Gość: bojownik o wolnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 21:38 Precz ze stronnicza poprawnoscia polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irka NIE latam liniami PLL LOT za wciskanie do rąk GW ! IP: *.twmi.rr.com 08.05.04, 21:41 Stiuardesy w PLL LOT też NA SIŁE każdemu pasażerowi wciskają do rąk TĄ SZMATĘ PROPAGNDOWĄ GW - dlatego BOJKOTUJĘ PLL LOT i NIE latam liniami PLL LOT od 2001 roku za POPIERANIE FAŁSZERSTW GW na temat tego Jedwabnego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Cieniutko... Mało plwociny, jeszcze za mało... 08.05.04, 21:47 Poczytaj trochę archiwum, popatrz jak pluli bardziej doświadczeni forumowicze. Trenuj mała, trenuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Polecam czytanie wylacznie papieru toaletowego! IP: 193.235.118.* 08.05.04, 21:50 Jak wiadomo "niezalezna" gazeta SE jest wlasnoscia szwedzkiego koncernu prasowego Bonnierow. A rodzina Bonnierow to wiadomo... Uhuhu Huhuhu Widze duchu Widze dwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -_-_- Ale jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 21:59 on lekko marszczony i niekiedy druk, ktory sie tam drobinami przewija trudny do odczytania bywa i kontekst niejasny. Ja kiedyś az dwa słowa niepełne zobaczyłem - ..wsze zosta... Do dziś nie wiem o co moglo chodzić. A jak już czytasz to ktory kolor wybierasz? ja zielony. Kojarzy mi się z dolarami. Hej, hej, hej sokoły, tabadaba taba daba Ondantje - Odpowiedz Link Zgłoś