Dodaj do ulubionych

Kolaboranci !

29.05.15, 15:20
Gdy się czyta idiotę Pudernica to taka lista nie dziwi. Ten sam klimat ta sam "tolerancja".
A jeszcze Kelner nie zaczął urzędować. Co będzie jak, nie daj Boże, wygra PiS?
Wielokrotnie pisałem że dla higieny politycznej dobrze by było żeby następne wybory wygrało PiS i pokazało jak to się rządzi spełniając wszystkie obiecanki. Po obejrzeniu tego materiału i po przeczytaniu podobnych zmieniłem zdanie. Nie wolno dopuścić tych oszołomów do władzy !!!
Jak się czują nasi koledzy neutralni i zwolennicy PiS czytając takie materiały?

wirtualnapolonia.com/2015/05/26/kolaboranci/
Obserwuj wątek
    • prudernik obejrzałeś kolaborancie Pospieszalskiego? 29.05.15, 15:22
      https://wirtualnapolonia.files.wordpress.com/2015/05/kolaboranci.jpg?w=560&h=420
      • prudernik obejrzałeś kolaborancie Pospieszalskiego? Wiem, ze 29.05.15, 15:28
        nie.
        Najważniejszy świadek mafii węglowej
        [ z "taśm": tam jedna banda, na drugiej bandzie trzecią bandę... ]
        niedawno na dzień przed sprawą powiesił się w hotelu.

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sienkiewicz-kazal-podpalic-budke-przed-ambasada-Rosji-Szef-CBA-bzdura-Gmyz-jedzie-do-prokuratury,wid,17545675,wiadomosc.html?ticaid=114f37
        Były szef MSW Bartłomiej Sienkiewicz kazał podpalić budkę przed ambasadą Rosji - sugeruje szef CBA Paweł Wojtunik w rozmowie z ówczesną wicepremier Elżbietą Bieńkowską na nagraniu rozmowy podsłuchanej w 2014 roku w restauracji Sowa i Przyjaciele w Warszawie, do którego dotarł tygodnik "Do Rzeczy". Wojtunik, komentując taśmy, stwierdził: "to bzdura i absurd". Według rzecznika CBA "nieprzypadkowy termin ukazania się artykułu", wskazuje na "próbę uwikłania CBA w bieżące wydarzenia polityczne". Dziennikarz "Do Rzeczy", Cezary Gmyz, w rozmowie z Wirtualną Polską oznajmił, że jest umówiony w prokuraturze w sprawie przekazania nagrania z rozmowy.
        wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=17351860&title=Jaroslaw-Kaczynski-PiS-bedzie-sie-domagac-debaty-w-sejmie-ws-afery-podsluchowej&kat=1342
        Według tygodników "Wprost" i "Do Rzeczy" podsłuchanych miało zostać 56 czołowych polityków PO, PSL i SLD. Mieli tak poinformować prokuraturę dwaj kelnerzy - Łukasz N. i Konrad L., którzy nagrywali polityków w warszawskich restauracjach.
        we wrześniu ub. roku PiS złożył wniosek o powołanie komisji śledczej, która miałaby zająć się aferą podsłuchową, a w styczniu projekt uchwały w tej sprawie został skierowany do pierwszego czytania w sejmie. - I nic się w tej sprawie dalej nie wydarzyło

afera podsłuchowa się rozwija, dochodzą "bardzo istotne i bulwersujące" informacje, tymczasem także w mediach jest w tej sprawie cisza.
        • prudernik dupa się Wikulowi parzy na samą myśl o PiS-rządzie 29.05.15, 15:31
          kolaborancie mafii złodziei, zdrajców i oszustów.
          Albo pożyteczny idioto. Zmanipulowany bachorami resortu.

Kup sobie GAZETA WARSZAWSKA str 48 z 2,90 zł (na tydzień)
          NIE STAC CIĘ GŁĄBIE WYZWISKOWY?
    • sz0k Re: Kolaboranci ! 29.05.15, 15:45
      wikul napisał:

> [/b]Jak się czują nasi koledzy neutralni i zwolennicy PiS czytając takie materi
      > ały?
      >
      > wirtualnapolonia.com/2015/05/26/kolaboranci/

Nie wiem bo nie czytam. Jednak sądząc po jakości serwisu i zawartych tam materiałach jest to jakiś plankton internetowy, którego w internetach nie mało. Podobnie zresztą jak hasz. Łączenie i utożsamianie jakichś wirtualnych, niezrównoważonych bytów z PiS-em, PO, czy tam czymkolwiek, jest za to dosyć zabawne. To tak jakbym np. starał się utożsamiać strony o Reptilianach i odparowaniu WTC przez UFO, czy świra watto, który tu kiedyś pisał z Partą Republikańską w Stanach dajmy na to.
      • oleg3 Re: Kolaboranci ! 29.05.15, 16:44
        sz0k napisał:
        > Nie wiem bo nie czytam.

Ja też nie czytam. Czytają dyżurni z GW (i okolic) podając swoim fanom na tacy. Tak by nie musieli używać szarych komórek, bo to boli.
        • wikul Re: Kolaboranci ! 29.05.15, 17:14
          oleg3 napisał:

> Ja też nie czytam. Czytają dyżurni z GW (i okolic) podając swoim fanom na tacy.
          > Tak by nie musieli używać szarych komórek, bo to boli.

Nie czytasz ale wszystko oczywiście wiesz, że GW, że na tacy, że nic cię nie boli, itp. brednie. Samą treść oczywiście bagatelizujesz bo nie stać cię na uczciwą ocenę. Oczywiście na linki współpracujące z tym oszołomstwem nawet nie rzuciłeś okiem.
          P.S. Link jest z innego (prywatnego) forum.
          • oleg3 Re: Kolaboranci ! 29.05.15, 17:36
            Zaglądamy do wikicytatów

Cytat
            Jeszcze jedna bitwa, jeszcze dorżniemy watahy, wygramy tę batalię!
            • wikul Re: Kolaboranci ! 29.05.15, 17:53
              oleg3 napisał:

> Jeszcze jedna bitwa, jeszcze dorżniemy watahy, wygramy tę batalię!

Brak ci cytatów? Proszę bardzo:

wyborcza.pl/1,75248,17990401,Szwadrony_propagandy_PiS.html
    • jerycho666 nosil wilk razy kilka poniesli i wilka 29.05.15, 19:27
      wikul napisał:

> Jak się czują nasi koledzy neutralni

Moze jestem neutralny. Zawsze bylem przeciw PiS i PO. Ostatnio glosuje antysystemowo czyli przeciw POPiS.

Czuje sie bardzo dobrze aczkolwiek z niedowierzaniem. Jest nadzieja, ze za to, ze uporczywie lamaliscie zasady dorobku cywilizacyjnego ludzkosci poniesiecie kare. Oczwiscie z naruszeniem tych samych zasad.
    • piq jakiś hasz popracował na gorszy wynik PiSu... 29.05.15, 20:32
      ...w jesiennych wyborach.
      • wikul Re: jakiś hasz popracował na gorszy wynik PiSu... 29.05.15, 20:35
        piq napisał:

> ...w jesiennych wyborach.

Pracują dalej. Zaglądałeś do komentarzy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka