.
                      • gini Re: snajper, postaw jeszcze temu psycholowi pomni 20.10.10, 07:03
                        piq napisał:

> ...jako męczennikowi prześladowanemu przez nieodparte przekazy podprogowe Jaros
                        > ława. Ty też się puknij w czoło.

On nie musi pukac sie w czolo, on manipuluje i kreci na tym forum z premedytacja od lat, on dokladnie wie co pisze.
                  • andrzejg uderz się we własną pierś 20.10.10, 07:25
                    manny-jestem napisał:

>
                    > Moi drodzy antykaczofoby. Wy też jestescie winni tego morderstwa. Ten Rysio być
                    > może tu czytał wasze teksty. Moze uległ snajperowskiej logice własnie. Miejmy
                    > nadzieję że nie będzie następnych.

bo juz Ci odbija kompletnie
                    Pewnikiem czytał Twoje teksty i dostał pie...a

A.
                    • manny-jestem Re: uderz się we własną pierś 20.10.10, 15:36
                      Daj przykład tego za co powinienem się bić we własną pierś.
                      • andrzejg Re: uderz się we własną pierś 20.10.10, 16:28
                        manny-jestem napisał:

> Daj przykład tego za co powinienem się bić we własną pierś.

Nie jesteś Tuskofobem? Niech Tuskofoby też uderzą się we własną piers.
                        Chcesz uogólnienia, to je masz. Jak kogoś oskarżasz, to indywidualnie
                        Przecież ponoć jesteś prawicowcem, a stosujesz bolszewickie metody

A.
                        • manny-jestem Re: uderz się we własną pierś 20.10.10, 16:55
                          Daj przykład gdzie stosowałem bolszewickie metody.
                          • andrzejg Re: uderz się we własną pierś 20.10.10, 17:22
                            trudno zrozumiec?

Czyż nie zwracałes mi uwagi, abym nie pisał per Wy?

forum.gazeta.pl/forum/w,13,117739081,117756737,Re_aha_czyli_Niewiadomski_byl_twoim_zdaniem_.html
                            Jestem Kaczofobem. A teraz przejdź od bolszewickiego ogólnego oskarżenia do prawidłowej indywidualnej formy. A potem udowodnij to.

A.
                            • manny-jestem Re: uderz się we własną pierś 20.10.10, 17:27
                              Dobrze, Mialem na mysli konkretna grupe osob. Dlatego przez Wy. Nastepnym razem wylicze.
                  • piq polska historia jest ciekawa, manny,... 20.10.10, 16:00
                    ...ale bardziej skomplikowana niż amerykańska. Może byś sobie coś poczytał poza podręcznikiem do liceum (prl-skiego) z lat 80.

Zawsze spodziewam się po tobie rozumnego podejścia, które przystoi konserwatyście. Mimo tego, co widzę dzisiaj, czyli jakiegoś rodzaju histerii blokującej rozumne podejście, będę się spodziewał, że wrócisz do dawnej formy.

Albowiem bojówka to nie jeden szaleniec z przerobioną spluwą, manny, tylko mniej lub bardziej zorganizowana grupa, stworzona po coś.

Ciekawe, co byś pisał, gdyby inny wariat puknął np. doradcę tego kogoś, kogo wielu nie uważa za prezydenta, tylko komoruskiego, czyli sowieckiego sługusa na niemieckim żołdzie. Ja pisałbym to samo co dzisiaj, a ty się zastanów.
                    • hasz0 realizujesz linie partyjną zagraniczną piqu spadaj 20.10.10, 16:10
                      z tym swoim relatywizme i bagatelizowaniem FAKTU.
                      Na wyscigi wmawiacie unikajac nazywania nawet LOKALU WYBORCZEGO PO IMIENIU. W radiu mediach..wszędzie Was pełno (Was z szacunku do mniejszości - wewnętrznie duchowo utożsamianej - jaką tu 10 lat przeentujecie - nie do nikczmengo obleśnika stasujacego metodę GNO- do szefa partii, .ak na razie jedynej skutecznej o patriotycznym charakterze)
                      że to
                      1
                      pojedynczy przypadek szalenca nie zwiazany z metodą typu "GNO_"[....dwa Pojedyncze dzień dzień staystyka ze w dniu raprtu MAK?
                      oblicz!)

2 .że mógł zabić Kalisza labo Sekułe albo Czumę za bredzenie nie tam gdzie patologii POlskich
                      trza szukać......Jakoś nie uzasadnaisz odrotnie...co sie narzuca samo przez sie z kontekstu gdy
                      KOMISJA MAK to lecą do grobu biegli do nawigacji i ochrony przed wrogimi zakłocenia urz. w samolocie...

Gdy Komisja Bankowa ....Jozef Gruszka...

Gdy Komisja Hazrdowa ginie posiadajacy najwieskza wiedzę...

Gdy Komisja Olewnika to cuda są PRAWDZIWE>

Judku przepros Hasz a malutkiego Iqujka jakim tu judzisz.

AL JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
                      • hasz0 _________zagraniczną piqu mam2 pytanko 20.10.10, 16:13

zawolac mam sekretarke 30-latka 1 sekr PZPR Komitetu albo Natsze czy moze sierotkę bo juz umie pisać...zeby pzrepisala na czysta tak coby Gini byla też zachwycona..elaboratem czy se sam poradzi włożyć tersc do iqujka miekkoelastycznego?
                    • manny-jestem Re: polska historia jest ciekawa, manny,... 20.10.10, 16:58
                      Gdyby ktoś puknął doradcę Komorowskiego to nikt w mediach ani na forum nie obwiniałby za to Komorowskiego. Ja też nie. Ocknij się z tek antykaczej choroby. Może wtedy dotrze o co mi chodzi.

A o historii polski mnie nie pouczaj bo wiem dość dużo o niej i bynajmniej nie z komunistycznych podręczników.
                      • hasz0 Podlapał od Dachsa gamoń nie znający POdstaw IIIRP 20.10.10, 17:12
                        co dopiero skad się wziął Lenin i swołoczz. Nigsy w zyciu by nie nazwal Polaka bolszewikiem.
                        Piec umie ale i tak samo niesmacznie jak pisze.

Re: uderz się we własną pierś
                        andrzejg 20.10.10, 16:28 Odpowiedz manny-jestem napisał:

> Daj przykład tego za co powinienem się bić we własną pierś.

Nie jesteś Tuskofobem? Niech Tuskofoby też uderzą się we własną piers.
                        Chcesz uogólnienia, to je masz. Jak kogoś oskarżasz, to indywidualnie
                        Przecież ponoć jesteś prawicowcem, a stosujesz bolszewickie metody

• hasz0 _____________Piszę Ci Manny to jako Chamo-Fob/n 20.10.10, 17:13

• off_nick Borsuku, przecież pochodnie 19.10.10, 20:52
          polubiła Platforma w 2004 w Łodzismile

https://niezalezna.pl/photos/1b9f5b138e079359503222d348cfa920.jpg

Tuż przed północą 30 kwietnia 2004 r. ulicą Piotrkowską w Łodzi ruszył marsz „Witaj Europo” zorganizowany przez Łódzką Platformę Obywatelską i Stowarzyszenie „Młodych Demokratów”. Euroentuzjaści trzymali pochodnie i wznosili gromkie okrzyki.
      • gini Re: po pierwsze, hordziu,... 19.10.10, 20:56
        piq napisał:

> ...nie widzę w poście snajpera nic strasznego. Post jak post.
        no pewnie, klamstwa manipulacja,ale co tam, w koncu wszyscy jestesmy do tego przyzwyczajeni.
        > A po drugie: od kiedy to jesteś, myszeczko, na aquanecie, żeby tu próbować wpro
        > wadzać jakieś swoje bolszewickie porządki wobec bardzo starego nika? Ja cię tu
        > widzę od kilku tygodni.

Co z tego, ze stary nick, jakie bolszewickie metody, on po prostu zaapelowal do tych normalnych, Ty sobie cwierkaj ze snajpkiem do woli.

> Ja mogę snajpera trepować od czasu do czasu, ale nigdy nie organizowałem bojówk
        > i wobec nikogo, nawet hasza (zwłaszcza że hasz to też weteran). Więc weź sobie
        > jakieś środki, dzidzi, albo odstaw dopalacze. Zresztą rób, co chcesz, każdy pra
        > cuje na własny rachunek. Chcesz się zaliczać do działu "smarkateria" - twoja sp
        > rawa.

Wlasnie Ty sie zaliczyles do dzialu smartkateria., szkoda, ze nie uzyjesz klawiatury przeciw idiotyzmom, ktore wypisuje snajpus & company.
        • piq ścinałem się ze snajperem wielokrotnie, gini,... 19.10.10, 22:23
          ...bo różnimy się właściwie wszystkim. Może cię tu długo nie było. Zresztą nie zamierzam się nikomu tłumaczyć. Myśl sobie co chcesz.
          • snajper55 Re: ścinałem się ze snajperem wielokrotnie, gini, 19.10.10, 23:10
            piq napisał:

> ...bo różnimy się właściwie wszystkim. Może cię tu długo nie było. Zresztą nie
            > zamierzam się nikomu tłumaczyć. Myśl sobie co chcesz.

No nie, poglądy na temat Hasza mamy chyba dość podobne. wink

S.
    • qwardian Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 21:24

hordol napisała:

> w związku z jego wypowiedzią prosze o totalne zignorowanie tego osobnika na for
      > um. nie wiem jak wy, ja tak uczynię

Nie wiem, czy to najlepsza metoda. Z pewnością nie uchroni od śmierci kolejnych ofiar, bo przecież dotychczas takie wypowiedzi były ignorowane i rezultat już jest. Będą i kolejne wśród kleru, ponieważ skala judzenia i jątrzenia wobec Kościoła Katolickiego również napiera.

Korki od szampana strzelają na Czerskiej, rytualne szaleństwo miało dzisiaj swój finał i dzień. Jestem za bojkotem jawnym i otwartym, czynnym i skutecznym, aż do efektywnego i definitywnego epilogu. Ta gazeta musi odejść..,.,
      • wikul Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 21:47
        qwardian napisał:

> Nie wiem, czy to najlepsza metoda. Z pewnością nie uchroni od śmierci kolejnych
        > ofiar, bo przecież dotychczas takie wypowiedzi były ignorowane i rezultat już
        > jest. Będą i kolejne wśród kleru, ponieważ skala judzenia i jątrzenia wobec Koś
        > cioła Katolickiego również napiera.
        > Korki od szampana strzelają na Czerskiej, rytualne szaleństwo miało dzisiaj swó
        > j finał i dzień. Jestem za bojkotem jawnym i otwartym, czynnym i skutecznym, aż
        > do efektywnego i definitywnego epilogu. Ta gazeta musi odejść..,.,

Znów na dopalaczach jedziesz ?
        • dachs Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 21:53
          wikul napisał:

> qwardian napisał:

> > Korki od szampana strzelają na Czerskiej, rytualne szaleństwo miało dzisiaj swój finał i dzień.
          > >Jestem za bojkotem jawnym i otwartym, czynnym i skutecznym, aż
          > > do efektywnego i definitywnego epilogu. Ta gazeta musi odejść..,.,
          >
          > Znów na dopalaczach jedziesz ?

Raczej na krzywy ryj na szampana na Czerskiej się załapał. smile
          • jaceq Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 19.10.10, 22:05
            dachs napisał:

> Raczej na krzywy ryj na szampana na Czerskiej się załapał. smile

Albo odwrotnie: się nie załapał i teraz zły, się ciska, jak jakiś sz0k.
    • perla Snajper to największe bydle forum tego 19.10.10, 22:57
      miłośnik pedalstwa i arabstwa. Oszust i gnida owładnięty nienawiścią. Mentalny esesman. Do tego strachliwy. Tak boi się Jarka, że usprawiedliwia morderstwo.
      Typ wyzuty ze wszelakiej przyzwoitości właśnie.
      • hordol Re: Snajper to największe bydle forum tego 19.10.10, 23:42
        perła-takiego kogos sie ignoruje a nie wchodzi z nim w polemiki.podobnie jak kilku pozostałych
      • xiazeluka Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 10:00
        No wiesz, Perła, taką laurkę S55 stawiać? To trochę niesprawiedliwe, większe bydlaki na Akwanecie się pojawiały...

Na przykład ten bojówkarz, który swój prywatny bojkot S55 usiłuje narzucić wszystkim.
        • gini Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 10:26
          xiazeluka napisała:

> No wiesz, Perła, taką laurkę S55 stawiać? To trochę niesprawiedliwe, większe by
          > dlaki na Akwanecie się pojawiały...
          >
          > Na przykład ten bojówkarz, który swój prywatny bojkot S55 usiłuje narzucić wszy
          > stkim.
          >

Przeciez nikt Cie luka nie zmusza do bojkotowania snajpera, wprost przeciwnie, wspomoz troche kolege ss55, gdy wreszcie macie ten sam poglad, ja bede miala troche zabawy.
          • xiazeluka Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 10:29
            Gini, Mła nie ma z S55 tych samych poglądów. Znowu mylisz Zasady z personaliami.
            • gini Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 10:33
              xiazeluka napisała:

> Gini, Mła nie ma z S55 tych samych poglądów. Znowu mylisz Zasady z personaliami
              > .
              >
              Alez widac, ze w sprawie katastrofy, i w sprawie wczorajszego morderstwa Luka miec takie zdanie, jak ssnajpera .
              Proponowac bojkot kogos mozna, , tyle ,ze nikt nie musi sie do tego stosowac.
              To, ze snajper jest wyjatkowa gnida wiedza juz chyba wszyscy, na tym forum.
              • xiazeluka Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 12:46
                Alez widac, ze w sprawie katastrofy, i w sprawie wczorajszego morderstwa Luka miec takie zdanie, jak ssnajpera .

Moja mieć swoje zdanie, o mnóstwo mądra białe Mzinu. Zdania znajpera moja nie znać, ponieważ rzadko go czytać i nie odświeżyć dzisiaj tych mroki.
                • gini Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 13:21
                  xiazeluka napisała:

> Alez widac, ze w sprawie katastrofy, i w sprawie wczorajszego morderstwa Luk
                  > a miec takie zdanie, jak ssnajpera .
                  >

>
                  > Moja mieć swoje zdanie, o mnóstwo mądra białe Mzinu. Zdania znajpera moja nie z
                  > nać, ponieważ rzadko go czytać i nie odświeżyć dzisiaj tych mroki.
                  >

mla czytac wiec powiadamiac, xsiazeluka pisac to samo co snajperka, w tych sprawach.
                  • xiazeluka Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 14:33
                    Pozowolisz, że nie uwierzę Ci na słowo?
                    • snajper55 Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 14:57
                      xiazeluka napisała:

> Pozowolisz, że nie uwierzę Ci na słowo?

A mnie ? wink

S.
                      • xiazeluka Re: Łapy precz od snajpera! 20.10.10, 22:01
                        Dobra, to powtórz się specjalnie dla Mła. Porównam sobie i wydak surowy, acz sprawiedliwy wyrok.
            • hasz0 Luka zaSady i zaLasy da się ukryć person bez Luku 20.10.10, 10:37

Zalasami i zasadami sa zalesienia i zasiedzenia
              jak Katyniu w Osrodku Wypoczynkowym NKWD.
              • hasz0 Wypraszm se insynya. ze nie na TEMAT! 20.10.10, 10:38

• perla ja Snajpera nie bojkotuję 20.10.10, 10:43
          ja tylko napisałem co myślę o tej świni właśnie.
          • xiazeluka Re: ja Snajpera nie bojkotuję 20.10.10, 12:47
            Okej, ja odniosłem się bardziej do organizatora bojkotu niz do Ciebie.
      • snajper55 Re: Snajper to największe bydle forum tego 20.10.10, 15:19
        perla napisał:

> miłośnik pedalstwa i arabstwa. Oszust i gnida owładnięty nienawiścią. Mentalny
        > esesman. Do tego strachliwy. Tak boi się Jarka, że usprawiedliwia morderstwo.
        > Typ wyzuty ze wszelakiej przyzwoitości właśnie.

Ja wiem, Perła, że Ty byś wolał przestawać na forum jedynie z takimi gwiazdami kultury i intelektu jak Gini, Vicki czy Wolna, ale życie to nie je bajka. Takie hurysy to tylko w raju.

S.
      • ariadna-enta Re: Snajper to największe bydle forum tego 20.10.10, 15:47
        ty zaś perła owładnięty jesteś miłościa
        w dwóch zdaniach o drugim człowieku taki stek wyzwisk
        zdarza mi się kogoś nie lubic,miec krańcowo rózne poglądy
        czasem się wyrwie jakieś obrazliwsze słowo w ferworze dyskucji,
        ale takiego rynsztoku z siebie jeszcze wobec nikogo nie wyrzuciłam
        • perla a gdzie to ja Adrianna napisał, że Snajpera 20.10.10, 15:59
          nie lubię, hę?
          Ja tylko napisałem, że on ze swoimi poglądami to degenerat jest.
          Zobacz, Adolf też degeneratem był, ale ja uwielbiam oglądać jego przemówienia jak wrzeszczy waląc pięścią w mównicę - "die schwaine jude!!!" właśnie.
          • ariadna-enta Re: a gdzie to ja Adrianna napisał, że Snajpera 20.10.10, 16:10
            degeneratem?
            dlatego,że nie jest na przyklad homofobem?
            że ma bardziej liberalne poglady?

a porównanie tego co snajper pisze na forum do wrzasków Hitlera
            to jakieś kuriozum
            weż czasem na wstrzymanie zanim cos napiszesz
            • hasz0 __________________________to Ty Adrianna napisałaś 20.10.10, 16:16

gdzie to ja Adrianna napisał, że Snajpera
              ariadna-enta 20.10.10, 16:10 Odpowiedz degeneratem?
              dlatego,że nie jest na przyklad homofobem?
              że ma bardziej liberalne poglady?

a porównanie tego co snajper pisze na forum do wrzasków Hitlera
              to jakieś kuriozum
              weż czasem na wstrzymanie zanim cos napiszesz
              #############################################
              Mogalbyś to samo

o piq-a
              10000000postach w 100 wątkach przez 3 lata...............
              BARDZO CIE PROSZĘ>........odwdzieczę się

metodą Majewski Wellmann z TN
              • hasz0 __________3 pytanko picze_________PiQ! 20.10.10, 16:19

• perla Adrianna czy ty umiesz czytać? 20.10.10, 16:17
              ariadna-enta napisała:

> a porównanie tego co snajper pisze na forum do wrzasków Hitlera

Adrianna, mnie chodziło o zjawisko.
              Po prostu można mieć kogoś za idiotę, ale to nie znaczy, że się takiego automatycznie nie lubi.
              Zrozumiałaś właśnie?
              • ariadna-enta Re: Adrianna czy ty umiesz czytać? 20.10.10, 16:37
                perła odczep sie na chwilę od tego słowa
                lubi,nie lubi

chodzi mi o coś innego
                ile razy piszesz o snajperze to mozna by pomyśleć,ze to jakieś monstrum
                nawet w sprawie tego mordu w Łodzi gotowy jesteś przypisac mu wszystko co najgorsze
                snajper zapewne jest jednym z tych nienawistnikow o ktorym mówi Kaczyński i jest moralnie odpowiedzailny za to co się stało

jakby każdsy kto nie lubi PiS-u,albo PO chwqytał za nóz i szedł zabijac jakiegoś posła
                to połowa parlamentu byla by już wybita
                a potem reszta spoleczeństwa by sie zabijała
                miejmy nadzieje,ze to było jednorazowe takie wydarzenie jakiegos szaleńca

po cholerę przypisywać komus cos o czym nawet może nie pomyślał
                a,że wyraził opinie o Kaczyńskim w tej sprawie,co zreszta podziela wielu ludzi
                to co nie wolno mu?

• perla a czy ja twierdzę, że mu nie wolno? 20.10.10, 16:50
                  wolno mu pisać co chce.
                  Ale mnie też wolno napisać, że Snajperowe teksty, to teksty degenerata są właśnie.
      • wikul Re: Snajper to największe bydle forum tego 20.10.10, 19:12
        perla napisał:

> miłośnik pedalstwa i arabstwa. Oszust i gnida owładnięty nienawiścią. Mentalny
        > esesman. Do tego strachliwy. Tak boi się Jarka, że usprawiedliwia morderstwo.
        > Typ wyzuty ze wszelakiej przyzwoitości właśnie.

Do pięt nie dorastasz snajperowi. Nie zgadzam się w kilku sprawach ze snajperem, kłóciłem się z nim zaciekle w tych sprawach, ale twoja próba zgnojenia, mającego inne poglady człowieka, to szczyt chamstwa. To raczej ty jesteś wyzuty z wszelkiej przyzwoitości.
        • snajper55 Re: Snajper to największe bydle forum tego 20.10.10, 19:58
          wikul napisał:

> To raczej ty jesteś wyzuty z wszelkiej przyzwoitości.

Według mnie to pajac, który stracił popularność i teraz za wszelką cenę stara się ją odzyskać. Jest za nią także gotów płacić przyzwoitością.

S.
    • luzerski Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 20.10.10, 13:09
      hordol napisała:

> w związku z jego wypowiedzią prosze o totalne zignorowanie tego osobnika...

Taaa, pewnie... Ten wątek to taki bardziej dla jaj, rozumiem...?

• gini Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 20.10.10, 13:24
        luzerski napisał:

> hordol napisała:
        >
        > > w związku z jego wypowiedzią prosze o totalne zignorowanie tego osobnika.
        > ..
        >
        > Taaa, pewnie... Ten wątek to taki bardziej dla jaj, rozumiem...?
        >
        > A dlaczego dla jaj, rzucil propozycje i wszystko, nie musisz sie stosowac, wiadomo, ze kolegio bojkotowal nie bedziesz.
        A ja lmam zabawe jak czytam te jego, smieszne klamstewka i wygibasy erytystyczne, czasami lubie pokazac jakim jest idiota.
        >
    • g-48 Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 20.10.10, 13:20
      Zalatwione! Moim zdaniem to snajper jest osobnikiem adminow.
      • gini Re: casus snajper/prosba do wszystkich forumowicz 20.10.10, 13:25
        g-48 napisał:

> Zalatwione! Moim zdaniem to snajper jest osobnikiem adminow.

Nie wiem czy jeszcze jest cenzorkiem ale byl napewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka