Dodaj do ulubionych

___ zjakimi oslami (Hymen/XLuka)"muszę"tu gadać?__

24.10.10, 16:51
forum.gazeta.pl/forum/w,13,117743912,117927637,_Odp_62_Xscraitain_PO_co_h_manipulow.html?wv.x=2
Obserwuj wątek
    • pan.scan Tylko ty sam jesteś wart rozmowy ze sobą, Mieciu 24.10.10, 16:54
      Mędrcze.

"uważasz mnie Xsiążę za dupka, który przez 4o lat nie dawał po nosie ekipom 1o -osobowym najlepszych ekspertów polskich i zagranicznych...w obecności ministerstw nawet takich jak zagraniczne Min. S. Wewnetrzych - bo w tamtych czasach strategiczne gałęzie to była energia
      i automatyczne systemy informatyczne oraz teleprzetwarzanie danych"
      • hymenos Re: Tylko ty sam jesteś wart rozmowy ze sobą, Mie 24.10.10, 16:58
        pan.scan napisał:

> Mędrcze.
        >
        > "uważasz mnie Xsiążę za dupka, który przez 4o lat nie dawał po nosie ekipom 1o
        > -osobowym najlepszych ekspertów polskich i zagranicznych...w obecności minister
        > stw nawet takich jak zagraniczne Min. S. Wewnetrzych - bo w tamtych czasach str
        > ategiczne gałęzie to była energia
        > i automatyczne systemy informatyczne oraz teleprzetwarzanie danych"
        >

Kumisarze partyjni zawsze po nosie dawali wink
      • hasz0 Wyzwij mnie Platfusie wyzwiiiij mnieeeeeee..lalala 24.10.10, 18:08

Prawda w oczy KOLE?
        • hasz0 a tera AD REM P0prosze....link czytali? 24.10.10, 18:14
          https://i.wp.pl/a/f/jpeg/25544/pis_siedziba_lodz_280.jpeghttps://www.neostrada.wp.pl/i/ivar/F/201010/206438.jpg
          • hasz0 Wikula Poczucie humoru - link czytali? 24.10.10, 18:16
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,117903858,117926755,_test_na_IQ_Wikula_To_Cie_smieszy_Czy_teraz_nie_.html?wv.x=2
          • hymenos Ad rem, nie da się, 24.10.10, 18:39
            żebym nie wiem jak się starał.
            • hasz0 Re: Ad rem, nie da się <-wiem. Ale próbuj uswiadom 24.10.10, 19:12
              miona niesprawność 1* jest etapem niezbędnym dla progresu IQ
              w kolejnych etapach:
              2*
              świadome uzmysławianie własnych błędów i kardynalnych POmyłek
              3*
              wycofanie sie z powzietych POchopnie wniosków
              4*
              krytyczna ocena włąsnego sposobu myślenia "na skróty" bez dedukcji przy POmocy PR PO
              5*
              osiągniecie stopnia świadomej koniecznosci kontrolowania niezbornego dochodzenia do wniosków
              6*
              osiagniecie świadomej sprawnosci wnioskowania kontrolowanego bez wlaczania intuicji
              7*
              osiagniecie nieświadomej sprawnosci wnioskowania z świadomościa kontroli z empirią
              8*
              osiągniecie nieświadomego potencjalu poprawnego wnioskowania z dodaniem intuicji
              9*
              trening "lap back" wniskowania szybkiego z testowaniem empirii (porównanie z realem)
              10*
              osiagniecie nieświadomej potencji wnioskowania bez zużywania czasu na porównywanie empiryczne z realem - wiesz automatycznie, ze automatyczny, wytrenowany na bledach "loop back"proces logiczny
              zszedł z z pola świadomosci (wolnego myslenia z kontrolą umysłu)
              do rodzaju nieuświadomionegp błyskawicznego podświadomego i bezbłednego wnioskowania
              z pełną KONTROLĄ PROCESU WNIOSKOWANIA i wykrywania BŁĘDÓW!

Z tym sie zderzasz od pól roku.

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/22388/korea_rakiety277a.jpeg

• hymenos Re: Ad rem, nie da się <-wiem. Nie wiesz. 24.10.10, 19:25
                Zwykły brak konkretów. Przyjmowanie błędnych założeń, przyjmowanie oceny jako faktu i wreszcie urojenia, to jest to, w czym celujesz i wyrózniasz się. Mam się domyślać, że Koreańczycy zestrzelili rakietą twojego ukochanego prezydenta? Po co i dlaczego?
                PS
                Odpocznij i zdrzemnij się.
                • hasz0 __first teach/learn yourself! _OK? after that talk 24.10.10, 19:30

PLEEASE
                  • hymenos Zwyczajny haszyzm=pisizm 24.10.10, 21:14
                    Zwyczajny haszyzm
                    • hasz0 AD REM chamico samcza AD REM 24.10.10, 21:25

Wśród rozpracowywanych przez Cabę opozycjonistów byli m.in.: wieloletni działacz Konfederacji Polski Niepodległej Ryszard Bocian, obecny europoseł Platformy Obywatelskiej Bogusław Sonik, jak również aktualny minister obrony narodowej Bogdan Klich. Doktor Tytko zwraca uwagę, że Ryszard Caba jest notowany w aktach Instytutu Pamięci Narodowej pod sygnaturą KR 2/2/27, tom 3, karta 128. Jego nazwisko wielokrotnie pojawia się też w książkach poświęconych krakowskiej opozycji lat 80. wydawanych przez Fundację Centrum Dokumentacji Czynu Niepodległościowego.
                      --------------
                      porwaniu Agaty Michałek - 2 maja 1985 r. - z przystanku tramwajowego niedaleko budynków sądu w Krakowie brali udział kapitan Ryszard Caba i porucznik Antoni Krzyszkowski. Co do ich tożsamości nie ma wątpliwości - oba nazwiska są w aktach sądowych, które dostała właśnie z Instytutu Pamięci Narodowej. Do udziału w akcji przeciwko działaczce KPN obaj zresztą przyznali się podczas procesu o naruszenie dóbr osobistych. Zaprzeczali jedynie, iż doszło do bezprawnego pozbawienia wolności czy naruszenia jej nietykalności osobistej.

Kasiu,
                      przeczytaj dokładnie relację z procesu tych ubeków które odbyło się w 2008 - 2009 roku. Dojdziesz zapewne do tego samego wniosku, że można było uniknąć tej tragedii. Morderca był już za kratkami. "Gruba kreska" jego pozostawiła na wolności.
                      Teraz trzeba postawić sobie pytanie czy to jest przypadek odosobniony, czy takich jak on jest jeszcze wielu. Bezwzględnych, fanatycznych, zaprogramowanych, stanowiących zagrożenie dla społeczeństwa demokratycznego.

Powrót do góry

Jadwiga Chmielowska
                      Site Admin

Pochwał: 7

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 3:48 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Zabójca z Łodzi to Ryszard Cyba.
                      Nie dawajcie się wpuszczac w maliny przez dezinformację.

• hymenos A co Caba ma do ad rem, łaskawco? 24.10.10, 21:39
                        • hasz0 A co Caba ma do ad rem, łaskawco? Cyba? ktos wie 24.10.10, 22:49
                          w Polse o co idzie...Ty wiesz najlepiej - to POwiedz!
                      • hasz0 __Czy Ty Chamico Samcza z obwisłym hymenem w kroku 24.10.10, 21:45
                        obnoszaca się tutaj BEZCZELNIE z takimi filmikami do starszego pana...dopiero po chwili
                        przyszlo mi do glowy, że taka kreatura jAQ Ty = adwokat piqPICZY
                        wytresowana jest do obrażania ludzi w ich lasnym domu...pomyslełem sprawdzę Hymenos....czy wypełnia ten stereotyp
                        w 100%........obejrzalem filmik.oczywiscie.....wnuczka jakiegoś......
                        no tak kogóż to Bronił......
                        nie byłoby tej tragedii........starszy pan widząc taką z jej............

[color-red]__________...POkaż pana.. POkaż PANA!!! POkaż!!!!! PANA!!!!
                        ..... do kamerzysty......wypełnia instrukcje oBSMAROWYWANIA ILE SIĘ I JAK TYLKO SIĘ DA ...
                        ludzi z Solidarności doprowadzonych nędzą do rozpaczy....ta wypasiona bezczelan panienezka trafiła na prostego czlowieka.........Miłosz coś napisal wam o tej sprawie....
                        ..wywindowaliscie go do Nobla i nie rozumiecie , że waaaaaaas opisał na tyle lat wczesniej?[/color]

przypomina mi ta panienka taka samą z kosciola na Sępolnie Biskupinie ..z TVN24
                        ......namówiłem ją by z magnetofonikiem esbeckim podeszla do samego ołtarza...

J.R.Nowak lepiej zostałą nagrany...
                        potem wyszedlem i uciąłem sobie z nią rozmowę TAKA JAK Z Wami przed 3 laty...
                        .....vbezczelne wyłupiaste oczka takie same jak u tej z fimiki Hymenosa
                        ...............naparwde nie widzisz w lusterku #-a jak NISKO UPAŁEŚ HUMENOSIE NIEWINNOŚCI SYMBOLU!!!!!
                        Krwawisz?
                        • hasz0 Korei nie skojarzyłeś ze sobą i propagandą? 24.10.10, 21:47
                          IQ=?
                          • hymenos Haszu, a to kojarzysz. 24.10.10, 21:52
                            www.youtube.com/watch?v=X3uILk8Zc0E
                            ze sobą oczywiście.
                        • hymenos O rany, ale wytrysk haszyzmu. 24.10.10, 21:49
                          Pisiactwo i haszyzm należy opisywać tak, jakim one są.

Ad rem, cymbale. Dopóki mam ochotę i humor pobodźcować haszystę.
                          • hasz0 rana hymenna,wytrysk bodźcowania _włacz Rozm. Nied 24.10.10, 22:48

są opisy BODŹCOWANIA Pań
                            opis jak agentura ak że elegancko ubrana
                            WYKRZYKUJE STOJAC PROWOKACYJNIE w odległ 19 cm
                            od twarzy obrażanej do policjanta i BOr-owca
                            który przed hwilą spisywal obrażaną modlacą sie:
                            _STRZELAJ DO SZMATY NA CO CZEKASZ STRZELAJ!

Kobieta do końca życia nie zapomni tego krzyku!

Wtedy oddalaleni juz turysci m.in dziennikarz slysząc i widząc
                            tę NIESAMOWITA SYTUACJĘ pod palacem elekta 4.07.2010
                            w dzień w południe
                            wrócił sie i dal jejs woją wizytowkę w obawie, ze może ja spotkać coś jeszce gorszego.

Borowiec i policjant kótry odciągnąl wczesniej BORowca (spisal wczesniej modlacą )
                            NI ZAREAGOWLAI NA POWTARZANE KRZYKI NAWOŁUJACE DO ZBRODNI:

"Usuń to scierwo z chodnika"...na smietnik"....z cytaty pamieci...wlacz RM albo przesłucha z nagrań.
                            Włacz jest tam kilka konite i ksiadz...beda pewnie opowiadac swe przeżycia.

JAK JE BODŹCOWANOw ich Ojczyyźnie przez Twoje pokolenie wynaturzonych nikczemmników
                            ..................drwiacych z ofiar. Ofiar przemocy słownej, kotrej efekty widać.
                            ................brak mi słow hymenku cnotko niewinny baranie jeden.
                            BODŹCUJ ..za POdszeptem szatana...Twardowskieggo Ksiezyc czeka.
                            Przez Rzym. Karczemny niestety! Włacz RM póki CZAS MASZ>.+
    • hymenos Re: ___ zjakimi oslami (Hymen/XLuka)"muszę"tu gad 24.10.10, 16:56
      Nie rozumiem tego bełkotu, który zalinkowałeś. Konkretnie o co chodzi? O osracymzm, bo ty z nikim nie gadasz. Pamiętasz o 8 grudnia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka