lady_safira 01.09.04, 10:21 SKOPIOWAŁ MOJE POSTY Z FORUM KOBIETA I POSPISAŁ JAKO SWOJE. jEST IDIOTA I TAKICH BY SAM NIE WYMYŚLIŁ OSZOŁOM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_safira to moj post 01.09.04, 10:34 Re: ABORCJA.TAK CZY NIE? Autor: Gość: impala29 IP: *.lub.net.pl / *.net.pl Data: 08.08.2004 17:37 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- juz nie che mi sie logować. uważnie przyglądałam się burzy wokół aborcji. Zwróciłam też uwagę na Kościół Katolicki i role jaką w tej całej burzy odgrywał.Krew mnie zalewała........ Nikt nie ma prawa decydować o tym czy będę miała dziecko czy nie. To moja decyzja i koniec. Skoro jesteśmy państwem demokratycznym to dlaczego odbiera mi się prawo wyboru. Niech ktoś mi odpowie dlaczego tak drastycznie wzrosła licza porzucanych i mordowanych niemowląt??? Czy Kościół Katolicki wspiera takie osoby które "wpadły" a nie mają środków do życia??? Nieeeeeeee!!!! Domy Samotnej Matki prowadzone przez zakonnice to fikcja!!! Tam można urodzić i oddac a sprytne siostrzyczki zajma sie formalnościami i beda miały z tego niezła kasę I prosze mi nie mowić ze to nieprawda- PRAWDA moja koleżanka wyladowała w takim przyjaznym domu - zwiała jak tylko sie zorientowała o co chodzi. Ani kler ani o. Rydzyk ani zadne babki-kolatorki nie będą mi mowiły o aborcji, posiadaniu dzieci itd. Bo nie wiedzą o czym mówią. Za czasów tej podłej komuny samotnym matkom było "jak u Pana BOga za piecem" a teraz szkoda gadać. I nie obchodzi mnie do kiedy zarodek od kiedy dziecko- moj brzuch i moja decyzja!!!!!!I moje sumienie ja z nim sie sama dogadam... A komu sie nie podoba niech nie wspołżyje lub stosuje watykańska ruletke!!! a wiecie na czym Watykan zbija fure kasy ?? na fabrykach farmaceutycznych w których ma udziały a tak sie produkuje środki anty.. fuj ale obłuda!! I kler powinien znać swoje miejce w szeregu a jak sie nie podoba to "księża na księżyc zakonnice na ulice" zminiłam nick z powodu podszywacza Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mozna to samo napisac znacznie krocej 01.09.04, 23:36 Popieram Kretyna52. Odpowiedz Link Zgłoś