marouder.com.pl 24.11.12, 05:09 ..to jeden khuj..znaczy jeden troll Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.com.pl I w ogole, Bieniek, nie bawi mnie juz to... 24.11.12, 05:32 ..zasmradzasz, by uzyc okreslenia rowerzystki, tu powietrze, jestes nieznosnie nudny, wtorny wobec samego siebie oraz szmacisz sie (juz w swojej nieanonimowej postaci) po ekstremalnych portalach oraz czasopisemkach. Zastanawiam sie, czy nie uswiadomic Pani Kieroownikprofesordoktorhabilitowanej Michalak-Pikulskiej jakie to ziele hoduje na wlasnym lonie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 25.11.12, 18:34 > ..to jeden khuj. Raczej nie. Człowiek-dupa to bez wątpienia nasz były znajomy, pan J-zef, kumpel rektora-kryminalisty. W poprzednim wcieleniu Leonard Jakiśtam, uczestnik kampanii walk o Wietnam Zachodni na Saturnie. W obecnym wcieleniu prezentuje poglądy o odcień bardziej haszystowskie. Nie wiem, kto/co to jest troll p-tutka, ale to raczej jakiś jednorazowy wybryk. Odpowiedz Link Zgłoś
dupokrata Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 25.11.12, 18:37 Cos ci sie wydaje nazisto? Jak kopyta wyciagniesz, zrozumiesz kim jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
dupokrata To tylko masz tyle do powiedzenia nazisto??? 25.11.12, 18:53 Sadzisz nazisto ze to antysemityzm??? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 25.11.12, 19:24 jaceq napisał: > Człowiek-dupa to bez wątpienia nasz były znajomy, pan J-zef, kumpel rektora-kryminalisty. Kiedy się pojawił na forum, padło podejrzenie, że to Hasz, więc sobie od razu odpuściłam lekturę. Ale skoro twierdzisz, że człowiek z kratą na tyłku to Józek, to zacznę go czytać od czasu do czasu. Dawno Józia nie było. Zupełnie nie wiemy, co tam u Asi. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 25.11.12, 19:47 ewa8a napisała: > Kiedy się pojawił na forum, padło podejrzenie, że to Hasz, więc sobie od razu > odpuściłam lekturę. Ale skoro twierdzisz, że człowiek z kratą na tyłku to Józek > , to zacznę go czytać od czasu do czasu. Dawno Józia nie było. Zupełnie nie wi > emy, co tam u Asi. Hasz odpada bo jest totalnie spisiały a to raczej typek w rodzaju sz0ka ale nadaje raczej z zagranicy (bez polskich znaków). Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 25.11.12, 20:52 wikul napisał: > Hasz odpada bo jest totalnie spisiały a to raczej typek w rodzaju sz0ka ale nad > aje raczej z zagranicy (bez polskich znaków). Hasz odpada z innych względów (m.in. 19 i pół). Sz0k - nie ta klasa. Pukać bez polskich znaków można z różnych względów: np. w celach kamuflażowych, albo ze zwyczajnego lenistwa (naciskać jakieś tam alty). W sumie - z wypowiedzi przebija jedno: kościół katolicki go odrzucił, oczywiście to wina Żydów, jak wszystko dookoła, można powiedzieć: spisek żydowski uknuty przeciwko J-ziowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 25.11.12, 20:47 ewa8a napisała: > Kiedy się pojawił na forum, padło podejrzenie, że to Hasz, więc sobie od razu > odpuściłam lekturę. Ale skoro twierdzisz, że człowiek z kratą na tyłku to Józek > , to zacznę go czytać od czasu do czasu. Dawno Józia nie było. Zupełnie nie wi > emy, co tam u Asi. Chyba nie padło, że Hasz, tylko że haszysta. Istotnie, wykazuje pewne symptomy przynależności do tej sekty. Natomiast zaintrygował mnie powrót do pewnych, można by rzec - wyświechtanych frazesów charakterystycznych dla stylistyki J-zia. Jako Jendriu bardziej nad sobą panował. No i mam dowód - można tak to nazwać - nieomal bezpośredni. Jestem przekonany, że u Asi wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 26.11.12, 18:14 Semiotyka forów poprawiła się. Tylko tu bronią się niepodzielnie niedobitki se mantyk. Dudek srod nich, nie wyróżnia się specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 26.11.12, 18:55 Poczytałam trochę wypowiedzi krato-dupy. Masz rację, nie ulega wątpliwości, że to Józio. Poprzednie wcielenie było jednak znacznie ciekawsze – te pasjonujące opowieści o Wietnamie, tytułach naukowych, o Asi i licznym potomstwie. Szkoda, że Józek zmienił image. Jako naukowiec bardziej trzymał fason. W końcu pozycja naukowa do czegoś zobowiązuje. Będąc dupą, uznał, że może sobie ulżyć i zrobił się strasznie wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 26.11.12, 20:06 Pozwole sobie zauwazyc, ze ja pierwszy rozszyfrowalem Jozefa. Pisalem o tym do Wikula, kiedy ten napisal, ze podejrzewa iz czlowiek dupa w kracie to sz0k. To jedynie zbieznosc charakterow i wspolnie wyznawany zajob ale stylu kupy hipopotama nikt nie podrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 27.11.12, 15:20 Gratuluję, ale muszę przyznać, że nie jest to zadanie zbyt trudne. Demaskowaliśmy go z Jackiem parokrotnie. Zazwyczaj po wzmiankach o rektorze, Józek nas porzucał. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pardonu blagam 27.11.12, 18:22 ewa8a napisała: > Zazwyczaj po wzmiankach o rektorze, Józek nas porzucał. Mam zamilowanie do swirow. Interesuje mnie co ludzie mysla. Nienawidze chinskich mundurkow politpoprawnosci. "Motorem postepu" jest co najwyzej 10% populacji. Targietem reklamy jest wiekszosc, wiec nie te marne 10%. Wazne jest jak mysla poza mainstrimowi. Szambonet uchowal sie nie wiem dlaczego. Szanujmy wiec kazdego szambonurka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: pardonu blagam 27.11.12, 20:15 rycho7 napisał: > Mam zamilowanie do swirow. Interesuje mnie co ludzie mysla. Nienawidze chinskich mundurkow politpoprawnosci. Ja też lubię dziwaków różnej maści. Ale świr świrowi nierówny. Jednych się lubi, inni już z daleka odpychają, nie da się ich szanować z różnych względów. Sama inność i niebanalność nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: pardonu blagam 27.11.12, 20:36 ewa8a napisała: > nie da się ich szanować z różnych względów. Nie chcem ale muszem. Szanuj ich bo istnieja. Bo musisz sie poswiecic dla nich aby szezli. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 27.11.12, 20:30 Istotnie, gosc jest tak charakterystyczny i przewidywalny, ze 'odkrycia' nie traktuje w najwyzszych kategoriach Co do 'wzmianek'....... znow go nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 26.11.12, 20:16 ewa8a napisała: > Poczytałam trochę wypowiedzi krato-dupy. Masz rację, nie ulega wątpliwości, że > to Józio. Poprzednie wcielenie było jednak znacznie ciekawsze – te pasjo > nujące opowieści o Wietnamie, tytułach naukowych, o Asi i licznym potomstwie. S > zkoda, że Józek zmienił image. Jako naukowiec bardziej trzymał fason. W końcu p > ozycja naukowa do czegoś zobowiązuje. Będąc dupą, uznał, że może sobie ulżyć i > zrobił się strasznie wulgarny. Skłaniam sie też coraz bardziej że to Józio (ps.Kupa Hipopotama). Potwierdza to chorobliwy antysemityzm, ksenofobia, rasizm, sympatia do Palestyny oraz równe dystansowanie się do PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 26.11.12, 13:27 jaceq napisał: > > ..to jeden khuj. > > Nie wiem, kto/co to jest troll p-tutka, ale to raczej jakiś jednorazowy wybryk. Ten p-tutka to niby profesor Tutka, czy co? Też myślę, że to jednorazowy wybryk. Osobnik się połapał, że popełnił gruby nietakt wobec Nieobecnej i oddalił się skromnie i bez rozgłosu. a. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Litrówka, 26.11.12, 14:47 aczkolwiek też mi się z Profesorem kojarzy. A z czym jeszcze się Sz. P. kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Litrówka, 26.11.12, 15:08 jaceq napisał: > aczkolwiek też mi się z Profesorem kojarzy. Zauważyłam (co zaznaczam z niejaką urazą w głosie), że litrówka, więc chciałam uratować niezręczną towarzysko sytuację kierując ją na inny tor, który okazał się być ślepym. > A z czym jeszcze się Sz. P. kojarzy? > Mnie się Sz. P. kojarzy ze szpanem a. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Litrówka, 27.11.12, 08:05 > Mnie się Sz. P. kojarzy ze szpanem No proszę, a mnie ze szpinakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Litrówka, 27.11.12, 12:54 jaceq napisał: > > Mnie się Sz. P. kojarzy ze szpanem > > No proszę, a mnie ze szpinakiem. > Dobrze! Jest "sz", jest "p", jest "n". Jeszcze można kojarzyć: szpon szpinet szponder szpetny szpinakowymi szponami szpanując - szpetnie na szpinecie "Szponder op.1, nr.1" zagrała. a. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Litrówka, 27.11.12, 13:54 Śliczne! > szpinakowymi szponami szpanując Nie wypada poprawiać, ale... Szparagowymi szponami szpanując - szpetnie na szpinecie szpadlem "Szpinakowy szponder op.1, nr.1" zagrała. Odpowiedz Link Zgłoś
dupokrata Re: Mi sie czasem wydaje, ze czlowiek-dupa i p-nu 25.11.12, 21:44 Widze ze nazisci zastanawiaja sie nad moja skromna osoba.Nawet ich glowny guru Wikul, czesto lubi tu zawitac. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com.pl Ty jestes Josef Zawadzki, kumpel pedala.. 26.11.12, 05:12 ..rektora, przekreciarza odsiadujacego jak najsluszniej wydany wyrok? Odpowiadaj krotko a wezlowato, tak, albo nie, bo moge niesprawiedliwie krzywde komu innemu wyrzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś