Dodaj do ulubionych

Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolter"

06.04.13, 06:04
..oraz nie prowadzeniem akcji edukacyjnej wobec tego lewaka. Osobnik ten zdaje sie przyplynal tu za kolega Snajperem i jemu nalezaloby pozostawic dzialalnosc spoleczna wobec "koltera".
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolte 06.04.13, 10:21
      A masz chwile wolnego czasu?
      • kolter-xl Re: Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolte 06.04.13, 10:26
        lumpior napisał:

> A masz chwile wolnego czasu?

Nie kop go zbyt ,mocno to człek chory typowy katolicki gamoń smile)
        • lumpior Re: Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolte 06.04.13, 10:37
          kolter-xl napisał:

> lumpior napisał:
          >
          > > A masz chwile wolnego czasu?
          >
          > Nie kop go zbyt ,mocno to człek chory typowy katolicki gamoń smile)
          No ale jak ma czas to udziel mu audiencji i niech ma przyjemność ucałowania Twojego zada.Ot co.
          • kolter-xl Re: Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolte 06.04.13, 10:43
            lumpior napisał:

> No ale jak ma czas to udziel mu audiencji i niech ma przyjemność ucałowania Two
            > jego zada.Ot co.

Ale jak mu dam do pocałowania to zamarzy zeby jeszcze polizać dogłębniej smile
            • lumpior Re: Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolte 06.04.13, 10:48
              Czy zawsze musisz używać papier toaletowy?
              • kolter-xl Re: Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolte 06.04.13, 14:25
                lumpior napisał:

> Czy zawsze musisz używać papier toaletowy?

czasem ktos taki jak on pomoże smile
    • kolter-xl Re: Upraszam o nie bawienie sie stworzeniem"kolte 06.04.13, 10:25
      marouder.com.pl napisał:

> ..oraz nie prowadzeniem akcji edukacyjnej wobec tego lewaka. Osobnik ten zdaje
      > sie przyplynal tu za kolega Snajperem i jemu nalezaloby pozostawic dzialalnosc
      > spoleczna wobec "koltera".

heh gnida z moheru nienawidzi jak widać prawdy , bo ta w parafialne oczęta go kole smile)
      • marouder.com.pl Jesli idzie o ciebie, to nawet gdyby cie prawda.. 10.04.13, 00:50
        ..z odpowiednio duza sila pacnela w niskie czolo tarzysza, to i tak bys jej nie rozpoznal.
        • piq on nie ma czoła, jego przewód pokarmowy... 10.04.13, 01:49
          ...wygląda tak samo z obydwu stron, dlatego dostaje wszystko w żopu, a nie w paszczu i ma dodatkową parę nerek zamiast mózgu. Mieszkał we Włoszczowej, ale mieszkańcy wsadzili go do ekspresu Kraków-Warszawa i zapowiedzieli, żeby nie wracał, bo obnażania się w przedszkolach nie wybaczają. Od tej pory nasz dhogi kołtun zamieszkuje kolejowe kible i żywi się zużytym papierem toaletowym w przekonaniu, że w ten sposób społeczeństwo funduje mu stypendium.
    • ewa8a A upraszaj sobie, upraszaj. 06.04.13, 11:39
      Dziwi mnie jedynie, że sam karmisz ochoczo różne trolle typu perli, które zaśmiecają to forum niemiłosiernie. Kolter nie śmieci. Ma swoje poglądy, z którymi wcale się nie muszę zgadzać, co nie oznacza, że nie powinien tu pisywać.
      Daj sobie spokój z takim durnymi apelami.
      • pikrat Re: A upraszaj sobie, upraszaj. 06.04.13, 17:17
        To nie wiesz, Ewo, że Maruda to człek specyficznie dziwaczny? Otwiera wątek, na którym jest, powiedzmy sto wpisów i znika. Albo- deklaruje się jako agnostyk po czym pisze w taki sposób, ze miejscowe mohery mają kompleksy z powodu niedościgania Marudy w gorliwości.
        Walczy z lewactwem a popiera PIS. Wydaje się, że Maruda zbliża się do stadium zwanego delirium tremens no bo na schizofrenika mi nie wygląda.
      • rycho7 Re: A upraszaj sobie, upraszaj. 08.04.13, 18:10
        ewa8a napisała:

> Daj sobie spokój z takim durnymi apelami.

Nie jest durna obserwacja uczestniczaca zachowan stadnych katobolszewickiej hewry.

Czy w kolkach rozancowych zdobywa sie sprawnosci skautowskie? Przykladowo flekownik stadny. Stachanowiec flekowania.
        • kolter-xl Taaa... 08.04.13, 22:44
          Bardzo mnie cieszy ze zyskałem tu aż tylu nowych wrogów smile) (nie żebym jak ich miał za nich) Cieszy mnie to bo wiem ze będzie przepyszna zabawa,. Więc moherki i całe to towarzystwo zwąchane z watykanem zakładajcie na jajca ochraniacze bo będzie bolało smile)
          • snajper55 Re: Taaa... 09.04.13, 05:19
            kolter-xl napisał:

> Bardzo mnie cieszy ze zyskałem tu aż tylu nowych wrogów smile) (nie żebym jak ich
            > miał za nich) Cieszy mnie to bo wiem ze będzie przepyszna zabawa,. Więc moherki
            > i całe to towarzystwo zwąchane z watykanem zakładajcie na jajca ochraniacze bo
            > będzie bolało smile)

Niektórzy z nich nie mają czego chronić. Są jak makaron za RPL. smile

S.
            • kolter-xl Re: Taaa... 09.04.13, 12:42
              snajper55 napisał:
              >
              > Niektórzy z nich nie mają czego chronić. Są jak makaron za RPL. smile

No a co jak ma więcej niż dwa smile))
              • rycho7 6-jajeczny 09.04.13, 17:23
                kolter-xl napisał:

> snajper55 napisał:
                > >
                > > Niektórzy z nich nie mają czego chronić. Są jak makaron za RPL. smile
                >
                > No a co jak ma więcej niż dwa

Pamietam z czasow PRLu dostepny w sklepach i nie spod lady wariant szesciojajeczny. Do wad komuny nalezy zaliczyc to, ze kontrola jakosci przepuszczala egzemplarze bezmozgowe. Wyglada na to, ze byloby znacznie lepiej aby uzupelniac nimi pule miesna rzucana na rynek.
        • ewa8a Flekownik stadny 09.04.13, 07:38
          rycho7 napisał:
          > Czy w kolkach rozancowych zdobywa sie sprawnosci skautowskie? Przykladowo flekownik stadny. Stachanowiec flekowania.

Sądząc po wyczynach demonstrantów z Radia Maryja, można przyjąć, że tak.
      • pro100 Re: A upraszaj sobie, upraszaj. 09.04.13, 05:49
        ewa8a napisała:

> Dziwi mnie jedynie, że sam karmisz ochoczo różne trolle typu perli, które zaśmi
        > ecają to forum niemiłosiernie.

homofobia. antysemityzm i zapluty karzeł reakcji przemówił
        • ewa8a Re: A upraszaj sobie, upraszaj. 09.04.13, 07:32
          Jeśli chodzi o wymienionego tu trolla, to homofobię chyba można odpuścić. Wieść niesie, że troll jest kochający inaczej.
          • pro100 Re: A upraszaj sobie, upraszaj. 09.04.13, 08:12
            ewa8a napisała:

> Jeśli chodzi o wymienionego tu trolla, to homofobię chyba można odpuścić. Wieść
            > niesie, że troll jest kochający inaczej.
            >
            nie dopuszczasz homofobii męskiej i żeńskiej? no to jeszcze seksista (seksistka?) na dokładkę z ciebie. może jeszcze pedofilofob (-ka?)? jak ta unija się na całego rozbuja ileż to paragrafów będzie można każdemu euroentuzjaście (gdzież te ee teraz?) będzie można przykleić
          • piq homofobka ewa, niedobra,... 09.04.13, 13:59
            ewa8a napisała:
            > troll jest kochający inaczej.
            ...przecież obowiązująca linia jest, że kocha tak samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka