Dodaj do ulubionych

woskowy Adolf niepoprawny politycznie

02.09.11, 12:20
www.rp.pl/artykul/30,710802-Zydzi-do-Madame-Tussaud--zmiencie-woskowego-Hitlera.html

++++++++++++++++++++++++++++++
to rzeczywiście skandal jest aby Adolf wyglądał jak Adolf.
Może by go ogolić na łyso, dać opaskę na oko i dorobić drewnianą protezę jako nogę? No i zrobić wampiryczny wyraz twarzy. Wtedy nikt już obrażony nie będzie, a politpoprawność znów triumf zaliczy właśnie.
Obserwuj wątek
    • wkkr Głupota ludzka jest bezraniczna 02.09.11, 12:25
      czy oni naprawdę nie mają wiekszych problemów?
      • kalllka Re: Głupota ludzka jest bezraniczna 02.09.11, 12:50
        maja.
    • jaceq Re: woskowy Adolf niepoprawny politycznie 02.09.11, 12:38
      "Takie widoki wywołują zaś przerażenie u odwiedzających gabinet figur woskowych Madame Tussaud izraelskich turystów."

Gdybym był Arabem z Gazy to nie napieprzałbym w Izrael wyrobami rakietopodobnymi, tylko przebrałbym kilku chłopców za Adolfów i wysłał ich na zasieki głośno krzyczących "Sieg Heil!". Na ten widok przerażona armia izraelska pierzchłaby do Syrii.

Podejrzewałbyś Żydzięta z Brytyjskiej Federacji Syjonistycznej o takie poczucie humoru? Ja przypuszczałem, że to jest nadęta banda kiwających się sztywniaków w chałatach, a tu proszę, jaka błazeńska żyłka.
      • perla też jestem zdziwiony 02.09.11, 12:46
        wątpię aby Żydzi z Israela reagowali z przerażeniem na woskowego Adolfa. Co jak co ale bić to oni się umieją, i w ogóle, nie pękają.
        Te żydowskie organizacje robią koło pióra Żydom z Israela takimi protestami właśnie.
        • jaceq Re: też jestem zdziwiony 02.09.11, 12:58
          Lekko sobie przyżartowałem, ale już poważnie wink to uważam, że Mossad powinien się zająć tymi Ligami Zniesławień i Federacjami Syjonistycznymi za robienie z Izraelitów tchórzy i jakoś dyskretnie zamknąć im te pejsate mordy, bo działają na szkodę państwa Izrael, osłabiają morale i w ogóle.
      • kalllka Re: woskowy Adolf niepoprawny politycznie 02.09.11, 12:49
        ehh jacqu ehh.
    • kalllka Re: woskowy Adolf niepoprawny politycznie 02.09.11, 12:48
      bardzo przepraszam i z calym szacunkiem, ale Ciebie kolego perla,nickiem obdarzono w celach dmuchania Cie, przez nieuaktualnionego niemieckiego Pythona.
      poprzegladaj miedzyposladkami rurke, ze tak se kolokwialnie poradze ci.
    • dachs ciekawe czy tego Hitlera z teatru w Poznaniu 02.09.11, 18:21
      udało im się ogolić?
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka