Dodaj do ulubionych

Solidaruchy

09.12.15, 14:48
Co te solidaruchy wyprawiają, hahaha
aszdziennik.pl/115919,tego-wideo-nie-obejrzysz-do-konca-hold-beaty-kempy-dla-radia-maryja-przegrywa-wszystko-omg
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Solidaruchy 09.12.15, 15:46

Jesteśmy u siebie w domu, nie w jakimś świeckim, obcym i wrogim naszej kulturze państwie...
      • jerycho666 swiete prawo wlasnosci 09.12.15, 17:09
        qwardian napisał:

> Jesteśmy u siebie w domu

Dom jest moj. Na karaluchy moge uzyc srodkow zdecydowanie skuteczniejszych niz Cyklon B. Nie mam panskiego plaszcza i co mi pan zrobi?

Drogi adwersazu schodzimy na absolutny bazowy (denny) poziom konfrontacji. Modle sie do ewolucji aby NIEZWLOCZNIE posluzyla sie bakteria New Dehli.

Zabic wszystkich, Bog rozpozna swoich. To nie moje, to cytat. Ale na czasie.
        • qwardian Re: swiete prawo wlasnosci 09.12.15, 18:13

Ja się nie śmierci boję, tylko życia jaki mi gotuje świecki wizerunek bożka wydrukowany na okładce Times...
          • andrzejg w burdelach cię tak oświeciło? 09.12.15, 19:48
            miło patrzeć jak taka azerka, czy luka idzie ręka w rękę z burdelową jebaką
        • a000000 Re: swiete prawo wlasnosci 09.12.15, 19:36
          jerycho666 napisała:

>
          > Dom jest moj.

kręcisz. Wiele razy twierdziłeś, że Polska to nie twój kraj.

> Zabic wszystkich, Bog rozpozna swoich.

problem w tym, że ten cytat prawdopodobnie nigdy nie został wypowiedziany, tylko zapisany przez jakiegoś mnicha wiele lat po wydarzeniu. Wówczas kronikarze ubarwiali teksty, aby czytający wiedział co i jak ma myśleć. Jak dziś.

pl.wikipedia.org/wiki/Arnaud_Amaury
          • andrzejg jesteś wybiórcza 09.12.15, 19:50
            a000000 napisała:

> problem w tym, że ten cytat prawdopodobnie nigdy nie został wypowiedziany, tylk
            > o zapisany przez jakiegoś mnicha wiele lat po wydarzeniu. Wówczas kronikarze ub
            > arwiali teksty, aby czytający wiedział co i jak ma myśleć. Jak dziś.
            >

dlaczego tylko ten cyata, a nie np. dekalog?
          • jerycho666 Re: swiete prawo wlasnosci 09.12.15, 19:51
            a000000 napisała:

> jerycho666 napisała:
            > > Dom jest moj.
            >
            > kręcisz. Wiele razy twierdziłeś, że Polska to nie twój kraj.

Nie roszcze sobie swietych praw do kamieniokupy. Nie napisalem, ze Polska to ja. To ty i tobie podobni to pokazujecie.

Moje jest moje. Nawet to co mi kosciol ukradl w 1450 roku z gardla z sercem wyrwe. Bo jak kosciol wyrywa to musi sie czuc nie osamotniony.

Kamieniokupa to nie moj kraj. Bo kamieniokupa to nie jest kraj.

> > Zabic wszystkich, Bog rozpozna swoich.
            >
            > problem w tym, że ten cytat prawdopodobnie nigdy nie został wypowiedziany

Wymordowano 10000 ludzi, w tym 500 katarow. Nie rozsmieszaj mnie lgarstwami. Okupacja Oksytanii trwa do dzis. Przeglosuj niewaznosc faktow.

> ubarwiali teksty, aby czytający wiedział co i jak ma myśleć.

Rozczulilas mnie. Wlasnie "wiem co i jak mam myśleć".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka