Dodaj do ulubionych

Dobra nowina ;)

28.07.12, 17:20
vod.gazetapolska.pl/2135-egzorcysta-spot-reklamowy
Od dzis stane sie wiernym czytelnikiem GP, warunek jest taki, ze bedzie wiecej takich kawalkow wstawiala.

Apage satanas, od Gaziety P uncertain
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 17:51

Mi się podobał ten. Uciekający Adam Michnik, który następnie wsiada do samochodu z Urbanem i Stokrotką (Moniką Olejnik)...

vod.gazetapolska.pl/585-michnik-wsiadal-do-samochodu-razem-z-monika-olejnik-i-urbanem
      Wydawało mi się Pozi, że powinieneś być wiernym czytelnikiem tych z którymi chętnie dzieliłbyś beczkę ze smołą, np. NIE Urbana...
      • pikrat Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 18:20
        Jak to Zyd, uciekal bo tchorzem podszytysmile
        Ale moje jest lepsze, bo pokazuje ...... no wlasnie, co pokazuje. Wyrzygane po egzorcyzmach gwozdzie? Mamy XXI i wiare w diably? To jest wlasnie zabawnesmile
        Ty wierzysz temu dziadkowi egzorcyscie?
        • qwardian Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 19:43
          pikrat napisał:

> Ty wierzysz temu dziadkowi egzorcyscie?

Krótka odpowiedź brzmi nie.

> Jak to Zyd...

Samopoczucie, że ma się na coś wpływ. Nie mam wprawdzie władzy, ale pociągam za sznurki. Wszyscy omijają mnie z daleka, polityczny światek mnie ignoruje, ale ja mam asa w rękawie. Jerzy Urban wirtuoz pisanego słowa i Monika Olejnik, dama małego ekranu. Trzeba się więc spotkać i szeptem (ćśśśśś) omówić bieżące sprawy jaka to nam się krzywda dzieje...
          • pikrat Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 19:52
            Twoja religijnosc jest jak widac kontestujaca. Moze chcialbys przystapic do kultu Dobrego Mzimu? On nie wtraca sie do zycia seksualnego wyznawcow a Jego niebo jest ponoc bardziej niebieskie od katolskiego. No i dziewczynki sa i wodeczka a nie tylko anielskie zawodzenia.
            • sz0k Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 20:09
              A wierzysz tylko w Dobre Mzimu, czy w Złe też?
              • pikrat Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 21:57
                sz0k napisał:

> A wierzysz tylko w Dobre Mzimu, czy w Złe też?
                >

Nie ma Złego Mzimu. To propaganda!!!!!!!!!!!!!!!!
            • qwardian Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 20:52

pikrat napisał:

> Moze chcialbys przystapic do kultu Dobrego Mzimu?

Jeżeli ma weryfikowalne curriculum vitae. Już się raz przejechałem na kulcie dobrotliwego Mongoła i brodatego kuglarza...
              • pikrat Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 21:56
                Nie napisał dotychczas c.v.. Uwaza, ze nie powinien. Wiesz, Majestet..... te sprawy. Ale Go poprosze. Przewaznie mnie sie slucha. Obiecal mi, ze zrobi mnie prorokiem. Co mi szkodzi. Zostane. Ale na wersje z ukrzyzowaniem sie nie pisze. Powiedzial, ze nie bedzie potrzebna.
                Obiecal takze zycie wieczne na Ziemi. Ma spore szanse bo, kiedy juz pojawi sie taka okazja ilosc wyznawcow moze lawinowo wzrosnac. Nie wszystkim beda odpowiedac gruszki na wierzbie. A Mongola olej. To oszust. Brodaty kuglarz..... czyzbys mial na mysli Joshue?
                Zamienial wode w wino, kto wie..... ale byl w tym dobry i tylko rybek zal. Podobno tak je rozmnozyl na stole, ze polowa sie popsula. Zapomnial, ze lodowki to pomysl dwudziestego wieku uncertain
                • qwardian Re: Dobra nowina ;) 28.07.12, 23:23
                  pikrat napisał:

> Nie napisał dotychczas c.v

A potrafi chociaż pisać? Kościół Katolicki pisał historię ziem polskich zanim ich władca przyjął chrzest. Jego c.v. stanowiło stworzenie fundamentu państwowości, a następnie tysiącletniej historii z własną kulturą. Czy to czasami nie młodszy brat Flying Spaghetti Monster?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka