Dodaj do ulubionych

bezczelny sukinsyn i kłamca Kamerad Schulz

17.11.15, 02:24
...(tym razem nie chodzi wyjątkowo o Rymkiewicza):
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19198282,szef-europarlamentu-ostro-o-slowach-polskiego-ministra-chcecie.html
...mam ochotę go kopnąć w jego thaelmannowsko-himmlerowski ryj.
Obserwuj wątek
    • piq gvvniarze wyłączyli komentowanie /nt 17.11.15, 02:25
      • jerycho666 Re: gvvniarze wyłączyli komentowanie /nt 17.11.15, 06:00
        Czego sie spodziewales po bracie sedziego Szechtera? Oraz po calej 10 milionowej watasze jego poplecznikow? Ja przejrzalem na oczy w marcu 1968 roku. Bylo mi zapewne latwiej bo mialem okazje ogladac przez szybke ich zycie przed 1956 rokiem.

Aby nie bylo ci latwiej to przypomne beneficja kleru i przedwojennej szlachty, a raczej klasy z nich wyroslej. Przedwojenni korespondenci zagraniczni podziwiali ich pyche na tle polskiej biedy.

Zapominasz, ze wyglad ma byc durny.
      • jaceq Re: gvvniarze wyłączyli komentowanie /nt 17.11.15, 07:37
        Niesamowity jest ten szwung "dziennikarstwa" za 99 gr na kneblowanie opinii publicznej. Odtąd nie Mysia jest symbolem cenzury w Polsce, ale Czerska. Oni myślą, że jak uparcie będą powtarzać, że Abdelhamid Abaooud jest "Belgiem" marokańskiego pochodzenia, a nie parszywym ciapatym kozojebcą, to od tego powtarzania diabli syn stanie się Belgiem.
        • pro100 Re: gvvniarze wyłączyli komentowanie /nt 17.11.15, 07:42
          www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AmA1QCzbwhw
          młodzi skamlą zanim zrozumieją że raka trzeba wyciąć i to głęboko do korzenia
    • jerycho666 nie ma bezplatnych obiadow 17.11.15, 05:53
      piq napisał:

> ...mam ochotę go kopnąć

Niestety mimo twoich emocji taka odpowiedz byla oczywista. Prawdziwa dyplomacja nie polega na waleniu emocjami miedzy oczy.

Polska powinna stosowac taka sama dyplomacje jaka jest solidarnosc wobec zagrozenia Rosji. Zbudowac obozy dla "uchodzcow" tuz przy przejsciach granicznych z Niemcami. Obozy lewacko wolnosciowe. Wystawiac dokumenty euro uchodzcy wraz z biletem do Berlina. Poniewaz tam sa wieksze mozliwosci nauki jezyka europejskiego. Kazdy oczywiscie bedzie mial takze gwarantowana prace w rzezni przy uboju swin albo w schronisku dla psow. Dla przyspieszenia procesu asymilacji. Wszystko lege artis.

Klasyk Lenin mawial: uczyc sie, uczyc sie i jeszcze raz uczyc sie.
      • polski_francuz Sprzedawcy marzen 17.11.15, 07:21
        "Polska powinna stosowac taka sama dyplomacje jaka jest solidarnosc wobec zagrozenia Rosji. Zbudowac obozy dla "uchodzcow" tuz przy przejsciach granicznych z Niemcami. Obozy lewacko wolnosciowe"

Falszywosc kryjaca zwyczajny egoizm jest faktycznie dniem codziennym Zachodu. Czy warto sie tego uczyc - bardzo watpie. O wiele bardziej wole sie wsciekac na durnowato-szczere wypowiedzi polskich politykow.

W Niemczech to hanzeatycki styl sprzedawcow marzen. Na poludnie od limesu to codziennosc.

Do ktorej sie zapewne nigdy nie przyzwyczaje.

PF
        • jerycho666 nie bywasz w kosciele? 17.11.15, 19:31
          polski_francuz napisał:

> Do ktorej sie zapewne nigdy nie przyzwyczaje.

Dobrze miec polprzewodnikowa percepcje.
          • polski_francuz Re: nie bywasz w kosciele? 17.11.15, 19:39
            Rzadko, ale bywam. Kolezanka malzonka mnie czasami przymusza. Jak ksiadz zaczyna opowiadac swoja story, to mam zawsze ochote powiedziec: "Sza, to nie tak to trzeba wytlumaczyc"smile

A Ty bywasz?

"Dobrze miec polprzewodnikowa percepcje"

Dla mnie, technologa polprzewodnik, to material ktory trzeba jakos wzbudzic. Dla Ciebie, ukladowca, to pewnie zachowanie diody, ktora przewodzi albo i nie.

PF
    • jaceq Re: bezczelny sukinsyn i kłamca Kamerad Schulz 17.11.15, 07:31
      Szulcowi trzeba przypomnieć, że jest potomkiem ludobójców, więc niech zamknie swój parszywy ryj.
      • jerycho666 prawa statystyki 17.11.15, 19:33
        jaceq napisał:

> Szulcowi trzeba przypomnieć, że jest potomkiem ludobójców

Kazdy z nas jest potomkiem ludobojcow. Niewielu przyjmuje to do wiadomosci.
        • polski_francuz Re: prawa statystyki 17.11.15, 19:40
          Niemcy sie spoznili z ich akcjami. Cos jak islamisci dzisiaj.

PF
        • jaceq Re: prawa statystyki 17.11.15, 20:16
          > Kazdy z nas jest potomkiem ludobojcow.

Ja jestem nawet potomkiem ludożerców.
          Ale Szulc najwyraźniej zapomniał czym jest i o to mi szło.
    • krates-8 to zupełnie nie o to chodzi 17.11.15, 20:25
      schulz mówi, że republika pl
      domagała się uzbrojenia, żołnierzy i kasy na zbrojenia
      p-ko rosji
      i że dostała to od unii
      ale że teraz już nic nie dostanie
      moim zdaniem to bardzo wyraźny sygnał dla rosji
      swoją drogą, dostaliśmy od UNII sprzęt, żołnierzy i kasę na zbrojenia?
      przegapiłem coś?
      • jaceq Re: to zupełnie nie o to chodzi 17.11.15, 21:11
        Właśnie chciałem napisać

> i że dostała to od unii

ze nic nie dostała. Wymienianych przez Wehrmacht Leopardów nie liczę, bo jednak kosztowały.

Parszywy hipokryta Szulc niech może sobie przypomni gdzie była "europejska solidarność" przy budowie Nordstrim Ajns i Cwaj. Najgorszy typ komucha to niemiecki komuch. Hitler miał świętą rację, że ich zamykał w obozach.
        • krates-8 leopardy od niemiec były 17.11.15, 22:18
          shulz otwartym tekstem
          potwierdza że ue podlega niemcom
      • jerycho666 "sojusznicy" nas sprzedali 17.11.15, 22:08
        krates-8 napisał:

> moim zdaniem to bardzo wyraźny sygnał dla rosji

Ich wojska powinny najpierw dojsc do Breslau. Bo ze Szczecina tzw. szpica powinna miec czas sie wycofac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka