dachs 07.04.11, 23:39 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kaczynski-z-cialem-bylo-tak---nie-lezalo-w-blocie,wid,13298805,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 co masz na myśli problem z sobą? 07.04.11, 23:50 -Wiedziałem, kto doprowadził do rozdzielenia wizyt. Wiedziałem, że Putin nie życzył sobie spotkania z moim bratem. Nie widziałem powodu, żeby odbierać od niego kondolencje - komentuje Kaczyński. - Ponadto premier rządu, kiedy obok leży ciało prezydenta, powinien przyjść, oddać mu hołd i zrobić wszystko, żeby było ono właściwie traktowane. Gdybym był premierem, a zginąłby tam nawet nielubiany przeze mnie prezydent, to zachowałbym się zupełnie inaczej. To kwestia poczucia państwa, którego, jak sądzę, brak obecnie rządzącym, jak i kwestia osobistej kultury - stwierdza. - My byliśmy tam prywatnymi osobami z punktu widzenia Rosji. Proszę pamiętać, jakie mieliśmy możliwości. I tak, chociaż pan Kowal jest teraz gdzie indziej, to nie ukrywam, że jestem mu wdzięczny, że potrafił wiele tam zrobić i bardzo energicznie działał - dodaje prezes PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: co masz na myśli problem z sobą? 07.04.11, 23:57 powiedz mi Andrzeju...co Ciebie aż tak napędza do TAK POTWORNEJ HANIEBNEJ NIENAWIŚCI W TAK STRASZNEJ SYTUACJI PONIŻENIA POLSKI I TOLERANCJI WOBEC BEZTROSKI LEGALNYCH WLADZ ...ja to obserwuje jak sen na jawie wg Wyspianskiego albo jakby wylazły upiory z obrazów Malczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 osobiscie Ty Tadeuszku 08.04.11, 11:01 hasz0 napisał: > ...co Ciebie aż tak napędza do TAK POTWORNEJ HANIEBNEJ NIENAWIŚCI Z tym, ze osobiscie raczej to olewam i nie mam religijnego staosunku do W-Dwojcy-Jedynego NAJ- w wiecznosci. > ...ja to obserwuje jak sen na jawie wg Wyspianskiego Akurat ta ostrosc widzenie dostrzega kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: co masz na myśli problem z sobą? 08.04.11, 12:12 hasz0 napisał: > powiedz mi Andrzeju...co Ciebie aż tak napędza do TAK POTWORNEJ HANIEBNEJ NIENA > WIŚCI A gdzie ty tu przyuważyłeś Andrzeja ? Diagnoza Miriam jest jednak trafna. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 11:49 Borsuku Jojo nie bedzie mial zadnego problemu ... Przeciez nie zechce polemizowac z Prezesem. Podobnie jak Hofman, ktory po zapytaniach o brak reakcji sentatorow PiS na switoniowe wypowiedzi 'anty_Lech_Kaczynski' i antysemickie - u Kobylanskiego, jak rowniez o reakcje PiS na ten brak reakcji ... zakrzyczal ze zmanipulowano material filmowy Gdy jednak Prezes wypowiedzial sie TAK : forum.gazeta.pl/forum/w,13,124076569,124076569,Wot_stratieg.html ............ to zaden PiS-owiec nie osmieli sie komentowac tego inaczej ... tete ps. interesujaca (i zabawna) gimnastyka slowna przedstawicieli PiS ; ale zupelnie nie bawi mnie ze tak bezrefleksyjnie przyjmuja to zwolennicy PiS, raczej zasmuca ... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 11:55 t_ete napisała: > ps. interesujaca (i zabawna) gimnastyka slowna przedstawicieli PiS ; ale zupeln > ie nie bawi mnie ze tak bezrefleksyjnie przyjmuja to zwolennicy PiS, raczej zas > muca ... Gdyby stać ich było na jakąkolwiek refleksję, to by przecież nie byli zwolennikami PiS. Pisolemingi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 12:02 snajper55 napisał: > Gdyby stać ich było na jakąkolwiek refleksję, to by przecież nie byli zwolennikami PiS. Wyznawcy tuskizmu cały swój czas poświęcają refleksji. Refleksji nad kaczyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 12:20 t_ete napisała: > Przeciez nie zechce polemizowac z Prezesem. Jest taka specjalna forma polemiki, obowiązująca w PiSie: zdanie odrębne wypowiada się zanim Prezes zdąży się wypowiedzieć. Kto nie zdąży, albo sobie nie przyswoi tej formy polemicznej - kończy w PJNie, u Marka Jurka, albo gdzie indziej. Jestem przekonany, że Jojo sobie przyswoił w stopniu doskonałym. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 16:49 jaceq napisał: > Jest taka specjalna forma polemiki, obowiązująca w PiSie: zdanie odrębne wypowi > ada się zanim Prezes zdąży się wypowiedzieć. Kto nie zdąży, albo sobie n > ie przyswoi tej formy polemicznej - kończy w PJNie, u Marka Jurka, albo gdzie i > ndziej. > Jestem przekonany, że Jojo sobie przyswoił w stopniu doskonałym. Ja bym tego nie nazwał zdaniami odrębnymi. To są raczej wypowiedzi ludzi, którzy starają się wstrzelić w poetykę tego, co w przyszłości powie Prezes. Jojo nie trafił. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Czy Jojo nie jest podobny do Najmana ? 08.04.11, 19:19 Czy Jojo nie jest podobny do głównego uczestnika akcji "Wszyscy biją Marcina Najmana" ? Podobny wyraz twarzy, podobna tęsknota za rozumem, wyzierająca z tego smutnego wzroku. www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,9379926,Kolejny_uczestnik_spolecznej_akcji__Wszyscy_bija_Marcina.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Nie wiesz jełopie kto to jest Jojo ? 08.04.11, 20:56 www.google.com/search?hl=pl&q=jojo+brudzi%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś