dundrub 31.05.04, 13:11 czy ktos zapoznawal sie z poboczna "deusowa" dzialalnoscia? Kiss My Jazz, Zita Swoon? Jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smillaaraq Re: dEUS i ekipa pochodnych 31.05.04, 22:09 o, woda na mój młyn Chociaz na "pochodne" to się skrzywię; dEUS to -po WCS i My Sister=My Clock - po prostu zespół Barmana. KMJ uwielbiam za kolektywną fantazję, wdzięk i bezkompromisowość. Szkoda, że już nie grają Zita Swoon - bardzo mi się podobają, chociaż wydaje mi się, że jak się kto mocno przywiąże do tego, jak SKC brzmiał w dEUSowym składzie, to się może trochę rozczarować. Mnie akurat odpowiada ta zabawa w konwencje, chociaż ostatnia Love=Sexy Sanctuary miejscami mnie nudziła (chyba carlensowa maniera mi się przejadła). Czekam na kolejną, chociaż to chyba jeszcze nieprędko ;-P Są też inne ciekawe bandy,jak Dead Man Ray (oni to akurat też w fazie hibernacji). A ze swojej strony nieustająco polecam związany towarzysko i czasami muzycznie DAAU. O, właśnie nową płytę wydali Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: dEUS i ekipa pochodnych 01.06.04, 09:31 przyznam sie, ze dopiero rozpoczalem podroze po okolodeusowych krajobrazach.. stad i moj watek... "pochodna" moze faktycznie zle slowo.. ale jakos nic innego w leb mi nie wpadlo Odpowiedz Link Zgłoś
smillaaraq Re: dEUS i ekipa pochodnych 01.06.04, 11:00 ja się już z tym od paru lat bawię, no to musiałam się pomądrzyć ;-P Tak swoją drogą, ciekawe, czy Cię wciągnie antwerpska sieć W kazdym razie, żyćże miłego odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: dEUS i ekipa pochodnych 01.06.04, 12:39 > ja się już z tym od paru lat bawię, no to musiałam się pomądrzyć ;-P > Tak swoją drogą, ciekawe, czy Cię wciągnie antwerpska sieć > W kazdym razie, żyćże miłego odbioru. coz.. wciagniety juz jestem deusa slucham namietnie juz ze dwa latka.. sam sie sobie dziwie, ze nie pogrzebalem "dookola" teraz przerabiam Swoon echhh.. chyba latwa ze mnie do zlapania rybka Odpowiedz Link Zgłoś
smillaaraq Re: dEUS i ekipa pochodnych 01.06.04, 22:10 no, i jak Ci się słucha? Jakieś konkretne płyty, czy dzieła zebrane? Nadawaj, bo trochę mnie ciekawość zżera ;-P zwłaszcza że ostatnio sercem jestem raczej przy KMJ i wszelakich projektach Rudego... może świeże spojrzenie, tzn. odsłuch raczej sprowadzą mnie na inne tory ;-P Co do grzebania - zważywszy na względnie ograniczoną dostępność, to trzymam kciuki. A! wiesz, gdzieniegdzie jest dostępna płyta Rudy'ego T. nagrana do spółki z Lou Barlowem. Rudzielec co prawda mało śpiewa, za to dużo gra na gitarze )) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: dEUS i ekipa pochodnych 31.05.04, 22:12 dundrub napisał: > Kiss My Jazz Nie znam zespołu, ale jego nazwa - zajebista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: dEUS i ekipa pochodnych IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:00 Jest jeszcze Moondog Jr. ale dEUS lepszy Odpowiedz Link Zgłoś