monalisa2016 03.06.17, 18:02 Chyba nie wymaga komentarza. www.youtube.com/watch?v=x-IhNG1B2Bs Są to obrady z okazji dnia dziecka czy tylko wykorzystywanie ich do propagandy? Uppppss! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starywro-bel Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 18:21 Wyglada ze chlopak ma jaja bez wzgledu na to czy to jest swingowane czy nie. Bedzie prawdopodobnie juz wkrotce na drodze politycznej do skorumpowania bo innej drogi tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 18:27 Ma jaja, czy ten kto mu to napisał i kazał wygłosić? Posłuchaj od 0,54 minuty, dziewczynka i słowo >chciałbym zaapelować<, czyta to co jej odgórnie napisano i kazano wygłosić. www.youtube.com/watch?v=wRmKRPo8hig Odpowiedz Link Zgłoś
starywro-bel Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 18:47 Well, masz racje bo ja nie chcialbym sie w to wglebiac bo juz mam dosc tych politycznych intryg. To smierdzi prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Ostro po bandzie 03.06.17, 21:00 starywro-bel napisał(a): > Well, masz racje bo ja nie chcialbym sie w to wglebiac bo juz mam dosc tych pol > itycznych intryg. To smierdzi prowokacja. ....................... Śmierdzi niesamowitą prowokacją najniższego gatunku wręcz prymitywnego w rożnych kierunkach i w dodatku za pomocą wykorzystywania do tego celu młodych ludzi, to nie przyniesie ani chluby, ani korzyści, ani dobrych stosunków z sąsiadami obojętnie z której strony. Czyli od jednej skrajności w drugą bez wyważenia środka dyplomatycznej ciężkości. Ciekawa jestem, kto organizował ten dzień dziecka w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Ostro po bandzie 04.06.17, 00:42 Niestety ... te celne wypowiedzi mlodych ludzi ... to tylko kopanie zdechlego konia ... z szybkoscia muchy skladajacej jajka w kupie smrodliwego gowienka plynacego prosto z szamba "wielkiej demokracji" Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Ostro po bandzie 04.06.17, 00:55 Czy unia będzie istnieć czy nie, takich prostackich rzeczy sie nie robi w dodatku ustami młodych ludzi. Ryba zaczyna sie psuć zawsze od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś