Dodaj do ulubionych

Szaron,USA stworzyli swoim obywatelom piekiełko

IP: 172.16.60.* 03.04.02, 08:30
Izraelczycy dzięki Szaronowi nie znają dnia, ani godziny śmierci i to jest
niestety wina Szarona przy wydatnej pomocy żandarma świata jakim jest USA.
Należy zadać tutaj pytanie:- KIEDY Szaron za popełniane zbrodnie zostanie
postawiony przed Trybunałem w Hadze ?Czy wg Trybunału są równi i równiejsi ?
Czy moralność narodów świata ma dwie twarze ?
Dokąd zmierzamy w swoich poczynaniach ? Gdzie się podziała opinia świata?
Dlaczego milczymy?
Czy znowu Szaron - morderca, tak jak kiedyś Hitler- morderca , będzie mordował
inne narody przy milczącej akceptacji świata ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Galba Pani Basiu ! IP: 213.17.161.* 03.04.02, 08:40
      Pan Premier Szaron kieruje się głęboko humanistyczną ideą zapewnienia swojemu
      Narodowi bezpiecznej przyszłości. Niestety nie ma on innej możliwości zapewnienia
      tejże jak poprzez całkowitą eliminację obcych, arabskich narośli na ciele Ziemi
      Świętej. Dlatego nie wątpię, że za kilka lat za swą odwagę i bezbłędną analizę
      sytuacji Pan Premier otrzyma Pokojową Nagrodę Nobla.

Galba

---

Pani Basia napisał(a):

> Izraelczycy dzięki Szaronowi nie znają dnia, ani godziny śmierci i to jest
      > niestety wina Szarona przy wydatnej pomocy żandarma świata jakim jest USA.
      > Należy zadać tutaj pytanie:- KIEDY Szaron za popełniane zbrodnie zostanie
      > postawiony przed Trybunałem w Hadze ?Czy wg Trybunału są równi i równiejsi ?
      > Czy moralność narodów świata ma dwie twarze ?
      > Dokąd zmierzamy w swoich poczynaniach ? Gdzie się podziała opinia świata?
      > Dlaczego milczymy?
      > Czy znowu Szaron - morderca, tak jak kiedyś Hitler- morderca , będzie mordował
      > inne narody przy milczącej akceptacji świata ?!

• panuszatek Re: Pani Basiu ! 03.04.02, 08:44
        Skad Galba wie, ze to pisala Pani Basia???

Gość portalu: Galba napisał(a):

> Pan Premier Szaron kieruje się głęboko humanistyczną ideą zapewnienia swojemu
        > Narodowi bezpiecznej przyszłości. Niestety nie ma on innej możliwości zapewnien
        > ia
        > tejże jak poprzez całkowitą eliminację obcych, arabskich narośli na ciele Ziemi
        >
        > Świętej. Dlatego nie wątpię, że za kilka lat za swą odwagę i bezbłędną analizę
        > sytuacji Pan Premier otrzyma Pokojową Nagrodę Nobla.
        >
        > Galba
        >
        > ---
        >
        > Pani Basia napisał(a):
        >
        > > Izraelczycy dzięki Szaronowi nie znają dnia, ani godziny śmierci i to jest
        >
        > > niestety wina Szarona przy wydatnej pomocy żandarma świata jakim jest USA.
        > > Należy zadać tutaj pytanie:- KIEDY Szaron za popełniane zbrodnie zostanie
        > > postawiony przed Trybunałem w Hadze ?Czy wg Trybunału są równi i równiejsi
        > ?
        > > Czy moralność narodów świata ma dwie twarze ?
        > > Dokąd zmierzamy w swoich poczynaniach ? Gdzie się podziała opinia świata?
        > > Dlaczego milczymy?
        > > Czy znowu Szaron - morderca, tak jak kiedyś Hitler- morderca , będzie mord
        > ował
        > > inne narody przy milczącej akceptacji świata ?!
        >

• Gość: Lechu To tylko polityka IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 09:00
      USA napuściło Szarona na Arafata i teraz go potępia. To pozwoli otrzymać
      poparcie krajów arabskich w celu chronienia interesów Amerykanów na Bliskim
      Wschodzie. A że zginie trochę palestynów i żydków. Cóż, racja stanu wymaga
      poświęceń. A ile punktów zgarnią jankesi jak przyczynią się pokoju. Ho, ho...
      Nie przejmujcie się tak kilkoma brudasami, to tylko polityka.
      • Gość: LIMAK Re: To tylko polityka IP: 172.16.60.* 03.04.02, 09:09
        Gość portalu: Lechu napisał(a):

> USA napuściło Szarona na Arafata i teraz go potępia. To pozwoli otrzymać
        > poparcie krajów arabskich w celu chronienia interesów Amerykanów na Bliskim
        > Wschodzie. A że zginie trochę palestynów i żydków. Cóż, racja stanu wymaga
        > poświęceń. A ile punktów zgarnią jankesi jak przyczynią się pokoju. Ho, ho...
        > Nie przejmujcie się tak kilkoma brudasami, to tylko polityka.

Czy tylko polityka? Może? Ale tam giną ludzie ! Tak Żydzi jak i Arabowie.
        My Polacy ( Żydzi , Katolicy,Prawosławni...)w 1939-1945 byliśmy taką "naroślą" na
        mapie świata.
        Cóż, przecież mordowaliśmy spokojnych hitlerowców, którzy tylko chcieli
        rozszerzyć sobie przestrzeń życiową, a my niewdzięcznicy atakowaliśmy ich z
        zasadzki...
        Tak zgineli światli ludzie tego narodu np. Kutchera...
        My terroryści, z kraju nad Wisłą !
        LIMAK

• Gość: Lechu Re: To tylko polityka IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 09:26
          Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Gość portalu: Lechu napisał(a):
          >
          > > USA napuściło Szarona na Arafata i teraz go potępia. To pozwoli otrzymać
          > > poparcie krajów arabskich w celu chronienia interesów Amerykanów na Bliski
          > m
          > > Wschodzie. A że zginie trochę palestynów i żydków. Cóż, racja stanu wymaga
          >
          > > poświęceń. A ile punktów zgarnią jankesi jak przyczynią się pokoju. Ho, ho
          > ...
          > > Nie przejmujcie się tak kilkoma brudasami, to tylko polityka.
          >
          > Czy tylko polityka? Może? Ale tam giną ludzie ! Tak Żydzi jak i Arabowie.
          > My Polacy ( Żydzi , Katolicy,Prawosławni...)w 1939-1945 byliśmy taką "naroślą"
          > na
          > mapie świata.
          > Cóż, przecież mordowaliśmy spokojnych hitlerowców, którzy tylko chcieli
          > rozszerzyć sobie przestrzeń życiową, a my niewdzięcznicy atakowaliśmy ich z
          > zasadzki...
          > Tak zgineli światli ludzie tego narodu np. Kutchera...
          > My terroryści, z kraju nad Wisłą !
          > LIMAK
          >

O co Ci chodzi ? Przecież Pan Prezydent przeprosił.
          • Gość: LIMAK Re: To tylko polityka IP: 172.16.60.* 03.04.02, 09:42
            Gość portalu: Lechu napisał(a):

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Lechu napisał(a):
            > >
            > > > USA napuściło Szarona na Arafata i teraz go potępia. To pozwoli otrzy
            > mać
            > > > poparcie krajów arabskich w celu chronienia interesów Amerykanów na B
            > liski
            > > m
            > > > Wschodzie. A że zginie trochę palestynów i żydków. Cóż, racja stanu w
            > ymaga
            > >
            > > > poświęceń. A ile punktów zgarnią jankesi jak przyczynią się pokoju. H
            > o, ho
            > > ...
            > > > Nie przejmujcie się tak kilkoma brudasami, to tylko polityka.
            > >
            > > Czy tylko polityka? Może? Ale tam giną ludzie ! Tak Żydzi jak i Arabowie.
            > > My Polacy ( Żydzi , Katolicy,Prawosławni...)w 1939-1945 byliśmy taką "naro
            > ślą"
            > > na
            > > mapie świata.
            > > Cóż, przecież mordowaliśmy spokojnych hitlerowców, którzy tylko chcieli
            > > rozszerzyć sobie przestrzeń życiową, a my niewdzięcznicy atakowaliśmy ich
            > z
            > > zasadzki...
            > > Tak zgineli światli ludzie tego narodu np. Kutchera...
            > > My terroryści, z kraju nad Wisłą !
            > > LIMAK
            > >
            >
            > O co Ci chodzi ? Przecież Pan Prezydent przeprosił.

Lechu.
            Chyba znasz moją opinię na temat przeprosin dlatego nie będę jej tutaj przytaczał.
            Temat brzmiał ,, Biskupi Polscy..."
            Mnie tu chodzi o milczenie Świata.
            Przypomij sobię jak P. Karski przeniósł gehenne Żydów Polskich na ziemie
            amerykańską...to ich amerykańscy współwyznawcy obłudnie milczeli.
            LIMAK

• Gość: Lechu Re: To tylko polityka IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 10:19

> Gość portalu: Lechu napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Lechu napisał(a):
              > > >
              > > > > USA napuściło Szarona na Arafata i teraz go potępia. To pozwoli
              > otrzy
              > > mać
              > > > > poparcie krajów arabskich w celu chronienia interesów Amerykanów
              > na B
              > > liski
              > > > m
              > > > > Wschodzie. A że zginie trochę palestynów i żydków. Cóż, racja st
              > anu w
              > > ymaga
              > > >
              > > > > poświęceń. A ile punktów zgarnią jankesi jak przyczynią się poko
              > ju. H
              > > o, ho
              > > > ...
              > > > > Nie przejmujcie się tak kilkoma brudasami, to tylko polityka.
              > > >
              > > > Czy tylko polityka? Może? Ale tam giną ludzie ! Tak Żydzi jak i Arab
              > owie.
              > > > My Polacy ( Żydzi , Katolicy,Prawosławni...)w 1939-1945 byliśmy taką
              > "naro
              > > ślą"
              > > > na
              > > > mapie świata.
              > > > Cóż, przecież mordowaliśmy spokojnych hitlerowców, którzy tylko chcie
              > li
              > > > rozszerzyć sobie przestrzeń życiową, a my niewdzięcznicy atakowaliśmy
              > ich
              > > z
              > > > zasadzki...
              > > > Tak zgineli światli ludzie tego narodu np. Kutchera...
              > > > My terroryści, z kraju nad Wisłą !
              > > > LIMAK
              > > >
              > >
              > > O co Ci chodzi ? Przecież Pan Prezydent przeprosił.
              >
              > Lechu.
              > Chyba znasz moją opinię na temat przeprosin dlatego nie będę jej tutaj przytacz
              > ał.
              > Temat brzmiał ,, Biskupi Polscy..."
              > Mnie tu chodzi o milczenie Świata.
              > Przypomij sobię jak P. Karski przeniósł gehenne Żydów Polskich na ziemie
              > amerykańską...to ich amerykańscy współwyznawcy obłudnie milczeli.
              > LIMAK
              >

Limak wyluzuj, zapomniałem dodać wink na końcu poprzedniego komentarza, sorry.
              A co do polityki to nie moje poglądy i interesy tylko jankesów. Przecież na
              przeciwko Szarona stoją gówniarze z kamieniami, gdyby chciał sieczkę zrobiłby w
              krótkim czasie.
    • Gość: siedem jestem tu nowa bo byłam na delegacji IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 09:09
      ale teraz siedzę przy komputerze pana ŚLIMAKA bo teraz on pojechał na delegacje.
      a w naszej firmie jest jeden ajpi dla wszystkich. każdy z naszej firmy to może
      poświadczyć ze mamy jeden ajpi. to ja:

MARCYSIA_________
      • Gość: #Beata2 Re: jestem tu nowa bo byłam na delegacji IP: *.wroclaw.tpnet.pl 03.04.02, 09:46
        Pani Marcysiu !

Wiem, ze Pani kocha USA
        - to jest Amerykaaaaa - na ziemi raaaj.

Ja tez ! Ale nie wiem skad ten osamotniony protest
        przeciw uzyciu sil pokojowych ? Mam troche mniej kochac i kogo ?

Beta2
        • Gość: siedem droga Beatko IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 09:54
          to że ślimak nie lubieć zyd to zbyt mało by marcysia lubieć ślimak

siededm uwazac ze slimak powinien bardziej nie lubiec francuz co je slimak

MARCYSIA___________
    • Gość: doku Najpierw wymordują Żydów, potem zabiorą się za nas IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.02, 09:59

>
      > Należy zadać tutaj pytanie:- KIEDY Szaron za popełniane zbrodnie zostanie
      > postawiony przed Trybunałem w Hadze ?

Kiedy już skażą Arafata i innych terrorystów. Nie mogą przecież sądzić wszystkich
      na raz.

> Dokąd zmierzamy w swoich poczynaniach ?

Wy zmierzacie do Białorusi lub Syrii. My integrujemy się z wolnym światem.
      • Gość: siedem łubudubu doku IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 10:05
        a kiedy skażą wysokich funkcjonariuszy zbrodniczej organizacji PZPR np takiego
        sandaczo-Balcera?

7,22
      • Gość: LIMAK Re: Najpierw wymordują Żydów, potem zabiorą się za nas IP: 172.16.60.* 03.04.02, 10:07
        Gość portalu: doku napisał(a):

>
        > >
        > > Należy zadać tutaj pytanie:- KIEDY Szaron za popełniane zbrodnie zostanie
        > > postawiony przed Trybunałem w Hadze ?
        >
        > Kiedy już skażą Arafata i innych terrorystów. Nie mogą przecież sądzić wszystki
        > ch
        > na raz.
        >
        > > Dokąd zmierzamy w swoich poczynaniach ?
        >
        > Wy zmierzacie do Białorusi lub Syrii. My integrujemy się z wolnym światem.

Doku.
        Gdybyś przypomniał sobie słowa j. Tuwima ,,...że pod słońcem twoim , nie masz
        Greczyna, ani Żyda... " to może uzmysłowiłbyś sobie,że Żyd i Arab to ludzie
        którzy mają takie samo prawo do życia.
        A przebijanie się w tym wątku kto jest większy morderca Szaron , Hitler , czy
        Arafat, nie ma tu nic do rzeczy. Morderca jest poprostu mordercą, niezależnie od
        tego , że obok stoi taki sam!
        LIMAK

• Gość: siedem mejk low not łor IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 10:10
          "dzieci ślimaki" 1967
          z wiecu pod kapitolem, łoszington

7,00
          • Gość: # Re: mejk low not łor IP: *.wroclaw.tpnet.pl 03.04.02, 10:23
            Przeca łoba zklintonym to durch lonacom.
        • Gość: # Najpierw wymordują Żydów, potem zabiorą się za nas IP: *.wroclaw.tpnet.pl 03.04.02, 10:18
          WEiem, ze jestes zajety nierozwiazywalnym problemem
          sciagniecia podatkow od filii koncernow wolnego swiata
          w Polsce, na rozdrozu cywilizacyjnym.

Ale czy mozna tak zwierzeco robic Polakom psikusa i jeszcze o tym pisac
          WPROST:
          --
          • Gość: siedem judeo-polonia bis /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 10:28
            Gość portalu: # napisał(a):

> WEiem, ze jestes zajety nierozwiazywalnym problemem
            > sciagniecia podatkow od filii koncernow wolnego swiata
            > w Polsce, na rozdrozu cywilizacyjnym.
            >
            > Ale czy mozna tak zwierzeco robic Polakom psikusa i jeszcze o tym pisac
            > WPROST:
            > --
        • Gość: doku Powinieneś się więc cieszyć, że mordercy sami się IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.02, 14:04

> A przebijanie się w tym wątku kto jest większy morderca Szaron , Hitler , czy
          > Arafat, nie ma tu nic do rzeczy. Morderca jest poprostu mordercą, niezależnie o
          > d tego , że obok stoi taki sam!

... wykańczają. Skoro jednak atakujesz stronniczo jedną stronę (i to tę lepszą,
          ale to bez znaczenia), to dowodzi obłudy.
          • Gość: LIMAK Re: Powinieneś się więc cieszyć, że mordercy sami się IP: 172.16.60.* 03.04.02, 14:22

>
            > > A przebijanie się w tym wątku kto jest większy morderca Szaron , Hitler ,
            > czy
            > > Arafat, nie ma tu nic do rzeczy. Morderca jest poprostu mordercą, niezależ
            > nie o
            > > d tego , że obok stoi taki sam!
            >
            > ... wykańczają. Skoro jednak atakujesz stronniczo jedną stronę (i to tę lepszą,
            >
            > ale to bez znaczenia), to dowodzi obłudy.

Doku
            Przeczytaj moje wypowiedzi...tak , tak atakuję jedną stronę , a zwie się ona
            morderca.Nie ma lepszych i gorszych morderców.
            Bronię zaś niewinnych ludzi , którzy giną w tym konflikcie...i nie jest dla mnie
            ważne czy to Żyd , Arab, czy Katolicki Ksiądz.
            Paniał teraz ?!______________________________________________________________

• Gość: siedem Re: Powinieneś się więc cieszyć, że mordercy sami się IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 14:23

> Gość portalu: doku napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
              > >
              > > > A przebijanie się w tym wątku kto jest większy morderca Szaron , Hitl
              > er ,
              > > czy
              > > > Arafat, nie ma tu nic do rzeczy. Morderca jest poprostu mordercą, nie
              > zależ
              > > nie o
              > > > d tego , że obok stoi taki sam!
              > >
              > > ... wykańczają. Skoro jednak atakujesz stronniczo jedną stronę (i to tę le
              > pszą,
              > >
              > > ale to bez znaczenia), to dowodzi obłudy.
              >
              > Doku
              > Przeczytaj moje wypowiedzi...tak , tak atakuję jedną stronę , a zwie się ona
              > morderca.Nie ma lepszych i gorszych morderców.
              > Bronię zaś niewinnych ludzi , którzy giną w tym konflikcie...i nie jest dla mni
              > e
              > ważne czy to Żyd , Ślimak, Arab, Francuz, czy Katolicki Ksiądz.
              > Paniał teraz ?!______________________________________________________________
              >

wot kosmopolityczny skorupiak
              7,00
            • Gość: doku Nie pamiętam wszystkich twoich postów ... IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.02, 14:39

> Bronię zaś niewinnych ludzi , którzy giną w tym konflikcie...i nie jest dla mni
              > e ważne czy to Żyd , Arab, czy Katolicki Ksiądz.
              >

Muszę więc wierzyć ci na słowo, że równie często bronisz niewinnych Żydów przed
              złymi Arabami. Tak jak teraz bronisz niewinnych Arabów przed złymi Żydami.

Bardzo to wygodnie nie wiedzieć po której stronie jest dobro, a po której zło.
              Wtedy można sobie z czystym sumieniem bronić na przemian niewinnych dobrych przed
              atakami złych, a potem niewinnych złych przed atakami dobrych.
              • Gość: LIMAK Re: Nie pamiętam wszystkich twoich postów ... IP: 172.16.60.* 03.04.02, 14:44

>
                > > Bronię zaś niewinnych ludzi , którzy giną w tym konflikcie...i nie jest dl
                > a mni
                > > e ważne czy to Żyd , Arab, czy Katolicki Ksiądz.
                > >
                >
                > Muszę więc wierzyć ci na słowo, że równie często bronisz niewinnych Żydów przed
                >
                > złymi Arabami. Tak jak teraz bronisz niewinnych Arabów przed złymi Żydami.
                >
                > Bardzo to wygodnie nie wiedzieć po której stronie jest dobro, a po której zło.
                > Wtedy można sobie z czystym sumieniem bronić na przemian niewinnych dobrych prz
                > ed
                > atakami złych, a potem niewinnych złych przed atakami dobrych.

Dobro ma jedną twarz!
                A zło ma szkaradną fizjonomię
                siódemki .___________________________________________

• maiw A ja kupuje swieczki... 03.04.02, 15:12
                  A ja kupuje świeczki i mineralną. Za jakiś czas będzie jak znalazł. A pózniej
                  wykopie sobie mały schronik na polach mokotowskich. Bo będzie tak:
                  Dobrzy Żydzi będą bronić dobrych Żydów i dobrych Arabów, przed złymi Arabami, a
                  dobrzy Arabowie bronić dobrych Arabów i dobrych Żydów przed złymi Żydami, jak
                  sytuacja w obronie dobra się rozwinie, dobrzy Zydzi będą bronić dobrych ludzi
                  na około Izraela, A dobrzy Arabowie będą bronić dobrych Żydów ki Arabów z
                  każdej strony i niezależnie od swojego pochodzenia. W tą walkę o dobroć
                  wcześniej czy później włączą się dobrzy Amerykanie (bo oni zawsze dbają o dobro
                  od Korei poprzez Wietnam,Afganistan Serbię aż do Iraku ) a z uwagi na ich
                  obecność na całym świecie front walki o pokój przeniesie się na cały świat.
                  Dobrym Amerykanom będą musieli zaoferować pomoc inni dobrzy ludzie. Dobrzy
                  Malezyjczycy , Anglicy Irakijczycy, Niemcy, Turcy no i oczywiście inni bo dobro
                  jest pojęciem międzynarodowym. I tak wszyscy będą pomagali dobrym Arabom i
                  dobrym Żydom. W końcu niejaki Leszek M. będzie chciał wysłać też i mnie do
                  pomocy dobru.
                  Ale ja mówie już dziś. Nie pomogę dobrym Żydom strzelać ze śmigłowców do
                  gówniarzy z kamieniami czy do dzieci i żon terroirystów. Nie mam zamiaru też
                  pomagać podkładać bomby na przystankach autobusowych zatłoczonych przez cywili.
                  Mam nadzieje że Szaron i Arafat ( sprawiedliwie będzie tylko wtedy jeśli razem)
                  znajdą się na ławie oskarżonych obok Miloszewicia. Odpowiadają obaj porówno za
                  wszystko, za śmierć. Żaden nie jest lepszy ani gorszy. A z tego wszystkiego
                  cieszyc sie bedą jedynie CZesi i Amerykanie, bo recesja a broń robić trzeba...
                  • Gość: LIM AK Re: A ja kupuje swieczki... IP: 172.16.60.* 04.04.02, 07:04
                    maiw napisał(a):

> A ja kupuje świeczki i mineralną. Za jakiś czas będzie jak znalazł. A pózniej
                    > wykopie sobie mały schronik na polach mokotowskich. Bo będzie tak:
                    > Dobrzy Żydzi będą bronić dobrych Żydów i dobrych Arabów, przed złymi Arabami, a
                    >
                    > dobrzy Arabowie bronić dobrych Arabów i dobrych Żydów przed złymi Żydami, jak
                    > sytuacja w obronie dobra się rozwinie, dobrzy Zydzi będą bronić dobrych ludzi
                    > na około Izraela, A dobrzy Arabowie będą bronić dobrych Żydów ki Arabów z
                    > każdej strony i niezależnie od swojego pochodzenia. W tą walkę o dobroć
                    > wcześniej czy później włączą się dobrzy Amerykanie (bo oni zawsze dbają o dobro
                    >
                    > od Korei poprzez Wietnam,Afganistan Serbię aż do Iraku ) a z uwagi na ich
                    > obecność na całym świecie front walki o pokój przeniesie się na cały świat.
                    > Dobrym Amerykanom będą musieli zaoferować pomoc inni dobrzy ludzie. Dobrzy
                    > Malezyjczycy , Anglicy Irakijczycy, Niemcy, Turcy no i oczywiście inni bo dobro
                    >
                    > jest pojęciem międzynarodowym. I tak wszyscy będą pomagali dobrym Arabom i
                    > dobrym Żydom. W końcu niejaki Leszek M. będzie chciał wysłać też i mnie do
                    > pomocy dobru.
                    > Ale ja mówie już dziś. Nie pomogę dobrym Żydom strzelać ze śmigłowców do
                    > gówniarzy z kamieniami czy do dzieci i żon terroirystów. Nie mam zamiaru też
                    > pomagać podkładać bomby na przystankach autobusowych zatłoczonych przez cywili.
                    > Mam nadzieje że Szaron i Arafat ( sprawiedliwie będzie tylko wtedy jeśli razem)
                    >
                    > znajdą się na ławie oskarżonych obok Miloszewicia. Odpowiadają obaj porówno za
                    > wszystko, za śmierć. Żaden nie jest lepszy ani gorszy. A z tego wszystkiego
                    > cieszyc sie bedą jedynie CZesi i Amerykanie, bo recesja a broń robić trzeba...

Maiw
                    Jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrozumiał. Sens mojej wypowioedzi pokrywa się z
                    Twoją ._____________________________________-----

• Gość: # Re: A ja kupuje swieczki... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.04.02, 07:51
                      Obejrzalem film o obronie dobra
                      na TVnieP2.

Dawniej, w czasach gdy sie rzeczy i sprawy nazywalo wprost
                      - nazwano by to planem "ostatecznego rozwiazania".

Nikt z politykow ani dowodcow wojskowych nie mial cienia watpliwosci,
                      ze "humanitarne akcje" helikopterowe i czolgowe nie doprowadza do
                      pokoju a wrecz przeciwnie, zantagonizuja Palestynczykow.

Enklawy osadnikow na terenach okupowanych(?sad) autonomii wsrod osiedli
                      palestynskich uniemozliwiaja jakiekolwiek rozwiazanie pokojowe.

Z Niemcami i Polakami spolecznosc mdzynarodowa sie nie patyczkowala.
                      11 IX zniwelowal watpliwosci opinii USA wobec kontrowersyjnej metody.
                      Wyglada na to, ze obaj politycy, winni rozlewowi krwi, walcza
                      o nastepna POKOJOWA nagrode Nobla.
                      Nagrody wynalazcy narzedzia masowej smierci. Taki swiat jacy ludzie.
                      • Gość: LIMAK Re: do # i reszty IP: 172.16.60.* 04.04.02, 08:59
                        Dziękuję za rozwagę w wypowiedzi.
                        Pytam tylko czy o tą Pokojową Nagrodę Nobla nie walczą aby tacy dyskutasnci jak
                        mirmat...czy słowo Pokój w ich rozumieniu nie znaczy tyle co nienawiść i zło.
                        Z tak pojętym rozumieniem dobroci, LUDZKOŚĆ daleko nie zajdzie .
                        LIMAK___________________________________
                • Gość: siedem Re: Nie pamiętam wszystkich twoich postów ... IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 07:48
                  Gość portalu: ŚLIMAK napisał(a):

> Dobro ma jedną twarz!
                  > A zło ma szkaradną fizjonomię
                  > siódemki .___________________________________________
                  >

ślimak a kiedy mnie zwolnisz z pracy?
                  7,20
                • Gość: doku Żydówki są piekne, a Arabki wstydzą się swoich buź IP: *.mofnet.gov.pl 04.04.02, 13:42

>
                  > Dobro ma jedną twarz!
                  > A zło ma szkaradną fizjonomię

A tak na poważnie, to Żydzi są dobrymi ludźmi, a Arabowie to źli ludzie. Tej
                  prostej prawdy nie przesłonią jakieś pojedyncze osoby czy wypadki.
    • Gość: mirmat LIMAK staje w zawody z Geobelsem IP: *.dialup.eol.ca 04.04.02, 08:25
      Kiedy w 1939 roku nie ostygly jeszcze zgliszca podbitej lecz nie ujazmionej
      Warszawy, hilterowska propaganda ustawila ogromny plakart w wizerunkiem
      zgliszcz i napisem po polsku: TO TWOJE DZIELO ANGLIO. za zbrodnie Hitlera mial
      odpowiadac Churchill.

Dzis LIMAK pokazal, ze potrafi imitowac mistrza Geobelsa. Zapomnial jednak, ze
      w odroznieniu od despotyzmu krajow muzulmanskich, gdzie kazda brednia jest
      pielegnowana a jej krytycy narazaja sie na mord ze strony islamskich fanatykow,
      wiekszosc uczestnikow tego forum nie podlegalo praniu mozgow w Koranicznych
      szkolach w czasie swojego dziecinstwa i nie wierzy, ze po zabiciu kilku Zydow w
      samobojczym mordzie czekaja na nich dziewice spelniajace wszelkie seksualne
      pragnienia.

Ale dobrze jest sie przyjrzec lunatykom pokroju LIMAKA i pogladom jego
      inspiratorow.O tym jakie owoce moze przyniesc slepa nienawisc do zydow niech
      swiadcza przyklady z Arabskich Uniwersytetow!!! Natchnieniem dla polsko-
      jezycznych antysemitow powinna byc niejaka Profesor Doktor Umayma Ahmad Al-
      Jalahma z Uniwersytetu Krola Faysala w Arabii Saudyjskiej.
      W swoim "naukowym" esseju opublikowanym w glownym organie rzadowym Al-Riyadh ta
      uczona Doktor Professor opisala jak to "perfidne zydostwo" przyprawiaja swoja
      pastre na zydowskie swieto Purim z ... krwi niewinnych muzulmanow. Warto dla
      przestrogi Polakom i dla usatysfacjonowania antysemitow zacytowac ta uczona
      wypowiedz (znalesc mozna w archiwum na stronie www.memri.org): "Na
      te swieta ofiara musi byc dorosla, i oczywiscie nie zydowska - to znaczy
      chrzescijanin lub muzulmanin. Jego krew jest sciagana i wysuszana na granulki.
      Zydowscy klerycy mieszaja te granulki z ciastem pastry; moga one byc rowniez
      zachowane do nastepnych swiat. W odroznieniu, na swieto Paschy zazyna sie, o
      czym mam zamiar napisac pewnego dnia, dzieci chrzescijanskie lub muzulmanskie
      ponizej lat 10-ciu, i kleryk moze mieszac krew przed lub po wysuszeniu...
      Zobaczmy teraz jak krew ofiary jest pozyskiwana. Do tego beczka z kolcami jest
      uzywana, tego rodzaju beczka rozmiaru ludzkiego ciala, z ostrymi iglami w
      srodku na wszystkie kierunki. Te igly przekluwaja cialo ofiary od momentu kiedy
      ofiara jest wsadzona do beczki. Te igly speniaja swoja role, i krew ofiary
      wolno scieka na dol. Tak wiec ofiara przechodzi niesamowite cierpienia -
      cierpienia, ktore daja zydowskim wampira przyjemnosc, kiedy uwaznie obserwuja
      kazdy detal tej operacji z rozkosza i miloscia trudna do zrozumienia".
      (Jak powiedzialem angielska wersje tej naukowej rozprawy mozna znalesc w
      www.memri.org). Ta strona rowniez podaje 54 przykladow wypowiedzi "elity
      intelektualnej swiata islamu" - politykow, klerykow, dziennikazy, twierdzacych
      z cala pewnoscia ,wbrew oswiadczeniom Bin Ladena, ze atak z 11 wrzesnia na Nowy
      Jork jest dzielem izraelskiego Mossadu.

Smacznego. Dodajmy, dla wiadomosci tych wszystkich, oplakujacych terrorystow,
      ze za zamordowanie zydow Mohamed obiecal 72 dziewic w raju ale wpierw trzeba
      dokonac masakry, najlepiej Zydow ale od biedy moga byc inni niewierni.

• Gość: LIMAK Re: LIMAK nie staje w zawody z tobą IP: 172.16.60.* 04.04.02, 09:07
        Chłopie skończ pisać , bo się ośmieszasz.
        Twoje posty zioną inwektywami , nienawiścią i chęcią mordu...Przecież z daleka
        śm śmierdzisz najgorszymi przywarami izraelskich żydów ...i to tych pisanych z
        małej litery.
        Ty jesteś żydem...ale w tym najgorszym wydaniu.I czym się chwalić .
        Nie sil się na odpowiedź ...polemike mogę prowadzić z mądrymi, ale nie ze
        skończonymi durniami.
        Słowo DUREŃ to najdelikatniejsze określenie jakie mogłem w stosunku do ciebie
        użyć !___________________________________________________________
        • Gość: Jurek do Limaka IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 13:31
          jestes IDIOTA
          • Gość: LIMAK Re: do Jurka IP: 172.16.60.* 04.04.02, 13:39
            ja ci tak nie powiem b bo to byłby zaszczyt dla ciebie...a wogóle to miałeś
            paść gęsi nad rzeka przygłupie...i gila sobie utrzyj______________
        • polakmaly krytyka Limaka 04.04.02, 13:41
          nie trawisz krytyki? sprawdziles ta strone arabska?
          czy jestes po prostu KRETYNEM ktory glosno krzyczy ale tak naprawde nie ma nic
          madrego do powiedzenia

za co chcialbys skazac premiera Izraela?
          za to co zrobili Falangisci?
          czy tez za to co dzieje sie obecnie?
          • Gość: LIMAK Re: krytyka idioty wioskowego IP: 172.16.60.* 04.04.02, 13:46
            polakmaly napisał(a):

> nie trawisz krytyki? sprawdziles ta strone arabska?
            > czy jestes po prostu KRETYNEM ktory glosno krzyczy ale tak naprawde nie ma nic
            > madrego do powiedzenia
            >
            > za co chcialbys skazac premiera Izraela?
            > za to co zrobili Falangisci?
            > czy tez za to co dzieje sie obecnie?

Ja wiem kto ty jesteś padalcu..zwykłym truchłem...na słowo kretyn sobie nie
            zasłużyłeś.
            A reszta forumiarzy niech się domyśli który to kolega galby...numerem nie będę
            operował________________________________________

• Gość: siedem gupi ślimaku to nie ja! /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 13:47

> polakmaly napisał(a):
              >
              > > nie trawisz krytyki? sprawdziles ta strone arabska?
              > > czy jestes po prostu KRETYNEM ktory glosno krzyczy ale tak naprawde nie ma
              > nic
              > > madrego do powiedzenia
              > >
              > > za co chcialbys skazac premiera Izraela?
              > > za to co zrobili Falangisci?
              > > czy tez za to co dzieje sie obecnie?
              >
              > Ja wiem kto ty jesteś padalcu..zwykłym truchłem...na słowo kretyn sobie nie
              > zasłużyłeś.
              > A reszta forumiarzy niech się domyśli który to kolega galby...numerem nie będę
              > operował________________________________________
              >

• Gość: LIMAK Re: uderz w stół.................................. IP: 172.16.60.* 04.04.02, 13:52
                Gość portalu: siedem napisał(a):

>
                > > polakmaly napisał(a):
                > >
                > > > nie trawisz krytyki? sprawdziles ta strone arabska?
                > > > czy jestes po prostu KRETYNEM ktory glosno krzyczy ale tak naprawde n
                > ie ma
                > > nic
                > > > madrego do powiedzenia
                > > >
                > > > za co chcialbys skazac premiera Izraela?
                > > > za to co zrobili Falangisci?
                > > > czy tez za to co dzieje sie obecnie?
                > >
                > > Ja wiem kto ty jesteś padalcu..zwykłym truchłem...na słowo kretyn sobie ni
                > e
                > > zasłużyłeś.
                > > A reszta forumiarzy niech się domyśli który to kolega galby...numerem nie
                > będę
                > > operował________________________________________
                > >
                >

• Gość: siedem nigdy sie nie loguje IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 14:13
                  poniewaz wiem jak to sie moze skonczyc
                  zebym nie musiał ci Basi 39 przypominać

a niejaki malypolak to parch Rysio z Chełma
                  dostał dzis purimowej szajby

7,33
                  • Gość: LIMAK Re: nigdy sie nie loguje IP: 172.16.60.* 04.04.02, 14:17

> poniewaz wiem jak to sie moze skonczyc
                    > zebym nie musiał ci Basi 39 przypominać
                    >
                    > a niejaki malypolak to parch Rysio z Chełma
                    > dostał dzis purimowej szajby
                    >
                    > 7,33

za rycha dziękuje.
                    a ta Pani naprawdę istnieje( może nas teraz czyta)
                    ja się czasami loguje
                    tam można trafić- zapytaj bykka
                    potrafię dzisiaj wiele osób odróżnić po stylu
                    jestem tu od zawsze______________________________________________________-

• Gość: siedem kiedy w Betlejem się jeszcze dymi i zgliszcza styg IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 09:07
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Kiedy w 1939 roku nie ostygly jeszcze zgliszca podbitej lecz nie ujazmionej
        > Warszawy, hilterowska propaganda ustawila ogromny plakart w wizerunkiem
        > zgliszcz i napisem po polsku: TO TWOJE DZIELO ANGLIO. za zbrodnie Hitlera mial
        > odpowiadac Churchill.

żydowski gebels z kaliforni
        wystukuje uporczywie:
        TO TWOJE DZIEŁO ANTYSEMITO GUPI
        TO WASZA WINA WREDNE KARALUCHY PALESTYNSKIE
        BYŁO SIEDZIEC CICHO ZA DRUTEM KOLCZASTYM? BYŁBY SPOKÓJ

7,00
        • Gość: LIMAK Re: kiedy w Betlejem się jeszcze dymi i zgliszcza styg IP: 172.16.60.* 04.04.02, 09:11

> Gość portalu: mirmat napisał(a):
          >
          > > Kiedy w 1939 roku nie ostygly jeszcze zgliszca podbitej lecz nie ujazmione
          > j
          > > Warszawy, hilterowska propaganda ustawila ogromny plakart w wizerunkiem
          > > zgliszcz i napisem po polsku: TO TWOJE DZIELO ANGLIO. za zbrodnie Hitlera
          > mial
          > > odpowiadac Churchill.
          >
          >
          > żydowski gebels z kaliforni
          > wystukuje uporczywie:
          > TO TWOJE DZIEŁO ANTYSEMITO GUPI
          > TO WASZA WINA WREDNE KARALUCHY PALESTYNSKIE
          > BYŁO SIEDZIEC CICHO ZA DRUTEM KOLCZASTYM? BYŁBY SPOKÓJ
          >
          > 7,00

Nie wierzę siódemko !Ty myślisz!Jestem pełen podziwu. AUTENTYCZNIE !!!!

• Gość: # Re: kiedy w Betlejem się jeszcze dymi i zgliszcza styg IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.04.02, 13:56

> > TO WASZA WINA WREDNE KARALUCHY PALESTYNSKIE
            > > BYŁO SIEDZIEC CICHO ZA DRUTEM KOLCZASTYM? BYŁBY SPOKÓJ
            > >
            > > 7,00
            >
            > Nie wierzę siódemko !Ty myślisz!Jestem pełen podziwu. AUTENTYCZNIE !!!!
            > _______________________
            >

No ronsia, buska, czulko i brudzia.
            Bez przeprosin. Prezydent juz toz zrobil za nas wszystkich.
            • Gość: LIMAK Re: kiedy w Betlejem się jeszcze dymi i zgliszcza styg IP: 172.16.60.* 04.04.02, 14:05

>
              > > > TO WASZA WINA WREDNE KARALUCHY PALESTYNSKIE
              > > > BYŁO SIEDZIEC CICHO ZA DRUTEM KOLCZASTYM? BYŁBY SPOKÓJ
              > > >
              > > > 7,00
              > >
              > > Nie wierzę siódemko !Ty myślisz!Jestem pełen podziwu. AUTENTYCZNIE !!!!
              > > _______________________
              > >
              >
              > No ronsia, buska, czulko i brudzia.
              > Bez przeprosin. Prezydent juz toz zrobil za nas wszystkich.

#
              Nie robił tego w moim imieniu.
              Ale skoro ronsia...to ronsia. Bez udziału Pana Prezydenta.

• Gość: siedem tu będzie słówko drastyczne/ czytac po 23.00 IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 14:14

> No ronsia, buska, czulko i brudzia.
              > Bez przeprosin. Prezydent juz toz zrobil za nas wszystkich.

nichuja za żadne skarby!
              7,00

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka