prudernik
28.04.15, 10:39
dachs napisał:
>
> Kto nam ulepił, trudno powiedzieć.
> Ale wiadomo kto ją dalej lepi. Ty.
Antysemita =to każdy Polak, który nie oblizuje ze smakiem żydowskiej śliny
a lepi gębę antysemity ten nawet, który tylko ujawnia kilku kolegom zamierzone, ze złych intencji ogłaszane i stale ponawiane, pomimo wykazania faktami że to są oszczerstwa, publicznie i kłamstwa żydowskie o "antysemickich" Polakach - patrz opinie Żydów o wątkach "zasrywających" zdaniem Żydów żydowskie forum AG.
Gdzie bym nie był nie odczułem , aby traktowano mnie jak motłoch.
Teraz byłem w Izraelu i w Autonomii Palestyńskiej i nic. Na pytanie "łerajukamfrom" bez obawy odpowiadałem zgodnie z prawdą. Jedynie jak zaglądnęliśmy na Nahlaot w Jerozolimie, do dzielnicy ortodoksyjnych Żydów, to jeden taki rabi zwyzywał nas od antysemitów, na co pozostali mieszkańcy pokazywali palcem kręćka po skroni. To chyba międzynarodowy symbol?
A.
Jacy tam oni są anty-Polacy jeśli słusznie nie pomścił i nie zabił ani nawet nie rzucił kamieniem w głowę. Pisię też oszczędzono...jakiż to TOLERANCYJNY I WYBACZAJĄCY NIEMŚCIWY i SPRAWIEDLIWY W OSĄDACH POLAKÓW - SWOICH WYBAWCÓW NARÓD! Dobrze, ze teraz nami rządzą i uczą nas Polaczków prawdziwej historii o tym jacyż to sami jesteśmy niezorientowani i zagubieni w natłoku tej szkodliwej propagandy katolicko-patriotycznej...bogoojczyźnianej i siermiężnej. Jak najszybciej musimy sami zlikwidować TV Trwam M i Nasz dziennik.
To, ze granatowa policja nie uczestniczyla w akcjach na
> terenie getta - nie oznacza, ze nie przylozyla reki do jego pacyfikacji. Przylo
> zyla.
W jaki sposób przyłożyła nie robiąc choćby kroku za mur?
Myślozbrodnią zbadaną przez profesora socjologii Jana Grossa i Kosińskiego.
Wyobrażała sobie, że wkracza i ze zwierzęcą mściwścią morduje "dzieciaczki", kobiety i starców - nie mogąc się doczekać uznania i nagród od uwielbianego przez granatową policję Hitlera...Merkel też nie kryje się z fascynacja Katarzyny II której portret jako jedyny ustawiła sobie na biurku (Tusk podobnie ale Kaczyńskiego) przyjrzyjmy się Czyjego Imienia Ordery nadano politykom PO przez Niemców
Wikul będzie głosował osobiście ale jak trzeba wyśle jeszcze kilka głosów listownie
na wypadek gdyby źle oceniony system w PKW mu go nie zaliczył
A Rycho7 z Palikotem i Senyszyn zburzą Bastylię w Watykanie okupującym Polskę od 1083 lat i oddadzą Polakom wolność od grzechów.
gdyby nie fundusz kościelny i datki na tacę Polska spłaciłaby 3,5 biliona zadłużenia już dawno w pierwszej kadencji rządów WSi-PO-PSL.
Proszę te oceny IQ potraktować serio i b. POważnie.
Bo z takiej logiki właśnie wynika zalecenie przyrządowych do PO środowisk, które jawnie i bez wstydu przyznają się, że zwalczają zaśmiecanie środowiska wieloma tysiącami toreb plastikowych w celu zredukowania ilości na mieszkańca do 90-ciu rocznie
poprzez apele o zwiększeniw ceny torebki.