Dodaj do ulubionych

Ostro po bandzie

03.06.17, 18:02
Chyba nie wymaga komentarza. smile

www.youtube.com/watch?v=x-IhNG1B2Bs
Są to obrady z okazji dnia dziecka czy tylko wykorzystywanie ich do propagandy?
Uppppss! smile
Obserwuj wątek
    • starywro-bel Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 18:21
      Wyglada ze chlopak ma jaja bez wzgledu na to czy to jest swingowane czy nie.
      Bedzie prawdopodobnie juz wkrotce na drodze politycznej do skorumpowania bo innej drogi tam nie ma.
      • monalisa2016 Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 18:27
        Ma jaja, czy ten kto mu to napisał i kazał wygłosić?

Posłuchaj od 0,54 minuty, dziewczynka i słowo >chciałbym zaapelować<, czyta to co jej odgórnie napisano i kazano wygłosić.

www.youtube.com/watch?v=wRmKRPo8hig
        • starywro-bel Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 18:47
          Well, masz racje bo ja nie chcialbym sie w to wglebiac bo juz mam dosc tych politycznych intryg. To smierdzi prowokacja.
          • monalisa2016 Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 21:00
            starywro-bel napisał(a):

> Well, masz racje bo ja nie chcialbym sie w to wglebiac bo juz mam dosc tych pol
            > itycznych intryg. To smierdzi prowokacja.
            .......................
            Śmierdzi niesamowitą prowokacją najniższego gatunku wręcz prymitywnego w rożnych kierunkach i w dodatku za pomocą wykorzystywania do tego celu młodych ludzi, to nie przyniesie ani chluby, ani korzyści, ani dobrych stosunków z sąsiadami obojętnie z której strony.
            Czyli od jednej skrajności w drugą bez wyważenia środka dyplomatycznej ciężkości.
            Ciekawa jestem, kto organizował ten dzień dziecka w Sejmie?
            • elka-sulzer Re: Ostro po bandzie 04.06.17, 00:42
              Niestety ... te celne wypowiedzi mlodych ludzi ... to tylko kopanie zdechlego konia ... z szybkoscia muchy skladajacej jajka w kupie smrodliwego gowienka plynacego prosto z szamba "wielkiej demokracji" sad

• monalisa2016 Re: Ostro po bandzie 04.06.17, 00:55
                Czy unia będzie istnieć czy nie, takich prostackich rzeczy sie nie robi w dodatku ustami młodych ludzi.
                Ryba zaczyna sie psuć zawsze od głowy.
    • maksimum Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 18:28
      On na PO na pewno nie zaglosuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka