rycho7 trud aby chcialo sie chciec 31.03.11, 16:57 manny-jestem napisał: > A wam? Oslabienie wiosenne. Mozna zapic na smierc. Niemozebnie skuteczne. Nastepne wiosny przejdziesz bezobjawowo. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 17:04 manny-jestem napisał: > A wam? ==================== To zależy... ale czasem są ciekawe wątki. Przy okazji pytanie: Czy w USA są tez takie fora o odcieniu politycznym i czy są takie oszołomskie partie jak PiS. Drugi człon pytania trochę nieprecyzyjny ale jeśli zechcesz "coś" napisać to pewnie sobie poradzisz. Wydaje mi się, że, tak jak to widzę z mojej perspektywy, ani republikanie ani demokraci w niczym PiSu nie przypominają. Uwarunkowania kulturowe? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 17:41 No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 18:57 manny-jestem napisał: > No comment. ================= Rzeczywiście ci się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 17:10 manny-jestem napisał: > A wam? Tu jest strasznie nudno, wpadam czasami z przyzwyczajenia . pozdrowka manny Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 17:41 gini napisała: > pozdrowka manny Nawzajem Gini. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 17:22 patrz.pl/filmy/kartki-na-wodke Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 17:39 Pamietam to Absztys. pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Ci się nie chce? 31.03.11, 17:43 manny-jestem napisał: > A wam? Mnie się chce, ale na pewno czegoś innego niż Tobie (niż Ci) a. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Przepraszam Ado 31.03.11, 17:56 Polska skladnia juz mi sie nie sklada jak kiedys ( Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ci się nie chce? 31.03.11, 19:31 ada08 napisała: > Mnie się chce, ale na pewno czegoś innego niż Tobie (niż Ci) Manny leci Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 18:46 Mnie nie mi. Rzygać mi sie chce jak czytam najmądrzejszych na swiecie którzy nie wiedza że na początku zdania pisze sie mnie. poradnia.pwn.pl/lista.php?id=5375 Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 18:48 forum.gazeta.pl/forum/w,13,123821619,123823511,Przepraszam_Ado.html Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 19:35 wikul napisał: > Mnie nie mi. Rzygać mi sie chce jak czytam najmądrzejszych na swi > ecie którzy nie wiedza że na początku zdania pisze sie mnie. Wikulu, czyżbyś nie słuchał Donalda? On wprawdzie nie jest najmądrzejszy na świecie, ale mimo to rzuca mnie, gdy zaczyna zdanie od "mi". A rzuca mnie dość często. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 19:54 dachs napisał: > wikul napisał: > > > Mnie nie mi. Rzygać mi sie chce jak czytam najmądrzejszych > na swi > > ecie którzy nie wiedza że na początku zdania pisze sie mnie. > > Wikulu, czyżbyś nie słuchał Donalda? On wprawdzie nie jest najmądrzejszy na świ > ecie, ale mimo to rzuca mnie, gdy zaczyna zdanie od "mi". A rzuca mnie dość czę > sto. > Zgadzam sie z tobą w pełni, też zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 20:19 wikul napisał: > Zgadzam sie z tobą w pełni, też zauważyłem. Ja takze. Zgrzyta w uszach tete Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Dobra , przestancie juz 31.03.11, 20:43 bo mi sie rzygac chce od tych porownan do Tuska. Juz wole do kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dobra , przestancie juz 31.03.11, 20:49 manny-jestem napisał: > Juz wole do kaczora. Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Dobra , przestancie juz 31.03.11, 22:49 manny-jestem napisał: > bo mi sie rzygac chce od tych porownan do Tuska. > > Juz wole do kaczora. To jest oczywista oczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
piq misie chce czasem,... 31.03.11, 20:23 ...zwłaszcza jak jestem tak unudzony projektem, że muszę odskoczyć. Wtedy szturcham hasza, którego niewątpliwą zaletą jest, że zawsze jest pod ręką i kocha, kiedy go szturcham zwłaszcza ja, bo ma temat na mnogie wątki. Albo piszę większą epistołę, bo jak się pisze o czymś, co jest do przemyślenia, to się łatwiej przemyśliwuje. Ale na dzisiaj te epistoły są za długie i bez obrazków, więc komentuje je ewentualnie tylko rycho. Za jednym tęsknię: za ostrymi walkami o coś, a nie o nic - "nic" oznacza tu: czy Kaczyński ma brudne buty albo Tusk wilcze oczy. Ostatnio była napieprzanka o nic pt. "kreseczka od igrek do obiatu", kompletnie bez sensu. A kiedyś tematy były duże, fundamentalne i przyjemnie było czytać wyrafinowaną argumentację, jak i pomysłowe inwektywy. Po odjęciu inwektyw niektóre posty byłyby były niezłymi pracami naukowymi. Ale z inwektywami były ciekawsze (szkoda, że nie można dzisiaj pisać prac naukowych z inwektywami - ongiś - nie na FAq - Synezjusz z Cyreny napisał pracę "Pochwała łysiny", stanowiącą polemikę z "Pochwałą włosów" Diona Złotoustego, w której każde uprzejme słowo w stosunku do oponenta było jednocześnie obrzydliwą inwektywą; cudoooowne to było! A przy okazji połowę argumentów - cytatów z Homera - zmyślił). No i jeszcze za meczami tęsknię: zjednoczone siły prawicy kontra zjednoczone siły lewicy (lewica zawsze przegrywała). Ale argumentacja przeciwko podstępnemu przeciwnikowi człowiekowi układała lepiej w głowie. Mnóstwo mądrych ników się wyniosło, kilku zawdzięczam bardzo wiele w sensie umysłowym, bo jak się uczyć, to od lepszych. Tetryk jestem jednak. Chyba trzeba będzie zacząć roić zjazdy weteranów, żeby pobiadolić nad teraźniejszością i popokazywać sobie dawne rany. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem No w tym rzecz wlasnie 31.03.11, 20:42 Nawet tym forumowiczom, ktorych uwazalem zawsze za intelektualna czolowke forum, we lbach calkiem odpie...lo i jedyne o czym pisac potrafia to o wielkich oczach i zebach Kaczynskiego. Eh. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: No w tym rzecz wlasnie 31.03.11, 23:26 manny-jestem napisał: > Nawet tym forumowiczom, ktorych uwazalem zawsze za intelektualna czolowke forum > , we lbach calkiem odpie...lo i jedyne o czym pisac potrafia to o wielkich ocza > ch i zebach Kaczynskiego. > > Eh. ===================== Wyobrażam sobie, Manny, że masz ogromne szanse na to, że będziesz się równie xujowo starzał jak hasz0. Już masz pewne symptoma, ale... bardzo wiele zależy od ciebie samego, tylko pozwól rozumowi zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: No w tym rzecz wlasnie 31.03.11, 23:31 Na Twoim miejscu przestalbym udzielac porad i spojrzal w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: No w tym rzecz wlasnie 31.03.11, 23:38 Myślisz, że stanowię twoje lustrzane odbicie? - Nie jestem podobny do Mannego Ramireza Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 31.03.11, 22:39 wtedy gdy mi juz nie bedzie sie chcialo to bede zazywal viagre albo inny wzmacniac, ale ti moze pomoc zmiana partnera, sprobuj z kobieta,he Odpowiedz Link Zgłoś
perli Kiecce, 01.04.11, 22:29 się bardzo chce, a perli nie, ale perli pjorąbana jest, njatomiast Kiecka nie. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: hola hola:) 01.04.11, 22:41 A pamiętasz zakład?? Ja zostaję, i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Mi tak naprawde to sie juz nie chce. 02.04.11, 11:31 Mnie sie czasami chce. Naprawde Od nastroju zalezy, od emocji. I tych na Aqua, i moich. tete Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 juz nie chce<=leni fabryki 'mitów" 02.04.11, 11:37 www.zamekbobolice.pl/galeria,pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś