dachs 21.07.11, 16:50 Nie do wiary, ale są tacy, którzy takie bzdety lączą na serio z wolnością prasy. wiadomosci.onet.pl/kraj/prezes-pis-ma-nowa-luksusowa-limuzyne,1,4798716,wiadomosc.html Ciekawe co na ten temat Superekspress? Zajrzy kto, może. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 21.07.11, 18:18 O limuzynie prezesa donosi Fakt. Pisze również, że prezes lubi frytki, które donoszą mu do biura. W Superkspresie niusem nr 1 jest to, że Anna Piszczałka pokazała chłopaka, a mężczyźni powinni rozmawiać ze swoim penisem, co radzą naukowcy. Niektórych może zainteresować (SE) co robi na wakacjach Katarzyna Niezgoda ( kto to?) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 21.07.11, 18:50 pan.scan napisał: > Niektórych może zainteresować (SE) co robi na wakacjach Katarzyna Niezgoda ( kt > o to?) Niezgoda to bizneswomen, prywatnie narzeczona Kammela. Kammel to gwiazda TVP. www.google.com/search?q=kammel+i+niezgoda&hl=pl&prmd=ivnsu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=F1goTtbIF4OVOtaCqLMO&ved=0CCIQsAQ&biw=1024&bih=418 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 21.07.11, 18:56 Camel to wiem co to, kiedyś próbowałem palić. Kammela ( chyba bardziej swojsko Kamel, jak Kuc) nie znam, nie oglądam od dawna TV, a TVP jeszcze bardziej, Plotków nie czytam. Niemniej dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy jak już o Camelach 22.07.11, 23:17 pan.scan napisał: > Camel to wiem co to, kiedyś próbowałem palić. to tutaj jest zabawna z naszego punktu widzenia reklama: www.businessinsider.com/vintage-sexist-and-racist-ads-2011-6#camel-1940s-5 Swoją drogą pozostałe reklamy w tej prezentacji też dość śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Rzeklbym, fyrst lejdi, gdym sie uwazniej.. 21.07.11, 23:14 ..nie przyjrzal Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 22.07.11, 22:42 ''Super Express'' donosi: kot Alik (12 l.) leczy się w luksusowej klinice deser.pl/deser/1,111857,9989365,__Super_Express___donosi__kot_Alik__12_l___leczy_sie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Ale to zle, ze Jarek leczy chorego kota? 22.07.11, 22:48 ..Pytam, bo cie czasem nie rozumiem, Wikule. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ale to zle, ze Jarek leczy chorego kota? 22.07.11, 23:33 pan.banzai napisał: > ..Pytam, bo cie czasem nie rozumiem, Wikule. Bo nie czytasz tytułów wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 22.07.11, 23:40 Tutaj, swiec Panie nad jego dusza, Haszysta byl specjalista od czytania samych tytulow Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:03 pan.banzai napisał: > Tutaj, swiec Panie nad jego dusza, Haszysta byl specjalista od czytania samych > tytulow No to jescze cos specjalnie dla Ciebie. www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qno22radw_8 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:06 Mnie nie wyswietla Pisze po holendersku na czarnym ekranie, zebym pozniej sprobowal. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:06 To przez to, ze uzywam nadzwyczaj skutecznego holenderskiego proxy Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:16 pan.banzai napisał: > Mnie nie wyswietla > Pisze po holendersku na czarnym ekranie, zebym pozniej sprobowal. To zajrzyj tu : kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,111997,9980843,Fryzury_intymne_w_modzie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai No wiem.. 23.07.11, 00:23 ...wiem praktycznie Inna rzecz, ze mnie tego rodzaju "kreacje" w okolicach damskiego lona raczej smiesza, nizli podniecaja Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No wiem.. 23.07.11, 21:25 pan.banzai napisał: > ...wiem praktycznie > Inna rzecz, ze mnie tego rodzaju "kreacje" w okolicach damskiego lona raczej sm > iesza, nizli podniecaja Mnie też, preferuję Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 01:13 Fragment artykułu: "specjaliści jednak radzą depilować się z samego rana. Skóra wtedy jest napięta i łatwiej się goli." No i teraz nie wiem, czy ja się rano golę, czy depiluję... A wzorki fryzur jakieś takie ateistyczne. Żadnego krzyża. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Nie kus, Snajper Pan! 23.07.11, 01:20 ...pewnie kazda, z ktora miales przyjemnosc nosila krzyzyk na szyi! Taki zawsze mozna z niej zdjac. Co bedzie jak sobie go (krzyzyka) wydepiluje? Toc nie bedziesz jej golil ani wlosow wyrywal! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie kus, Snajper Pan! 23.07.11, 02:45 pan.banzai napisał: > ...pewnie kazda, z ktora miales przyjemnosc nosila krzyzyk na szyi! > > Taki zawsze mozna z niej zdjac. > > Co bedzie jak sobie go (krzyzyka) wydepiluje? Jak to co będzie? Perwersja będzie. > Toc nie bedziesz jej golil ani wlosow wyrywal! A broń mnie Panie Boże. S. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Kotozgrzyt 22.07.11, 23:05 wikul napisał: > ''Super Express'' donosi: kot Alik (12 l.) leczy się w luksusowej klinice Kot choruje. Nie kazdego stac na takie leczenie. Niektorzy musieliby na tym etapie podjac bardzo smutna decyzje o zakonczeniu kocich cierpien Dla mnie to normalna sprawa ze gdy zwierzak choruje - robie co w mojej mocy by mu pomoc. Moc ... pieniadza ? Czasem tak. Ale nie zawsze. Bywa ze potrzebny jest czas i cierpliwosc Wiem wiem ... niektorzy beda zlorzeczyc ze tyle kasy na ... kota. Ale coz ... inny przepusci na panienki i knajpy - a rodacy mu odpuszcza. Wiele razy pisalam o tym - ale nie zaszkodzi po raz kolejny. W tym jednym Prezesa rozumiem i mimo politycznej niecheci - jestem empatyczna. Kot. tete Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai W zadnym wypadku! 22.07.11, 23:20 Nie jestem jakims majetnym czlowiekiem, ale kiedy moj kot, wziety ze schroniska Morel wyskoczyl byl z drugiego pietra w pogoni za golebiem i polamal sobie szczeke i podniebienie przy ladowaniu, jakos stac mnie bylo na leczenie go, mimo, ze weterynarz doradzal uspienie. Odpowiedz Link Zgłoś