Dodaj do ulubionych

prudernik, zlituj się

28.04.15, 09:53
srasz wątkami
jak sejm republiki pl
ustawami
naszym kosztem
Obserwuj wątek
    • prudernik A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRNIE? 28.04.15, 10:47
      Nawarzyło się piwa? Wyborami po raz ÓSMY ciemiężców i szyderców, kpiarzy i wesołków
      robiących w balona swoich naiwnych wyborców PO RAZ ÓSMY Z RZĘDU?

RECHOTAŁO SIĘ RAZEM z piqiem?...

A to teraz macie z Polski CH.D.i K.K.
      a z Aquanetum PRUDERIUM ŻYDOWSKIE.
      Wpasowałem się jako sprawny w przystosowaniu się do zmieniających się wedle Waszej Wyborczej Woli okoliczności 71latek. Jutro emigruję do Swanage w Anglii.
      • dachs Re: A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRN 28.04.15, 14:30
        prudernik napisał(a):

> Jutro emigruję do Swanage w Anglii.
        Oh! Infelicitous Albion.
        • prudernik Re: A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRN 28.04.15, 14:50
          Albion unfelicitous? Which Albion?
          Then... that clever Poles turned into a happy island their fighting abilities and next their talents heaviest in the effective work by young immigrants?
          • dachs Re: A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRN 28.04.15, 17:40
            prudernik napisał(a):

> Albion unfelicitous? Which Albion?
            > Then... that clever Poles turned into a happy island their fighting abilities a
            > nd next their talents heaviest in the effective work by young immigrants?

No, właśnie. To się zgadza. Nawet sam pisałeś kiedyś, że to o zdolnych i młodych chodzi.
            Czyli w Twoim wypadku?
            Albion unfelicitous
        • piq hasz jako prawdziwy patriota... 28.04.15, 16:02
          ...najpierw wypisuje "larum grają dla Polski", a potem ucieka na emigrację, bo tam jest fajniej. W 1939 roku "leśne dziadki" robiły to samo.
          • prudernik Re: hasz jako prawdziwy patriota... 28.04.15, 18:40
            trzeba przeżyć by zwyciężyć...a nie umierać bezsensownie dla wygody wrogów żeby sie mniej zmęczyli wtedy gdy brak szans na wygraną.

Gdyby nie durny biegły w stylu Artymowicza - Arkady Fiedler mielibyśmy zamiast emigracji gen. Andersa od Ojczyzny imigrantów do Ojczyzny pod wodzą Beniowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka