andrzejg 20.11.12, 17:03 ależ nie , to MY!!! to ja!! to ja!! i teraz zacznie się cyrk i przekonywanie ,że było się celem zamachowca, bo bycie ofiarą, nawet niedoszłą , jest na topie Inormuję - mam nadzieję, że to nie ja byłem celem A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Re: To nie ja byłem celem 20.11.12, 17:08 andrzejg napisał: > i teraz zacznie się cyrk i przekonywanie ,że było się celem zamachowca, Tak z pewnością będzie. A ja się zastanawiam czy cały ten zamach nie został zorganizowany przez agentów ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: To nie ja byłem celem 20.11.12, 17:17 oleg3 napisał: > andrzejg napisał: > > > i teraz zacznie się cyrk i przekonywanie ,że było się celem zamachowca, > > Tak z pewnością będzie. > A ja się zastanawiam czy cały ten zamach nie został zorganizowany przez > agentów ABW. Myślisz,że w ten sposób walczą o swoje? A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: To nie ja byłem celem 20.11.12, 17:24 oleg3 napisał: > A ja się zastanawiam czy cały ten zamach nie został zorganizowany przez > agentów ABW. Obadwa majum odpowiedz. Organizowanie zamachow przez agentow nie jest nowoscia, jest raczej regula, typowym sposobem dzialania sluzb. Cieszmy sie z naszych czasow. Ochrana stworzyla dwie "tajne" organizacje anarchistyczne i skutecznie siem zamachla nawet na ministra spraw wewnetrznych. Ochrana bronila cara wiec poswiecala pionki. Co do tego czy nie bylismy celem to nie mam pewnosci. Ktoren to werbowal do monarchistow? W podtekscie musieli siem zamachnac bo nie planowali demokratycznych wyborow krola lub rady regencyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: To nie ja byłem celem 20.11.12, 17:29 A pamietasz przemowienie Jarkacza, w ktorym obiecywal szybkie zmiany za sterem nawy panstwowej? Moze ma jeszcze kilka takich bojowek do dyspozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: To nie ja byłem celem 20.11.12, 17:23 Zamach był wymierzony w PiS i pana prezydenta. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12891449,Macierewicz__Zamach_byl_wymierzony_w_PiS_i_pana_prezydenta.html?lokale=wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: To nie ja byłem celem 20.11.12, 17:38 wikul napisał: > Zamach był wymierzony w PiS i pana prezydenta. > > <a że też był łaskaw wspomnieć o prezydencie, a przecież jako znawca od wszystkiego , mógł podpowiedzieć, że ładunek rozwaliłby tylko klub PiSu A. Odpowiedz Link Zgłoś