Dodaj do ulubionych

JOLA w TVP- dłuuugie

25.12.02, 14:25

Ludzie za co oni chcą ten abonament!!?? Gdzie ja żyję?? Czuję się jak na
Białorusi! Nasza kochana TVP pokazuje właśnie prawie godzinny film o tym jak
piękna, mądra, pracowita jest nasza pani prezydentowa. Tu ujęcie z dzieckiem
niepełnosprawnym, tu z chorymi na białaczkę, tu z kolei siedzi nad umierającą
kobietą w hospicjum i mówi do kamery z uśmiechem: "ja tu często przychodzę i
pomagam".

O Matko a teraz jeszcze pokazują jak nasza kochana pani Jola modli się w
kaplicy w Pałacu.
Nie, to totalna Białoruś!! Dziwię się pani Meszaros, że robi takie g..., ale
może teraz p. Wajda zrobi film o Kwasie - o Millerze już był - pani Racewicz
z Panoramy dostanie teraz pewnie Pulitzerasmile)

dlaczego zatruwają mi święta? dlaczego takie gówniane filmy pokazuje
telewizja, która każe siebie nazywać publiczną? przecież to nie Monrowia ale
40 mln kraj??
mimo wszystko - miłej reszty świąt>>LES
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Nie denerwuj się ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 15:12
      Film pokazał Panią, która jest OK.
      Przynajmniej coś pożytecznego robi w przeciwieństwie do wielu innych towarzyszy.
      Film nie powinien być tak lukrowany, ale TVP płaci i wymaga.
      A że jak zwykle w podlizywaniu się TVP nie ma granic, to tak wyszło.
      Ale w sumie nie jest to powód do wnerwiania się.
      Co innego byłoby z filmem o Lesiu.
      • Gość: korea! Re: Nie denerwuj się ! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.12.02, 15:17
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Film pokazał Panią, która jest OK.
        > Przynajmniej coś pożytecznego robi w przeciwieństwie do wielu innych
        towarzyszy
        > .
        > Film nie powinien być tak lukrowany, ale TVP płaci i wymaga.
        > A że jak zwykle w podlizywaniu się TVP nie ma granic, to tak wyszło.
        > Ale w sumie nie jest to powód do wnerwiania się.
        > Co innego byłoby z filmem o Lesiu.

Pani ktora jest ok. Szczegolnie akcja Woda dla powodzian i jej morda na
        samochodach. Ciekawe czy wydala zlotowke ze swoich pienidzy. Dla Ciebie ok. Ja
        nie chce byc zmmuszany do placenia za taki syf.
        • cynia Re: Nie denerwuj się ! 25.12.02, 19:05
          Gość portalu: korea! napisał(a):

> Ja
          > nie chce byc zmmuszany do placenia za taki syf.

Miewamy w TVP gorsze syfy. Protestujesz na Forum przeciwko
          kazdemu, czy tylko film o Jolancie K. tak wyrozniles ? smile

A wracajac do filmu: dlugi , poprawny, nudny.....
          Ale to przeciez nie jest wina bohaterki filmu

Zreszta film jak film.......
          po co zaraz tak sie wkurzac , korea ? smile

Wesołych Świąt smile
          • cheech Re: Easy, easy now! 25.12.02, 20:04
            cynia napisała:

> Zreszta film jak film.......
            > po co zaraz tak sie wkurzac , korea ? smile

Jakby tak ten film o fatrze Rydzyku pokazali, to by piał z zachwytu!
            Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, jak mawiał Lesio W.wink
        • Gość: Krzys52 Re: Nie denerwuj się ! IP: *.proxy.aol.com 25.12.02, 20:26

Dla Ciebie ok. Ja nie chce byc zmmuszany do placenia za taki syf.
          ..
          ::::
          A w przypadku jakiego innego syfu nie mialbys nic przeciwko zmuszaniu Cie do
          placenia?
          ..
          Zaciekawiony
          K.P.
          • pl.adex Re: Wy narzekacie na TVP a BBC 26.12.02, 00:23
            W zeszlym roku zmarly ksiezniczka malgorzata a zaraz po niej krolowa matka.I Co
            nie dosc ze pogrzeb krolowej matki w calosci pokazywali to jeszcze zaraz potem
            zrobili reportaze chwalace ich zycie.Z matki alkoholiczki ktora pila trzy
            butelki ginu codziennie zrobili bohaterke narodowa,ktora w czasie nalotow na
            Londyn wlasnymi rekami walczyla z Luftwaffe i nawet kilka samolotow stracila a
            wiadomo ze cala wojne spedzila poza Londynem i tylko tam jezdzila jak wiadomo
            bylo ze nalotow wiecej nie bedzie.Ksiezniczka Malgorzata ktora trzy razy
            dziennie chodzila do fryzjera i balowala wieczorami w najdrozszych lokalach i
            nigdy w zyciu nie uzywala odkurzacza z niej zrobili osobe ktora cale zycie
            poswiecila monarchii i jak bardzo dla niej cierpiala na tych przyjeciach i
            wernisazach az rzygac sie chcialo jak sie to ogladalo,widac ze Polacy wzieli to
            z BBC.
    • ada08 Re: JOLA w TVP- dłuuugie 26.12.02, 07:44
      Film nudnawy. Jak spoty w kampanii wyborczej.

Ale po co te zlosliwosci , korea ?
      Po co ta wulgarnosc (''... jej morda na samochodach...'') ?

Ja nie naleze do fan-clubu Aleksandra Kwaśniewskiego,
      ale to nie powod, zebym odmawiala wszelkich zalet jego
      zonie.

Ladna, sympatyczna kobieta, ktora sie stara , jak moze.

A poza wszystkim, pani Jolanta , gdy stoi obok zon innych
      prezydentow - zawsze wyglada lepiej niz one smile
      Nie musimy sie za nia rumienic. Czy to malo ??? smile))

Pozdr. smile
      a.
      • Gość: czyzunia Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.12.02, 09:30
        ale ona nie startuje w miss piękności żeby być dumnym.
        a jeśli dała jakieś swoje pieniądze na biednych, ale takiej informacji nigdzie
        nie spotkałem. no cóż nudzi sie kobitka to i dzala jako dobra pani.pa
        • Gość: feline Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: proxy / *.dial.proxad.net 26.12.02, 09:39
          Doskonaly sposob na to, zeby nuda stala sie czyms pozytecznym. Zamiast
          reklamowac "domowe" makarony i obnosic watpliwej klasy arcydziela
          prowincjonalnych modystek. Zapytajcie tych dzieci, ktore dzieki niej wyjechaly
          zobaczyc troche swiata,mogly choc na krotko zapomniec o bolu, chorobie,
          cierpieniu czy bylo im z Jola nudno. A filmu przeciez nie trzeba bylo ogladac,
          byly przeciez do wyboru bardziej "ambitne" produkcje TVN-u.
          • maretina feline, zgadzam sie z Toba 26.12.02, 10:27
            radosc tych dzieciakow jest bezdyskusyjna.to bylo piekne widziec chore dzieci,
            ktore najczesciej widza lekarzy i pielegniarki w szpitalnej sali... pieknie, ze
            zwiedzili watykan, rzym!
            dzieci jole lubia, a dzici oszukac sie nie da. sa bezlitosnym krytykiem, nie ma
            w nich hipokryzji. dla mnie te dzieciaki to najlepsza ocena joli kwasniewskiej.
        • maretina Re: JOLA w TVP- dłuuugie 26.12.02, 10:22
          Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> ale ona nie startuje w miss piękności żeby być dumnym.
          > a jeśli dała jakieś swoje pieniądze na biednych, ale takiej informacji
          nigdzie
          > nie spotkałem. no cóż nudzi sie kobitka to i dzala jako dobra pani.pa

wazne, ze jola pieniadze wyrywa od sponsorow a nie od panstwa na dzialalnosc,
          ktora goraco popieram. a czy dala cos ze swoje kieszeni czy nie, to jej sprawa.
          wazne, ze daje siebie, swoje serce, czas.nie jest obojetna. to najcenniejsze.
          • Gość: lumpex A OWSIAK TO CO ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 10:56
            maretina napisała:

> Gość portalu: czyzunia napisał(a):
            >
            > > ale ona nie startuje w miss piękności żeby być dumnym.
            > > a jeśli dała jakieś swoje pieniądze na biednych, ale takiej informacji
            > nigdzie
            > > nie spotkałem. no cóż nudzi sie kobitka to i dzala jako dobra pani.pa
            >
            > wazne, ze jola pieniadze wyrywa od sponsorow a nie od panstwa na dzialalnosc,
            > ktora goraco popieram. a czy dala cos ze swoje kieszeni czy nie, to jej
            sprawa.
            >
            > wazne, ze daje siebie, swoje serce, czas.nie jest obojetna. to najcenniejsze.

Dzialalnosc Jurka Owsiaka co do skali jest nieporownanie bardziej skuteczna,
            ale jakos nikt sie nad nim tak nie rozczula jak niektore panie tutaj.
            Moze dlatego , ze to facet i to z .....

I oczywista prawda - JEMU SAMEMU laurki lataja obojetnym kalafiorem.
            A wielu na niego wrecz pluje. Takie polskie piekielko w zamian za
            konkrety. Europa i kultura europejska sa naszym mocnym atutem - hahahahahaha !!!

• maretina Re: JOLA w TVP- dłuuugie 26.12.02, 10:18
      lesotho napisała:

>
      > Ludzie za co oni chcą ten abonament!!?? Gdzie ja żyję?? Czuję się jak na
      > Białorusi! Nasza kochana TVP pokazuje właśnie prawie godzinny film o tym jak
      > piękna, mądra, pracowita jest nasza pani prezydentowa. Tu ujęcie z dzieckiem
      > niepełnosprawnym, tu z chorymi na białaczkę, tu z kolei siedzi nad umierającą
      > kobietą w hospicjum i mówi do kamery z uśmiechem: "ja tu często przychodzę i
      > pomagam".

nie jestem entuzjastka tv rzadowej, ale jolke kwasniewska szanuje i popieram,
      wlasnie ze wzgledu na to co robi.dobrze, ze pokazali ja z niepelnosprawnymi
      albo z dzieciakami chorymi na bialaczke, bo ona serio im pomaga i to nie tylko
      od swieta. nie na pokaz, nie zawsze sa z nia kamery i flesze.
      wspolracuje z hospicjum onkologicznym w warszawie i wiem, ze jolka kwasniewska
      pomaga tym ludziom kiedy kasa chorych i urzednicy maja ich gdzies. i nie mowili
      mi tego prominenci, ale sama to widzialam a poza tym pacjenci i ich rodziny
      powiedz ci to co ja.
      > O Matko a teraz jeszcze pokazują jak nasza kochana pani Jola modli się w
      > kaplicy w Pałacu.
      jolka jest wierzaca, nie wiedziales? nie moze sie modlic? to taki skandal i
      policzek dla polakow? mysle, ze nie.

> Nie, to totalna Białoruś!! Dziwię się pani Meszaros, że robi takie g..., ale
      > może teraz p. Wajda zrobi film o Kwasie - o Millerze już był - pani Racewicz
      > z Panoramy dostanie teraz pewnie Pulitzerasmile)
      jesli piszesz, ze to bialorus, to znaczy, ze o bialorusi nic nie wiesz.
      uzupelnij swoja wiedze i nie pieprz glupot, ze nie ma miedzy tym krajem a
      naszym roznicy.

> dlaczego zatruwają mi święta? dlaczego takie gówniane filmy pokazuje
      > telewizja, która każe siebie nazywać publiczną? przecież to nie Monrowia ale
      > 40 mln kraj??
      nie czesto ogladam tv rzadowa, jesli mi sie w niej cos nie podoba, to
      zwyczajnie przelanczam, kanal. ale sa tez programy, ktore lubie. a film o jolce
      kwasniewskiej mi sie podobal.

> mimo wszystko - miłej reszty świąt>>LES
      wzajemnie i nie zlosc sie tak, sa swieta!smile
    • Gość: Funio Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.02, 10:30
      Popieram w całej rozciągłości!
      Ta purcynela zamiast się produkować w TV, powinna siedzieć cicho w kącie i łkać
      ze wstydu, że związała swe życie z takim palantem.

Był Oleksy na Jasnej Górze i modlił się przed Obrazem - Pan Bóg go nie pokarał,
      więc miałem nadzieję, jak pokazali tą purcynelę z Krucyfiksem w łapie, to
      chociaż wtedy piorun strzeli z jasnego nieba - nic takiego się nie stało. Nie
      wiem co o tym myśleć.

Zaczynam podejżewać, że w myśl nauki Kościoła, taka k... nawróci się (ale tak
      naprawdę, nie na pokaz) w chwili konania i będzie milsza Panu Bogu niż uczciwie
      żyjący człowiek, bo to bedzie "nawrócenie zbłąkanej owieczki".

Zobczycie Państwo! Po naszej śmierci zpotkamy tą hołotę w niebie i znowu bedą
      tam na stanowiskach, bo jako "nawróceni" będą milsi Panu Bogu.
      • Gość: Janusz Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 10:34
        Gość portalu: Funio napisał(a):

> Popieram w całej rozciągłości!
        > Ta purcynela zamiast się produkować w TV, powinna siedzieć cicho w kącie i
        łkać
        >
        > ze wstydu, że związała swe życie z takim palantem.
        >
        > Był Oleksy na Jasnej Górze i modlił się przed Obrazem - Pan Bóg go nie
        pokarał,
        >
        > więc miałem nadzieję, jak pokazali tą purcynelę z Krucyfiksem w łapie, to
        > chociaż wtedy piorun strzeli z jasnego nieba - nic takiego się nie stało. Nie
        > wiem co o tym myśleć.
        >
        > Zaczynam podejżewać, że w myśl nauki Kościoła, taka k... nawróci się (ale tak
        > naprawdę, nie na pokaz) w chwili konania i będzie milsza Panu Bogu niż
        uczciwie
        >
        > żyjący człowiek, bo to bedzie "nawrócenie zbłąkanej owieczki".
        >
        > Zobczycie Państwo! Po naszej śmierci zpotkamy tą hołotę w niebie i znowu bedą
        > tam na stanowiskach, bo jako "nawróceni" będą milsi Panu Bogu.
        ==================
        Gratuluję "świątecznego nastroju" jakże charakterystycznego dla niektórych na
        szczęście katolików. Widać jak na dłoni, że z nauk kościoła korzystasz
        wybiórczo.
        Moje wyrazy współczucia.

Janusz
      • maretina Re: JOLA w TVP- dłuuugie 26.12.02, 10:35

łkać
        >

czlowiek powinien wstydzic sie tylko za to co SAM zlego uczynil. a to co robi
        jolka kwasniewska na wstyd nie zasluguje, tylko na poparcie i na wzor do
        nasladowania! czy wszystko musisz ogladac przez pryzmat polityki? czy jolka
        udziela sie w polityce? sa wartosci, do ktorych polityka nie ma wstepu, bo te
        wartosci sa uniwersalne. ona to pokazuje bardzo ladnie.

• Gość: korea Tak Jola to Aniol. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.12.02, 10:47
          Bardzo dobrze. Tylko nadal nie rozumiem dlaczego musze placic ze abonament
          skoro pkazuje takie agitki wyborcze. Jola K. człowiek bez wad. Super. Anioł.
          Kto chce niech sobie w to wierzy. Ojca Rydzka nie popieram w zaden sposob. Ale
          przynajmniej nie daje zlotowki na jego podła zabawe w antysemityzm.

A wracajac do chorych dzieci w Watykanie ....to byl skandal. popytajcie w
          szpitalach kto jechał i czy lekarze chcieli dac zgode na wyjazd...to co sie
          dzialo w autobusch to byl horror -dzieci wymiotowaly i mdlaly...ale coz
          orkiestrra musi grac w TVP Jola musi byc pokazana. Nie ma nic zlego ww tym zze
          pokazuja dzialanosc jej fundacji , tylko dlaczego jest tak nachalnie
          reklamowana i chwalona?? Poznacie ich po czynach czy jednak po slowach. Pare
          miesicy temy fundacja ludzi chorych an raka odddal do uzytku hospicjum za
          kilkaset tysiecy zlotych czy bylo o tym w TVP?? Nie. ALe w tym samym dniu pani
          Jola byla w Poznaniu i otowrzyła pokoj dzieciecy (28 m2) na ktory jej fundacja
          dala 20 tysiecy zlotych...Jolanta Pienkowska piala z zachwytu.

Przede wszystki idzie mi o to abym nie musial placic na nedzna telewizje
          abonamentu. Nedzna telewizje ,ktora jest tuba rzadu , emituje reklamy i w
          zadne sposob nie spelania misji publicznej.
          Proponuje takez wreczyc Joli dozywtniego wiktora i niech Janda dostanie
          orgazmu.
          Jola na prezydenta - dwie kadencjesmile poziej ich corkasmile i EWa Minge. O kazdej
          niech Meszrosc zrobi film i na koniec spali zywcem owce (z czego slynie).
          • maretina korea... wyrejestruj telewizor. 26.12.02, 10:51
            to nie bedziesz placil abonamentu. proste jak drut.
            • Gość: korea! Re: korea... wyrejestruj telewizor. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.12.02, 10:54
              maretina napisała:

> to nie bedziesz placil abonamentu. proste jak drut.

Prost jak drut??? Jak wyrejstruje telewizor to nie mam prawa ogladac zadnej
              innej stacji. Ja po prostu nie chce nudnych kanalow TVP za ktore musze placic.
              Bradzo chetnie sie zgodze zeby mi je odlaczyli. I to jest proste jak
              drut.Niestety tak nie mozna...
              • maretina Re: korea... wyrejestruj telewizor. 26.12.02, 11:02

> maretina napisała:
                >
                > > to nie bedziesz placil abonamentu. proste jak drut.
                >
                > Prost jak drut??? Jak wyrejstruje telewizor to nie mam prawa ogladac zadnej
                > innej stacji. Ja po prostu nie chce nudnych kanalow TVP za ktore musze
                placic.
                > Bradzo chetnie sie zgodze zeby mi je odlaczyli. I to jest proste jak
                > drut.Niestety tak nie mozna.
                jesli masz takie zlote mysli, to moze dopisz sobie jeszcze jedna: ze nigdy w
                programie telewizyjnym (obojetnie jakiej stacji)nie znajdziesz kanalu, w ktorym
                wszystko ci sie spodoba. ja to wiem juz od dziecka.

• Gość: korea! Re: korea... wyrejestruj telewizor. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.12.02, 11:11
                  maretina napisała:

> Gość portalu: korea! napisał(a):
                  >
                  > > maretina napisała:
                  > >
                  > > > to nie bedziesz placil abonamentu. proste jak drut.
                  > >
                  > > Prost jak drut??? Jak wyrejstruje telewizor to nie mam prawa ogladac zadne
                  > j
                  > > innej stacji. Ja po prostu nie chce nudnych kanalow TVP za ktore musze
                  > placic.
                  > > Bradzo chetnie sie zgodze zeby mi je odlaczyli. I to jest proste jak
                  > > drut.Niestety tak nie mozna.
                  > jesli masz takie zlote mysli, to moze dopisz sobie jeszcze jedna: ze nigdy w
                  > programie telewizyjnym (obojetnie jakiej stacji)nie znajdziesz kanalu, w
                  ktorym
                  >
                  > wszystko ci sie spodoba. ja to wiem juz od dziecka.
                  >

oczywiscie. Jest tylko jeden wyjatek miedzy papka np. Solorza czy WAltera a
                  TVP. Za Polsat czy TVn nie musze placic...
                  • maretina Re: korea... wyrejestruj telewizor. 26.12.02, 11:18
                    > oczywiscie. Jest tylko jeden wyjatek miedzy papka np. Solorza czy WAltera a
                    > TVP. Za Polsat czy TVn nie musze placic...
                    placa za ciebie reklamodawcy, ktoprzy robia papke z mozgu. film, ktory trwa 100
                    minut z przerwami na reklame trwa okolo 130 minut. zatem placisz wlasnym
                    czasem. nic za darmosmile niestety...
                    • Gość: korea! Re: korea... wyrejestruj telewizor. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.12.02, 12:02
                      maretina napisała:

> > oczywiscie. Jest tylko jeden wyjatek miedzy papka np. Solorza czy WAltera
                      > a
                      > > TVP. Za Polsat czy TVn nie musze placic...
                      > placa za ciebie reklamodawcy, ktoprzy robia papke z mozgu. film, ktory trwa
                      100
                      >
                      > minut z przerwami na reklame trwa okolo 130 minut. zatem placisz wlasnym
                      > czasem. nic za darmosmile niestety...

Znowu sie z Toba zgodzesmile Placa rekalamodawcy. Ale sa inne stacje Canal+ cczy
                      Discovery...ale nie o to idzie. Ja po prostu zle sie czuje gdy ktos kaze mi
                      placic za cos czego nie lubie. O tylesmile Przepraszam za poprzedni ton
                      wypowiedzi. Wszystkim zycze wszystkiego dobregosmile))
                      • maretina korea, ja sie nie gniewam, cos Ty!:)/nt 26.12.02, 12:13
      • Gość: lesio Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.luminet.pl / 10.0.0.* 26.12.02, 10:49

łkać
        >
        >
        > Był Oleksy na Jasnej Górze i modlił się przed Obrazem - Pan Bóg go nie
        pokarał,
        >
        > więc miałem nadzieję, jak pokazali tą purcynelę z Krucyfiksem w łapie, to
        > chociaż wtedy piorun strzeli z jasnego nieba - nic takiego się nie stało.
        Nie
        > wiem co o tym myśleć.
        >
        > Zaczynam podejżewać, że w myśl nauki Kościoła, taka k... nawróci się (ale
        tak
        > naprawdę, nie na pokaz) w chwili konania i będzie milsza Panu Bogu niż
        uczciwie
        >
        > żyjący człowiek, bo to bedzie "nawrócenie zbłąkanej owieczki".
        >
        > Zobczycie Państwo! Po naszej śmierci zpotkamy tą hołotę w niebie i znowu
        bedą
        > tam na stanowiskach, bo jako "nawróceni" będą milsi Panu Bogu.
        To największy dowód, że Boga nie ma. Drugim dowodem jest fakt, że ty
        egzystujesz, durniu.
      • Gość: Swojak Szczęść Ci Boże Funio. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 26.12.02, 11:10
        Myślę Funio, że powinienieś przeprowadzić z Panem Bogiem ostrą rozmowe i
        przywołać Go do porządku. Niech przynajmniej konsultuje się z toba w wydawaniu
        wyroków.
        • Gość: feline Re: Szczęść Ci Boże Funio. IP: proxy / *.dial.proxad.net 26.12.02, 12:08
          nawet kiedy ogladacie telewizje "komercyjna" i waszym zdaniem oplacaja ja
          reklamodawcy to wlasnie WY w koncowym efekcie placicie reklama jest wloczona w
          cene towaru, ktory nia zneceni pobiegniecie hyzo kupic. I tak jest wszedzie na
          tym swiecie. Zreszta pani Jola "byla" rowniez w TVN. Tak jak w "mojej " tv bywa
          Pani Chirac'owa, ktora robi podobne rzeczy i na swoja skale i sposob i nikomu
          na mysl nie przyjdzie ja skrytykowac. nawiasem mowiac obok joli pani Ch
          prezentuje sie znaaacznie gorzej. Nie tylko z wygladu, nawet jak otwiera usta.
          • Gość: # Re: Szczęść Ci Boże Funio. IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.02, 13:22
            Gość portalu: feline napisał(a):

> nawet kiedy ogladacie telewizje "komercyjna" i waszym zdaniem oplacaja ja
            > reklamodawcy to wlasnie WY w koncowym efekcie placicie reklama jest wloczona
            > cene towaru, ktory nia zneceni pobiegniecie hyzo kupic. ... nawiasem mowiac
            obok joli pani Ch prezentuje sie znaaacznie gorzej. Nie tylko z wygladu, nawet
            jak otwiera usta.

######:

Ale pewnie nie klamie w sprawie dyplomu meza...
            czym sobie zaskarbila sympatie
            w kraju, gdzie klamca ma 78% .......
            ......wiecie czego?.... wiarygodnosci!!!

Klamcy musza miec klamce za prezydenta!
            I to jest dobre i sprawiedliwe!
            Jak mogli by w innym przypadku az tak klamac
            w zywe oczy - jak wiekszosc tym watku?

Bardzo mnie zawsze roztkliwialy klamczuchy
            plotace mile rzeczy do ucha...
            prawda Maretino, ze wiekszosc nie lubi mowienia prawdy?
            Kto by kupil gorzka prawde? W "tym" kraju?
            • Gość: nie # Re: Szczęść Ci Boże Funio. IP: proxy / *.dial.proxad.net 26.12.02, 13:31
              A ktoz to moj drogi wybral tego klamce? I to dwukrotnie - pomimo znanego juz
              przeciez "dyplomowego" klamstwa Na wypadek, gdybys zechcial mi odpisac: "nie
              ja" odpowiem Ci zawczasu: miedzy innymi ci, ktorzy nie glosowali w ogole.
              Nastepnym razem, jesli nie chcecie miec za prezydenta klamcy rozejrzyjcie sie
              zawczasu po kandydatach i pofatygujcie "oddac glos". A zanim komukolwiek
              zarzucicie klamstwo, pijanstwo, niechlubna przeszlosc zastaniowcie sie nad
              soba: kto ANI RAZU nie sklamal?, nie "zalal dzioba?, postepowal ZAWSZE
              absolutnie zgodnie z "dekalogiem" i kodeksem prawnym? No, a potem rzucajcie
              kamyki. A zanim zarzucicie komukokolwiek, ze robi cos na pokaz, pod publiczke,
              zrobcie cos sami z wlasnej woli i za wlasne pieniadze. Obawiam sie, ze nie
              bedzie tloku.
              • Gość: snajper Re: Szczęść Ci Boże Funio. IP: *.acn.waw.pl 26.12.02, 15:54
                Gość portalu: nie # napisał(a):

> A ktoz to moj drogi wybral tego klamce? I to dwukrotnie - pomimo znanego juz
                > przeciez "dyplomowego" klamstwa Na wypadek, gdybys zechcial mi odpisac: "nie
                > ja" odpowiem Ci zawczasu: miedzy innymi ci, ktorzy nie glosowali w ogole.

Na przykład ja. I to dwukrotmnie. Bo nie uważam go za kłamcę, tak jak Ty. I
                sądzę, że podobnie uważają ci, co na niego głosowali. Wtykanie mu sprawy
                wykształcenia świadczy jedynie o tym, że jego przeciwnicy polityczni nie mogą
                znaleźć nic ważnego, aby móc się do tego przyczepić. I dlatego rozdmuchują nic
                nie ważące sprawy.

> Nastepnym razem, jesli nie chcecie miec za prezydenta klamcy rozejrzyjcie sie
                > zawczasu po kandydatach i pofatygujcie "oddac glos". A zanim komukolwiek
                > zarzucicie klamstwo, pijanstwo, niechlubna przeszlosc zastaniowcie sie nad
                > soba: kto ANI RAZU nie sklamal?, nie "zalal dzioba?, postepowal ZAWSZE
                > absolutnie zgodnie z "dekalogiem" i kodeksem prawnym? No, a potem rzucajcie
                > kamyki.

No właśnie, Haszu. Czy zadałeś sobie takie pytanie, zanim prezydenta kłamcą
                nazwałeś ? Ty, który kłamałeś o żydowskich prokuratorach ? Ty, co kłamałes, że
                ich nazwiska na Forum podałeś ? Ty, co...

> A zanim zarzucicie komukokolwiek, ze robi cos na pokaz, pod publiczke,
                > zrobcie cos sami z wlasnej woli i za wlasne pieniadze. Obawiam sie, ze nie
                > bedzie tloku.

Oczywiście, że nie bedzie. Tu się z Tobą zgodzę. Zawsze łatwiej innych do
                wysiłku namawiać, do poświęcenia, do mówienia prawdy. Zawsze łatwiej w cudzym
                oku słomkę (nomem omen) widzieć, niż w swoim belkę (tu takoż).

Pozdrawiam.
          • Gość: # Klamipolonia i klamprezydentowa IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.02, 14:32

--------------------------------------------------------------------------------
            Gość portalu: feline napisał(a):

> nawet kiedy ogladacie telewizje "komercyjna" i waszym zdaniem oplacaja ja
            > reklamodawcy to wlasnie WY w koncowym efekcie placicie reklama jest wloczona
            > cene towaru, ktory nia zneceni pobiegniecie hyzo kupic. ... nawiasem mowiac
            obok joli pani Ch prezentuje sie znaaacznie gorzej. Nie tylko z wygladu, nawet
            jak otwiera usta.

######:

Ale pewnie nie klamie w sprawie dyplomu meza...
            jak J. ktora sobie zaskarbila sympatie
            w kraju, gdzie klamca ma 78% .......
            ......wiecie czego?.... wiarygodnosci!!!

Klamcy musza miec klamce za prezydenta!
            I to jest dobre i sprawiedliwe!
            Jak mogli by w innym przypadku az tak klamac
            w zywe oczy - jak wiekszosc tym watku?

Bardzo mnie zawsze roztkliwialy klamczuchy
            plotace mile rzeczy do ucha...
            prawda Maretino, ze wiekszosc nie lubi mowienia prawdy?
            Kto by kupil gorzka prawde? W "tym" kraju?

• Gość: snjajper Re: Klamipolonia i klamprezydentowa IP: *.acn.waw.pl 26.12.02, 15:45
              Gość portalu: # napisał(a):

> Ale pewnie nie klamie w sprawie dyplomu meza...
              > jak J. ktora sobie zaskarbila sympatie
              > w kraju, gdzie klamca ma 78% .......
              > ......wiecie czego?.... wiarygodnosci!!!

Bo pewne mało kto za kłamcę go uważa. Nie każdy Twoimi oczami na świat patrzy,
              Haszu.

> Klamcy musza miec klamce za prezydenta!
              > I to jest dobre i sprawiedliwe!
              > Jak mogli by w innym przypadku az tak klamac
              > w zywe oczy - jak wiekszosc tym watku?

Choć nie czytałem większości postów z tego wątku, zapytam Cię HAszu: Ty nigdy
              nie skłamałeś ? A jeśli skłamałeś, to i kłamcą jesteś. Jeśli nie pamiętasz, to
              Ci jedno kłamstwo przypomnę, o tych >żydowskich< prokuratorach ze sprawy
              Jedwabnego.

> Bardzo mnie zawsze roztkliwialy klamczuchy
              > plotace mile rzeczy do ucha...

Miłe rzeczy o otworach po kulach w odkopanych czaszkach...

> prawda Maretino, ze wiekszosc nie lubi mowienia prawdy?
              > Kto by kupil gorzka prawde? W "tym" kraju?

Oooo, bardzo nie lubi. Prawda, Haszu ? Na przykład prawdy o Jedwabnem.

Pozdrawiam.
              • Gość: korea! Re: Klamipolonia i klamprezydentowa IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.12.02, 16:51
                Gość portalu: snjajper napisał(a):

> Gość portalu: # napisał(a):
                >
                > > Ale pewnie nie klamie w sprawie dyplomu meza...
                > > jak J. ktora sobie zaskarbila sympatie
                > > w kraju, gdzie klamca ma 78% .......
                > > ......wiecie czego?.... wiarygodnosci!!!
                >
                > Bo pewne mało kto za kłamcę go uważa. Nie każdy Twoimi oczami na świat
                patrzy,
                > Haszu.
                >
                > > Klamcy musza miec klamce za prezydenta!
                > > I to jest dobre i sprawiedliwe!
                > > Jak mogli by w innym przypadku az tak klamac
                > > w zywe oczy - jak wiekszosc tym watku?
                >
                > Choć nie czytałem większości postów z tego wątku, zapytam Cię HAszu: Ty
                nigdy
                > nie skłamałeś ? A jeśli skłamałeś, to i kłamcą jesteś. Jeśli nie pamiętasz,
                to
                > Ci jedno kłamstwo przypomnę, o tych >żydowskich< prokuratorach ze sprawy
                > Jedwabnego.
                >
                > > Bardzo mnie zawsze roztkliwialy klamczuchy
                > > plotace mile rzeczy do ucha...
                >
                > Miłe rzeczy o otworach po kulach w odkopanych czaszkach...
                >
                > > prawda Maretino, ze wiekszosc nie lubi mowienia prawdy?
                > > Kto by kupil gorzka prawde? W "tym" kraju?
                >
                > Oooo, bardzo nie lubi. Prawda, Haszu ? Na przykład prawdy o Jedwabnem.
                >
                > Pozdrawiam.

Słaby z Ciebie snajper. Strzel najlepiej sobie w dusze. Jak chcesz to biczuj
                siebie za Jedwabne ja bede biczowal za wydanych AK-owcow i
                Bermanow ,Rozanskich. A co do twojego cudowenego pana prezydenta...to jesli
                kłamie w sprawie tak w sumie blahej(to twoje slowa) jak wyksztlcenie to sam
                wystawil sobei swiadectwo. Klamac w takiej sprawie - maly czlowiek...ale
                Polacy kochaj tych co nic nie robia a pan Kwasniewaski oprocz nominacji
                profesorskich i kolacji dla amasadorow nie robi nic. Pozdrawiam rowniez
                serdecznie tych ktorzy wierza w czyste itnecje TVP i Joli(szczegolnie jak
                wziela dzieci z bialaczka do Watykanu i co dzialo sie w autobusie).

WIktor dla pana Prezydenta i pani Joli , Wiktor dla Ewy Minge i dla ich
                najpiekniejsze corki na swiecie. A.J. O. Kwasniewscy to ludzie bez wad,
                prawi ,sprawiedliwi , w mlodosci uprawiali sport , nie pija alkocholu - tak to
                wlasnie wyglada. Ludzie bez wadsmile Mam nadzieje ze dostana Wiktora i Janda
                dostanie orgazmu.
                • Gość: Michał Wszędzie ta durna polityka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 19:54
                  Za chwilę otworzę lodówkę,a w środku korea bijący bejsbolem po głowie Rydzyka i
                  Kwaśniewską.
                  To już nie jest normalne.
                  U nas koło Bielska ludzie mówią, że gadać każdy potrafi, a robić niewielu.
                  Kwaśniewska dużo dla innych robi w przeciwieństwie do kobitek wielu innych
                  polityków.
                  Sama też mówi, że nie cce zajmować się polityką.
                  Dajcie jej święty spokój.
                • Gość: snajper Re: Klamipolonia i klamprezydentowa IP: *.acn.waw.pl 26.12.02, 20:56

> Słaby z Ciebie snajper. Strzel najlepiej sobie w dusze. Jak chcesz to biczuj
                  > siebie za Jedwabne ja bede biczowal za wydanych AK-owcow i
                  > Bermanow ,Rozanskich. A co do twojego cudowenego pana prezydenta...to jesli
                  > kłamie w sprawie tak w sumie blahej(to twoje slowa)

Jakie moje słowa ? Mółbyś je przytoczyć ? Gdzie ja napisałem, że on skłamał ???

> jak wyksztlcenie to sam
                  > wystawil sobei swiadectwo. Klamac w takiej sprawie - maly czlowiek...

Jeśli ktoś ma absolutorium a nie obronił pracy, to ma wykształcenie niepełne
                  wyższe. Niepełne, ale WYŻSZE.

> ale Polacy kochaj tych co nic nie robia

Och, gdyby to była prawda, to Polacy mieliby mnóstwo obiektów miłości. A oprócz
                  Kwaśniewskiego nikt takiego jak on poparcia nie ma. Tak więc nie za nierobienie
                  go kochają.

> a pan Kwasniewaski oprocz nominacji
                  > profesorskich i kolacji dla amasadorow nie robi nic. Pozdrawiam rowniez
                  > serdecznie tych ktorzy wierza w czyste itnecje TVP i Joli(szczegolnie jak
                  > wziela dzieci z bialaczka do Watykanu i co dzialo sie w autobusie).
                  >
                  > WIktor dla pana Prezydenta i pani Joli , Wiktor dla Ewy Minge i dla ich
                  > najpiekniejsze corki na swiecie. A.J. O. Kwasniewscy to ludzie bez wad,
                  > prawi ,sprawiedliwi , w mlodosci uprawiali sport , nie pija alkocholu - tak to
                  > wlasnie wyglada. Ludzie bez wadsmile Mam nadzieje ze dostana Wiktora i Janda
                  > dostanie orgazmu.

Bardzo dobrze Cię rozumiem. Rozumiem Twój ból. Ty byś wolał, aby Kwaśniewscy
                  żłopali wódę litrami, defraudowali fundusze państwowe, gnębli sieroty, wdowy i
                  inwalidów wojennych, w młodości powinni należeć do gangu, a młodość spędzić w
                  domu poprawczym. Wtedy mógłbyś na nich pluć za niewymyślane grzechy, a tak,
                  cóż, pozostaje gryżć palce i kłamstwa wymyślać.

Snajper.
                  • Gość: korea! Nie zarzucaj mi klamstwa ,klamie Kwasniewski IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.12.02, 21:20
                    Gość portalu: snajper napisał(a):

>
                    > > Słaby z Ciebie snajper. Strzel najlepiej sobie w dusze. Jak chcesz to bicz
                    > uj
                    > > siebie za Jedwabne ja bede biczowal za wydanych AK-owcow i
                    > > Bermanow ,Rozanskich. A co do twojego cudowenego pana prezydenta...to jesl
                    > i
                    > > kłamie w sprawie tak w sumie blahej(to twoje slowa)
                    >
                    > Jakie moje słowa ? Mółbyś je przytoczyć ? Gdzie ja napisałem, że on
                    skłamał ???
                    >
                    > > jak wyksztlcenie to sam
                    > > wystawil sobei swiadectwo. Klamac w takiej sprawie - maly czlowiek...
                    >
                    > Jeśli ktoś ma absolutorium a nie obronił pracy, to ma wykształcenie niepełne
                    > wyższe. Niepełne, ale WYŻSZE.
                    >
                    > > ale Polacy kochaj tych co nic nie robia
                    >
                    > Och, gdyby to była prawda, to Polacy mieliby mnóstwo obiektów miłości. A
                    oprócz
                    >
                    > Kwaśniewskiego nikt takiego jak on poparcia nie ma. Tak więc nie za
                    nierobienie
                    >
                    > go kochają.
                    >
                    > > a pan Kwasniewaski oprocz nominacji
                    > > profesorskich i kolacji dla amasadorow nie robi nic. Pozdrawiam rowniez
                    > > serdecznie tych ktorzy wierza w czyste itnecje TVP i Joli(szczegolnie jak
                    > > wziela dzieci z bialaczka do Watykanu i co dzialo sie w autobusie).
                    > >
                    > > WIktor dla pana Prezydenta i pani Joli , Wiktor dla Ewy Minge i dla ich
                    > > najpiekniejsze corki na swiecie. A.J. O. Kwasniewscy to ludzie bez wad,
                    > > prawi ,sprawiedliwi , w mlodosci uprawiali sport , nie pija alkocholu - ta
                    > k to
                    > > wlasnie wyglada. Ludzie bez wadsmile Mam nadzieje ze dostana Wiktora i Janda
                    > > dostanie orgazmu.
                    >
                    > Bardzo dobrze Cię rozumiem. Rozumiem Twój ból. Ty byś wolał, aby Kwaśniewscy
                    > żłopali wódę litrami, defraudowali fundusze państwowe, gnębli sieroty, wdowy
                    i
                    > inwalidów wojennych, w młodości powinni należeć do gangu, a młodość spędzić
                    w
                    > domu poprawczym. Wtedy mógłbyś na nich pluć za niewymyślane grzechy, a tak,
                    > cóż, pozostaje gryżć palce i kłamstwa wymyślać.
                    >
                    > Snajper.

Chyba jeste Ewa Minge ze tak ich chwalisz. Niepelne ale wyzsze hmmm na zadane
                    pytanie czy posiada tytul magistra odpowiedzial ze ma. Wiadmo ludzie bez wad ,
                    maz opatrznosciowy , disco polo ....jest dobrze. Zawsze jest gotowy sluzyc
                    rada ze swoimi doradcami. Ale najlepiej wychodzi mu napierdolic sie wtedy
                    tanecznym krokiem chodzi po grobach. Nie , oczywiscie uraz goleni...tak. Mamy
                    super konstytucje ,super prezydneta , super prezydnetowa , super
                    TVp ...wszystko jest super. Nie zarzucaj mi ze wymsylam klamstwa bo klamie to
                    pan Kwasniewski.
                    • Gość: snajper Nie kłam o Kwaśniewskim. IP: *.acn.waw.pl 26.12.02, 21:48

> Chyba jeste Ewa Minge ze tak ich chwalisz.

Chwali ich 3/4 Polaków. Jestem wśród nich.

> Niepelne ale wyzsze hmmm na zadane
                      > pytanie czy posiada tytul magistra odpowiedzial ze ma.

O ile wiem, to sprawę wykształcenia zaczęło podanie w informatorze wyborczym,
                      że K. ma wyższe wykształcenie. Tak więc nie on powiedział, a o nim to
                      powiedziano.

> Wiadmo ludzie bez wad ,
                      > maz opatrznosciowy , disco polo ....jest dobrze. Zawsze jest gotowy sluzyc
                      > rada ze swoimi doradcami. Ale najlepiej wychodzi mu napierdolic sie wtedy
                      > tanecznym krokiem chodzi po grobach. Nie , oczywiscie uraz goleni...tak. Mamy
                      > super konstytucje ,super prezydneta , super prezydnetowa , super
                      > TVp ...wszystko jest super.

Mamy niezłą konstytucję, niezłego prezydenta. Premier ? Jak to premier. wink) A
                      telewizji mamy kilka do wyboru, więc nie ma co narzekać. Tego co Ci się nie
                      podoba możesz nie oglądać. Przymusu nie ma.

> Nie zarzucaj mi ze wymsylam klamstwa bo klamie to pan Kwasniewski.

A kto pisze o jakimś tańczeniu po grobach ? Kłamiesz, bo do niczego prawdziwego
                      przyczepić się nie możesz.

Snajper.
                      • Gość: pollak Re: Nie kłam o Kwaśniewskim. IP: wesolych.swiat.Bozego.Narodzenia:* 26.12.02, 21:54
                        Ja tam szparkookiego lubię.

www.geocities.com/towarzysz/multimedia.htm
                      • Gość: korea! Kwasnieski byl pijany w Charkowie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.12.02, 19:19
                        Gość portalu: snajper napisał(a):

>
                        > > Chyba jeste Ewa Minge ze tak ich chwalisz.
                        >
                        > Chwali ich 3/4 Polaków. Jestem wśród nich.
                        >
                        > > Niepelne ale wyzsze hmmm na zadane
                        > > pytanie czy posiada tytul magistra odpowiedzial ze ma.
                        >
                        > O ile wiem, to sprawę wykształcenia zaczęło podanie w informatorze
                        wyborczym,
                        > że K. ma wyższe wykształcenie. Tak więc nie on powiedział, a o nim to
                        > powiedziano.
                        >
                        > > Wiadmo ludzie bez wad ,
                        > > maz opatrznosciowy , disco polo ....jest dobrze. Zawsze jest gotowy sluzyc
                        >
                        > > rada ze swoimi doradcami. Ale najlepiej wychodzi mu napierdolic sie wtedy
                        > > tanecznym krokiem chodzi po grobach. Nie , oczywiscie uraz goleni...tak. M
                        > amy
                        > > super konstytucje ,super prezydneta , super prezydnetowa , super
                        > > TVp ...wszystko jest super.
                        >
                        > Mamy niezłą konstytucję, niezłego prezydenta. Premier ? Jak to premier. wink)
                        A
                        > telewizji mamy kilka do wyboru, więc nie ma co narzekać. Tego co Ci się nie
                        > podoba możesz nie oglądać. Przymusu nie ma.
                        >
                        > > Nie zarzucaj mi ze wymsylam klamstwa bo klamie to pan Kwasniewski.
                        >
                        > A kto pisze o jakimś tańczeniu po grobach ? Kłamiesz, bo do niczego
                        prawdziwego
                        >
                        > przyczepić się nie możesz.
                        >
                        > Snajper.

JA nie kalmie. On w wywiadzei dla Polskiego radia na pytanie czy ma tytul
                        magistra odpowiedial ze ma. A co do tancow na grobach to wystarczy zapytac sie
                        ludzi ktorzy byli w Charkowie. Zreszta kto chce moze wierzyc w wersje Kalisza -
                        uraz goleni. Jesli jestes naiwny... Zgadzam sie z jednym - jest wiele
                        telwizji ale tylko dlaczeo jestem zmuszony za taka gowniana TVP placic??
    • balzer Re: JOLA w TVP- dłuuugie 26.12.02, 15:23
      Jak tak dalej pojdzie to jeszcze Jolka przegoni w czestotliwosci Papieża,
      chociaż to chyba niemożliwe.
      Taka to już ta nasza koscielno-rzadowa TVP.
    • Gość: pollak Polecam Cezarego Pazurę, zobacz:.........;) IP: wesolych.swiat.Bozego.Narodzenia:* 26.12.02, 16:22
      www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/201.htm
    • jotembi Re: JOLA w TVP- dłuuugie 26.12.02, 17:40
      nie oglądałam
      nawet gdybym wiedziała, że coś takiego idzie, i tak bym nie obejrzała
      jola obraża moje poczucie estetyki
      a o jej działalności charytatywnej wiem za dużo, żeby się nad tym zapluwać z
      zachwytu
      a ty, lesotho, po co oglądałeś? żeby mieć co krytykować?
      • Gość: Rycho Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 26.12.02, 20:13
        Jolka superstar!
      • maretina Re: JOLA w TVP- dłuuugie 27.12.02, 07:48
        jotembi napisała:

> nie oglądałam
        > nawet gdybym wiedziała, że coś takiego idzie, i tak bym nie obejrzała
        > jola obraża moje poczucie estetyki
        > a o jej działalności charytatywnej wiem za dużo, żeby się nad tym zapluwać z
        > zachwytu
        > a ty, lesotho, po co oglądałeś? żeby mieć co krytykować?
        a w czym Jola narusza zasady estetyki? ciekawa jestem
        co do jej dzialalnosci, to ja tez sporo o niej wiem i nie mam jej NIC do
        zarzucenia. moze zazdrosc cie zzera?
    • Gość: U Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.214.84.71.Dial1.Boston1.Level3.net 26.12.02, 23:16
      Z gowna bata nie ukrecisz.Nie zrobisz z "polskich
      dygnitarzy" dam ani dostojnikow.Chomat,to chomat.

U mnie,ile razy pojawia sie ich geby na ekranie TV
      ,zostaja na nim tluste plamy.Windex na szczescie pomaga.
      • Gość: snajper Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.acn.waw.pl 26.12.02, 23:24
        Gość portalu: U napisał(a):

> Z gowna bata nie ukrecisz.Nie zrobisz z "polskich
        > dygnitarzy" dam ani dostojnikow.Chomat,to chomat.

To amerykańscy prezydenci lepsi ? Lepiej cygarem się posługują, czy może
        podsłuchami ? Czy to są niezbędne umiejętności, aby być dygnitarzem ? No
        rzeczywiście, papierosem tego co cygarem zrobić się nie da. wink)

> U mnie,ile razy pojawia sie ich geby na ekranie TV
        > ,zostaja na nim tluste plamy.Windex na szczescie pomaga.

A co zostaje Ci po Clintonie ? Bo pewnie nie cygara. wink))

Snajper.
      • maretina Re: JOLA w TVP- dłuuugie 27.12.02, 07:49

> Z gowna bata nie ukrecisz.Nie zrobisz z "polskich
        > dygnitarzy" dam ani dostojnikow.Chomat,to chomat.
        >
        > U mnie,ile razy pojawia sie ich geby na ekranie TV
        > ,zostaja na nim tluste plamy.Windex na szczescie pomaga.
        proponuje myc lapy zanim dotkniesz ekranu tvsmile
    • ada08 Na marginesie.... 27.12.02, 06:41
      .... zastanawia mnie to, ze osoba tak nieagresywna,
      jak Jolanta K. , wywołuje w ludziach tyle agresji.

I jak dużo osób jest z nią na ty .... smile
      • _sorciere Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 09:31
        Tyle tu achow i echow ,co tez nie robi dobrego pozytecznego pani prezydentowa.
        Tylko dlaczego ona to robi?Tak z dobrego serca?Robi to bo tak wypada,bo robily
        i robia to inne oierwsze damy przed nia i robia dalej.
        Zajmowaly sie tym tylko dlatego by pomoc swoim mezom,a nie z potrzeby serca.
        To samo i z katolicyzmem.Ciekawe czy wczesniej latala do kosciola?
        Zaloze sie,ze nie.Wszystko to jest na pokaz .
        Moj maz ateista ale ja katoliczkoa no i zobaczcie jak ja dbam o te biedne
        dzieciaczki.Ilez to pieniedzy zalatwiam.Tyle,ze koszt kiecek ,filmikow przyjec
        charytatywnych ,pewnie czesto przekracza uzyskane kwoty.
        • ada08 Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 11:04
          _sorciere napisała:

> Tyle tu achow i echow ,co tez nie robi dobrego pozytecznego pani
          prezydentowa.

A gdzie tutaj ''achy'' i ''ochy' ? Jakoś nie zauważyłam.

> Tylko dlaczego ona to robi?Tak z dobrego serca?Robi to bo tak wypada,bo
          robily
          > i robia to inne oierwsze damy przed nia i robia dalej.

Jej intencje nie maja tu nic do rzeczy.
          Ważne jest, że pomaga ludziom potrzebującym pomocy.
          A czy robi to ''z potrzeby'', czy z innych powodów, to
          sprawa drugorzędna. Każdy człowiek prowadzący działalnośc
          charytatywną , robi to z ''jakichś'' powodów.
          Niekoniecznie ''z potrzeby serca''

> To samo i z katolicyzmem.Ciekawe czy wczesniej latala do kosciola?
          > Zaloze sie,ze nie.Wszystko to jest na pokaz .

Skąd wiesz, że nie latała ??? smile))

> Moj maz ateista ale ja katoliczkoa no i zobaczcie jak ja dbam o te biedne
          > dzieciaczki.Ilez to pieniedzy zalatwiam.Tyle,ze koszt kiecek ,filmikow
          przyjec
          > charytatywnych ,pewnie czesto przekracza uzyskane kwoty.

Sugerujesz, że Jolanta K. z pieniędzy na uzyskanych
          działalność charytatywną , kupuje sukienki ?
          Co za podejrzliwość. smile))

Pozdrawiam smile

• _sorciere Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 11:21
            ada08 napisała:

> _sorciere napisała:
            >
            > > Tyle tu achow i echow ,co tez nie robi dobrego pozytecznego pani
            > prezydentowa.
            >
            > A gdzie tutaj ''achy'' i ''ochy' ? Jakoś nie zauważyłam.
            >
            > > Tylko dlaczego ona to robi?Tak z dobrego serca?Robi to bo tak wypada,bo
            > robily
            > > i robia to inne oierwsze damy przed nia i robia dalej.
            >
            > Jej intencje nie maja tu nic do rzeczy.
            >
            Alez maja jak najbardziej.Inaczej ocenia sie ludzi,ktorzy robia cos z potrzeby
            serca a inaczej,ktorzy robia cos na pokaz i jeszcze wyciagaja z tego korzysci
            (sukces meza)

Ważne jest, że pomaga ludziom potrzebującym pomocy.
            > A czy robi to ''z potrzeby'', czy z innych powodów, to
            > sprawa drugorzędna.

Moze dla ciebie,ja sobie pozwole miec inne zdanie.

Każdy człowiek prowadzący działalnośc
            > charytatywną , robi to z ''jakichś'' powodów.
            > Niekoniecznie ''z potrzeby serca''
            >
            Jezeli ktos z tej dzialalnosci czerpie dla siebie korzysci niekoniecznie
            finansowe ,choc za sukcesem politycznym ida przeciez rowniez i te finansowe to
            nie jest to zadna dzialalnosc charytatywna.Jest to dzialalnosc dla samej siebie.

> > To samo i z katolicyzmem.Ciekawe czy wczesniej latala do kosciola?
            > > Zaloze sie,ze nie.Wszystko to jest na pokaz .
            >
            > Skąd wiesz, że nie latała ??? smile))
            >
            Jakos nie ma zdjec z wczesniejszych modlitw.

> > Moj maz ateista ale ja katoliczkoa no i zobaczcie jak ja dbam o te biedne
            >
            > > dzieciaczki.Ilez to pieniedzy zalatwiam.Tyle,ze koszt kiecek ,filmikow
            > przyjec
            > > charytatywnych ,pewnie czesto przekracza uzyskane kwoty.
            >
            > Sugerujesz, że Jolanta K. z pieniędzy na uzyskanych
            > działalność charytatywną , kupuje sukienki ?
            >
            A rozumiesz to co czytasz?

Napisalam wyraznie,ze pieniadze,ktora pani Jola przeznacza na toalety ,koszty
            utrzymania biura itd...pochlaniaja duzo wiecej niz przynosza zyskow dla dzieci.

Co za podejrzliwość. smile))
            >
            Co za trudnosc czytania prostych tekstow.

> Pozdrawiam smile
            >
            Ja tez.
            • maretina Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 11:28
              _sorciere napisała:
              > Ważne jest, że pomaga ludziom potrzebującym pomocy.
              > > A czy robi to ''z potrzeby'', czy z innych powodów, to
              > > sprawa drugorzędna.
              >
              > Moze dla ciebie,ja sobie pozwole miec inne zdanie.
              >
              MY MOZEMY MIEC ZDANIA ROZNE. DZIECIAKI CIESZYLY SIE.to nie ulega zadnej
              watpliwosci. one nie udawaly szczescia zwiedzajac rzym i watykan.dla mnie to
              wlasnie jest najwazniejsze.
              • _sorciere Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 11:35
                maretina napisała:

> _sorciere napisała:
                > > Ważne jest, że pomaga ludziom potrzebującym pomocy.
                > > > A czy robi to ''z potrzeby'', czy z innych powodów, to
                > > > sprawa drugorzędna.
                > >
                > > Moze dla ciebie,ja sobie pozwole miec inne zdanie.
                > >
                > MY MOZEMY MIEC ZDANIA ROZNE. DZIECIAKI CIESZYLY SIE.to nie ulega zadnej
                > watpliwosci. one nie udawaly szczescia zwiedzajac rzym i watykan.dla mnie to
                > wlasnie jest najwazniejsze.

Ile tych dzieci bylo Maretino?A ile umiera bo nie ma np.w szpiatalach aparatu
                do dializy?
                Ile umiera bo nie ma lekarstw.

Dzieci cieszylyby sie z wyjazdu nawet do Zakopanego,a Rzym i Watykan to
                nastepny chwyt reklamowy.
                • maretina Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 11:49
                  _> Ile tych dzieci bylo Maretino?A ile umiera bo nie ma np.w szpiatalach
                  aparatu
                  > do dializy?
                  > Ile umiera bo nie ma lekarstw.
                  kazde dziecko jest wazne.i jesli nawet tych wyjazdow zagranicznych jest
                  niewiele to i tak warto oderwac dziecko od sali szpitalnej.
                  iloscia aparatow do dializy i innymi problemami medycznymi obarczalabym raczej
                  ministrow zdrowia, nie jolke kwasniewska. ona decydentka nie jest. nie jest tez
                  wszechmocna, robi tyle ile moze. zeby kazdy z nas tak robil byloby wspaniale.

> Dzieci cieszylyby sie z wyjazdu nawet do Zakopanego,a Rzym i Watykan to
                  > nastepny chwyt reklamowy.ja tego tak nie odbieram. nie szukam drugiego dna w
                  pomaganiu dzieciom. tylko ktos totalnie wyprany z uczuc zbija kapital na
                  dzieciach. tego chyba nie zarzucisz jolce?
                  jaka jest roznica dla dziecka z nowotworem w poruszaniu sie po rzymie a po
                  gorach chyba nie musze wyjasnic... a po drugie o wybor miejsca klocic sie nie
                  warto. to nie to jest tu najwazniejsze. wazna jest osoba, ktora spotkaly tam
                  dzieci-papiez.zobaczyly, ze jest ktos wazny, kto ich wspiera i modli sie za nie.
                  dla psychiki chorego ma to kluczowe znaczenie... ta nadzieja... zawsze
                  najwazniejsza.
                  pozdrawiam
                  • _sorciere Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 12:12
                    maretina napisała:

> _> Ile tych dzieci bylo Maretino?A ile umiera bo nie ma np.w szpiatalach
                    > aparatu
                    > > do dializy?
                    > > Ile umiera bo nie ma lekarstw.
                    > kazde dziecko jest wazne.i jesli nawet tych wyjazdow zagranicznych jest
                    > niewiele to i tak warto oderwac dziecko od sali szpitalnej.
                    >
                    Maretiuno ,ja dalej uwazam,ze gdyby zrobic wiecej dla prawidlowej terapii to
                    wiecej dzieci szybciej opusciloby szpitale na stale.
                    Co z tego,ze po tej wycieczce znow trzeba wrocic do szpitala,w ktorym nie ma
                    lekarstw.
                    Zobaczyc papieza,,Rzym ,Watykan i umrzec?

iloscia aparatow do dializy i innymi problemami medycznymi obarczalabym raczej
                    > ministrow zdrowia, nie jolke kwasniewska.

Zgoda ale skoro sie zajmuje dzialalnoscia charytatywna to powinna ukerunkowac
                    te dzialalnosc na pomoc jak najwiekszej iloscci podopiecznych a nie tylko dla
                    wybranych.

ona decydentka nie jest. nie jest tez
                    >
                    > wszechmocna, robi tyle ile moze. zeby kazdy z nas tak robil byloby wspaniale.
                    >
                    Ja nie moge robic tyle co pani Jola bo nie mam takiego sztabu urzednikow jak
                    ona.

> > Dzieci cieszylyby sie z wyjazdu nawet do Zakopanego,a Rzym i Watykan to
                    > > nastepny chwyt reklamowy.ja tego tak nie odbieram. nie szukam drugiego dna
                    > w
                    > pomaganiu dzieciom. tylko ktos totalnie wyprany z uczuc zbija kapital na
                    > dzieciach. tego chyba nie zarzucisz jolce?
                    >
                    Ja pani Kwasniewskiej nie znam,wiec nie moge powiedziec ,czy jest wyprana z
                    uczuc czy nie.
                    Golym okiem widac,ze na tej pomocy kapital stara sie zbic.Ten film chyba
                    nakrecono za jej zgoda.

jaka jest roznica dla dziecka z nowotworem w poruszaniu sie po rzymie a po
                    > gorach chyba nie musze wyjasnic... a po drugie o wybor miejsca klocic sie nie
                    > warto. to nie to jest tu najwazniejsze. wazna jest osoba, ktora spotkaly tam
                    > dzieci-papiez.zobaczyly, ze jest ktos wazny, kto ich wspiera i modli sie za
                    nie
                    >
                    Maretino dajze spokoj ,czyli to byla wycieczka tylko dla katolikow?Papieza
                    dzieci moga sobie poogladac co dzien w telewizji.

Ja mysle,ze dzieciom wieksza frajde sprawilaby wycieczka do Disnejlandu we
                    Francji ale ja mam dzieci a Ty chyba jeszcze nie Maretino.Jak bedziesz miala to
                    zrob tes ,spytaj czy wola na karuzele czy do kosciola.

Ale jak pani Jola piecze dwie pieczenie przy jednym ogniu...
                    z jednej strony dobra pani organizuje wycieczke dla dzieci a z drugiej pokazuje
                    katolikom ,a zobczecie dokad ta wycieczka:do Watykanu.

no i jeszcze specjalnie kreci sie o tym film.....

.
                    > dla psychiki chorego ma to kluczowe znaczenie... ta nadzieja... zawsze
                    > najwazniejsza.
                    >
                    Maretino skad Ty wiesz co ma znaczenie dla psychiki chorego dziecka?Nadzieja
                    jest wazna dla kazdego ,z tym,ze czy dla dzieci najwazniejszy jest papiez i
                    modlitwa?
                    Dalej uwazam,ze wieksze znaczenie maja aparaty,leki,ktore mogloby sluzyc wielu
                    dzieciom a nie tylko grupce wybranych,w ktorych to towarzystwie mogla pokazac
                    sie pani Jola.

pozdrawiam
                    • maretina Re:Dla zachwyconych pania Jola 27.12.02, 12:28
                      > >
                      > Maretiuno ,ja dalej uwazam,ze gdyby zrobic wiecej dla prawidlowej terapii to
                      > wiecej dzieci szybciej opusciloby szpitale na stale.
                      zgadza sie, ale mamy taka a nie inna rzeczywistosc, w niej musimy funkcjonowac.
                      zmian nie dokonamy z dnia na dzien majac biedne panstwo i lapinskiego za
                      ministra zdrowia.
                      > Co z tego,ze po tej wycieczce znow trzeba wrocic do szpitala,w ktorym nie ma
                      > lekarstw.
                      > Zobaczyc papieza,,Rzym ,Watykan i umrzec?
                      >
                      > a dlaczegu umrzec? te dzieci sa leczone, maja szanse na wyleczenie!smile i cale
                      szczesciesmile
                      >
                      >
                      > Zgoda ale skoro sie zajmuje dzialalnoscia charytatywna to powinna ukerunkowac
                      > te dzialalnosc na pomoc jak najwiekszej iloscci podopiecznych a nie tylko dla
                      > wybranych.
                      > w tv byl tylko fragment jej dzialanosci. fundacja robi wiele programow
                      profilaktycznych min o raku piersi o prostacie. wraz z jakims wydawnictwem
                      wydala ksiazke i prowadzila szereg spotkan potencjalnych pacjentow z lekarzami.
                      przykladow jest wiecej.. hospicjum onkologiczne na ursynowie systematycznie
                      dostaje kase od jolki ... i nie tylko kase.porozmawiaj z lekarzami z placowek,
                      ktore dostaly pomoc od fundacji, zobaczysz, ze nie bylo to byle co.
                      mysle, ze zarzuty, ktore formujesz powinnas skierowac do rzadzacych, nie do
                      tych, ktorzy chca pomagac i robia to najlepiej jak tylko potrafia.
                      >
                      >
                      >
                      > >
                      > Ja nie moge robic tyle co pani Jola bo nie mam takiego sztabu urzednikow jak
                      > ona.
                      sa fundacje bez sztabu urzednikow... a co do jolki "sztab" to mylne okreslenie.
                      ona ma kilka osob.
                      > >
                      > Ja pani Kwasniewskiej nie znam,wiec nie moge powiedziec ,czy jest wyprana z
                      > uczuc czy nie.
                      > Golym okiem widac,ze na tej pomocy kapital stara sie zbic.Ten film chyba
                      > nakrecono za jej zgoda.
                      to nie od oka zalezy, ale od naszej glowy, od tego co ona pomysli... zalezy to
                      tez od naszych intencji. fakty zawsze mozna dwojako zinterpretowac.

>
                      > >
                      > Maretino dajze spokoj ,czyli to byla wycieczka tylko dla katolikow?Papieza
                      > dzieci moga sobie poogladac co dzien w telewizji.
                      myslisz, ze to jest to samo, co dotyk, glos skierowany do konkretnej osoby a
                      nie do oka kamery? moim zdaniem nie.
                      >
                      > Ja mysle,ze dzieciom wieksza frajde sprawilaby wycieczka do Disnejlandu we
                      > Francji ale ja mam dzieci a Ty chyba jeszcze nie Maretino.Jak bedziesz miala
                      to
                      >
                      > zrob tes ,spytaj czy wola na karuzele czy do kosciola.

obawiam sie, ze zaproszenie dzieci na karuzele w takim stanie, po chemii, kiedy
                      sa dosyc slabe i maja czeste nudnosci jest conajmniej niefortunne.

> Ale jak pani Jola piecze dwie pieczenie przy jednym ogniu...
                      > z jednej strony dobra pani organizuje wycieczke dla dzieci a z drugiej
                      pokazuje
                      >
                      > katolikom ,a zobczecie dokad ta wycieczka:do Watykanu.

wycieczka do wielkiego polaka. popatrz na to moze tak... wielki czlowiek.
                      > no i jeszcze specjalnie kreci sie o tym film.....
                      chetnie go obejrzalam ze wzgledu na te dzieciaki.
                      pozdrawiam serdecznie
                      >
                      >
                      >
                      >
                      >
                      > .
                      > > dla psychiki chorego ma to kluczowe znaczenie... ta nadzieja... zawsze
                      > > najwazniejsza.
                      > >
                      > Maretino skad Ty wiesz co ma znaczenie dla psychiki chorego dziecka?Nadzieja
                      > jest wazna dla kazdego ,z tym,ze czy dla dzieci najwazniejszy jest papiez i
                      > modlitwa?
                      > Dalej uwazam,ze wieksze znaczenie maja aparaty,leki,ktore mogloby sluzyc
                      wielu
                      > dzieciom a nie tylko grupce wybranych,w ktorych to towarzystwie mogla pokazac
                      > sie pani Jola.
                      >
                      >
                      >
                      > pozdrawiam
                      • Gość: feline Re:Dla zachwyconych pania Jola IP: proxy / *.dial.proxad.net 27.12.02, 12:58
                        Ze "zabrala" dzieci akurat do Rzymu i papieza? A moze to one ewentualnie ich
                        rodzice tak chcialy? Inne dzeiciaki o ile mi wiadomo pojechaly do Stanow, bo
                        akurat tam znalezli sie sponsorzy, by sfinansowac im pobyt. A teraz w ramach
                        zyczen noworocznych: PANI Joli zycze jeszcze wielu inicjatyw i wytrwalosci oraz
                        jak najwiecej sponsorow w dzialalnosci dla dobra tych, ktorym tego dobra
                        istniejacy system generalnie zapewnic nie moze. Potrzebujacym jej pomocy zas
                        zycze, by w zyciu "obrocilo sie im na lepsze", moze dzieki popocy Pani Joli a
                        moze - i tego Wam, krytykujacym zycze i WASZEJ. Bo kazdy moze, byle tylko
                        chcial - chyba, ze przeszkadza Wam to, ze wy byc moze nie znalezlibyscie sie w
                        swietle jupiterow. A sobie? Bym dalej mogla robic skutecznie to, co robie do
                        tej pory.
                      • Gość: Ania Re:Dla zachwyconych pania Jola IP: *.upc.chello.be 27.12.02, 12:59
                        maretina napisała:

> > >
                        > > Maretiuno ,ja dalej uwazam,ze gdyby zrobic wiecej dla prawidlowej terapii
                        > to
                        > > wiecej dzieci szybciej opusciloby szpitale na stale.
                        > zgadza sie, ale mamy taka a nie inna rzeczywistosc, w niej musimy
                        funkcjonowac.
                        >
                        > zmian nie dokonamy z dnia na dzien majac biedne panstwo i lapinskiego za
                        > ministra zdrowia.
                        >

Tyle tylko,ze ten Lapinski to zdaje sie minister z formacji ,z ktorej wywodzi
                        sie pan prezydent.

> Co z tego,ze po tej wycieczce znow trzeba wrocic do szpitala,w ktorym nie
                        > ma
                        > > lekarstw.
                        > > Zobaczyc papieza,,Rzym ,Watykan i umrzec?
                        > >
                        > > a dlaczegu umrzec? te dzieci sa leczone, maja szanse na wyleczenie!smile i ca
                        > le
                        > szczesciesmile
                        > >
                        Taak maja szanse,gdyby przeznaczyc te pieniadze na lekarstwa byllaby szansa i
                        dla innych.

> >
                        > > Zgoda ale skoro sie zajmuje dzialalnoscia charytatywna to powinna ukerunko
                        > wac
                        > > te dzialalnosc na pomoc jak najwiekszej iloscci podopiecznych a nie tylko
                        > dla
                        > > wybranych.
                        > >

w tv byl tylko fragment jej dzialanosci. fundacja robi wiele programow
                        > profilaktycznych min o raku piersi o prostacie. wraz z jakims wydawnictwem
                        > wydala ksiazke i prowadzila szereg spotkan potencjalnych pacjentow z
                        lekarzami.
                        >

Czwartek, 10 Stycznia 2002, 10:20
                        Podsumowanie Kampanii Charytatywnej "Nadzieja dla Kobiety"

W Hotelu Victoria w Warszawie odbyło sie uroczyste podsumowanie Kampanii
                        Charytatywnej "Nadzieja dla Kobiety", prowadzonej przez dwa ostatnie miesiące
                        2001 roku przez firmę Optimum Distribution pod patronatem
                        Fundacji "Porozumienie bez Barier". W spotkaniu uczestniczyła p. Jolanta
                        Kwaśniewska, która z rąk prezesa Optimum Distribution odebrała czek na kwotę
                        109.000 złotych. Pieniądze zostaną przeznaczone na pomoc kobietom po
                        mastektomii w rekonstrukcji piersi. Spotkanie uświetnił występ "Piaska", a
                        także młodego skrzypka - laureata tegorocznej edycji Funduszu Pomocy Młodym
                        Talentom Pary Prezydenckiej i pięknie śpiewającej uczestniczki wyjazdu do USA w
                        ramach programu Fundacji - "Otwórzmy Dzieciom Świat".
                        .
                        Wynajecie sali w "Viktorii" drinki dla gosci jakas przekaska ,kiecka Joli a
                        zebrano 109.000 zlotych

Ilu kobietom sie z tego pomoze?

> przykladow jest wiecej.. hospicjum onkologiczne na ursynowie systematycznie
                        > dostaje kase od jolki ... i nie tylko kase.porozmawiaj z lekarzami z
                        placowek,
                        > ktore dostaly pomoc od fundacji, zobaczysz, ze nie bylo to byle co.
                        > mysle, ze zarzuty, ktore formujesz powinnas skierowac do rzadzacych, nie do
                        > tych, ktorzy chca pomagac i robia to najlepiej jak tylko potrafia.
                        .

Owszem,ze jakis ochlap zawsze trzeba rzucic,szczegolnie gdy pokazuje to pozniej
                        telewizja..

> > Ja nie moge robic tyle co pani Jola bo nie mam takiego sztabu urzednikow j
                        > ak
                        > > ona.
                        > sa fundacje bez sztabu urzednikow... a co do jolki "sztab" to mylne
                        okreslenie.
                        >
                        > ona ma kilka osob.
                        .
                        Masz bardzo dobre informacje ,ciekawe..

> > Ja pani Kwasniewskiej nie znam,wiec nie moge powiedziec ,czy jest wyprana
                        > z
                        > > uczuc czy nie.
                        > > Golym okiem widac,ze na tej pomocy kapital stara sie zbic.Ten film chyba
                        > > nakrecono za jej zgoda.
                        > to nie od oka zalezy, ale od naszej glowy, od tego co ona pomysli... zalezy
                        to
                        > tez od naszych intencji. fakty zawsze mozna dwojako zinterpretowac.
                        >.
                        A jak ja moge to inaczej zinterpretowac?Skoro dziala sie jako zona prezydenta a
                        nie jako osoba prywatna i jeszcze wystepuje sie w filmach o sobie ,no to chyba
                        jest to cel jednoznaczny.Promocja siebie i meza,a jezeli sprawdza sie
                        pogloski,ze Jola bedzie kandydowac to trzeba byc chyba slepym by nie dostrzec o
                        co tu chodzi.

> > Maretino dajze spokoj ,czyli to byla wycieczka tylko dla katolikow?Papieza
                        >
                        > > dzieci moga sobie poogladac co dzien w telewizji.
                        > myslisz, ze to jest to samo, co dotyk, glos skierowany do konkretnej osoby a
                        > nie do oka kamery? moim zdaniem nie.
                        >
                        Pytalam czy na wycieczke dobierano dzieci wg.kryterium wiary?Bo na coz choremu
                        ateiscie dotyk papieza?

> > Ja mysle,ze dzieciom wieksza frajde sprawilaby wycieczka do Disnejlandu we
                        >
                        > > Francji ale ja mam dzieci a Ty chyba jeszcze nie Maretino.Jak bedziesz mia
                        > la
                        > to
                        > >
                        > > zrob tes ,spytaj czy wola na karuzele czy do kosciola.
                        >
                        > obawiam sie, ze zaproszenie dzieci na karuzele w takim stanie, po chemii,
                        kiedy
                        >
                        > sa dosyc slabe i maja czeste nudnosci jest conajmniej niefortunne.

O tych nudnosciach w dlugotrwalej podrozy juz ktos pisal.W Disnejlandzie sa tez
                        inne atrakcje oprocz karuzeli,z reszta jest tyle innych miejc ,w ktorych dzieci
                        przebywaja o wiele chetniej.

> > Ale jak pani Jola piecze dwie pieczenie przy jednym ogniu...
                        > > z jednej strony dobra pani organizuje wycieczke dla dzieci a z drugiej
                        > pokazuje
                        > >
                        > > katolikom ,a zobczecie dokad ta wycieczka:do Watykanu.
                        >
                        > wycieczka do wielkiego polaka. popatrz na to moze tak... wielki czlowiek.
                        > > no i jeszcze specjalnie kreci sie o tym film.....
                        > chetnie go obejrzalam ze wzgledu na te dzieciaki.
                        >

Maretino a czy pomyslalas jak odebraly to dzieci te,ktore nie zostaly wybrane?
                        Jak odebraly to dzieci te,ktore zostaly w szpitalu?
                        No i jeszcze jedno,ja nie mam nic przeciw papiezowi ale dalej nie uwazam,ze
                        papiez to najwieksza atrakcja dla chorych dzieci.

Tez pozdrawiam,mysle,ze jestes jeszcze bardzo mloda i masz duzo zaufania do
                        ludzi.
                        Nie bede Cie juz meczyc,jutro Twoj wielki dzien .Powodzenia.

Znow mnie wylogowalo.
    • Gość: U Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: *.214.102.232.Dial1.Boston1.Level3.net 27.12.02, 13:58
      Ta "pierwsza dama"zrobila by najlepsza robote,gdyby
      przekonala swojego magistra,ze jest na niewlasciwym
      miejscu.Ze powinien sie spakowac,zebrac swoja ubowska szajke
      i zrobic alija.Moze wtedy wszystko wroci do normy,dzieci
      beda mialy wlasciwa opieke,ich rodzice prace i w Polsce
      zacznie sie dziac cos,co ma solidne podstawy,a nie oparte
      na doraznych akcjach-falszywkach "pierwszej damy'
      • Gość: snajper Re: JOLA w TVP- dłuuugie IP: stin:* / 10.1.1.* 27.12.02, 14:35

> Ta "pierwsza dama"zrobila by najlepsza robote,gdyby
        > przekonala swojego magistra,ze jest na niewlasciwym
        > miejscu.

ależ on JEST na właściwym miejscu. 3/4 Polaków tak uważa. Ma któryś z polityków
        większe poparcie ?

> Ze powinien sie spakowac,zebrac swoja ubowska szajke
        > i zrobic alija.Moze wtedy wszystko wroci do normy,dzieci
        > beda mialy wlasciwa opieke,ich rodzice prace i w Polsce
        > zacznie sie dziac cos,co ma solidne podstawy,a nie oparte
        > na doraznych akcjach-falszywkach "pierwszej damy'

Aaaaa, to już teraz wiemy dlaczego w Polsce dzieci nie mają właściwej opieki a
        ich rodzice pracy. Bo prezydentem jest Kwaśniewski. Dooobre. Zmienić prezydenta
        i od razy wszystkim się polepszy. Jakie to proste. Dlaczego nikt nie wpadł na
        to wcześniej ?????

Snajper.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka