Dodaj do ulubionych

ja znowu z misja humanitarną

02.12.12, 22:52
mam zgrzewkę szczepionki na Rusyfilis Plamisty
5cm śniegu, -5 stopni celcjusza = 200km korek na utwardzanej drodze w ełropejskiej części sowietów. Strach się bać azjatyckiej części...
youtu.be/UWsnoepLvso
Obserwuj wątek
    • rycho7 Re: ja znowu z misja humanitarną 03.12.12, 09:08
      7em napisał:

> 5cm śniegu, -5 stopni celcjusza

W 1812 nie dali sie zaszczepic przez Napoleona. To o czym piszesz pokazuje technologiczna nieprzydatnosc kitu jaki Ruskim wciska Twoja religiancka kapitalistyczna rzeczywistosc.

> Strach się bać azjatyckiej części...

Ogladalem kilka razy rozne niemieckie filmy z wypraw na Syberie. Statystycznie w polowie trasy ladowali swoje samochodziki na platformy kolejowe i tak jechali dalej.

W Imperium jedynym uniwersalnym samochodem osobowym jest Kamaz. Tylko Kamaz przejedzie przez 2 metrowe dziury w drodze. Przed lat widywalem takie w centrum Moskwy. To se nevrati.

Problem z Twoimi szczepionkami polega na tym, ze bez lobotomii nie docenisz sil natury. Prosty Rosjanin ma to we krwi wraz z nalezytym poziomem promili. W Rosji dziala dobor naturalny. Szczepionki usiluja zaklamac zasady doboru naturalnego.
      • 7em Re: ja znowu z misja humanitarną 03.12.12, 14:53
        myślę że l*ce możesz podać zaślinione cygaro. niczym się nie zarazi. może przy tej czynność ruska dżuma utrąci wam po paluchu albo uchu...
        szczepionki są wciąż zdrowych
        faza letalna palikotalna się już nie kwalifikuje
        • rycho7 marchon, marchon, ... 03.12.12, 18:46
          7em napisał:

> myślę że l*ce możesz podać zaślinione cygaro.

Zamiast komplementow wolalbym trud umyslkowego "intelektu". Dla mnie nie jest problemem, ze jestem dla Ciebie nikim. To oczywista oczywistosc. Dlaczego moje sumienie mialoby byc karmione bzdura, sprawnoscia intelektualna inaczej?

Jestes az tak gluchy, ze nie slyszysz maszerujacych batalionow? Myslalem, ze to mnie blizej do niewiernego Tomasza.
          • 7em czemu skamlasz? 04.12.12, 02:46
            i jak # piszesz? dżuma rusofilna stawia cię po drugiej stronie barykady i tylko tyle.
            • rycho7 Re: czemu skamlasz? 04.12.12, 04:15
              7em napisał:

> i jak # piszesz? dżuma rusofilna stawia cię po drugiej stronie barykady i tylko
              > tyle.

Stale jeszcze sie nie przyzwyczailem do mego odkrycia, ze ludzie preferuja wykluczanie zamiast komunikacji. Tak jak Ty tu.

Lew po prostu zzera wlasne dzieci gdy niedopilnowane. Ja nieustannie cierpie od skrzywienia pieknoduchowego humanitaryzmu. Nie potrafie sie tak jednoznacznie zdeklarowac ideowo jak wPotylice.

Ty nie odrozniasz rusofilii od dobrej znajomosci przeciwnika. Onanizujesz sie podchwyconymi drobiazgami. Umyka Ci obraz calosci. Najwieksze niedzwiedze byly scerwojadami. Rus sie pozywi na Tobie.
              • marouder.com.pl Re: czemu skamlasz? 04.12.12, 04:23
                A ty skad Rychujku wiesz o tych niedzwiedziach-scierwnikach?

Czlowiek troche juz zyje na tym swiecie a nadal chetnie nauczy sie czegos nowego!

Podaj moze jakiegos linka, co?
                • rycho7 Re: czemu skamlasz? 04.12.12, 08:49
                  marouder.com.pl napisał:

> A ty skad Rychujku wiesz o tych niedzwiedziach-scierwnikach?

Z telewizorni. Dawno temu ogladalem. Wymarly gatunek niedzwiedzia. Oczywiscie rosyjski polityczny calkiem zywy.

Byl bardzo ciezki, mial dlugie nogi i patrolowal codziennie po 400 kilometrow. Mial takiego nosa do padliny. To jak milosc Putina do Genialnego Stratega. Odlot jak po kocimetce.
                • dachs Re: czemu skamlasz? 04.12.12, 18:14
                  marouder.com.pl napisał:

> A ty skad Rychujku wiesz o tych niedzwiedziach-scierwnikach?

Z lektur wie.
                  "Bo niedźwiedź Litwin mięs nieświeżych nie je."
                  Znaczy, inne jedzą. Tylko Litwin nie.
              • 7em a to sorki 04.12.12, 10:15
                dawno nie czytałem. przeoczyłem twoje znawstwo i hungaryzm.
    • pulbek Re: ja znowu z misja humanitarną 03.12.12, 10:06
      No, dopóki jeździli sobie UAZami i koleją to wszystko było OK. Teraz nastał dobrobyt, beemki se pokupowali i zrobiło się jak u nas: tu nie trzeba Bundeswery, tu wystarczy minus cztery.

Pulbek.
    • rusec11 Re: ja znowu z misja humanitarną 03.12.12, 14:21
      trak, tak, na kresach ruskich jest o wiele cywilizacyjnie,hehe
      • pro100 a propos 03.12.12, 16:36
        rusec11 napisał:

20 metrów korek - to murzyn ma dłuższego ch...a
        > trak, tak, na kresach ruskich jest o wiele cywilizacyjnie,hehe

przypomniał mi sie dowcip o stosunkach bułgarsko - radzieckich z czasów dawnych. do kołchoźników bułgarskich przyjechała delegacja kołchoźników radzieckich, chodzą chodzą i na wszystko wybrzydzają - a to arbuzy w związuniu większe a to brzoskwinie a to winogrona. po skończonej wizycie wychodzą przed kołchoz (bułgarzy z lekka podku...eni) a tam w rowie żółw. radzieccy się pytają a co to takiego? a bułgar - wesz! takich wielkich u nas nie ma z żalem stwierdza radziecki ale za mnóstwo! takie to dykteryjki syplłi bułgarzy po n-tym winie w leciech jeszcze sześćdziesiątych.
        • rusec11 Re: a propos 03.12.12, 19:55
          pro100 napisał: > 20 metrów korek - to murzyn ma dłuższego ch...a

wierze ci bezgranicznie, ma wiedza o czlonkach murzynow jest zadna.

> przypomniał mi sie dowcip o stosunkach bułgarsko - radzieckich z czasów dawnych
          > . do kołchoźników bułgarskich przyjechała delegacja kołchoźników radzieckich, c
          > hodzą chodzą i na wszystko wybrzydzają - a to arbuzy w związuniu większe a to b
          > rzoskwinie a to winogrona. po skończonej wizycie wychodzą przed kołchoz (bułgar
          > zy z lekka podku...eni) a tam w rowie żółw. radzieccy się pytają a co to takieg
          > o? a bułgar - wesz! takich wielkich u nas nie ma z żalem stwierdza radziecki al
          > e za mnóstwo! takie to dykteryjki syplłi bułgarzy po n-tym winie w leciech jesz
          > cze sześćdziesiątych.

to mash rusish jokes: na bezludnejwyspie ruski polaczek i szwabik zezarli wszystkich zwierzetuf, trawe, i wsio inne, postanowili ze kazdy ma sie dacx cos od siebie, polak dal pol dupy do zezarcia, nastepnego ranku nimic kawal swej nogi, przyszla kolej na ruska, wyjal kutasa i rzekl do towarzyszy niedoli 'a tera po jogurciku i spac'.

smile
        • marouder.com.pl Polak, Rusek i Niemiec wchodza na szczyt.. 04.12.12, 04:09
          ..wysokiej gory.
          Niemiec, gdy wszedl, wykrzyknal: wunderbar! Rusek zachwycil sie: Kak prekrasno! A Polak: Ja pjordole!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka