Dodaj do ulubionych

"Logika" Dachsa, Tete, AG, R7,Wikula, PiQa

28.04.15, 10:39
dachs napisał:

>
> Kto nam ulepił, trudno powiedzieć.
> Ale wiadomo kto ją dalej lepi. Ty.
Antysemita =to każdy Polak, który nie oblizuje ze smakiem żydowskiej śliny
a lepi gębę antysemity ten nawet, który tylko ujawnia kilku kolegom zamierzone, ze złych intencji ogłaszane i stale ponawiane, pomimo wykazania faktami że to są oszczerstwa, publicznie i kłamstwa żydowskie o "antysemickich" Polakach - patrz opinie Żydów o wątkach "zasrywających" zdaniem Żydów żydowskie forum AG.

Gdzie bym nie był nie odczułem , aby traktowano mnie jak motłoch.
Teraz byłem w Izraelu i w Autonomii Palestyńskiej i nic. Na pytanie "łerajukamfrom" bez obawy odpowiadałem zgodnie z prawdą. Jedynie jak zaglądnęliśmy na Nahlaot w Jerozolimie, do dzielnicy ortodoksyjnych Żydów, to jeden taki rabi zwyzywał nas od antysemitów, na co pozostali mieszkańcy pokazywali palcem kręćka po skroni. To chyba międzynarodowy symbol?

A.

Jacy tam oni są anty-Polacy jeśli słusznie nie pomścił i nie zabił ani nawet nie rzucił kamieniem w głowę. Pisię też oszczędzono...jakiż to TOLERANCYJNY I WYBACZAJĄCY NIEMŚCIWY i SPRAWIEDLIWY W OSĄDACH POLAKÓW - SWOICH WYBAWCÓW NARÓD! Dobrze, ze teraz nami rządzą i uczą nas Polaczków prawdziwej historii o tym jacyż to sami jesteśmy niezorientowani i zagubieni w natłoku tej szkodliwej propagandy katolicko-patriotycznej...bogoojczyźnianej i siermiężnej. Jak najszybciej musimy sami zlikwidować TV Trwam M i Nasz dziennik.

To, ze granatowa policja nie uczestniczyla w akcjach na
> terenie getta - nie oznacza, ze nie przylozyla reki do jego pacyfikacji. Przylo
> zyla.

W jaki sposób przyłożyła nie robiąc choćby kroku za mur?

Myślozbrodnią zbadaną przez profesora socjologii Jana Grossa i Kosińskiego.
Wyobrażała sobie, że wkracza i ze zwierzęcą mściwścią morduje "dzieciaczki", kobiety i starców - nie mogąc się doczekać uznania i nagród od uwielbianego przez granatową policję Hitlera...Merkel też nie kryje się z fascynacja Katarzyny II której portret jako jedyny ustawiła sobie na biurku (Tusk podobnie ale Kaczyńskiego) przyjrzyjmy się Czyjego Imienia Ordery nadano politykom PO przez Niemców

Wikul będzie głosował osobiście ale jak trzeba wyśle jeszcze kilka głosów listownie
na wypadek gdyby źle oceniony system w PKW mu go nie zaliczył

A Rycho7 z Palikotem i Senyszyn zburzą Bastylię w Watykanie okupującym Polskę od 1083 lat i oddadzą Polakom wolność od grzechów.

gdyby nie fundusz kościelny i datki na tacę Polska spłaciłaby 3,5 biliona zadłużenia już dawno w pierwszej kadencji rządów WSi-PO-PSL.

Proszę te oceny IQ potraktować serio i b. POważnie.
Bo z takiej logiki właśnie wynika zalecenie przyrządowych do PO środowisk, które jawnie i bez wstydu przyznają się, że zwalczają zaśmiecanie środowiska wieloma tysiącami toreb plastikowych w celu zredukowania ilości na mieszkańca do 90-ciu rocznie
poprzez apele o zwiększeniw ceny torebki.
Obserwuj wątek
    • andrzejg tak po przyjacielsku ci powiem 28.04.15, 10:42
      powinieneś się leczyć.

A.
      • prudernik tak po przyjacielsku ci powiem, żeś się bardzo zmi 28.04.15, 11:00
        enił na lepsze.

Kiedyś kibicowałeś z entuzjazmem w nagonce po wodzą PiQa w AD HOMINI
        na moje półroczne CIERPLIWE AD REM w błahej drobnostce.

A dziś Cię mierzi nawet moja kulturalna nagonka metodą jedynie AD REM w stronę Waszego racjonalnego otrzeźwienia.
        Owinięto Ciebie i wielu wielokrotnym kokonem TVN24 przez który wszystko co jest CH,D,i K.K wydaje Ci się złotym wiekiem, sukcesem Polski, "Polską w budowie" a
        każda rozsądna opinia oszołomstwem.
        • andrzejg Re: tak po przyjacielsku ci powiem, żeś się bardz 28.04.15, 11:10
          Wbili Ci w głowę w tym Radiu Maryja, że inni są owineci przez jakieś stacje...spójrz na siebie

A.
          • prudernik W Radiu Maryja niczego złego o Żydach nie mówią 28.04.15, 11:21
            bo zaraz takiego UBeka albo TW SB czy POwca wyłączają ze strachu przed odebraniem koncesji przez Dworak i Katarasińską Z PZPRu..pamiętasz, ze protestowałem przeciwko niej w 1968 Prasa Klamie
            Precz Komuną
            _________________JAKO 25latek
            i w 2005-2013
            Precz z Komuną
            GW i TVN klamie
            w pochodach radiomaryjnych
            o koncesje na cyfrze____________________JAKO 62- 70latek

A Ty zawsze siedziałeś pod miotłą? I wzywałeś pogotowie lekarskie?
            • andrzejg Re: W Radiu Maryja niczego złego o Żydach nie mów 28.04.15, 11:38
              prudernik napisał(a):

>
              > A Ty zawsze siedziałeś pod miotłą? I wzywałeś pogotowie lekarskie?

Tak Tadziu, ja zawsze siedziałem za piecem.
              Mozna powiedziec - krew kapitalisty wyssałem z mlekiem matki.

A.
              • dachs Re: W Radiu Maryja niczego złego o Żydach nie mów 28.04.15, 14:25
                andrzejg napisał:

> Tak Tadziu, ja zawsze siedziałem za piecem.
                > Mozna powiedziec - krew kapitalisty wyssałem z mlekiem matki.

Zupełnie inaczej niż Hasz, bo on krew kapitalistów pił na imprezach z sekretarzami PZPR.
                No, to teraz musi sobie jakoś odbić tę poniewierkę
                • prudernik Dachsu to ARG ad Hominem pojechałeś piqiem 28.04.15, 15:04
                  nie zauważyłeś, że sie brzydzę rynsztokiem i manipulanctwem?
    • andrzejg Re: "Logika" Dachsa, Tete, AG, R7,Wikula, PiQa 28.04.15, 10:52
      prudernik napisał(a):

> Gdzie bym nie był nie odczułem , aby traktowano mnie jak motłoch.
      > Teraz byłem w Izraelu i w Autonomii Palestyńskiej i nic. Na pytanie "łerajukamf
      > rom" bez obawy odpowiadałem zgodnie z prawdą. Jedynie jak zaglądnęliśmy na Nahl
      > aot w Jerozolimie, do dzielnicy ortodoksyjnych Żydów, to jeden taki rabi zwy
      > zywał nas od antysemitów,
      na co pozostali mieszkańcy pokazywali palcem kręć
      > ka po skroni. To chyba międzynarodowy symbol?
      >
      > A.

Aleś sobie wytłuścił. Wiedziałem,że Ciebie to zainteresuje.
      Co niektórzy maja nas za antysemitów. Kontent?

A.
      • prudernik "Logika" AG! Krótkie warknięcia nie zastepują ana 28.04.15, 11:14
        liz strategicznych. "Ciepła woda" się kłania....
        Odp:
        Nie. Nie "niektórzy".... ale przywódcy i to zarówno pomniejszych aliantów i współ-unionionistów, w tym najważniejszego "partnera" do którego nas przemalowani przywiazali nas gospodarczo ale jeszcze na szczęście nie €jrowo.... jak i najpotężniejszego sojusznika w pakcie obronnym NATO - czyli w USA (wiadomo, jakie wpływy ma Izrael - wskazujący USA palcem które państwo pod pretekstem kłamstwa ma teraz napaść).

Nie jesteś zdolny do wyobrażenia sobie konsekwencji tego NAJBARDZIEJ GAROŹNEGO stanu w czasie końcówki "KOŃCA HISTORII".

€uro upadnie, Niemcy zgaszą produkcje o 20% nie zdechną ani nawet nie schudną...
        a Polska kondominium zwijanej gospodarki padnie jak pluto.

Inwestycje maja narodowość...PO funduje miejsca pracy Francuzom w wytwórni helikopterów przeplacając podobno kilkukrotnie w rachunku ciągnionym bez OOFSETu
        i pręży muskuły przed nosem Putina, który ma za sojusznika w UE Francję przeciwko nam.

Te helikoptery za pomocą francuskiego pilota w ręku Putina wylądują na pokładzie Mistrala ale twoja "logika" wysyła mnie zamiast prezia z premierzycą i dzieciuchem Min. Obrony do lekarza na leczenie..wiesz chociaż , ze rozumu nie da się wyleczyć?
        • prudernik Re: "Logika" AG! Krótkie warknięcia nie zastepuj 28.04.15, 11:16
          Pamiętasz Punto z Tych do Turynu?

A koszta gdzie ekonomiczniejsze a jakość znacznie lepsza?
      • prudernik Wytłuścić Ci jeszcze 1 raz? 28.04.15, 11:33
        Miałem pewne watpliwości czy iść w ogóle na wybory, bo towarzystwo mocno mnie wkurzyło,

A ja przeciwnie!

Nie miałem żadnych wątpliwości, ze polecisz z całą rodzinąi i pracownikami
        zagłosować na
        Kilkuset morderców rządzi Polską – wywiad z W. Sumlińskim
        choćby srali Ci na głowę, pluli w oczy i sikali w nos.
        Byłem na 105% pewny, że znowu na nich zagłosujesz, bo widzę co robią tacy na mojej ulicy.
        zobacz film
        www.fronda.pl/a/mocne-kilkuset-mordercow-rzadzi-polska,48520.html
        wolna-polska.pl/wiadomosci/kilkuset-mordercow-rzadzi-polska-wywiad-z-w-sumlinskim-2015-03
        <
        • andrzejg Re: Wytłuścić Ci jeszcze 1 raz? 28.04.15, 11:42
          prudernik napisał(a):

> Nie miałem żadnych wątpliwości, ze polecisz z całą rodzinąi i pracownikami
          > zagłosować na

Tu (wytłusciłem) wykazałeś się kompletną głupotą, albo złosliwością.
          NIe agituję pracowników i do nieczego nie namawiam. Każdy sądzi według siebie i podejrzewam, że stosowałbys takie agitki
      • nie2006 Re: "Logika" Dachsa, Tete, AG, R7,Wikula, PiQa 28.04.15, 11:41
        andrzejg napisał:

> Aleś sobie wytłuścił. Wiedziałem,że Ciebie to zainteresuje.
        > Co niektórzy maja nas za antysemitów. Kontent?

Jakby hasza zobaczyli, to by go dopytywali, kto mu pejsy zgolił. I byliby jeszcze bardziej pewni polskiego antysemityzmu.
        • prudernik Re: "Logika" Dachsa, Tete, AG, R7,Wikula, PiQa 28.04.15, 15:01
          smile))

...rzecz w tym czy w III RP czyli po-LSCE podobno "bez żydów" - BEZ ich ZGODY i opinii
          oficjele i media boją się wyrazić swoje zdanie. O decyzji mowy nawet nie ma.
          Za wyrażenie poglądów proPiSowskich tracisz nie tylko stanowisko (jak w PRLu chociaż to nie było regułą) ale każdą pracę nawet etat sprzątaczki.

A spróbuj cokolwiek nakręcić, wystawić, napisać, wybudować dla pamięci, nauczyć, wykładać itp. bez gody żydów...wylecisz na zbity pysk..zapytaj Xsięcia Lukę
    • hymenos Re: "Logika" Hasza 29.04.15, 00:39
      Skutek wyprzedził przyczynę, co to znaczy wg Hasza?
      Skutek, to intryga Benzingera. Hasz w to wchodzi i w miejsce Grupy Gehlena wstawia sobie bliżej nieokreśloną finansjerę żydowską z Nowego Jorku.
      PRL i Hasz, wszyscy wiedzą, sam opowiadał. Powoli utrwala się negatywny obraz Polaka za granicą, polskie obozy koncentracyjne i europejskie granice z 1936 roku w zachodniej Europie i USA. Hasz śpi.
      Polska wyzwala spod władzy komuchów, Hasz budzi się i uruchamia przyczynę, której sam był współskutkiem.

Zanim zaczniesz pisać o cudzej logice zastanów się nad swoją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka