Dodaj do ulubionych

Agent Tomek ciągle na służbie?

15.11.14, 10:26
Czy CBA to ciągle "pisiorskie" państwo w państwie gdzie mimo 8 lat rządów PO, władzę nadal sprawuje Jarek z Antonim i Kamińskim?

m.sport.pl/siatkowka/1,105008,16965653,Radio_Zet__Prezes_PZPS_zatrzymany_przez_CBA.html
Szef Polskiego Związku Piłki Siatkowej Mirosław P. został zatrzymany przez agentów Centralnego Biura Antykorupcyjnego - dowiedział się dziennikarz Radia ZET Roman Osica. Podejrzenia dotyczą korupcji przy organizacji siatkarskiego mundialu, a zatrzymanie zostało poprzedzone operacją specjalną: kontrolowanym wręczeniem korzyści majątkowej. Informację oficjalnie potwierdziło CBA.

(wytłuszczenie moje)
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Agent Tomek ciągle na służbie? 15.11.14, 11:31

Podejrzewam, że ten argument spłynie po platfusiorach jak woda po kaczce. Ich pierwszym przykazaniem jest Prawo Kalego, to jest PO krowę ukraść to jest całkowicie w porządku...
      • wikul Re: Agent Tomek ciągle na służbie? 15.11.14, 21:35
        qwardian napisał:

> Podejrzewam, że ten argument spłynie po platfusiorach jak woda po kaczce. Ich p
        > ierwszym przykazaniem jest Prawo Kalego, to jest PO krowę ukraść to jest całkow
        > icie w porządku...

Ponieważ wszystko ci się jak zwykle popie...ło, przypomnę że twój agent służył w policji politycznej PiS specjalizując się w kreowaniu afer które następnie przedstawiano na burzliwych konferencjach prasowych. 16 grudnia 2013 został zawieszony w prawach członka klubu parlamentarnego PiS, po ujawnieniu nagrań rozmowy, w której miał grozić pobiciem krzesłem mężowi swojej partnerki.
        Obecnie CBA służy do tego do czego zostało powołane a wiec do zwalczania korupcji i nie zatrudnia debili w rodzaju agenta Tomka. Co ma to wspólnego z PO i agentem debilem pozostanie twoja słodka tajemnicą.

https://cdn8.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/194036/memy_agent_tomek_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
        • qwardian Zero substancji... 15.11.14, 22:32

Nie należał do Tomasza Kaczmarka. Porsche stanowił własność Katarzyny Sztylc...
          • wikul Re: Zero substancji... 15.11.14, 23:42
            qwardian napisał:

> Nie należał do Tomasza Kaczmarka. Porsche stanowił własność Katarzyny Sztylc...

https://i1.ryjbuk.pl/88184efd63a16090372298bafe1da307fb56ad13/agent-tomek-png
    • wikul Re: Agent Tomek ciągle na służbie? 15.11.14, 16:35
      Może mi ww.gejzery politologii wyjaśnią co ma do tego tfu..., agent Tomek i Platforma ?
      • sz0k Re: Agent Tomek ciągle na służbie? 15.11.14, 20:46
        wikul napisał:

> Może mi ww.gejzery politologii wyjaśnią co ma do tego tfu..., agent Tomek i Pla
        > tforma ?

Sawicką ma.
        • wikul Re: Agent Tomek ciągle na służbie? 15.11.14, 21:24
          sz0k napisał:

> wikul napisał:
          >
          > > Może mi ww.gejzery politologii wyjaśnią co ma do tego tfu..., agent Tomek
          > i Pla
          > > tforma ?
          >
          > Sawicką ma.

Tak, tak, ma też Marczuk, Leppera, Kwaśniewskich i wiele podobnych "sukcesów" w kreowaniu afer. 16 grudnia 2013 został zawieszony w prawach członka klubu parlamentarnego PiS, doszło do tego po ujawnieniu nagrań rozmowy, w której miał grozić pobiciem krzesłem mężowi swojej partnerki.
          I z takimi zasługami wyleciał na zbity pysk osieracając 4332 wyborców.
          • sz0k nie myliłeś się qwardianie n/txt 15.11.14, 21:41

• jaceq Re: Agent Tomek ciągle na służbie? 18.11.14, 00:13
      Wygląda na to, że ciągle.
      Mimo zadętego "sukcesu" w walce z korupcją, mimo że łapówy pewnie były faktem, wyroków w tej sprawie raczej bym się nie spodziewał, no ale zobaczymy. Może będzie ciekawie, ale z sukcesami w siatce na jakiś czas możemy się pożegnać.

Ciekawe, że cisza w sprawie finansowych powiązań PZPSu z tym Solorzem. Czepiają się jakichś postesbeckich groszowych firm ochroniarskich po marne pół baniaka, a o tym, gdzie wędrowały prawdziwe dutki - cisza. Mimo że Solorz publicznie stwierdził, że mu się przestało opłacać.

No nic, będziemy oglądać curling, lacrosse i snookera. Może i w tych dyscyplinach doczekamy się jakichś sukcesów naszych reprezentantów? Skoro kiedyś w hokeju na trawie mogli, to może np. w pokerze sportowym też mogą? Słowo "laskarze" ostatnio ciekawie się kojarzy.
    • wikul Re: Agent Tomek ciągle na służbie? 19.12.14, 16:58
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17159507,B__agent_CBA_Tomasz_Kaczmarek_oskarzony_o_przekroczenie.html#BoxSlotI3img

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka