wojo1111 06.06.04, 20:35 Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto. V kolumna islamska w Polsce www.wprost.pl/ar/?O=60894 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.06.04, 21:53 Przeczytałem. Wiedziałem to od dawna, wystarczyło tylko logicznie pomyśleć. Kwestia czasu kiedy zaatakują a tego kolesia co go wydalili powinni najpierw wziąć na tortury, żeby wyśpiewał co kto jak i gdzie i z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czytaj naprawde warto 06.06.04, 22:12 Czytaj "Protokoly medrcow Syjonu".naprawde warto!!!!! Dac linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Czytaj prawdę , naprawde warto ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.04, 22:29 Janusz Tazbir Protokoły mędrców Syjonu autentyk czy falsyfikat Cena: 27,40zł Oprawa: twarda z obwolutą Stron: 298 Wymiary: 12x19cm ISBN: 83-207-1749-3 Wydawnictwo: Iskry Rok wydania: 2004 Wydanie: 1 Czas realizacji: 1 dzień roboczy + przesyłka W 1903 roku na łamach petersburskiego czasopisma Russkoje Znamia, a dwa lata później, już jako oddzielna edycja książkowa, ukazały się Protokoły mędrców Syjonu. Wzbudziły ogromną sensację, zawierały bowiem teksty, z których wynikało niezbicie, że za wszelkie przewroty społeczne odpowiedzialni są Żydzi, którzy dążą w ten sposób do przejęcia władzy nad światem. I choć bardzo prędko autentyczność owych tekstów została zakwestionowana i obalona, do dnia dzisiejszego Protokoły budzą zainteresowanie. Najnowsza edycja poprzedzona została obszernym wstępem prof. Janusza Tazbira. Nie kompromituj sie Gini, to wstyd wierzyć w bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czytaj prawdę , naprawde warto ! 06.06.04, 23:01 Oj Wikul a czy ja napisalam, ze wierze?A w islamskie spiski tez nie wierze, to blad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Czytaj prawdę , naprawde warto ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.04, 23:19 gini napisała: > Oj Wikul a czy ja napisalam, ze wierze?A w islamskie spiski tez nie wierze, to > blad? Odniosłem się tylko do konkretnej publikacji. Niczego nie uoglniałem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Czytaj naprawde warto IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.06.04, 14:58 daj Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto 06.06.04, 23:26 Przeciez jak go wyrzucali to musieli miec jakies konkretne powody. Nie wiem dlaczego taki szum sie wokol tego zrobil. Za kolnierz, kopa w dupe i czesc. A nie wielotygodniowe dywagacje. Komu to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto 06.06.04, 23:37 sceptyk napisała: > Przeciez jak go wyrzucali to musieli miec jakies konkretne powody. Nie wiem > dlaczego taki szum sie wokol tego zrobil. Za kolnierz, kopa w dupe i czesc. A > nie wielotygodniowe dywagacje. Komu to potrzebne? Wojowi konkrenie potrzebne, i jemu podobnym.W Polsce jest garstka ludzi wyznania islamskiego, ale trzeba cos zrobic by tym islamem nastraszyc Polakow. Smutne, ze strasza Zydzi, ktorymi kiedys rowniez straszono produkujac wlasnie "Medrcow Syjonu" Z drugiej strony to musze Ci powiedziec Sceptyku, ze pilnie sie z tej podszywki ucza. Prowadzic wojne czyimis rekami pasuje do dzisiejszej sytuacji politycznej jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_gay Dla Gini Madryt , WTC , Bali ,zamach w Jerba to 07.06.04, 07:11 tez nie prawda. Szczegolnie w Madrycie to wymysl i tyle . A zrobily to arabki ktorych goszczono i cholubiono w podziece gospodarzom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Mój przyjaciel z Niemiec był na Jerbie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:28 wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do niej cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzucił sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam przezył cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom , żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Mój przyjaciel z Niemiec był na Jerbie, 07.06.04, 15:00 Gość portalu: lucyperek napisał(a): > wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do niej > cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzucił > sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam przezył > cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale > rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom , > żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to samo. A ja Tobie zycze bys przezyl nalot smiglowcow na gaze, pozniej wyburzenie wlasnego domu i bys zebral o troche wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek a jaki to byl zwiazek ????? IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 15:11 ze komus rozwalono dom nad tunelem do przerzutu broni z bestialskim zanachem na bezbronnych turystow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: a jaki to byl zwiazek ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:14 belgijska bladź tak ma, ze pisze bez związku i jeszcze twierdzi ze to jej forum od dwoch lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek a jaki to byl zwiazek ????? IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 15:17 oni ostatnio zaprosili takiego imama - ktory ma zakaz otwierania geby w kazdym kraju muzulmanskim wyglada na to, ze faszysci z flamandii postanowili poprzec islamistow w walce z Zydami - budujac przy okazji islamska 5 kolumne w Belgii Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_gay gini to arabski materac co sie dziwisz ze chwali t 08.06.04, 07:08 terror arabow gini napisała: > Gość portalu: lucyperek napisał(a): > > > wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do n > iej > > cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzu > cił > > sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam > przezył > > cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale > > rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom , > > żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to s > amo. > > A ja Tobie zycze bys przezyl nalot smiglowcow na gaze, pozniej wyburzenie > wlasnego domu i bys zebral o troche wody. Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Re: Mój przyjaciel z Niemiec był na Jerbie, 12.06.04, 06:50 Gość portalu: lucyperek napisał(a): > wraz z żoną i 5 letnim synem zwiedzali synagogę w chwili gdy wjechała do niej > cysterna z gazem. Ona akurat była nieco dalej. Oni byli blisko. Kolega rzucił > sie na syna i przykrył go własnym ciałem, by go ratować. Uratował. Sam przezył > cudem mając spalony tył ciała. Potem wiele miesięcy rekonwalescencji. Ale > rekonwalescencji psychicznej nie da sie odbyć. Życze wszystkim kpiarzom , > żałosnym bagatelizatorom i pohukiwaczom by przeszli co najmniej przez to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto 07.06.04, 15:20 Jest strona o polskich Tatarach robiona przez 18 -25 latków tegoż pochodzenia. Kto chce niech poszuka, linku nie podaję bo kontekst wątku raczej nieodpowiedni. A Gini życzę, żeby wsiadła do pechowego autobusu, kto wie może niedługo także w Brukseli czy Warszawie czy "moich" Katowicach adas PS Gini nie wybielaj idiotów, tylko dlatego, ze są po "odpowiedniej i prawomyślnej" stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w górę Re: Czytaj o " islamskim spiochu " naprawde warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem czytam i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 08:09 bardzo mi te historyjki przypominają odkrycia tego judka wilsztejna co to wie o broni w iraku tak ukrytej ze niemozliwej do odnalezienia. komu wy sie judki w rekaw wysmarkacie, za czyimi plecami sie schowacie kiedy miliard wkurwionych arabow bedzie chcialo nas unistożyć ??? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: czytam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 08:44 Gość portalu: siedem napisał(a): > bardzo mi te historyjki przypominają odkrycia tego judka wilsztejna co to wie o > > broni w iraku tak ukrytej ze niemozliwej do odnalezienia. komu wy sie judki w > rekaw wysmarkacie, za czyimi plecami sie schowacie kiedy miliard wkurwionych > arabow bedzie chcialo nas unistożyć ??? > > 5040 I tak chcą to zrobić. Chcesz ich głaskać by odsunąć problem w czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: czytam i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 08:48 > I tak chcą to zrobić. Chcesz ich głaskać by odsunąć problem w czasie? a czemu chcą to zrobić? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: czytam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:33 Gość portalu: siedem napisał(a): > > I tak chcą to zrobić. Chcesz ich głaskać by odsunąć problem w czasie? > > a czemu chcą to zrobić? > > 5040 > bo my jesteśmy niewierne psy a nie masz Boga nad Allaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Czemu chca to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:46 > a czemu chcą to zrobić? Bo mają najzwyczajniejsze w świecie poczucie niższości, gigantyczne kompleksy plus porąbana, trująca religia. To ludzie, których rozwój zatrzymał sie gdzies tak w XIII wieku i to głównie na skutek dogmatycznej religii. Wprawdzie na innym forum, ale wielokrotnie zwracałem uwagę, iż główna linia podziału wśród społeczeństw nie biegnie religijnie, kolorowo czy majątkowo. Ona biegnie pomiędzy tymi, którym wychodzi i tymi, którym nie wychodzi. Ci drudzy, którym nie wychodzi (głównie na własną prośbę) organicznie nienawidzą całą resztę, która jest oczywiście winna wszystkich nieszczęść. Proponuje przyjrzeć się chłodnym okiem temu co działo sie w krajach arabskich przez ostatnie 30 lat. Olbrzymie wpływy z ropy i praktycznie ŻADNEGO postępu. Nie posunęli się (najlepszym przykładem jest Libia, gdzie ropa sie właśnie skończyła, a wszystkie wpływy z niej przeżarto i zmarnowano) nawet na milimetr. W najmniejszym stopniu nie ucywilizowali swoich krajów. A mieli taką szansę ! I nie są to rasistowskie gadki, tylko takie sa po prostu suche fakty. I wy lewackie gnojki tez polewacie głównie Żydów pomyjami, bo sami macie kompleksy i dobrze wiecie, że tak na prawdę jestescie zwykłym nieliczącym się gównem. Lgniecie wiec do niby-to-uciśnionych Arabów, albowiem jesteście po tamtej stronie podziału. A Żydzi ? Cóż, po prostu są po tysiąckroć inteligentniejsi (czego im zazdroszczę) od reszty, więc sa centralną i dyżurną spluwaczką dla gnojeczka. Gnojeczku, zamiast wkładać tyle energii w plucie na odległość podnieś swój mózg na wyższy poziom. Może dorównasz Żydom ? Na pohybel władzy ludowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Czemu chca to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:06 taki siedem lucyperku nawet nie wie że jest mentalnym komuchem i pogrobowcem Mietków Moczarów i innych bohaterów '68. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek ty nie jestes pogrobowcem tylko skamienialina IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 11:09 komunizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Re: Czemu chca to zrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:16 > taki siedem lucyperku nawet nie wie że jest mentalnym komuchem i pogrobowcem > Mietków Moczarów i innych bohaterów '68. Zastanawiam, czy tacy jak on wiedza cokolwiek ponad to jak sie nazywają. A młodzi ludzie z mózgami nadal stąd wyjeżdżają. Jasna cholera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem "a czemu chcą to zrobić?" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:28 jak w tytule. tak własnie napisałem a judki zaczęły piszczeć jak gotowane raki [koszer przysmak]. coz takiego jest w tym pytaniu? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Re: "a czemu chcą to zrobić?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:37 > jak w tytule. tak własnie napisałem a judki zaczęły piszczeć jak gotowane raki > [koszer przysmak]. coz takiego jest w tym pytaniu? A skąd wiesz że niby jestem "judkiem" ? Akurat nie jestem, choć nie miałbym nic na przeciw. Ja po prostu wolę towarzystwo inteligentnych i łebskich niż tępych i prostackich. Styl twojej powyższej wypowiedzi zwyczajnie dalej potwierdza to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ej yntelygentny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:59 wciąż nie mam odpowiedzi na moje, grzecznie postawione pytanie... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek To nie moja wina, że nie umiesz czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Czemu chca to zrobić ? 08.06.04, 14:10 Lucyperku, ja ze swojej strony dodam smutny paradoks dziejów: W momencie rozwoju kultury i techniki (tak, wiele mysli i wynalazków do Europy przychodziło z choćby Chin przez kraje arabskie) islamskiej w Europie trwało średniowiecze. Gdy Europa przechodziła w renesans, islam zaczął się fundamentalizować. I w tym miejscu ponoć powstał "pierworodny" kompleks niższości - Arabowie nie wiedzą dlaczego stracicili dominującą pozycję w świecie, kulturową i w mniejszym stopniu polityczną. Chodzi o wieki szesnasty - siedemnasty. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Czytać o " islamskim spiochu " nie warto 08.06.04, 11:55 dokładnie te same informacje można bylo podać bez szukania sensacji i wtedy brzmiały by zupełnie normalnie. Może się mylę ale na mnie nie sprawiają one wrażenia niebezpieczeństwa. Każda religia wabi do siebie nowych członków, katolickie sekty np potrafią młodych przekonać do siedzenia w tzw zakonach medytacyjnych, adepci wtedy odcinają się od swoich rodzin i bliskich ale u nas mówi się, ze to jest naturalne powołanie. Inne zaś sekty mniej popularne gdy doprowadzają do podobnych historii są niebezpieczne. i TEŻ NIE WIDZĘ NIC ZŁEGO W TYM ABY KOŚCIÓŁ DO KTÓREGO MIAŁBYM NALEŻEĆ NIE POMAGAŁ MI W ROZKRĘCANIU INTERESU. Kościół powinien pomacać swoim wiernym u nas się tylko przyjęła odwrotność tego twierdzenia za coś normalnego. Dalej nie kumam co takiego strasznego miało się u nas wydarzyć, choć pewnie teorie CIA są na ten temat wstrząsające ale gdyby było inaczej CIA musiałoby zostać rozpędzone bo nikomu nie byłoby potrzebne do niczego, potężna sieć bezrobotnych agentów po upadku ZSRR. Prawdę można podawać na wiele różnych sposobów wg mnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Czytać o " islamskim spiochu " nie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:15 neandertalski napisał: > dokładnie te same informacje można bylo podać bez szukania sensacji i wtedy > brzmiały by zupełnie normalnie. Może się mylę ale na mnie nie sprawiają one > wrażenia niebezpieczeństwa. Każda religia wabi do siebie nowych członków, > katolickie sekty np potrafią młodych przekonać do siedzenia w tzw zakonach > medytacyjnych, adepci wtedy odcinają się od swoich rodzin i bliskich ale u nas > mówi się, ze to jest naturalne powołanie. Inne zaś sekty mniej popularne gdy > doprowadzają do podobnych historii są niebezpieczne. i TEŻ NIE WIDZĘ NIC ZŁEGO > W TYM ABY KOŚCIÓŁ DO KTÓREGO MIAŁBYM NALEŻEĆ NIE POMAGAŁ MI W ROZKRĘCANIU > INTERESU. Kościół powinien pomacać swoim wiernym u nas się tylko przyjęła > odwrotność tego twierdzenia za coś normalnego. Dalej nie kumam co takiego > strasznego miało się u nas wydarzyć, choć pewnie teorie CIA są na ten temat > wstrząsające ale gdyby było inaczej CIA musiałoby zostać rozpędzone bo nikomu > nie byłoby potrzebne do niczego, potężna sieć bezrobotnych agentów po upadku > ZSRR. > Prawdę można podawać na wiele różnych sposobów wg mnie i tyle. Ja bym sobie poszedł jeszcze dalej i zaryzykował twierdzenie, że 9 września i inne fajerwerki z Madrytem włącznie to robota CIA właśnie. Chłopcy boją się że nie będą mieli roboty i czasem sie brzydko zabawiają. Uwierzyłeś? Toś kiep neandertalski. Jak chcesz sie podkształcić to wpisz do wyszukiwarki www.google.pl/ słowo klucz np. islamiści, islam walczący i cóś w tym stylu. Bacznie obserwuj czy linki nie prowadzą do stron z Izraela albo czy autorzy nie są Żydami i wybierz te do których nabierzesz zaufania. A potem czytaj i myśl aż staniesz się homo erectus przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Czytać o " islamskim spiochu " nie warto 08.06.04, 14:39 to że było WTC świadczy o tym włąśnie, ile CIA jest warte. Teraz za to wszędzie widzą zagrożenie dla odmiany. Posłuchaj a nie masz wrażenia, ze amerykanów arabowie nie lubią nie z powodów religijnych a trochę innych? Bóg zawsze jest dołączony do takich walk, u nas był i jest do dziś bóg honor i ojczyzna, niemcy mieli swoje gott mit uns. To pomaga zapędzić ludzi do okpoów ale z religii to nie wynika. A wiara w jakieś wielkie organizacje zła jest po prostu śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek masz jednak dobrego nicka panie neandertalski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 17:23 Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Re: masz jednak dobrego nicka panie neandertalski 09.06.04, 21:25 zgadza sie , a islamistow trzeba zaj..bac Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Wiecej o arabskich mordercach ....... 13.06.04, 21:30 Czy schwytany niedawno Mohamed Egipcjanin był mózgiem zamachów w Madrycie anr 13-06-2004, ostatnia aktualizacja 13-06-2004 15:36 Mimo że służby specjalne kilku zachodnioeuropejskich państw miały go na oku, islamski terrorysta działający pod pseudonimem Mohamed Egipcjanin był w stanie współorganizować marcowy zamach al Kaidy w Madrycie. Jak napisał tygodnik "Der Spiegel", schwytano go dopiero w zeszłym tygodniu w Mediolanie. Rabei Osman al Sayed Ahmed, bo tak brzmi prawdziwe nazwisko 32- letniego Mohameda Egipcjanina, zdradził się sam. Według "Der Spiegel" Ahmed wygadał się koledze przez telefon, że to on sam stoi za madryckim zamachem. - Mówię ci samą prawdę - madrycki ślad prowadzi do mnie, choć mnie tam wtedy nie było - podsłuchali włoscy policjanci. - Ci męczennicy w Madrycie to byli moi ukochani bracia. To był mój projekt, projekt, na który potrzebowałem wiele pieniędzy i cierpliwości, kosztował mnie dwa i pół roku. Hiszpańska policja wątpi, aby Ahmed był głównym organizatorem zamachu, w którym zginęło 191 osób. Wierzy w to, że przynajmniej brał udział w przygotowaniach, a może werbował też islamskich bojowników do Iraku. Urodził się w Egipcie, ale ma podobno marokański paszport. Pięć lat kształcił się w egipskiej armii, potem trafił na trening al Kaidy w Afganistanie. Wiosną 1999 r. trafił do Niemiec, gdzie podawał się za prześladowanego Palestyńczyka bezpaństwowca. Niemieckie władze nie uwierzyły wprawdzie jego wersji, ale nie były w stanie ustalić jego prawdziwej tożsamości i kraju, dokąd go wydalić. Po roku spędzonym w areszcie deportacyjnym w Kraju Saary umieszczono go na kolejny rok w obozie przejściowym dla cudzoziemców. Tam Ahmed zorganizował salę modlitwy, gdzie wygłaszał kazania atakujące Izrael i Żydów. Niemieckie służby specjalne dowiedziały się o tym i zarządziły obserwację Ahmeda, ale kiedy po 11 września 2001 r. sprawdzano wszystkich ewentualnych podejrzanych, okazało się, że Ahmed zniknął. Prawdopodobnie już w sierpniu 2001 r. uciekł do Francji lub Hiszpanii. Od tej pory policje i służby specjalne kilku krajów nerwowo go szukały, miały nawet jego numer telefonu, ale nie pomogło to zapobiec zamachowi w Madrycie. Znaleziono go dopiero wiosną br. we Włoszech, a aresztowano w zeszły poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś