Dodaj do ulubionych

Jojo będzie miał chyba problem

07.04.11, 23:39
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kaczynski-z-cialem-bylo-tak---nie-lezalo-w-blocie,wid,13298805,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • hasz0 co masz na myśli problem z sobą? 07.04.11, 23:50
      -Wiedziałem, kto doprowadził do rozdzielenia wizyt. Wiedziałem, że Putin nie życzył sobie spotkania z moim bratem. Nie widziałem powodu, żeby odbierać od niego kondolencje - komentuje Kaczyński.

- Ponadto premier rządu, kiedy obok leży ciało prezydenta, powinien przyjść, oddać mu hołd i zrobić wszystko, żeby było ono właściwie traktowane. Gdybym był premierem, a zginąłby tam nawet nielubiany przeze mnie prezydent, to zachowałbym się zupełnie inaczej. To kwestia poczucia państwa, którego, jak sądzę, brak obecnie rządzącym, jak i kwestia osobistej kultury - stwierdza.

- My byliśmy tam prywatnymi osobami z punktu widzenia Rosji. Proszę pamiętać, jakie mieliśmy możliwości. I tak, chociaż pan Kowal jest teraz gdzie indziej, to nie ukrywam, że jestem mu wdzięczny, że potrafił wiele tam zrobić i bardzo energicznie działał - dodaje prezes PiS.
      • hasz0 Re: co masz na myśli problem z sobą? 07.04.11, 23:57
        powiedz mi Andrzeju...co Ciebie aż tak napędza do TAK POTWORNEJ HANIEBNEJ NIENAWIŚCI
        W TAK STRASZNEJ SYTUACJI PONIŻENIA POLSKI I TOLERANCJI WOBEC BEZTROSKI LEGALNYCH WLADZ
        ...ja to obserwuje jak sen na jawie wg Wyspianskiego

albo jakby wylazły upiory z obrazów Malczewskiego
        https://klp.pl/admin/images/thumb/177.jpg
        • rycho7 osobiscie Ty Tadeuszku 08.04.11, 11:01
          hasz0 napisał:

> ...co Ciebie aż tak napędza do TAK POTWORNEJ HANIEBNEJ NIENAWIŚCI

Z tym, ze osobiscie raczej to olewam i nie mam religijnego staosunku do W-Dwojcy-Jedynego NAJ- w wiecznosci.

> ...ja to obserwuje jak sen na jawie wg Wyspianskiego

Akurat ta ostrosc widzenie dostrzega kazdy.
        • wikul Re: co masz na myśli problem z sobą? 08.04.11, 12:12
          hasz0 napisał:

> powiedz mi Andrzeju...co Ciebie aż tak napędza do TAK POTWORNEJ HANIEBNEJ NIENA
          > WIŚCI

A gdzie ty tu przyuważyłeś Andrzeja ? Diagnoza Miriam jest jednak trafna.
    • t_ete Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 11:49
      Borsuku smile Jojo nie bedzie mial zadnego problemu ... Przeciez nie zechce polemizowac z Prezesem.

Podobnie jak Hofman, ktory po zapytaniach o brak reakcji sentatorow PiS na switoniowe wypowiedzi 'anty_Lech_Kaczynski' i antysemickie - u Kobylanskiego, jak rowniez o reakcje PiS na ten brak reakcji ... zakrzyczal ze zmanipulowano material filmowy wink Gdy jednak Prezes wypowiedzial sie TAK :
      forum.gazeta.pl/forum/w,13,124076569,124076569,Wot_stratieg.html
      ............ to zaden PiS-owiec nie osmieli sie komentowac tego inaczej ...

tete

ps. interesujaca (i zabawna) gimnastyka slowna przedstawicieli PiS ; ale zupelnie nie bawi mnie ze tak bezrefleksyjnie przyjmuja to zwolennicy PiS, raczej zasmuca ...
      • snajper55 Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 11:55
        t_ete napisała:

> ps. interesujaca (i zabawna) gimnastyka slowna przedstawicieli PiS ; ale zupeln
        > ie nie bawi mnie ze tak bezrefleksyjnie przyjmuja to zwolennicy PiS, raczej zas
        > muca ...

Gdyby stać ich było na jakąkolwiek refleksję, to by przecież nie byli zwolennikami PiS. Pisolemingi.

S.
        • oleg3 Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 12:02
          snajper55 napisał:

> Gdyby stać ich było na jakąkolwiek refleksję, to by przecież nie byli zwolennikami PiS.

Wyznawcy tuskizmu cały swój czas poświęcają refleksji. Refleksji nad kaczyzmem.
      • jaceq Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 12:20
        t_ete napisała:

> Przeciez nie zechce polemizowac z Prezesem.

Jest taka specjalna forma polemiki, obowiązująca w PiSie: zdanie odrębne wypowiada się zanim Prezes zdąży się wypowiedzieć. Kto nie zdąży, albo sobie nie przyswoi tej formy polemicznej - kończy w PJNie, u Marka Jurka, albo gdzie indziej.
        Jestem przekonany, że Jojo sobie przyswoił w stopniu doskonałym.
        • snajper55 Re: Jojo będzie miał chyba problem 08.04.11, 16:49
          jaceq napisał:

> Jest taka specjalna forma polemiki, obowiązująca w PiSie: zdanie odrębne wypowi
          > ada się zanim Prezes zdąży się wypowiedzieć. Kto nie zdąży, albo sobie n
          > ie przyswoi tej formy polemicznej - kończy w PJNie, u Marka Jurka, albo gdzie i
          > ndziej.
          > Jestem przekonany, że Jojo sobie przyswoił w stopniu doskonałym.

Ja bym tego nie nazwał zdaniami odrębnymi. To są raczej wypowiedzi ludzi, którzy starają się wstrzelić w poetykę tego, co w przyszłości powie Prezes. Jojo nie trafił.

S.
          • wikul Czy Jojo nie jest podobny do Najmana ? 08.04.11, 19:19
            Czy Jojo nie jest podobny do głównego uczestnika akcji "Wszyscy biją Marcina Najmana" ?
            Podobny wyraz twarzy, podobna tęsknota za rozumem, wyzierająca z tego smutnego wzroku.

www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,9379926,Kolejny_uczestnik_spolecznej_akcji__Wszyscy_bija_Marcina.html
            • hasz0 _______Kto to jest "Jojo"_"?"__Taras? / celebryta? 08.04.11, 20:24
              • hasz0 Re: _______Kto to jest "Jojo"_"?"__Taras? / celeb 08.04.11, 20:27
                • hasz0 Re: _______Kto to jest "Jojo"_"?"__Taras? / celeb 08.04.11, 20:28
                  • wikul Nie wiesz jełopie kto to jest Jojo ? 08.04.11, 20:56
                    www.google.com/search?hl=pl&q=jojo+brudzi%C5%84ski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka