Dodaj do ulubionych

Coś dla miłośnikówe prasy brukowej

21.07.11, 16:50
Nie do wiary, ale są tacy, którzy takie bzdety lączą na serio z wolnością prasy.
wiadomosci.onet.pl/kraj/prezes-pis-ma-nowa-luksusowa-limuzyne,1,4798716,wiadomosc.html
Ciekawe co na ten temat Superekspress?
Zajrzy kto, może. smile
Obserwuj wątek
    • pan.scan Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 21.07.11, 18:18
      O limuzynie prezesa donosi Fakt. Pisze również, że prezes lubi frytki, które donoszą mu do biura.
      W Superkspresie niusem nr 1 jest to, że Anna Piszczałka pokazała chłopaka, a mężczyźni powinni rozmawiać ze swoim penisem, co radzą naukowcy.

Niektórych może zainteresować (SE) co robi na wakacjach Katarzyna Niezgoda ( kto to?)

https://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634467660515390235.JPG

• wikul Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 21.07.11, 18:50
        pan.scan napisał:

> Niektórych może zainteresować (SE) co robi na wakacjach Katarzyna Niezgoda ( kt
        > o to?)

Niezgoda to bizneswomen, prywatnie narzeczona Kammela. Kammel to gwiazda TVP.

www.google.com/search?q=kammel+i+niezgoda&hl=pl&prmd=ivnsu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=F1goTtbIF4OVOtaCqLMO&ved=0CCIQsAQ&biw=1024&bih=418
        • pan.scan Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 21.07.11, 18:56
          Camel to wiem co to, kiedyś próbowałem palić. Kammela ( chyba bardziej swojsko Kamel, jak Kuc) nie znam, nie oglądam od dawna TV, a TVP jeszcze bardziej, Plotków nie czytam. Niemniej dziękuję.
          • wolomin_w_nocy jak już o Camelach 22.07.11, 23:17
            pan.scan napisał:

> Camel to wiem co to, kiedyś próbowałem palić.

to tutaj jest zabawna z naszego punktu widzenia reklama:

www.businessinsider.com/vintage-sexist-and-racist-ads-2011-6#camel-1940s-5
            Swoją drogą pozostałe reklamy w tej prezentacji też dość śmieszne.
      • pan.banzai Rzeklbym, fyrst lejdi, gdym sie uwazniej.. 21.07.11, 23:14
        ..nie przyjrzalsmile
    • andrzejg eee tam prezes 21.07.11, 22:27
      jeszcze kilka minut i śląska gra dalej
    • wikul Re: Coś dla miłośnikówe prasy brukowej 22.07.11, 22:42
      ''Super Express'' donosi: kot Alik (12 l.) leczy się w luksusowej klinice

deser.pl/deser/1,111857,9989365,__Super_Express___donosi__kot_Alik__12_l___leczy_sie.html
      • pan.banzai Ale to zle, ze Jarek leczy chorego kota? 22.07.11, 22:48
        ..Pytam, bo cie czasem nie rozumiem, Wikule.
        • wikul Re: Ale to zle, ze Jarek leczy chorego kota? 22.07.11, 23:33
          pan.banzai napisał:

> ..Pytam, bo cie czasem nie rozumiem, Wikule.

Bo nie czytasz tytułów wątków.
          • pan.banzai Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 22.07.11, 23:40
            Tutaj, swiec Panie nad jego dusza, Haszysta byl specjalista od czytania samych tytulowsmile
            • wikul Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:03
              pan.banzai napisał:

> Tutaj, swiec Panie nad jego dusza, Haszysta byl specjalista od czytania samych
              > tytulowsmile

No to jescze cos specjalnie dla Ciebie.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qno22radw_8
              • pan.banzai Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:06
                Mnie nie wyswietlauncertain
                Pisze po holendersku na czarnym ekranie, zebym pozniej sprobowal.
                • pan.banzai Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:06
                  To przez to, ze uzywam nadzwyczaj skutecznego holenderskiego proxysmile
                • wikul Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 00:16
                  pan.banzai napisał:

> Mnie nie wyswietlauncertain
                  > Pisze po holendersku na czarnym ekranie, zebym pozniej sprobowal.

To zajrzyj tu :

kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,111997,9980843,Fryzury_intymne_w_modzie_.html
                  • pan.banzai No wiem.. 23.07.11, 00:23
                    ...wiem praktyczniesmile
                    Inna rzecz, ze mnie tego rodzaju "kreacje" w okolicach damskiego lona raczej smiesza, nizli podniecajasmile
                    • wikul Re: No wiem.. 23.07.11, 21:25
                      pan.banzai napisał:

> ...wiem praktyczniesmile
                      > Inna rzecz, ze mnie tego rodzaju "kreacje" w okolicach damskiego lona raczej sm
                      > iesza, nizli podniecajasmile

Mnie też, preferuję Busha.
                  • snajper55 Re: Aaa, no tak:/ Zdarza mi sie, przyznaje:/ 23.07.11, 01:13
                    Fragment artykułu:

"specjaliści jednak radzą depilować się z samego rana. Skóra wtedy jest napięta i łatwiej się goli."

No i teraz nie wiem, czy ja się rano golę, czy depiluję...

A wzorki fryzur jakieś takie ateistyczne. Żadnego krzyża.

S.
                    • pan.banzai Nie kus, Snajper Pan! 23.07.11, 01:20
                      ...pewnie kazda, z ktora miales przyjemnosc nosila krzyzyk na szyi!

Taki zawsze mozna z niej zdjac.

Co bedzie jak sobie go (krzyzyka) wydepiluje?
                      Toc nie bedziesz jej golil ani wlosow wyrywal!
                      • snajper55 Re: Nie kus, Snajper Pan! 23.07.11, 02:45
                        pan.banzai napisał:

> ...pewnie kazda, z ktora miales przyjemnosc nosila krzyzyk na szyi!
                        >
                        > Taki zawsze mozna z niej zdjac.
                        >
                        > Co bedzie jak sobie go (krzyzyka) wydepiluje?

Jak to co będzie? Perwersja będzie. wink

> Toc nie bedziesz jej golil ani wlosow wyrywal!

A broń mnie Panie Boże. wink

S.
      • t_ete Kotozgrzyt 22.07.11, 23:05
        wikul napisał:

> ''Super Express'' donosi: kot Alik (12 l.) leczy się w luksusowej klinice

Kot choruje. Nie kazdego stac na takie leczenie. Niektorzy musieliby na tym etapie podjac bardzo smutna decyzje o zakonczeniu kocich cierpien sad
        Dla mnie to normalna sprawa ze gdy zwierzak choruje - robie co w mojej mocy by mu pomoc. Moc ... pieniadza ? Czasem tak. Ale nie zawsze. Bywa ze potrzebny jest czas i cierpliwosc

Wiem wiem ... niektorzy beda zlorzeczyc ze tyle kasy na ... kota.
        Ale coz ... inny przepusci na panienki i knajpy - a rodacy mu odpuszcza.

Wiele razy pisalam o tym - ale nie zaszkodzi po raz kolejny. W tym jednym Prezesa rozumiem i mimo politycznej niecheci - jestem empatyczna. Kot.

tete
        • pan.banzai W zadnym wypadku! 22.07.11, 23:20
          Nie jestem jakims majetnym czlowiekiem, ale kiedy moj kot, wziety ze schroniska Morel wyskoczyl byl z drugiego pietra w pogoni za golebiem i polamal sobie szczeke i podniebienie przy ladowaniu, jakos stac mnie bylo na leczenie go, mimo, ze weterynarz doradzal uspienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka