wikul 28.08.13, 14:10 www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,14505389,Slask___Sevilla__Tlumy_kibicow_na_meczu__klub_sporo.html#LokWrocTxt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 A ja martwiłem się o deficyt stadionów. O tym 28.08.13, 15:01 oczywiście zapomniałeś! Który ze stadionów budowanych na Euro nie jedzie na stratach? Z tą frekwencją to nie chodziło o jednorazowe zapełnienie stadionu tylko o roczną sprzedaż biletów, która w połączeniu z innymi przychodami dałaby stadionom stabilność finansową (choćby niewielki zysk). A jak tam idzie sprzedaż lóż? Wszystkie zajęte? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: A ja martwiłem się o deficyt stadionów. O tym 28.08.13, 15:36 oleg3 napisał: > oczywiście zapomniałeś! Który ze stadionów budowanych na Euro nie jedzie na str > atach? > > Z tą frekwencją to nie chodziło o jednorazowe zapełnienie stadionu tylko o rocz > ną sprzedaż biletów, która w połączeniu z innymi przychodami dałaby stadionom s > tabilność finansową (choćby niewielki zysk). > > A jak tam idzie sprzedaż lóż? Wszystkie zajęte? Wolałbym gdyby to Perła odpowiadał gdy go o to proszę. Z tobą rozmowa to jak ze smarkatym jedzenie. Nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: A ja martwiłem się o deficyt stadionów. O tym 28.08.13, 15:43 > Nie mam ochoty. Załóż sobie prywatne forum. Będziesz tam mógł pisać bez natrętów. Na forum publicznym to ja decyduję czy pisać i co pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: A ja martwiłem się o deficyt stadionów. O tym 28.08.13, 15:50 oleg3 napisał: > > Nie mam ochoty. > > Załóż sobie prywatne forum. Będziesz tam mógł pisać bez natrętów. Na forum pub > licznym to ja decyduję czy pisać i co pisać. Pogadaj z g-48, to najlepszy partner dla ciebie i ma podobne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
piq wraz ze zjazdem sondaży robisz się... 28.08.13, 16:40 ...coraz bardziej psychotyczny. Może jakaś terapia, czy co, bo głupiejesz w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: wraz ze zjazdem sondaży robisz się... 22.09.13, 20:45 piq napisał: > ...coraz bardziej psychotyczny. Może jakaś terapia, czy co, bo głupiejesz w oczach. To do mnie? Mam w dupie sondaże i oderwane od meritum komentarze. Podeptali cię w innych watkach to na mnie nie próbuj się odgrywać, nie jestem haszem. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: wraz ze zjazdem sondaży robisz się... 23.09.13, 18:17 Lej w mordę chama, Wikul. Nie pękaj. Jak będzie trzeba pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Wikul pamiętasz? 21.09.13, 12:48 Zachwycałeś się frekwencją na jednym meczu. A teraz co napiszesz? www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,14642934,Slask_zacznie_nowy_sezon_od_IV_ligi__Wroclaw_bedzie.html#BoxSportTxt Taka ewentualna dramatyczna przyszłość Śląska niesie ze sobą wiele innych poważnych problemów. Choćby pytanie dotyczące sensu funkcjonowania 43-tysięcznego Stadionu Miejskiego. Bo chyba meczów Śląska w IV lidze z LZS-em Stary Śleszów, Orlą Wąsosz czy Sokołem Wielka Lipa nie będziemy organizować na pustym kolosie? Przepadną też miliony złotych z wynajmu lóż VIP oraz miejsc biznesowych na stadionie. W efekcie znów z miejskich pieniędzy trzeba będzie wciąż dokapitalizować spółkę zarządzającą obiektem Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Wikul pamiętasz? 21.09.13, 16:23 Z tej sytuacji wyniknie pewnie korzyść. Zawodnicy chcąc znaleźć dobre kluby będą gryźć trawę i przynajmniej przez jakiś czas będzie radość dla wrocławskich kibiców. A. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Wikul pamiętasz? 21.09.13, 19:42 jestesmy potega, nomen omen, kipolska. obecnie nawet z a-dressem w Kolosseum ) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikul pamiętasz? 22.09.13, 20:38 oleg3 napisał: > Zachwycałeś się frekwencją na jednym meczu. A teraz co napiszesz? > Taka ewentualna dramatyczna przyszłość Śląska niesie ze sobą wiele innych poważ > nych problemów. Choćby pytanie dotyczące sensu funkcjonowania 43-tysięcznego St > adionu Miejskiego. Bo chyba meczów Śląska w IV lidze z LZS-em Stary Śleszów, Or > lą Wąsosz czy Sokołem Wielka Lipa nie będziemy organizować na pustym kolosie? > Przepadną też miliony złotych z wynajmu lóż VIP oraz miejsc biznesowych na stad > ionie. W efekcie znów z miejskich pieniędzy trzeba będzie wciąż dokapitalizować > spółkę zarządzającą obiektem Jak zwykle ślizgasz się po poboczach tematu. Co by było gdyby, co będzie gdy. Polecam komentarze kibiców Śląska pod tym sensacyjnym ale nierzetelnym artykułem pełnym znaków zapytania. W swoim czasie decydenci, na czele z Dudkiewiczem, zaufali znanemu cwaniakowi biznesowemu Solorzowi licząc na jego uczciwość i bezinteresowność. Srogo się na tym zawiedli, tylko co to ma do aktualnej frekwencji na trybunach Stadionu Miejskiego? Nad wszystkimi klubami wisi podobna groźba bo wszystkie mają sponsorów a nie dotacje z centralnej kasy państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Wikul pamiętasz? 23.09.13, 09:56 wikul napisał: > Jak zwykle ślizgasz się po poboczach tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jolka, pamiętasz? 21.09.13, 22:55 www.youtube.com/watch?v=fjuVwhu0m9E S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla słusznie się martwiłem 22.09.13, 11:46 patrząc na frekwencję ligową właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: słusznie się martwiłem 22.09.13, 17:02 perla napisał: > patrząc na frekwencję ligową właśnie. Jestem od kilku dni poza domem, jak wrócę w październiku to znajdę i przypomnę twoje zmartwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: słusznie się martwiłem 22.09.13, 20:49 perla napisał: > patrząc na frekwencję ligową właśnie. Czyżby? ekstraklasa.wp.pl/frekwencja.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: słusznie się martwiłem 22.09.13, 20:51 perla napisał: > patrząc na frekwencję ligową właśnie. Czyżby? www.mmkrakow.pl/450315/2013/6/4/frekwencja-na-meczach-tmobile-ekstraklasy--wisla-krakow-na-piatym-miejscu?category=sport Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ "Portugalia w kłopotach po Euro 2004" 22.09.13, 14:49 "Portugalia w kłopotach po Euro 2004. Organizatorzy zadłużeni na ponad 200 mln euro Największe zobowiązania mają miasta Leiria i Coimbra. To długi m.in. po stadionach, na których budowę lub modernizację Portugalia wydała łącznie ponad 1 mld euro. Niektóre trudno wynająć, inne mimo znalezienia najemców przynoszą wciąż straty. Zadłużenie portugalskich samorządów w związku z organizacją piłkarskich mistrzostw Europy w 2004 r. przekracza 200 mln euro. Dziewięć lat po zakończeniu turnieju największe zobowiązania do pokrycia mają miasta Leiria i Coimbra. Jak wynika z danych Rocznika Finansowego Portugalskich Samorządów, wszystkie gminy, na terenie których rozgrywane było Euro 2004, nadal mają pokaźne długi do spłacenia. (...)" wyborcza.pl (17.09.2013) Odpowiedz Link Zgłoś