wikul 30.12.11, 22:57 www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Aspołeczny Kondrat 30.12.11, 23:18 Miał idiotyczny śmiech i najważniejsze było otwarcie kolejnego sklepu w Szczecinie... no i krok do Berlina (o ile to ta sama audycja, bo powyższy link mi nie działa) A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Aspołeczny Kondrat 30.12.11, 23:23 andrzejg napisał: > Miał idiotyczny śmiech i najważniejsze było otwarcie kolejnego sklepu w Szczecinie... > no i krok do Berlina (o ile to ta sama audycja, bo powyższy link mi nie działa) > A. Tylko tyle zapamiętałeś z tego wywiadu ? Dla mnie to ciekawe spojrzenie człowieka zdystansowanego od polityki i spraw bieżacych. Ale mogę zrozumieć że zauważyłeś te sprawy. Skażenie zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Aspołeczny Kondrat 30.12.11, 23:35 słuchałem jednym uchem , jak to w pracy Zapamietałem też osadzenie Kaczyńskiego i Dorna na pozycji wiecznego opozycjonisty, już od szkoły średniej...ale ten durny śmiech psuł wszystko. Tak śmieją się ludzie chcący coś ukryć, niepewni siebie, albo zgrywający się na luzaków. Ogólnie - nie podobał mi się A. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Aspołeczny Kondrat 31.12.11, 01:56 wikul napisał: > Dla mnie to ciekawe spojrzenie człowie > ka zdystansowanego od polityki i spraw bieżacych. Marek Kondrat jest mniej więcej tak zdystansowany jak ty. Ten sam typ lemingowskiego odmóżdżenia: Przekrój, 18.11.2009, Piotr Najsztub rozmawia z Markiem Kondratem. Piotr Najsztub: Platforma dwa lata temu wygrała wybory. Pamięta pan swoje ówczesne emocje? Marek Kondrat: – Bardzo się cieszyłem! Byłem cały czas na łączach z Palikotem, który mi donosił w trakcie dnia wyborczego domniemane procenty, i ta radość we mnie wzbierała. Głównie wynikająca z tego, że PiS odchodzi! Bo to nie było zawierzenie nowemu rozdaniu, wybór tych „wymarzonych”, bo PO nie jest „tą moją” partią. Po prostu wygoniliśmy braci i czułem, że będzie inaczej, spokojniej. (… Był taki moment, w którym zatęsknił pan za premierem Kaczyńskim? – Ani razu. Tamta ulga trwa do dzisiaj razem z – już umiarkowanym – lękiem, że mogą wrócić, bo myślę, że zbyt głęboko zaleźli nam za skórę, aby móc wrócić. (… Po dwóch latach rządzenia PO jeszcze mniej jest „pana” partią? – Nie mam wielkich rozczarowań z nią związanych. (… Wtedy więc euforia, Palikot przysyła wyniki, wychyla pan butelkę wina lub więcej, kładzie się spać. Budzi się pan następnego dnia rano i życie się zmieniło? – Nie oczekiwałem, że się zmieni. Oczekiwałem, że zniknie jad, i zniknął. Ten miłosny odruch premiera, później nazwany polityką miłości, traktowałem z wielkim zrozumieniem, był mi bliski. marekmagierowski.salon24.pl/178108,artysci-z-platforma-platforma-z-artystami Chociaż "odmóżdżenie" to jednak niezbyt ładne założenie. Tutaj może być grane coś więcej: www.wykop.pl/ramka/263891/kondrat-lubi-platforme-platforma-lubi-kondrata/ A ty wikulek za ile robisz? Bo przecież o ile przez pierwsze 2 lata można było jednak zakładać, że jesteś po prostu naiwnym głupcem, to po ponad 5 to już na prawdę trudno uwierzyć w tak bezinteresowną, czystą głupotę... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Sz0koza i pisofrenia nie dopuszcza innych poglądów 31.12.11, 16:33 sz0k napisał: > Marek Kondrat jest mniej więcej tak zdystansowany jak ty. Ten sam typ lemingows > kiego odmóżdżenia: Nie wolno mieć takich poglądów, bo to lemingoza. Wolno tylko uwielbiać Ziemkiewicza i podzielać poglądy sz0ka i jemu podobnych "myslicieli". Dawka pogardy jaka ty wydalasz codziennie w stosunku do inaczej myslących, "katoliku" od siedmiu boleści, świadczy o stanie swojego zdziwaczałego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k paranoik pogadał se z lustrem... 31.12.11, 16:55 wikul napisał: > Dawka pogardy jaka ty wydalasz codziennie w stosunku do inaczej myslących, )))) Wpisz sobie w wyszukiwarce na FA w polu autor: wikul i pogadaj se dalej z lustrem... Ja nic nie mam do ludzi "inaczej myślących", za to bardzo wiele do ludzi NIE myślących. I tu się różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Zsz0kowany paranoik pogadał se z lustrem ... 31.12.11, 18:30 sz0k napisał: > Ja nic nie mam do ludzi "inaczej myślących", za to bardzo wiele do ludzi NIE my > ślących. I tu się różnimy. Nie wystarczą twoje deklaracje. Przejrzyj swoje wątki, bo pamięć cię zawodzi. Żałosny i śmieszny dupek, nie dość że "myślący" inaczej, to jeszcze wiecznie przekonany o swojej nieomylności. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Sz0koza i pisofrenia nie dopuszcza innych pog 31.12.11, 18:33 Sz0k nie jest katolikiem. Jest zwyczajnym katolem, pewnie chłopskim synem, który nauczył się paru paciorków na pamięć i niczego nie rozumie. Pisanie o nim :katolik" obraza np. Azerską. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com Takie tam pierdu-pierdu 30.12.11, 23:25 Rzeczywiscie, to ten sam material, o ktorym myslales. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com Ale, ale.. 30.12.11, 23:42 ...zeby nie bylo, ze ze mnie wieczny malkontentent, pomysl Kryski Jandy, o ktorym Marek Kondrat wspomnial, by zrobic film o Danucie Walesowej, uwazam za wysmienity. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ale, ale.. 30.12.11, 23:54 marouder.com napisał: > ...zeby nie bylo, ze ze mnie wieczny malkontentent, pomysl Kryski Jandy, o ktor > ym Marek Kondrat wspomnial, by zrobic film o Danucie Walesowej, uwazam za wysmi > enity. Było wiecej ciekawostek, tylko ty sie skupiłeś na śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com Nie kpie, Wikule! 31.12.11, 00:03 Podobnie jak indagowany Monika Olejnik Kondrat uwazam, ze obraz przedstawiajacy oczyma tej obdarzonej duza rodzina, zarobionej kobiety czas leworucji i zmian za bardziej interesujacy niz spodziewana laurka Andrzeja Bajdy poswiecona jej mezowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nie kpie, Wikule! 31.12.11, 00:26 marouder.com napisał: > Podobnie jak indagowany Monika Olejnik Kondrat uwazam, ze obraz przedstawiajacy > oczyma tej obdarzonej duza rodzina, zarobionej kobiety czas leworucji i zmian > za bardziej interesujacy niz spodziewana laurka Andrzeja Bajdy poswiecona jej m > ezowi. A gdzie ja napisałem że kpisz ? Ja też uważam tak jak Janda i Kondrat. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com Inna rzecz, ze laudacje poswiecane Tuskowi.. 31.12.11, 00:47 ..w kilku miejscach wywiadu a majace sie nijak do rzeczywistosci, powiedzmy delikatnie, oburzyly mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Inna rzecz, ze laudacje poswiecane Tuskowi.. 31.12.11, 01:14 marouder.com napisał: > ..w kilku miejscach wywiadu a majace sie nijak do rzeczywistosci, powiedzmy del > ikatnie, oburzyly mnie A mnie oburza twoja pisiasta natura. Nie ma mowy o żadnej laudacji, Kondrat w delikatny spsób, indagowany przez Olejnikową, ujawnił swoje sympatie. Co w tym złago ? Nie pamietam żebyś się oburzał "laudacjami" Hofmanów czy innych Brudzińskich. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com Notak:/ 31.12.11, 01:56 Ja to juz nie wiem Ile razy mam powtorzyc i uargumentowac, ze ze mnie PiSdziak jak z lipy gwozdz?! Moje sympatoe polityczne z braku laku sytuuja mnie nieopodal Korwina, choc wolalbym, by twarza i ideologiem partii liberalnej byl ktos mniej pajacowaty. Co do Kondrata, to prosze o wyrozumienie, ze ja mu nie bronie, bo i prawa do tego nie mam, sympatii dla kogokolwiek, czy tez jakiejkolwiek sily politycznej, tyle, ze o czym on mowil? O podziwie dla rozmaitych kompetencji pana premiera, ktorych, poza medialnymi i obszerniej, komunikacyjnymi ja nie dostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Notak:/ 31.12.11, 09:32 Nie dostrzegasz? Zatem kto jest ślepcem ty czy Kondrat? Dla ułatwienia - on dostrzega... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Notak:/ 31.12.11, 14:44 marouder.com napisał: > Ja to juz nie wiem Ile razy mam powtorzyc i uargumentowac, ze ze mnie PiSdzia > k jak z lipy gwozdz?! > Moje sympatoe polityczne z braku laku sytuuja mnie nieopodal Korwina, choc wola > lbym, by twarza i ideologiem partii liberalnej byl ktos mniej pajacowaty. Nie bądź taki skromny, nie kokietuj. Nie pamietam żebyś napisał coś krytycznego o pisiakach. Platformersów na czele z Tuskiem krytykujesz nieustannie. Przytoczyć czy sam sprawdzisz ? > Co do Kondrata, to prosze o wyrozumienie, ze ja mu nie bronie, bo i prawa do te > go nie mam, sympatii dla kogokolwiek, czy tez jakiejkolwiek sily politycznej, t > yle, ze o czym on mowil? O podziwie dla rozmaitych kompetencji pana prem > iera, ktorych, poza medialnymi i obszerniej, komunikacyjnymi ja nie dostrzegam. Nie bronisz, ale jego sympatie cie oburzają. Ciekawe, jestem za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś