Gość: Dobra Krolowa ABE IP: *.dialup.xtra.co.nz 05.06.04, 03:18 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32 PS Co to znaczy 'zabanowac'? Kojarzy mi sie z bananami, ale wyraznie ma cos do czynienia ze zblakanymi forumowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk_the8 Re: Cos w sam raz dla fizykow 05.06.04, 04:05 Gość portalu: Dobra Krolowa ABE napisał(a): > <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32</a> > PS Co to znaczy 'zabanowac'? Kojarzy mi sie z bananami, ale wyraznie ma cos > do czynienia ze zblakanymi forumowiczami. Przecież "ABE wie lepiej!" Umiesz przecież po angliski: co oznacza słowo 'ban' - zabanować to jest ksywa od zabronić . Aha czy wiesz co to jest 'ksywa' ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Krolowa Re: Cos w sam raz dla fizykow IP: *.dialup.xtra.co.nz 05.06.04, 04:13 Panie Henryk, tak miedzy Royalties, Prosze mnie tu nie sabotazowac watkow cytatami z Forum Swiat, bo te dwa fora to dwa rozne swiaty i mieszac ich nie nalezy. Forum Swiat zawiera uczciwe dyskusje na zywotne tematy, podczas kiedy Aktualnosci jest tzw bubble-talk zgrai pseudo-intelektualistow, ktorzy paplaja tu bo im sie dzwiek wlasnego glosu podoba. To ze ja tu wpadam (ostatnio tylko i tymczasowo) to z tej przyczyny, ze nie moge wyjsc ze zdziwienia ile mozna pisac o niczym. I jak ladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Kumotrowo, cotoyebanować? 05.06.04, 07:38 Nie "jeba nować", kmioto jedna, tylko "odbywa intymne zbliżenie z Panią Nować" Odpowiedz Link Zgłoś