Dodaj do ulubionych

-----*---------do Cs137---------*-----

IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 05:37
Na dole watku o eutanazji znajduja sie trzy wpisy (Groszek, Krzys52, Sp;lit)
wyslane z tego samego adresu w Seattle (jak sadze). Mam wiec pytanie do
Ciebie: czy to Ty jetes ten zgrywus, Cees, czy moze ten drugi zgrywus?

Zapewniam, ze nic sie nie stalo - uznaje to za niezly zart, a nie powod do
wyzywania Ciebie na udeptana glebe. surprised)) No wiec.... (?)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14741200
Obserwuj wątek
    • cs137 To zdecydowanie nie ja 08.08.04, 16:20
      Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Na dole watku o eutanazji znajduja sie trzy wpisy (Groszek, Krzys52, Sp;lit)
      > wyslane z tego samego adresu w Seattle (jak sadze). Mam wiec pytanie do
      > Ciebie: czy to Ty jetes ten zgrywus, Cees, czy moze ten drugi zgrywus?
      >
      > Zapewniam, ze nic sie nie stalo - uznaje to za niezly zart, a nie powod do
      > wyzywania Ciebie na udeptana glebe. surprised)) No wiec.... (?)
      >
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14741200

Nie, ja w ogole nie zabieralem glosu w watku o eutanzaji. Ten "groszek" to ktos
      zupelnie inny.

Ja w tej chwili jak ognia wystrzegam sie pisania bez logowania
      • sceptyk Wyjasniam 08.08.04, 23:07
        To ja jestem ten zgrywus. Admini na portalu umozliwili mi za pewna, niezbyt
        wielka zreszta sume, wpisywac IP Seattle przy moich postach. O pozostalych
        mozliwosciach jakie udalo mi sie dostac nie bede chwilowo wspominal.

Ciesze sie, ze udalo mi sie Ciebie rozbawic.

Przy okazji przepraszam Ceesa, ze uzylem pseudonimu 'groszek'. Bardzo mi sie
        podoba - nie moglem sie powstrzymac.

Mam nadzieje, ze ten niewinny w sumie zart nie wplynie negatywnie na Wasza,
        dzentelmeni, zazylosc.

PS. Czy dlugo jeszcze zamierzasz korzystac z goscinnej przestrzeni portalu?
        Pytanie te skladam rowniez na Twe rece dla pp. Liska Spryciuli, Tygryska
        Bambuli, To ja, To znowu ja, To nie ja etc.
        • gini Re:Czekamy na opowiesci o szantazu 08.08.04, 23:12
          To moze byc interesujace.
          • Gość: Zat Glupia baba- IP: *.client.comcast.net 09.08.04, 03:59
            Nawet nie wie dlaczego o takich rzeczach sie nie piszesad
            Kompletny btak wyobraznisad
        • sceptyk PS2. Zapomnialem dolozyc wytrzeszcza 08.08.04, 23:16
          surprised))
          • Gość: blq Re: PS2. Zapomnialem dolozyc wytrzeszcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:30
            > surprised))

To jest tzw Wytrzeszcz Nosa.
            • sceptyk Wyjasniam. Tym razem dla blq 08.08.04, 23:47
              Otoz byl taki czas, ze Krzysiaczek nasz listy do swych zwolennikow (tzn. tych
              co mu natychmiast od ch... nie nawrzucali) zwykl konczyc takim slodko-dowcipnym
              (no, wdlg niego) sformulowaniem "przesylam ci happy pyszczek". I tu zamieszczal
              te zbitke symboli klawiaturowych.

Ale chyba nie spodobala mu sie moja parafraza tego okreslenia na "happy
              wytrzeszcz", bo juz od dluzszego czasu stawia te kulfony bez jakiegokolwiek
              komentarza. Ale jestem pewien, ze piszac ten znak surprised)) szepcze do siebie "happy
              pyszczek". Moze nie powinnismy sie z niego smiac?
          • Gość: siedem [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:55
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Tomasz Gramila Ho,ho, piwknych rzeczy o cs137 tu się dowiaduję!!! IP: *.bryantstratton.edu 08.08.04, 23:41
          • Gość: pytajnik Pollak a gdzie masz ptaka? IP: 200.83.0.* 08.08.04, 23:50
            surprised))
        • Gość: Józef Zawadzki Nieprawdopodobne.O liska spryciule , cs137 nawet IP: *.icm.edu.pl 08.08.04, 23:46
          ja nie podejrzewałem.
          • sceptyk No nie 08.08.04, 23:49
            Troche niefortunnie sie wpisalem. Lisek Spryciula i te wszelkie inne wielce
            inteligtentne nicki co hoduja zaby w kropielnicy, rabia na oltarzu etc., to
            jest nasz kochany Krzys52. Przez niektorych - nie wiadomo dlaczego - Kretynem
            zwany.
            • gini Re: Co z tym szantazem? 08.08.04, 23:52
              Chce isc spac, ale goraco jest , wiec potrzebna mi bajka (na dobranoc)
              • Gość: bajka [...] IP: 200.83.0.* 09.08.04, 00:12
                • Gość: Tomasz Lemberger Ma się to pióro, co? IP: *.bryantstratton.edu 09.08.04, 00:37
                  • Gość: umiesz:0))) Złap mnie jeśli IP: 200.83.0.* 09.08.04, 02:53
              • cs137 Re: Co z tym szantazem? 09.08.04, 00:33
                gini napisała:

> Chce isc spac, ale goraco jest , wiec potrzebna mi bajka

Zycie to nie je bajka. Potrzebna Ci je bajka, co by zasnac? A od czego masz
                starego?
                • gini Re: Co z tym szantazem? 09.08.04, 09:49
                  cs137 napisał:

> gini napisała:
                  >
                  > > Chce isc spac, ale goraco jest , wiec potrzebna mi bajka
                  >
                  > Zycie to nie je bajka. Potrzebna Ci je bajka, co by zasnac? A od czego masz
                  > starego?
                  >

Znow chyba pomyliles mnie ze swoja stara , byc moze jej potrzebne jebajki,
                  czemu sie nie dziwie, majac takiego ramola w domu...
                  Ja chcialam sie dowiedziec czegos na temat szantazu, ktory to szantaz uwazam za
                  bajke.
                  Swojego czasu w Polsce bajki na dobranoc, dla doroslych opowiadal Kobuszewski,
                  na forum od bajek mamy ceeska , .
                  • Gość: bajka Re: Co z tym szantazem? IP: 200.83.0.* 09.08.04, 12:36
                    gini napisała:
                    > Swojego czasu w Polsce bajki na dobranoc, dla doroslych opowiadal
                    Kobuszewski,
                    > na forum od bajek mamy ceeska , .

masz mnie!

"Gini podeszla do lustra i obejrzała się krytycznie. Jedna sztuczna rzęsa
                    trochę się odklejała więc ją przycisnęła palcem. Atłasowy szlafrok trochę się
                    pogniótł na siedzeniu, ale w słabym świetle prawie nie było widać. W powietrzu
                    unosił się ciężki zapach chuci i tanich perfum...."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14749432&a=14764797

bardzo cie kocham i mam dla ciebie więcej bajeksurprised)))
            • Gość: Józef Zawadzki No to i bez tego Ceesowi dużo zostaje. Ale o nie- IP: *.icm.edu.pl 08.08.04, 23:56
              borak z dniem dzisiejszym kończy tego typu działanośc na Fa. Sam najlepiej wie dlaczego. Może, Panie Tomaszu chce Pan, żebym podał więcej szczegółów. Mam zamiar tego Panu oszczędzić.
              • Gość: Stanisław Polański [...] IP: *.client.comcast.net 09.08.04, 04:02
        • Gość: sp;lit Re: Wyjasniam IP: *.ipt.aol.com 09.08.04, 04:11
          Nie rozumiem po co mnie tam wetknales , bo mogles jojo i mialbys jedna oferme
          pod trzema nick'ami ,... Mysl troche ! smile

uklony
      • Gość: Tomasz Lemberger Czyżby , bufonie? IP: *.bryantstratton.edu 09.08.04, 01:00
    • Gość: Józef Zawadzki Panie pod cs137. Czekam na Pańską deklarację.Pro IP: *.icm.edu.pl 09.08.04, 00:03
      szę się pośpieszyć. Wystarczy mi "tak" jeśli Pan kończy, albo "nie" jeśli mam ciągnać ten wątek dalej.
      • Gość: Józef Zawadzki Już skończyłem ciągnąć.Teraz będę pisał do proku- IP: 200.83.0.* 09.08.04, 00:17
        ratora.
      • cs137 [...] 09.08.04, 00:34
        • Gość: Tomasz Lemberger [...] IP: *.bryantstratton.edu 09.08.04, 00:38
          • Gość: Rafał Siwiński Piszesz do prokuratora niskoczółkowcu?Twoje świń- IP: 200.83.0.* 09.08.04, 02:59
            skie czółko sie pomarszczyło? A może to nie czółko.Haha
        • Gość: Józef Zawadzki [...] IP: 200.83.0.* 09.08.04, 06:19
      • Gość: Stanisław Polański [...] IP: *.client.comcast.net 09.08.04, 04:04
        • Gość: Tomasz Lemberger Zobaczcie do czego ja cs137 jestem zdolny IP: *.bryantstratton.edu 09.08.04, 11:40
          • Gość: Stanisław Polański Jestem znacznie zdolniejszy IP: *.ucs.br 09.08.04, 20:01
            Smak tego juz poznales pare miesiecy temu.
            Jak chcesz wojne to zrob nastepny krok, tylko radze WAM zapiac pasy
            bezpieczenstwa.
            • Gość: Dietetyk Jesteś tylko kretynem o nader niskim czółku.Takim IP: 80.177.85.* 09.08.04, 20:17
              nic.Haha. Klikające nic.
    • Gość: Krzys52 Czego Ty sie trzesiesz, Cees? Prawie katol juz jes IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 05:03
      jestes, wiec coz wiecej moga jeszcze kretyni chciec od ciebie... No moze
      glupiego tanczenia w rytm bembenka, czy grzecznego podawania lapki. Gnida juz
      Ci nic zlego nie zrobi - on zna umiar w pastwieniu sie. No moze czasem da
      szturchanca czy za ucho przyjaznie wytarmosi. Dobra z niego Gnida.

Mozesz nie obawiac sie absolutnie niczego. Postawe masz nienaganna, nie
      zabierasz glosu na tematy sztandarowe, zabierasz glos na tematy towarzyskie -
      przez co skrzykujesz kretynow w kupe. Za samo to, chocby, nie zrobia Ci
      krzywdy. Uszy do gory, zatem surprised))
      .
      K.P.
      • Gość: informacja Oni myślą że Cees to ty oraz ja albo brat bliźniak IP: 200.83.0.* 09.08.04, 12:47
        Ciebie sie boją mnie się boją więc zlecieli się kopać Ceesasurprised))
      • rycho7 wyrazy wdziecznosci dla Cs137 09.08.04, 13:08

> Postawe masz nienaganna, nie
        > zabierasz glosu na tematy sztandarowe, zabierasz glos na tematy towarzyskie -
        > przez co skrzykujesz kretynow w kupe.

Serdeczne dzieki Cs137, ze zamieszczasz w swej sygnaturce tekst "No matter what
        you say, Cees, it will invariably evoke a caustic comment from Rycho7 (Cees do
        Ceesa)".

Po przeczytaniu nieniejszego watku czuje sie usatysfakcjonowany,ze nie musze
        sie odcinac od Ciebie. Sam to robisz za mnie.
        • miltonia Znowu krzysiowa stara spiewka :(((( 09.08.04, 14:06

> Mozesz nie obawiac sie absolutnie niczego. Postawe masz nienaganna, nie
          > zabierasz glosu na tematy sztandarowe, zabierasz glos na tematy towarzyskie -
          > przez co skrzykujesz kretynow w kupe. Za samo to, chocby, nie zrobia Ci
          > krzywdy. Uszy do gory, zatem surprised)

No, no, a na jakie to sztandarowe tematy glos zabierasz Krzysiu? Bo tylko
          czasami twe popiskiwanie slychac jednostajne, nic nie wnoszace, nudne i juz
          kazdemu obojetne.
          Jak kogos do boju zagrzewasz, sam daj przyklad. czynem, nie gledzeniem. Drabina
          czeka! I nie podjudzaj juz Ceska, tylko sam dzialaj, ty nasz bohaterze, w gebie
          mocny w reszcie beznadziejny.
        • Gość: Tomasz Lemberger Dzieki Rycho. IP: *.bryantstratton.edu 09.08.04, 14:11
          • Gość: Stanislaw S. Re: Dzieki Rycho. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 09.08.04, 20:12
            Niezaleznie od tematu dyskusji, widac, ze Polacy staja sie globanym
            towarzystwem. I jezyki obce i oglada towarzyska. Nieraz serce sie rwie, zeby
            tak komus przylozyc, jak to bylo na Stalowej, po warszawsku. Ale ! Tu cenzurka
            ogolna i dyskutanci grzeczni. Uprzejme toto takie, gladkie toto takie, az
            chcialoby sie podyskutowa na wazniesze temay. Ale tu wlasnie cos nie gra. Mimo,
            ze angielski i niemiecki i lacina nawet sie przewija, wyksztalconych , a
            chociazby madrych ogolnie ludzi niezbyt wielu. Ba! Ci co sa wiedza nawet, ze z
            tego samego serwera. ktos uzywa 5 incognit aby sie wesprzec, ale co poza tym.
            Czekam na kogos, kto podejmie madra dyskusje, bez blota (brudzi cholerstwo
            wszystkich). Jak ktos jest odwazny to po podaniu adresu przesle mu listownie
            taka wiache, ze mieszkanie zwolni sie po usunieciu "truposzczakow"
    • Gość: Dietetyk No i po cs1137. Jednej kanalii na forum mniej.Naj IP: 80.177.85.* 09.08.04, 20:14
      większej kanalii.
    • Gość: Jureek Re: Eela - przestań psuć to forum! IP: 212.20.131.* 10.08.04, 10:30
      Apeluję po starej znajomości - przestań wreszcie uprawiać te wycinanki. Po tym,
      jak poszatkowałaś np. ten wątek, nie da się tego czytać, nie wiadomo w ogóle o
      co chodzi. Zrozum wreszcie, że Twoim wycinaniem czynisz krzywdę przede wszystkim
      czytelnikom. Czy Ty Übermensch jesteś, że Tobie wolno czytać wszystko, a nam
      maluczkim tylko to, na co Ty łaskawie pozwolisz?
      Jura
      • rycho7 Z Eela trzeba przecwiczyc te pozycje aby wiedziala 10.08.04, 10:44
        o co chodzi.

Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Apeluję po starej znajomości - przestań wreszcie uprawiać te wycinanki.

Eela nie wie co czyta. Gdyby z nia przeciwczyc te swinstwa to moze by sie
        rozmilowala i powsciagliwiej by kasowala.
      • Gość: Stanislaw S. Re: Eela - przestań psuć to forum! IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.08.04, 15:32
        I znowu (tak jak w przyslowiu) wystarczy aby trojka kretynow weszla do dyskusji
        i zakatowala dobry watek. Czy to specjalne ? Czy tez faktycznie glupota nie ma
        granic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka