dachs 07.04.11, 23:16 wyborcza.pl/1,75478,9396430,Kaczynski_karci_za_Kobylanskiego.html "imperatyw ważności tematu" pchnął mnie do założenia tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 wot?..kakaje Twoje pierwoje imia? 08.04.11, 00:10 - Ja nie zmienialem [siz=18]Wczoraj w rubryce publicystycznej znaleźliśmy taki, datowany na 30 marca (zachowujemy oryginalną pisownię): „A może żydzi i ich SBccy, z Sbeczeni patroni wstydzą się swoich genealogicznych korzeni skrywając się za polskimi nazwiskami. Zmiana nazwisk nie świadczy o tym że zostaliście Polakami, a jedynie otumaniliście, zmanipulowaliście Naród Polski polskimi nazwiskami w jednym celu, zniszczenia Kraju i Narodu. Do obrony przed antynarodowym, antypolskim bandytyzmem - szykować «kałachy »!!!”. USOPAŁ wyjaśnia, że nie zawsze podziela poglądy autorów artykułów, ale o ich zamieszczeniu decyduje "imperatyw ważności tematu". Źródło: A JAKŻE==============> Gazeta Wyborcza Więcej... wyborcza.pl/1,75478,9396430,Kaczynski_karci_za_Kobylanskiego.html#ixzz1IsUWVdNN[/size] Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 merytorycznie porównaj wątek Miriam_ja 08.04.11, 09:20 -- gdzie jest tekst o oddawaniu majątku bez zabezpieczenia przed aferalnym bogaceniem się z „A może żydzi i ich SBccy, z Sbeczeni patroni wstydzą się swoich genealogicznych korzeni skrywając się za polskimi nazwiskami. Zmiana nazwisk nie świadczy o tym że zostaliście Polakami, a jedynie otumaniliście, zmanipulowaliście Naród Polski polskimi nazwiskami w jednym celu, zniszczenia Kraju i Narodu. Do obrony przed antynarodowym, antypolskim bandytyzmem - szykować «kałachy »!!!”. USOPAŁ wyjaśnia, że nie zawsze podziela poglądy autorów artykułów, ale o ich zamieszczeniu decyduje "imperatyw ważności tematu". * Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 musi miec conajmniej 19,5 08.04.11, 09:23 dachs napisał: > "imperatyw ważności tematu" Wszystkie ulice w Rzeczykatobolszewickiej powinny byc imienia Lecha i Twojego imperatywa. Odpowiedz Link Zgłoś