motylek33 14.09.06, 22:47 Złozyłam zamowienie we wtorek(termin był do srody). Chciałabym cos jeszcze domowic. Czy jest to mozliwe meilowo??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulusiuniunia Re: domówienie.... 15.09.06, 07:56 Niestety juz nie możesz domowić. Domówienie (edycja zamówienie) est możliwa gdy Towje zamówienie nie jest pobrane do realizacji. Jeśli jesteś z okręgu wysyłkowego "J" to znaczy, że do środy możesz faxem złożyć zamówienie z kataogu 10 (mimo, że obowiązuje już katalog 11), z tym, żęe musisz mieć inimum 150 zł po cenach katalogowych... Odpowiedz Link
dori19851 Re: domówienie.... 06.01.07, 22:39 wczoraj złożyłam zamówienie ( był to mój pierwszy termin składania zamówienia )w historii zamówień mam ,, Czeka", przeważnie fakturę wystawiają mi w poniedziałek do południa, czy mogę jeszcze coś domówić, jak to się robi, w ogóle dostanę te kosmetyki, bo gdzieś czytałam, że te domówione nie przysyłają? Dodam że mam zamówienie powyżej 150 zł. Odpowiedz Link
mg1984 Re: domówienie.... 07.01.07, 13:50 Jeżeli w dalsyzm ciagu Twoje zamowienie czeka na realizacje to po zalogowaniu sie do strefy konsultantki na dole strony powinno byc napisane, ze mozesz go edytowac. Kliknij tam i dodaj te produkty ktore chcesz domowic. Dalsze kroki sa identyczne jak w przypadku skladania normalnego zamowienia, czyli nie powinno byc problemu A czemu domowione produkty mialby nie dochodzic? Mi nie zdazylo sie to jeszcze ani razu, a produkty domawiam na ostatnia chwile prawie co katalog. Chyba, ze danego produktu aktualnie nie ma albo jego produkcja zakonczona, wtedy nie przyjdzie - zrozumiale Pozdrawiam. Odpowiedz Link
justa_79 Re: domówienie.... 08.01.07, 09:41 mnie się zdarzyło, niestety... widocznie system nie zawsze dobrze dołączy te nowe produkty. dosłali mi je później, ale musiałam odbierać z COKu. Odpowiedz Link
avon.bialystok Re: domówienie.... 15.09.06, 18:14 zawsze można domówić produkty do złożonego zamówienia pod warunkiem, że nie jest jeszcze wystawiona faktura. Wtedy najlepiej zadzwonić na Avon NON STOP. Przynajmniej tak jest zawsze jak ja muszę coś domówić ------------------------------- Masz ochotę na coś specjalnego? Poznaj świat kosmetyków Avon.. www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
aga7937 Re: domówienie.... 05.11.17, 19:02 Jestem konsultantka Avon Wroclaw caly kraj.Jestes zainteresowana/ny zapraszam.Nowy katalog.Wysylka gratis.Do kazdego zamowienia gratis.probki.Zamow raz i bedziesz zadowolona/ny.Zapraszam Agnieszka agnieszkach34@onet.pl sklep www.avon.pl/sklep/Agnieszka-esklep Odpowiedz Link
aga7937 Re: domówienie.... 05.11.17, 19:07 Zapraszam do swojego sklepu.Jak chcesz zamowic to zapraszam.Do kazdego zamowienia gratis.Wysylka na caly kraj.Katalog nowy.probki tez dolaczam.Zamow raz a bedziesz zamawiac.naprawde warto.skladam zamowienia Agnieszka www.avon.pl/sklep/Agnieszka-esklep.agnieszkach34@onet.pl.736988237 Odpowiedz Link