Dodaj do ulubionych

i co tam misie-pysie 3?

19.02.13, 20:43
superdodek z superpeło - jeast kaczo byczo i indyczo a kto powie że nie to go w mordę?
młode głosują nogami i trzeci raz to już i ruskie serwery nie pomogą.
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/fala-komentarzy-na-temat-polakow-za-granica-nic-mn,1,5424637,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • wikul Re: i co tam misie-pysie 3? 20.02.13, 01:16
      pro100 napisał:

> superdodek z superpeło - jeast kaczo byczo i indyczo a kto powie że nie to go wmordę?
      > młode głosują nogami i trzeci raz to już i ruskie serwery nie pomogą.

Rydzykowi pomogły. A ci co wyjeżdżają do Angli bedą zachwyceni. Załap sie z nimi mysio-pysio, co masz cierpieć jeszcze ponad dwa lata. Wrócisz jak ukochany Jarek będzie rzadził.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13422401,_Dzihadysci_wracaja_na_Wyspy_ze_strasznymi_pokladami.html#Cuk
      • krates-8 Re: i co tam misie-pysie 3? 20.02.13, 02:32
        wikul napisał:
        >....a ci co wyjeżdżają do Angli bedą zachwyceni.

poczytaj trochę tych, którzy wyjechali
        i tych, którzy się do tego szykują
        nie dla zachwytu tam jadą
        tylko z konieczności
        uciekają przed nędzą
        i popatrz pan
        w innych warunkach
        znajdują pracę
        płacą podatki
        mogą utrzymać rodzinę

jarkaczem
        nie strasz nie strasz
        bo nie zaśniesz
        to już tylko na betonowy elektorat
        po działa
        zresztą
        czy tusk zostawi po sobie
        cokolwiek do większego spieprzenia ?
        wątpię
        • wikul Re: i co tam misie-pysie 3? 20.02.13, 15:40
          krates-8 napisał:

> poczytaj trochę tych, którzy wyjechali ...

Naucz sie pisać po ludzku to pogadamy.
          • krates-8 Re: i co tam misie-pysie 3? 20.02.13, 18:43
            coś ci się uroiło
            kto chciałby gadać
            z bucem
            • wikul Re: i co tam misie-pysie 3? 21.02.13, 13:21
              krates-8 nabzdził:

> coś ci się uroiło
              > kto chciałby gadać
              > z bucem

A kto ten wiersz napisał, kaczy pajacu ?

forum.gazeta.pl/forum/w,13,142658011,142663877,Re_i_co_tam_misie_pysie_3_.html
              • krates-8 Re: i co tam misie-pysie 3? 21.02.13, 13:53
                do psa też przemawiam
                gdy widzę że ma kłopoty
                z przyswojeniem prostego komunikatu
                z tym że on się stara
                i często udaje mu się pojąć
                co się do niego mówi
      • rycho7 przemawiam do rozumniejszej czesci Twego ciala 20.02.13, 05:44
        wikul napisał:

> Rydzykowi pomogły.
        > Dzihadysci_wracaja_na_Wyspy_ze_strasznymi_pokladami

Będzie deportować imamów nawołujących do terroryzmu.

Czyzbys sie przebudzil do panstwa (rownego) prawa? Czy Unia Europejska pomoze Watykanowi wybudowac na jego terenie wiezowce dla deportowanych ekstremistow z ich sekty?

Chetnie bym powrocil do Bolanda, w ktorej Wikuly mysla. Ale to tylko piekna teoria.
        • andrzejg Re: przemawiam do rozumniejszej czesci Twego cial 20.02.13, 13:39
          rycho7 napisał:

>
          > Chetnie bym powrocil do Bolanda, w ktorej Wikuly mysla. Ale to tylko piekna teo
          > ria.

W Bolanda jest piknie. To szatany podszeptują Ci inaczej

A.
          • rycho7 Re: przemawiam do rozumniejszej czesci Twego cial 20.02.13, 15:19
            andrzejg napisał:

> W Bolanda jest piknie.

Wiem Andrzeju, ze istnieje trzecia goralska prawda. I to jest dopiero piekne, bo miliardy much nie moga sie mylic.
            • andrzejg Re: przemawiam do rozumniejszej czesci Twego cial 21.02.13, 06:04
              rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
              >
              > > W Bolanda jest piknie.
              >
              > Wiem Andrzeju, ze istnieje trzecia goralska prawda. I to jest dopiero piekne, b
              > o miliardy much nie moga sie mylic.

no właśnie ...i te muchy lecą do tej trzeciej prawdy
              a prawda jest taka ,że w Bolanda jest piknie.

A.
              • rycho7 zagadnienie filozoficzne 21.02.13, 06:18
                andrzejg napisał:

> w Bolanda jest piknie

Obiektywnie jest to w znacznej czesci prawda. Istotny drobiazg polega na tym, ze nie dostrzegaja tego ci, ktorych nie stac na sprawdzanie tego. Nie maja pracy to nie maja kasy na jezdzenie i podziwianie. A przeciez maja tyle wolnego czasu, ze mogliby pieszo pielgrzymkowac postnie (bez wody i chleba) sypiajac w rowach. Po ich masowych zejsciach z glodu problem bezrobocia zostalby rozwiazany dzieki trudowi naszej waadzy. Ufam, ze PiS potrafi rozruszac ruch pielgrzymkowy lub przynajmniej kibitkowy.
      • pro100 Re: i co tam misie-pysie 3? 20.02.13, 07:46
        w napisał:
        > ikul napisał:

> A ci co wyjeżdżają do Angli bedą zachwyceni. Załap sie z nim
        > i mysio-pysio, co masz cierpieć jeszcze ponad dwa lata. Wrócisz jak ukochany Ja
        > rek będzie rzadził.

moja przyszła emerytura na 20 lat naprzód zastawiona u żyda. za dwa lata będzie zastawiona na 40 lat naprzód. i nie ja przepijam babci domek biały. a ty mnie przekonujesz o wyższości suchot galopujacych nad zwykłymi suchotami.
        • andrzejg Re: i co tam misie-pysie 3? 20.02.13, 13:37
          pro100 napisał:

>
          > moja przyszła emerytura na 20 lat naprzód zastawiona u żyda. za dwa lata będzie
          > zastawiona na 40 lat naprzód. i nie ja przepijam babci domek biały. a ty mnie
          > przekonujesz o wyższości suchot galopujacych nad zwykłymi suchotami.

To masz co zastawić u żyda i jeszcze jęczysz? Myslałem,że to Peło wycyckało Cie dokumentnie
          • pro100 Re: i co tam misie-pysie 3? 21.02.13, 12:34
            andrzejg napisał:

> To masz co zastawić u żyda i jeszcze jęczysz? Myslałem,że to Peło wycyckało Cie
            > dokumentnie

u żyda to zus zastawiony. rezerwa demograficzna passe, rabunek ofe cz I (i nie ostatnia) zakończony, luka pomiędzy wpływami a wydatkami zasypywana kredytem branym przez zus (i bez realnych szaans na zmianę sytuacji) KREATYWNA KSIĘGOWOŚĆ ministru wincentu. po prawdzie to prezes zusu winien do sądu zgłosić wniosek o upadłość.
            oczywista można jeszcze spiewać przebój marie antoinette - "Qu'ils mangent de la brioche", tylko jak długo jeszcze?
        • wikul Re: i co tam misie-pysie 3? 20.02.13, 15:42
          pro100 napisał:

> moja przyszła emerytura na 20 lat naprzód zastawiona u żyda. za dwa lata będzie
          > zastawiona na 40 lat naprzód. i nie ja przepijam babci domek biały. a ty mnie
          > przekonujesz o wyższości suchot galopujacych nad zwykłymi suchotami.

Tym bardziej powinieneś wyjechać. Nie ma na co czekać.
          • kalllka Re: i co tam misie-pysie 3? 21.02.13, 16:32
            Wszystkich niezadowolonych Polaków nie da sie wysłać poza granice ( twojej akceptacji wikulu)
            Poza tym linkowany przez cię artykuł (w podsumowaniu) potwierdza, po której ze stron
            winna lezec odpowiedzialność za niewłaściwe decyzje

[rzad JKM tez musiał uporać sie z layburzystowsja polityka asymilacyjna
            dzisiaj robia to zdecydowanie sprawniej (jak pokazaly igrzyska w Londku)
            nauczyli sie po prostu adaptowania innosci ( krytyki) na chwale Imperium
          • pro100 Re: i co tam misie-pysie 3? 21.02.13, 20:19
            wikul napisał:

>
            > Tym bardziej powinieneś wyjechać. Nie ma na co czekać.

niech mi zus odda moje składki za 40 lt z odsetkami ustawowymi (minus 27 dni chorobowego i 10 zastrzyków z wit b12) i od następnego dnia wyjeżdżam na trynidad tobago. starczy na 10 lat nic nierobienia i przyzwoite życie.
    • gini Czesc Ant§y, musze gdzies wkleic 21.02.13, 01:07
      https://lh6.googleusercontent.com/-U3Q8H5oaFPs/USVLqRXj6mI/AAAAAAAAAjE/6thbQhG96qs/s512/rsp-6m2_0042.jpg
      • jaceq Zespół psychozy natręctw: 21.02.13, 16:23
        > "musze gdzies wkleic"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka