Dodaj do ulubionych

Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski

IP: *.proxy.aol.com 23.04.04, 02:45
bo jedynie wielki nieprzyjaciel uzylby swych wplywow by w miejsce demokracji
wmanipulowac panstwo wyznaniowe, wraz z tym syfem, korupcja, oligarchia zwana
klasa polityczna (wlacznie z klerem).
Tylko wielki nieprzyjaciel Polski i Polakow lupilby biedny kraj - to juz 15
rok utrzymywania kk przez podatnika - i wyciskal z niego ostatnie soki
napotrzeby swiatowego katolicyzmu.
Tylko wielki nieprzyjaciel traktowalby polske i Polakow tak przedmiotowo jak
papiez - jak krzyzak. Jak wielki krzyzak.
.
K.P.
.
Cos malo cytatow miales Gnido. surprised))
Obserwuj wątek
    • mcattery Krzyzak ? 23.04.04, 02:48
      a co w amerykanskiej tv, film forda odswiezaja? czy reklama atlasu leci?
      Masz drugi punkt, bo wyje ze smiechusmile)))))))))))))

• Gość: Krzys52 Ano, Krzyzak IP: *.proxy.aol.com 23.04.04, 05:44
        smiej sie zatem dalej palancie bo dla mnie papiez to ten wstretny dziadyga
        ktory doprowadzil do panstwa wyznaniowego, w miejsce demokracji liberalnej, tj.
        takiej jak w Stanach, Kanadzie, Niemczech, Australii, Anglii, Holandii, Danii,
        Szwecji...
        To ten dziadyga spowodowal ustanowienie w biednej i zacofanej Polsce systemu
        ktory ma na celu glownie troske o interesy grupowe kleru.
        .
        K.P.
        • hawaian Ano, Kretyn52, sie zatem dalej palancie 24.04.04, 02:22
          Smiej sie zatem dalej palancie bo dla mnie Kretyn52 to ten wstretny dziadyga
          ktory doprowadzil logikę do absurdu, a w jej miejsce umieścił bełkot swini137
          sprostytuowanej helgi i całej kamaryli z Towarzystwa Wzajemnej Adoracji.
          To ten ścierwnik-gównojad52 spowodowal ustanowienie na tym forum szamba
          ktore ma na celu taplanie się Kretyna52 razem jego całą prostytucką bandą.
    • Gość: Krzys52 To mile, ze w koncu powszechna zgoda zapanowala IP: *.proxy.aol.com 23.04.04, 15:25
      i co do tego, ze papiez odegral role kontrreformacji oraz wroga Oswiecenia.
      Czy jeszcze gdzies, oprocz Polski, mialo miejsce zjawisko, ktore doczekalo sie
      nazwy kontrreformacji?
      .
      Ten papiez bardzo daleko patrzy wstecz...
    • gretshen Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski 23.04.04, 18:41
      Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> bo jedynie wielki nieprzyjaciel uzylby swych wplywow by w miejsce demokracji
      > wmanipulowac panstwo wyznaniowe, wraz z tym syfem, korupcja, oligarchia zwana
      > klasa polityczna (wlacznie z klerem).
      > Tylko wielki nieprzyjaciel Polski i Polakow lupilby biedny kraj - to juz 15
      > rok utrzymywania kk przez podatnika - i wyciskal z niego ostatnie soki
      > napotrzeby swiatowego katolicyzmu.
      > Tylko wielki nieprzyjaciel traktowalby polske i Polakow tak przedmiotowo jak
      > papiez - jak krzyzak. Jak wielki krzyzak.
      > .
      > K.P.
      > .
      > Cos malo cytatow miales Gnido. surprised))

Calkowicie zgadzam sie z powyzszym - taka jest i PRAWDA

Czy Gnida to Kretyn8?
      • Gość: AndrzejG czegs ci brakuje Krzysiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:48
        podejrzewam,że gretshen to kolejna twoja pacynka po camrut i lisku-spryciuli.
        Chciałbys stworzyć silną grupę wojujących ateistów,a tu nic z tego nie wychodzi,
        tak więc tworzysz pacynki,które ci przytakują,ale jedna to za mało.Stwórz ich
        cały tłum i będziesz miał zapewniona iluzję przewagi.Marzy ci się grupa z którą
        dokopałbyś wszystkim kretynom tego forum,ale zapomniałes o jednym - nie nadajesz się na wodza,ba nawet na sołtysa Klerykowic Małych

A.
        • hawaian Czegs ci brakuje Kretynie52, umiejetnosci 24.04.04, 02:26
          krytycznego sojrzenia w lustro, ale nie dziwie sie nie ma na co patrzyc.
        • camrut Re: czegs ci brakuje Andrzeju 09.05.04, 02:10
          Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> podejrzewam,że gretshen to kolejna twoja pacynka po camrut i lisku-spryciuli.
          ...
          Nawiazujac do tematu Twojego, a przeze mnie sparafrazowanego postu, zapewne
          jasnego spojrzenia (...)
          Gdzies, kiedys Andrzeju tlumaczylam Ci, jak bardzo w swoim szpiegowskim
          dochodzeniu poprawnosci w przyklejaniu etykietek sie myslisz - innymi slowy
          blednie po raz enty uderzasz w nie to miejsce gdzie nie trzeba.

Nie mam zamiaru roztrzasac genezy pozostalych nikow - bo mi to do szczescia
          niepotrzebne, wyobraz sobie (sic!) - czego i tobie Andrzeju zycze wink

Nie mam tez potrzeby odoszenia sie do dalszej czesci Twego postu, tym bardziej,
          ze nasz dyskurs tu nic tu by nie zdzialal, prawda?

Ale Andrzeju, 'na milosc boska' wink zechcijze sie opamietac i nie przyklejaj mi
          kazdorazowo i niby od niechcenia przywolujac moj nick w postach kierowanych nie
          do mnie (sic!!!) 'Krzysiowych' wasow, w ktorych mi nie do twarzy, zauwaz !!!!!

Suma sumarum, Andrzeju - znak to byc moze dla Ciebie (jak chcesz moze byc i z
          niebios plynacy wink) - bys hobby zmnienil na te, w ktorym bedziesz mial choc
          szanse doskonalenia sie - etykietowanie, choc namietne, widocznie Ci nie
          sluzy. Sledzenie forumowych 'dusz' tym bardziej wink.

z najszczerszymi zyczeniami odklejenia sie ode mnie wink
          Kamila
      • hawaian gretshen najwiekszym idiota w Polsce 24.04.04, 02:27
    • Gość: pizarro wielbiciele morderców ks. Jerzego daja głos! IP: *.torun.mm.pl 23.04.04, 20:45
      cieszy sie siewca nieanawiści jerzy urban, ciesza sie mordercy sp.ks Jerzego
      Popiełuszko/piotrowski,pękal, chmielewski/ w 20 rocznicę zakatowania na trasie
      bygdoszcz-tama włocławska.przedziwne sa te głosy krzysia i jego kompanów rodem
      od mordercy che, ikonowicz ma z was krzysie niezła pociechę, a urbanowi z
      radości wygładzaja sie lubiezne zmarszczki na jego księzycopodobnej facjacie.
      ciesz sie forum warszawskie ze swoich klikaczy. pozdrowienia sbecko-urbanowe
      dla krzysia w typie 52!
    • gretshen cala odpowiedzialnosc za ulomnosci systemu ponosi 23.04.04, 20:46
      jego tworca.

Za mankamenty komunizmu obciazalismy jego sowieckich ideologow i budowniczych
      oraz ich polskich pacholkow.

Konsekwentnie, za panstwo wyznaniowe, wraz z jego balaganem i korupcja,
      obciazamy w pierwszym rzedzie papieza, a nastepnie jego zgraje obibokow.
      • Gość: pizarro gretshen jak lenin wiecznie żywy i cuchnący sbolem IP: *.torun.mm.pl 23.04.04, 20:54
        • gretshen a dlaczego ty pachniesz strachem? :) 23.04.04, 20:58
          • Gość: pizarro sboli nigdy się nie bałem.ale czułem i czuje ich IP: *.torun.mm.pl 23.04.04, 21:05
            • gretshen Re: sboli nigdy się nie bałem.ale czułem i czuje 23.04.04, 23:14
              zrozumialam. Ty tylko pocisz sie tak smile
          • hawaian gretshen a dlaczego ty śmierdzisz syfem ? :) 24.04.04, 02:12
      • hawaian cala odpowiedzialnosc za własne kalectwo ponosi 24.04.04, 02:28
        Kretyn52
        • Gość: Krzys52 ty Wikul niezle pokrecony idiota jestes :(( IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 15:27
          • Gość: Krzys52 PS I debil tez jestes :(( . . . . . . n/t IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 17:33
    • hawaian Kretyn52 najwiekszym nieprzyjacielem Polski 24.04.04, 02:09
    • hawaian K52=gretshen najwiekszym nieprzyjacielem Polski 24.04.04, 02:10
    • Gość: Stanley Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 02:22
      Mamy takiego Papieża na jakiego zasługujemy, takowyż ustrój i takowoż klasę
      (czyt. mafię) polityczną. Papież nie jest nieprzyjacielm Polski tylko jest
      emanacją cech większości Polaków. Dopóki swołocz łażąca do kościoła , a po
      kościele idąca się lenić, łajdaczyć , chlać i kraść będzie przeważać, dopóty
      Polska będzie zafajdanym kraikiem bez znaczenia.
      • Gość: Krzys52 Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski IP: *.proxy.aol.com 24.04.04, 08:04
        Obawiam sie, ze musze sie z Toba zgodzic
    • Gość: X Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski IP: *.kabel.telenet.be 24.04.04, 08:34
      Zgadzam sie
      Niestety wszelkie religie oraz kaplani rzadza przede wszystkim w zacofanych
      i ubogich spoleczenstwach

Dac pod strzechy dostep do internetu to nawet gospodyni domowa znajdzie cos
      dla siebie i nie bedzie jej sie chcialo latac do kosciola wysluchiwac pierdol
      • Gość: emerytka Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski IP: *.8.14.vie.surfer.at 24.04.04, 11:51
        Bardzo trafne podsumowanie.
        Pozdrowienia.
        • Gość: pizarro emerytko z sbeckiego portfela tobie dobrze co?! IP: *.torun.mm.pl 24.04.04, 20:43
          • Gość: Krzys52 biedny ty - wiem, to ta torunska niedobra woda :(( IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 07:17
            n/t
            • Gość: pizarro woda w toruniu ma klasę czystości IP: *.torun.mm.pl 25.04.04, 16:30
              a ty krzysiu 52 opijasz się i zachłystujesz niestety bezklasową kanalizą;
              pochodną urbana i morderców śp ks. Jerzego!
              • gretshen Re: woda w toruniu ma klasę czystości??????? 28.04.04, 20:40
                Gość portalu: pizarro napisał(a):

> a ty krzysiu 52 opijasz się i zachłystujesz niestety bezklasową kanalizą;
                > pochodną urbana i morderców śp ks. Jerzego!

czy to ten sam swiety Jerzy ktory smoka wlocznia przebil?
                • Gość: Krzys52 Pizarro twierdzi ze ma... IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 06:17
                  No to w takim razie musza miec olowiane rury... sad
      • Gość: Krzys52 Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski IP: *.proxy.aol.com 26.04.04, 06:47
        Oczywiscie ciemnota polskiego katola jest koncertowa. Patrza w ten swoj kler
        jak w Boga Ojca i do lbow nie przyjdzie, im ze to wlasnie papcia nalezy
        obciazac za wszystkie negatywy aktualnej Polski Wyznaniowej.
        Za wady systemowe obciaza sie budowniczego systemu - to jego tworca odpowiada
        za to co dobre w systemie oraz za to co zle. Wszystko co dobre w aktualnym to
        akurat smietanka, na ktorej zgarnianie kler ma niemal wylaczne gwarancje.
        Jedynie kler jako grupa interesow skorzystal na Polsce wyznaniowej - reszta
        jedynie stracila.
        .
        Czy wiesz, ze Polska buli na Nygusow ok. 5 miliardow dolcow rocznie? Od
        dziesieciu lat biedne panstwo tak buli. Wczesniej, tzn. przed konkordatem
        Polacy wykladali Watykanowi ok 2mld dol. kasy.
        .
        Pzdr.
        K.P.
    • Gość: socjolog Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:45
      Wielką sztuką jest złupienie kogoś pod pozorem milosierdzia , pilgrzymek itp. i
      otrzymanie za to złupienie podziekowań i uwielbienia od złupionego (:
      • Gość: Krzys52 Re: Papiez najwiekszym nieprzyjacielem Polski IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 05:43
        przeciez to jest ich zawod - z tego zyja.
    • Gość: Krzys52 Naublizac to integrysci potrafia ale by argumentem IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 15:21
      sprobowac wstawic sie za swym papiezem - to juz gorsza sprawa.
      No coz, trudnosci zaczynaja wystepowac gdy tylko przychodzi do zmierzenia sie z
      prawda. surprised))
      .
      K.P.
      • gretshen Tacy juz oni sa - tak ich wychowano :( n/t 30.04.04, 21:10
        • Gość: D-r-39 Re: Tacy juz oni sa - tak ich wychowano :( n/t IP: *.net.autocom.pl 30.04.04, 22:44
          I tak ich się wychowuje w Seminariach Duchownych. Tam nadal króluje Feudalizm i
          to ten bardzo wczesny ,,Słabszego gnęb, silniejszego słuchaj". A jak trzeba to
          klękaj bij się w piersi i mów, że to nieprawda. Od ponad 2000-lat stosują takie
          metody i jak narazie dobrze im sie wiedzie. A niech sie znajdzie taki odważny
          który spróbował by sie sprzeciwić. Klątwa, ogień piekielny, zakaz pochówku na
          cmentarzu parafialnym i dupa zimna. Mało jest takich którzy zostają przy swoim
          Każdy pęknie, gdyż społeczność parafialna, szczególnie ta wiejska nie uznaje ża-
          dnego kompromisu ; tam albo jesteś Polak i Katolik,albo spierd...laj,bo inaczej
          to cię zlinczują.Miejscowy Proboszcz już o to się postara.Szatan,Piekło, Ognie
          piekielne, to atrybuty które przekonają najwiekszego niedowiarka. A do tego ka-
          sa której nie odpuszczą z Czarni : na świece, na naprawę dachu, na malowanie
          ńa prąd, na środki czystości no i w końcu na NO-WY SA-MO-CHÓD bo,,ten którym
          jeżdżę już mi się opatrzył" No Qrwa w tym momencie to już sam scyzoryk sie
          otwiera w kieszeni. Pan Bozia uparła sie aby 20-sto paroletni Czarnuch jeździł
          znów nowym Autkiem. Znam takiego mieszkał w mojej klatce dwa pietra niżej.
          Cztery lata temu go wyświęcili na Kapłana Rzym.-Katol. i jeździ obecnie już 5-
          tym autkiem. Każde nowe z pod stempla. Ale jest porządne chłopisko bo używane
          przekazuje młodszemu Bratu.( Kto ma ksindza w rodzie tego bida nie pobodzie ).
          Ale cóż tak być musi gdy przypadkowym społeczeństwem rządzą,,Elyty" Czerwono -
          Czarne, a oni się na tym znają.
          • Gość: Astra Re: Tacy juz oni sa - tak ich wychowano :( n/t IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.05.04, 03:45
            A gdzie was ludzie wychowali? Na Syberii czy WUMLach?
            • Gość: Krzys52 Aaaa, witamy debilnego Andrzejka . . . n/t IP: *.proxy.aol.com 01.05.04, 18:57
          • Gość: Krzys52 Re: Tacy juz oni sa - tak ich wychowano :( n/t IP: *.proxy.aol.com 01.05.04, 16:14
            Nie przejmuj sie, i na nich przyjdzie koniec. Europa ogolnie jest liberalna,
            wiele polskich praw zostanie zmienionych, swoboda poruszania sie pozwoli
            ludziom poznac swiat oraz posmakowac urokow zycia innych niz oferuja Nygusy.
            Jeszcze troche, kolego - jeszcze troche surprised))
            .
            Pozdrawiam
            K.P.
    • Gość: Krzys52 Uroczyste Trzecio-Majowe IP: *.proxy.aol.com 03.05.04, 06:42
      podniesienie
      • Gość: Krzys Re: Uroczyste Trzecio-Majowe IP: 168.143.113.* 03.05.04, 08:48

ty gosiu to chyba masz problemy ze swoim malym?
        Wsadz sobie go do kielicha mszalnego z winem oczywiscie,
        moze ci sie polepszy,bo chrzanisz jakbys mial w dupie galaz.

• Gość: Krzys52 Re: Uroczyste Trzecio-Majowe IP: *.proxy.aol.com 03.05.04, 15:13
          ja nie mam na imie Gosia (z duzej litery pisze sie imiona)
      • Gość: Krzys Re: Uroczyste Trzecio-Majowe IP: 168.143.113.* 03.05.04, 08:48

ty gosiu to chyba masz problemy ze swoim malym?
        Wsadz sobie go do kielicha mszalnego z winem oczywiscie,
        moze ci sie polepszy,bo chrzanisz jakbys mial w dupie galaz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka