krates-8 28.04.15, 09:53 srasz wątkami jak sejm republiki pl ustawami naszym kosztem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prudernik A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRNIE? 28.04.15, 10:47 Nawarzyło się piwa? Wyborami po raz ÓSMY ciemiężców i szyderców, kpiarzy i wesołków robiących w balona swoich naiwnych wyborców PO RAZ ÓSMY Z RZĘDU? RECHOTAŁO SIĘ RAZEM z piqiem?... A to teraz macie z Polski CH.D.i K.K. a z Aquanetum PRUDERIUM ŻYDOWSKIE. Wpasowałem się jako sprawny w przystosowaniu się do zmieniających się wedle Waszej Wyborczej Woli okoliczności 71latek. Jutro emigruję do Swanage w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRN 28.04.15, 14:30 prudernik napisał(a): > Jutro emigruję do Swanage w Anglii. Oh! Infelicitous Albion. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRN 28.04.15, 14:50 Albion unfelicitous? Which Albion? Then... that clever Poles turned into a happy island their fighting abilities and next their talents heaviest in the effective work by young immigrants? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: A PO co mnie przegłosowaliście? B€ZKaRN 28.04.15, 17:40 prudernik napisał(a): > Albion unfelicitous? Which Albion? > Then... that clever Poles turned into a happy island their fighting abilities a > nd next their talents heaviest in the effective work by young immigrants? No, właśnie. To się zgadza. Nawet sam pisałeś kiedyś, że to o zdolnych i młodych chodzi. Czyli w Twoim wypadku? Albion unfelicitous Odpowiedz Link Zgłoś
piq hasz jako prawdziwy patriota... 28.04.15, 16:02 ...najpierw wypisuje "larum grają dla Polski", a potem ucieka na emigrację, bo tam jest fajniej. W 1939 roku "leśne dziadki" robiły to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: hasz jako prawdziwy patriota... 28.04.15, 18:40 trzeba przeżyć by zwyciężyć...a nie umierać bezsensownie dla wygody wrogów żeby sie mniej zmęczyli wtedy gdy brak szans na wygraną. Gdyby nie durny biegły w stylu Artymowicza - Arkady Fiedler mielibyśmy zamiast emigracji gen. Andersa od Ojczyzny imigrantów do Ojczyzny pod wodzą Beniowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś