Gość: LIMAK IP: 172.16.60.* 05.04.02, 07:03 Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba !!!!!! !!!!!!! IP: 213.17.161.* 05.04.02, 07:17 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Pa. Na zawsze?! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: !!!!!! !!!!!!! IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 07:32 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > Pa. > > Na zawsze?! > > Galba marzyciel przyjeli nową koleżankę do pracy co jeszcze dzisiaj "bedzie nowa" 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: !!!!!! !!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: 172.16.60.* 05.04.02, 07:36 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > > > Pa. > > > > Na zawsze?! > > > > Galba > > marzyciel > > przyjeli nową koleżankę do pracy > co jeszcze dzisiaj "bedzie nowa" > > 7,00 נצחי מטומטם________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 07:42 to jest ostatni 'zły' post na twoj byt OBWIESZCZAM: jednostronne zawieszenie broni* muszę porzucić front uralski bo i zima i czerwoni w odwrocie za to bliskowschodopolacy atakuja nie wytrzymam 2 kampanii naraz 7,00 *-Bronia to moja kolezanka z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: a miałem nie istnieć IP: 172.16.60.* 05.04.02, 07:46 Gość portalu: siedem napisał(a): > to jest ostatni 'zły' post > na twoj byt > > OBWIESZCZAM: > jednostronne zawieszenie broni* > muszę porzucić front uralski > bo i zima i czerwoni w odwrocie > > za to bliskowschodopolacy > atakuja > > nie wytrzymam 2 kampanii naraz > > 7,00 > *-Bronia to moja kolezanka z pracy a zmienic się- warto przez ciebie jest ono martwe nie czujesz tego zostaje ci tylko ten idiota galba a galbe możesz pocałować..._________________________________- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: a miałem nie istnieć IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 07:50 Gość portalu: xxxxxxxx napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > to jest ostatni 'zły' post > > na twoj byt > > > > OBWIESZCZAM: > > jednostronne zawieszenie broni* > > muszę porzucić front uralski > > bo i zima i czerwoni w odwrocie > > > > za to bliskowschodopolacy > > atakuja > > > > nie wytrzymam 2 kampanii naraz > > > > 7,00 > > *-Bronia to moja kolezanka z pracy > > a zmienic się- warto > przez ciebie jest ono martwe > nie czujesz tego > zostaje ci tylko ten idiota galba > a galbe możesz pocałować..._________________________________- co jest martwe? nie całuje sie z facetami 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: a miałem nie istnieć IP: 172.16.60.* 05.04.02, 07:56 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: xxxxxxxx napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > to jest ostatni 'zły' post > > > na twoj byt > > > > > > OBWIESZCZAM: > > > jednostronne zawieszenie broni* > > > muszę porzucić front uralski > > > bo i zima i czerwoni w odwrocie > > > > > > za to bliskowschodopolacy > > > atakuja > > > > > > nie wytrzymam 2 kampanii naraz > > > > > > 7,00 > > > *-Bronia to moja kolezanka z pracy > > > > a zmienic się- warto > > przez ciebie jest ono martwe > > nie czujesz tego > > zostaje ci tylko ten idiota galba > > a galbe możesz pocałować..._________________________________- > > co jest martwe? > > nie całuje sie z facetami > > 7,00 forum! nie wiem kto kogo galba napewno ciebie pomocnictwo jest udziałem_____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: a miałem nie istnieć IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 08:02 a to przepraszam nie chciałem zepsuc forum 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: a miałem nie istnieć 05.04.02, 08:03 a to przepraszam nie chciałem zepsuc foruma 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: a miałem nie istnieć IP: 172.16.60.* 05.04.02, 08:07 Gość portalu: siedem napisał(a): > a to przepraszam > nie chciałem zepsuc forum > > > 7,00 możesz istnieć ale trochę ogłady i mniej nadstawiania kakauka galbie on jest zero a i buhaja sie wystrzegaj dorównał galbie miłego istnienia___________________________________- Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: a miałem nie istnieć 05.04.02, 08:09 Gość portalu: xxxxxxxx napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > a to przepraszam > > nie chciałem zepsuc forum > > > > > > 7,00 > > możesz istnieć > ale trochę ogłady > i mniej nadstawiania kakauka galbie > on jest zero > a i buhaja sie wystrzegaj > dorównał galbie > miłego istnienia___________________________________- > Dziekuje, ucalowania 7,21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dobre 'mondre' zydzio IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 08:16 ty sie szybko uczyc mosiek ty juz wiedziec ze legionista sie podpisywac liczba ulamkowa w format dziesietny 7,37 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: dobre 'mondre' zydzio 05.04.02, 08:18 ty sie szybko uczyc mosiek ty juz wiedziec ze legionista sie podpisywac liczba ulamkowa w format dziesietny 7,37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: a miałem nie istnieć IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 08:14 teraz, *****, mialo pasc kilka przykrych słów pod twoim adresem ale słowo sie rzekło wiec nie padnie 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: a miałem nie istnieć 05.04.02, 08:18 teraz, *****, mialo pasc kilka przykrych słów pod twoim adresem ale słowo sie rzekło wiec nie padnie 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: !!!!!! !!!!!!! 05.04.02, 07:36 to ty palancino juz na nogach. jak sie szlo do fabryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem jak wyzej wsponiałem IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 07:46 zajme sie teraz zydkowem Rysiu a wiec tak: wyobraz sobie [imadżin] Ja jestem legionistą Cesarza ty zgarbionym żydkiem bedziesz od dzis nosił mój ekwipunek [przez 2 lata] postaram sie konia strofowac bys za nami nadażył a teraz odłóż tobołek wyprostuj sie parchu i powiedz: AVE CESAR 7,50 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: jak wyzej wsponiałem 05.04.02, 07:46 zajme sie teraz zydkowem Rysiu a wiec tak: wyobraz sobie [imadżin] Ja jestem legionistą Cesarza ty zgarbionym żydkiem bedziesz od dzis nosił mój ekwipunek [przez 2 lata] postaram sie konia strofowac bys za nami nadażył a teraz odłóż tobołek wyprostuj sie parchu i powiedz: AVE CESAR 7,50 Odpowiedz Link Zgłoś