Dodaj do ulubionych

Test dla Hasza

08.12.10, 07:32
Pamiętasz swoją zabawę z białym tekstem pisanym na białym tle?

To teraz zadanie dla Ciebie.
Odpowiedz mi na problemy zawarte pod linkiem

forum.gazeta.pl/forum/w,13,119614111,119626155,Re_Manny_kulasie_tez_jestes_f.html
Podpowiem,że jest tam o Prawdziwych Polakach,Zydach,oszołomach,oszustach i kłamcach....

smile

A.
Obserwuj wątek
    • andrzejg ____________________zabrakło kresek?______________ 09.12.10, 08:08
      będących taką czerwona płachtą na Hasza?

Jak tam Haszku ?

Odpowiesz na problemy umieszczone pod linkiem z poprzedniego postu?
      Przypomne jedynie,że linkowanie to Twoja domena.Ja je tylko troche dopracowałem

smile

A.
      • hasz0 a wybrałbyś Polaka w wyborach? nie TW/NKWD/pzpr..? 09.12.10, 08:17

• hasz0 __jedynego co nie jest pzpr/tw/sb/nkwd OPluwacie!@ 09.12.10, 08:33

• hasz0 Re: __jedynego co nie jest pzpr/tw/sb/nkwd OPluwa 09.12.10, 08:33
            Liczymy na to, że PO wesprze ten wniosek i się zrehabilituje za skandaliczne zachowanie wtedy, gdy głosowaliśmy nad tym, by nie oddawać śledztwa w ręce rosyjskie. Przypomnę: wtedy posłowie PO wsparli wniosek o tym, by oddać Rosjanom to śledztwo - dodał.

"Oto dowód, że MAK przedstawia nieprawdę"

Podczas konferencji Macierewicz pokazał dwa zdjęcia satelitarne: jedno przedstawiające widok miejsca katastrofy zanim się ona wydarzyła - z 5 kwietnia, i drugie - z 12 kwietnia, po katastrofie. - Te zdjęcia przesądzają o nieprawdziwości tezy, jaką przedstawiła komisja pani Anodiny o tym, że samolot się odwrócił i uderzył plecami, odwrotną stroną. Tak nie było - powiedział.

Według posła PiS, porównanie zdjęć dowodzi, że Tu-154M "skosił" fragment lasu. - To jest ok. 35 wysokich na kilka i kilkanaście metrów drzew, ok. 1000 metrów kwadratowych, które zostało wykoszone - zaznaczył. Według niego, na drugim zdjęciu widać dwie bruzdy wykonane przez podwozie samolotu.

W ocenie Macierewicza, samolot najpierw uderzył w ziemię podwoziem. - Co później się działo, nie chcę o tym przesądzać, ale niewątpliwie nie miało miejsca odwrócenie się samolotu na skutek uderzenia w tę słynną brzozę - dodał.

"Wstrząsające przez swoją nieprawdziwość informacje"

Macierewicz odniósł się także do słów akredytowanego przy MAK przedstawiciela Polski płk. Edmunda Klicha, który powiedział w środę w Radiu ZET, że przejęcie od Rosjan śledztwa spowodowałoby trudności w dostępie m.in. do pewnych dokumentów. - Patrząc na to, jak wygląda teraz badanie, jakie mieliśmy trudności w Moskwie w dotarciu do pewnych dokumentów, to nawet gdyby nam oddano wrak natychmiast, oddano nasze rejestratory, to tylko tyle byśmy mieli. A to już mamy bez przejęcia śledztwa. W związku z tym myślę, że byłoby to niekorzystne - tłumaczył Klich.

Według Macierewicza, Klich przekazał "wstrząsające przez swoją fałszywość informacje". - Stwierdził, że my mamy już wrak i mamy rejestratory. To jest stanowisko, które trzeba uznać za - nawet w wykonaniu pana Klicha znanego z niekonwencjonalnych wypowiedzi i z częstej zmiany stanowiska - szokujące - ocenił. Dodał, że wielokrotnie apelował do premiera o zmianę polskiego przedstawiciela przy MAK.

(tw, bart)
            • hasz0 __siala baba Tuskowi MAK i cisza_? 09.12.10, 09:46

• andrzejg ____________________Test nr 3 09.12.10, 11:02
                Kto wykrywa błędy w sledztwie, a kto je robił?

A.
          • andrzejg _________________________Test nr 2 09.12.10, 11:00
            tak jak znalazłeś mi pracę? wraz z lewandowskim i Tuskiem?

Jak nazwiesz człowieka z oczekiwaniami ,że ktoś mu pracę znajdzie?

A.
            • hasz0 Re: _________________________Test nr 2 09.12.10, 13:45

• hasz0 ?Test nr 2?_wyeksportowanie m. pracy to wg. Ciebie 09.12.10, 13:50

• hasz0 wolisz pluć z innymi na Polaka a Zydów wybierać? 09.12.10, 13:53

• hasz0 _______________POnieważ NIgdy NIe odpowiedzialeś-> 09.12.10, 14:17

• hasz0 POnieważ NIgdy NIe odpowiedziałeś na me pytania 09.12.10, 14:38

• andrzejg Tak Tadziu 09.12.10, 19:06
                    wybieram lepszych (według mojego mniemania) i narodowość mi lata

Ty lepiej zrób listę owych Żydów

A.

P.S.
                    Cieszę się ,że w końcu stawiasz sprawę jasno i nie kryjesz się
                • andrzejg Re: ?Test nr 2?_wyeksportowanie m. pracy to wg. C 09.12.10, 19:05
                  Agdyby Ci tak pan.B i pan L. i pan T. wyeksportowali cukiernie na odl. 3000 km?
                  do państwowego konsorcjum?
                  To co byś mi wtedy napisał?

Agdyby Twoje IQ było większe od 19,5 cm to co byś napisał?
                  Na pewno nie taki idiotyzm

A.
              • andrzejg Re: _________________________Test nr 2 09.12.10, 19:02
                Mylisz się Tadziu
                Ojciec robił swoje ,a ja robiłem swoje...w takim WSK np.
                ale wychowany w ZDROWEJ EKONOMICZNEJ rzeczywistości rzuciłem to w diabły.

haha

masz jakiś żal do swojego ojca,że wypominasz mojego?

A.
        • andrzejg Re: a wybrałbyś Polaka w wyborach? nie TW/NKWD/pz 09.12.10, 11:02
          forum.gazeta.pl/forum/w,13,119614111,119626155,Re_Manny_kulasie_tez_jestes_f.html
          • hasz0 Możesz skonkretyzować Twoje problemy z peercepcją? 09.12.10, 21:17

• hasz0 Re: Możesz skonkretyzować Twoje problemy z peerce 09.12.10, 21:19

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka