Dodaj do ulubionych

Wlasnorecznie rozkrecilem to forum.

14.05.17, 22:46
Byla to kolebka lewackich kalmukow i ruskich niedorajd wtorujacych sobie,jaka to Rosja jest ....prawicowa a PIS lewicowy.
Byly tu najwyzej dwa(2) wpisy dziennie jakis miernot lewackich traktujacych o wyzszosci chorku radzieckiego nad Opera Lesna w Sopocie.

Cale szczescie ze mnie zabanowali na tym idiotycznym forum kraj dla niedorozwojow umyslowych,KODowcow i POwcow ze o milosnikach Ryska Madery nie wspomne.
Tam poza komunistami nikt juz nie zaglada.

Dumny jestem z siebie,ze odparlem ataki ruskich trolli i polskich ubeckich cwaniaczkow jak piq czy czuk1.
Skrajnych commies jak wikul dawno wygasilem.
Obserwuj wątek
    • pijatyka Re: Wlasnorecznie rozkrecilem to forum 15.05.17, 00:01

Waaacek?...
      • maksimum Re: Wlasnorecznie rozkrecilem to forum 15.05.17, 01:16
        pijatyka to jest commie-dope
      • pijatyka Kurski: A ja załatwiłem Opole 23.05.17, 03:00

• maksimum Re: Kurski: A ja załatwiłem Opole 23.05.17, 03:18
          www.tysol.pl/a7518-Patryk-Jaki-Nie-bylo-cenzury-w-Opolu-Wieksze-miasta-zglosily-sie-juz-po-festiwal

Lewackie kalmuki ze swoimi fake news zalatwily Opole.

Kayah zdecydowala,ze woli wystepowac dla KOD i Michnika.

Nie bylo cenzury w Opolu.

"- Szanowni Państwo, ważne w sprawie Festiwalu w Opolu: 1. Nie było żadnej cenzury – nikomu nie zabroniono występu na festiwalu. Skąd wziął się problem? Kilka niewiarygodnych mediów podało fejknews o tym, że zabroniono śpiewania Kayah. A prezydent Opola bezrefleksyjnie (nie sprawdzając czy to prawda u źródła) publicznie zaatakował swojego partnera z TVP. Chwile później Kayah na FB prostowała, że to kłamstwo i nikt jej nie zabronił śpiewać – tylko sama z siebie nie chce wystąpić ( bo woli grać dla KOD i Michnika) - pisze Patryk Jaki [PiS], który jako Opolanin popierał w wyborach obecnego prezydenta Opola"
          • brat_kryzysa Re: Kurski: A ja załatwiłem Opole 23.05.17, 10:17
            Tez nie lubie KODu i Michinika ale z polityka to zaczal wlasnie Kurski
            • maksimum Re: Kurski: A ja załatwiłem Opole 23.05.17, 17:28
              brat_kryzysa napisał:

> Tez nie lubie KODu i Michinika ale z polityka to zaczal wlasnie Kurski

To jest bez znaczenia kto zaczal,bo wazne jest tylko kto ma racje.

Oczywiscie Kurski ma racje,a lewackie kalmuki zniszczyly festiwal w Opolu.

Sprawa ewntualnie pojdzie do sadu i Opole tam przegra kupe kasy.

Ewentualnie Opole z TVN zorganizuje festiwal na jesieni.
        • pijatyka Szyszko: ja załatwiam Puszczę Białowieską 23.05.17, 19:12

• maksimum Re: Szyszko: ja załatwiam Puszczę Białowieską 23.05.17, 22:13
            Lec do prokuratora i zglos sprawe.
            Pewno liczysz na medal a dadza ci kopa.
            • pijatyka Re: Lec do prokuratora i zglos sprawe 23.05.17, 22:24

Do Zera Zera - czy któregoś z jego przydupasów?

Jasne - zadzieram kiecę i już lecę.
              • maksimum Re: Lec do prokuratora i zglos sprawe 23.05.17, 23:53
                Masz duzy wybor. Lec z ktorym chcesz.

www.youtube.com/watch?v=MlnOLgYUFUs
        • pijatyka Żulia Przybłędska: Ja zrobiłam atrapę z Trybunału 24.05.17, 00:54

Z pomocą kol. Muszyńskiego i Morawskiego (bo Pszczółkowski trochę wierzga)
          • maksimum TK powinien byc jak najszybciej rozwiazany. 24.05.17, 01:57
            pijatyka napisała:

> Z pomocą kol. Muszyńskiego i Morawskiego (bo Pszczółkowski trochę wierzga)

Domyslam sie ze nie wiesz,ze w wiekszosci demokratycznych krajow na swiecie NIE MA Trybunalu Konstytucyjnego niezaleznie od Sadu Bajwyzszego.

• pijatyka TK jest w obowiązującej konstytucji, pisi debilu 24.05.17, 03:25

I to - przynajmniej do czasu uchwalenia nowej - zamyka sprawę.

• maksimum TK juz jest w dobrych rekach. 25.05.17, 19:10
                a teraz czas na wyczesanie postkomuchow z SN.
                • pijatyka Re: teraz czas na wyczesanie 02.06.17, 04:58

Wszy sobie wyczesz, bolszewiku.
                  • maksimum Zadnych Wyjatkow nie bedzie 02.06.17, 08:15
                    putlocker.ac/watch-the-exception-online-free-2016-putlocker.html
                    Dla tych co lubia Jewish conspiracy.
          • pijatyka Re: Żulia Przybłędska: Zrobiłam atrapę z Trybunału 09.04.26, 17:58

Godzilla kontynuował(a) to dzieło, ale już raczej finiszuje ;->

• brat_kryzysa Re: Wlasnorecznie rozkrecilem to forum. 23.05.17, 10:15
      hahahaha
      Masz u mnie plusa za poprawe humoru wink
      • boavista4 Re: Wlasnorecznie rozkrecilem to forum. 24.05.17, 04:22
        Gratuluje za ta wlasnorecznosc, jestes jak tow. Bolek co to obalil komune wlanorecznie.
        • maksimum Re: Wlasnorecznie rozkrecilem to forum. 24.05.17, 04:40
          boavista4 napisał(a):

> Gratuluje za ta wlasnorecznosc, jestes jak tow. Bolek co to obalil komune wlanorecznie.

Zanim tu przybylem bywalo tu po 2 wpisy dziennie i psy doopami szczekaly,a najpopularniejsi byli komuchy igor i piq.

Jest tu jeszcze sporo lewackich przyglupow ale ich leczenie moze zajac do nastepnych wyborow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka