perli 17.08.04, 18:58 cicho mi tu byc! Ale mecz. Murek dobrze serwuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perli nooooooo! 17.08.04, 19:15 a Ty dobrze serwujesz? Z wyskoku, czy z przysiadu dajesz czadu? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Sport? Tylko przed telewizorem 17.08.04, 19:18 ale bez kapci i piwka. Zresztą mam pewną przewagę nawet nad Otylką... Odpowiedz Link Zgłoś
perli to 17.08.04, 19:25 błąd! No i widzisz co zrobiłeś! Jest remis w setach. Zaraz zacznę się wściekac. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas I mam się tym martwić? 17.08.04, 19:27 porozbijasz swoje wazoniki, talerzyki, słoniki szczęścia, a nie moje Odpowiedz Link Zgłoś
perli trzeba 17.08.04, 19:34 odrzucic blok od siatki! Słonikiem, wazonikiem albo talerzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Nie mogłaś dać dłuższego tematu? 17.08.04, 19:40 W te "I" cholernie cieżko trafić Odpowiedz Link Zgłoś
perli i 17.08.04, 19:45 oto chodzi. W siatkówce nie tylko trzeba trafiac ale i myślec. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Lepiej by brzmiało: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 17.08.04, 19:51 Tylko proszę nie rozmazać makijażu a ja mam satysfakcję... Odpowiedz Link Zgłoś
perli naprawdę 17.08.04, 19:57 nie możesz buczeczkac ciszej? No tak bu bu bu bu jak asiczek? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: naprawdę 17.08.04, 20:10 Asiczek to kotek czy piesek? Bo jak rozumiem słonika juz nie ma... Ja siatkrzy skreśliłem jeszcze w marcu. W niedzielę się nieźle zdziwilem, przyznaję. A teraz nie wiem - śmiać się czy płakać Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas A gdzie Szanowna Pani pomieszkuje aktualnie? 17.08.04, 20:18 Bo chyba się strasznie Pani pomęczy z dostarczeniem tej pomadki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: teraz 17.08.04, 20:27 A ja mieszkam w pięnym miejscu, a moze nawet piękniejszym... Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: i 17.08.04, 19:17 perli napisała: > cicho mi tu byc! Ale mecz. Murek dobrze serwuje! No. Jak grał mecz w Sz. i serwował to myśmy się darli: - ObszczyMurek!!! ObszczyMurek!!! A on się denerwował )) No, ale dobry jest, trzeba przyznać mu to obszczymurkowi. a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: no i 17.08.04, 19:29 perli napisała: > ten Murek jest nasz > No, dobra tam, niech będzie Ja już szalikowcem nie jestem Wyrosło się jakoś A kiedyś widywałam na meczach taką kobietę, co marszałkiem Senatu bodajże była. Torunianka. Jeździła na mecze swojej drużyny. W TV to tak bardziej sztywna była, ale na meczach ... szał-baba !!! )) Alicja G. sie nazywa. Szalikiem machała, śpiewała, skandowała ... No, fajna kobitka, ciekawość, co tez się z nią teraz dzieje... a. Odpowiedz Link Zgłoś
perli ja 17.08.04, 19:38 to na Senat jestem za niska! Teraz nie szalikiem a serwetą ciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: ja 17.08.04, 19:49 perli napisała: > to na Senat jestem za niska! Teraz nie szalikiem a serwetą ciskam. No. Ja też za niska. 169. Ale jak mnie kto spyta ile mam, to mówię, że 170. Bo po co ma ktoś myśleć, że mam 169. a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Gabrych!!! Siata, psie !!! 17.08.04, 20:23 Won z reprezentacji!!! I w ogóle proszę won, prosze pana !!! No i przegrali. Waporów dostałam (( a. PS A Ty, Perli nie zapisuj wierszy na serwetach, bo się wypiorą w pralce. Poza tym: Grecy przystojni dość. A Polacy .... Jacyś tacy... a. Odpowiedz Link Zgłoś
perli wymonopolowałeś! 17.08.04, 20:24 no i co teraz? Gercka tragedia. Idę buczec w rękaw. Najpierw jednak zjem zlew. Jak pech to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol zamurkowało mnie 17.08.04, 21:34 i teraz zanurkuję w obłym kształcie zielonkawej lechowej puszki przedziurkowanej toż to sponsor oficjalny i tak marnie się spisał źle wysponsorowane murki to przegrywające murki(( Odpowiedz Link Zgłoś
perli lech 17.08.04, 21:47 i murek? Chyba żartujesz. Chodzi o rękaw kosiarki, która gra rolkę suszarki. i cicho mi tu byc. Nie rycz) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol rolek 17.08.04, 22:18 nie noszę gdy umysły koszę rękaw mnie nie rusza ani arka z Susza a jednak gdyby bieguny magnetyczne inaczej były porozstawiane? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin go ściniak, go! 17.08.04, 21:10 go home? może jeszcze zetną trzy mecze przed nimi jak trzy tatarskie podgolone i trzy moje dobre humory wystawione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: z IP: *.echostar.pl 17.08.04, 21:55 Daremne żale Daremne żale - próżny trud, Bezsilne złorzeczenia! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia. Świat wam nie odda, idąc wstecz, Znikomych mar szeregu - Nie zdoła ogień ani miecz Powstrzymać myśli w biegu. Trzeba z żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe... A nie w uwiędłych laurów liść Z uporem stroić głowę. Wy nie cofniecie życia fal! Nic skargi nie pomogą - Bezsilne gniewy, próżny żal! Świat pójdzie swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
perli okiej 17.08.04, 22:04 okiej smutasek serwuje! Piłka w sieni cień "i" w Nowy Dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin ale najpierw 17.08.04, 22:03 ktoś im musi tęgi łomot w szatni spuścić może się zepną i zetną a gościniak maluśki franc lechisty najlepszy z trzech rus czech i lech Odpowiedz Link Zgłoś
perli co 17.08.04, 22:15 z Ciebie za niczek? Jak można łomotac zjawiskowe zakolanniki zawodnicze? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin dla kogo 17.08.04, 22:51 zjawiskowe dla tego zakolanniki no i mówiłem że maluśki odpięty do podkolanówki a łomot zdrowy jak łoskot bez łosia na kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:29 to chyba najlepsze otwarcie watku jakie widzialem te "i". 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: i 18.08.04, 08:47 perli napisała: > cicho mi tu byc! Ale mecz. Murek dobrze serwuje! > > > > > Perli ja jeszcze trochę gadam... ale.... masz rację trochę ciszy i..... ))) danka > > Odpowiedz Link Zgłoś